بسیار ممنون از راهنمایی تون اما نمیدونم چرا چند وقته نظرم به ژل رویال جلب شده ‌
رها

سلام و خداقوت برای مشکل کمبود انرژی بدنی ، مصرف چه مواردی خوب و مفید هست ؟! ( مزاج تقریبا گرم و خشک )
رها

سلام وعرض ادب ، من کم کاری تیرویید دارم وقرص لووکسین مصرف میکنم با دخیره پایین تخمدان آیا میتوانم روش پیاز درمانی را انجام دهم ؟مشکلی برای تیروییدم ایجاد میشه؟
الهام

نوزادپسری دارم دوماهشه..بردمش بهداش بهم گفتن تواین یک ماهه اضافه وزن نکرده..علت چیه.من خودم میدونم شیرم کم شده ی مدته رفتم واسش شیرخشک نان یک گرفتم..دوبار خورد خوب بود روزبعدش گریه ها وبهم پیچیدناش شروع شد..بردمش متخصص واسش سونونوشت توسونو گفتن شکمش پرازگازه ولی مایع آرادشکمی دیده شده..من ازترس دارم زهرترک میشم نمیدونم چکارکنم
سادات

سلام علیکم چرا چندین ساعت بعد از مصرف سرکه انگبین نعنایی شکم درد و اسهال شدیدی شروع میشود (دچار مشکلات گوارشی وضعف معده هستم)؟
محمدجواد

فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام علت خوردن خاک و علاقه به یخ توسط کودک ۵ساله چی هستش لطفا راهنمایی کنید
علی

سلام امروز خوب حجامت کرد
زارعی

سلام ببخشید این حسوم های آهنی مشکی که تو بعضی عطاری ها هست میشه استفاده کرد به عنوان همون قطعه اهن؟
شاهمرادی

سلام وقت بخیر نوزاد ۳۲ روزه ای دارم که در زمان دفع خیلی زور می‌زند و گاها خیلی گریه میکنه و کبود می‌شود در بعضی‌ روزها ۷_۸ ساعت تلاش می‌کند تا دفع انجام دهد و اذیت میشود، ماساژ شکم با روغن هم تاثیری نداشته لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل یبوست و نفخ ندارد
بهار
کد : 150
تاریخ انتشار : ۰۷ دي ۱۳۹۲
خبرها و نظرها
Share Email
رهبر انقلاب: دستگاه‌های دولتی مطلقاً نباید پول بیت‌المال را صرف توقف نسل کنند.
رهبر انقلاب:

دستگاه‌های دولتی مطلقاً نباید پول بیت‌المال را صرف توقف نسل کنند.
 
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: مقام معظم رهبری در دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی صریحاً تأکید فرمودند دستگاه‌های دولتی مطلقاً به خود اجازه ندهند پول بیت‌المال برای اینکه (رشد) نسل متوقف شود، هزینه شود.

به گزارش جهان، حسینعلی شهریاری در گفت و گو با فارس گفت: مسئله جمعیت در جهان امروز یکی از شاخصهای مهم قدرت کشورهاست و وضعیت کشورهایی مثل چین و هندوستان گوای بارز این رویکرد است و به روشنی می‌بینیم که جمعیت بالای این کشورها باعث شده است که در دنیا حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشند و خیلی کارهای بزرگی هم انجام داده‌اند.



وی ادامه داد: در اسلام هیچ وقت توصیه نشده است که جمعیت کاهش پیدا کند، یکی از افتخارات جمهوری اسلامی نیز بعد از انقلاب این بود که جمعیت ایران که حدود ۳۰ میلیون نفر بود طی سالهای پس از انقلاب رشد چشمیگری پیدا کرد و کارهایی بسیار خوبی در این زمینه انجام شد.


رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اضافه کرد: البته در برهه هایی در دولت حرفهایی زده شد و طرحهایی را بردند و در مجلس وقت تصویب کردند که مقام معظم رهبری هم در سفری که به خراسان شمالی داشتند، در این مورد صحبت فرمودند. باید از سال ۷۰ در مورد سیاستهای جمعیت کشور تجدید نظر می‌شد تا ما با مشکل امروز تحدید نسل مواجه نشویم اما متأسفانه این اتفاق در زمان مناسب رخ نداد.


شهریاری گفت: با این وضعیت اکنون در خطر تحدید نسل قرار داریم. جمعیت کشور ما در چند دهه آینده اگر با این روند پیش برود با رشد منفی جمعیت مواجه می‌شویم و کشوری خواهیم داشت که درصد قابل توجهی از جمعیت آن سالمند خواهند بود و نیروی جوان و مولد کشور کاهش پیدا می‌کند. همان بلایی که در کشورهای اروپایی رخ داد و امروز مجبورند نیروی کار مهاجر وارد کنند، تا بتوانند چرخ اقتصادشان را بچرخانند، گریبان ما را هم خواهد گرفت.



وی ادامه داد:‌ قطعاً اگر ما از هم اکنون به فکر چاره نیفتیم به همان سرنوشت دچار می‌شویم،‌البته کارهایی که می‌کنیم و تصمیماتی که می‌گیریم چون زمان گذشته است، زمان می‌برد تا نتایج آن آشکار شود و این طور نیست که نتایج تصمیم امروز ما ظرف ۳ یا ۴ سال آینده مشخص شود.



وی اضافه کرد: در این زمینه در دولت احمدی نژاد در شورای عالی انقلاب فرهنگی، بحثهای زیادی شد و افراد زیادی در این زمینه تحقیق و بررسی کردند که البته مقام معظم رهبری فرمودند بهتر است این طرح در مجلس تصویب شود که قانون بشود.



شهریاری گفت: ما در این زمینه طی دو سال گذشته در مجلس یک طرح مفصل که ۵۰ ماده دارد، تنظیم کردیم و مجدداً یک کار مشترک با کمیسیون فرهنگی مجلس انجام دادیم و مسائلی که نظر می‌رسید اصلاح شد. یکی از دغدغه های جدی همیشه این بود که به بهانه مسائل بهداشتی که متأسفانه گاهی وجود دارد، کاری نکنیم که همان اتفاقاتی که در چند سال گذشته رخ داد، دوباره تکرار شود.



رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اضافه کرد:‌ اکنون منتظریم که این طرح به صحن علنی مجلس بیاید، چون یک مجموعه کارهایی باید انجام شود. البته خیلی به صورت دستوری و با قانون و آیین نامه نمی‌توان به این اهداف رسید، نیاز به کار فرهنگی داریم باید به صورت جدی علاوه بر دولت،افراد فرهیخته جامعه، علما، روحانیت، نخبگان و روشنفکران جامعه نیز وارد میدان شوند.



وی گفت: همه باید دست به دست هم بدهیم تا این خطری که نسل ما را تهدید می‌کند از بین برود، ما در جلسه‌ای که با همکاران شورای عالی انقلاب فرهنگی خدمت مقام معظم رهبری بودیم، شاهد مطالب مهمی بودیم که ایشان در این زمینه فرمودند و متأسفانه این فرمایشات مهم مورد توجه قرار نگرفت.



وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری در آن جلسه فرمودند که « از آن طرف هم مسئله عقیم سازی و جلوگیری باید جداً جلویش گرفته شود، دستگاه های دولتی مطلقاً به خود اجازه ندهند که پول بیت المال صرف شود برای اینکه نسل متوقف شود».



شهریاری گفت:‌ این یک دستور بسیار جدی، جامع و ایده آلی است که ایشان فرمودند،دستگاه های دولتی نباید از بیت المال در جهتی هزینه کنند که رشد نسل کاهش پیدا کند یا مشکلاتی به هر دلیلی در این زمینه به وجود بیاید اما گاهی متأسفانه مسائل بهداشتی را در این زمینه بهانه می‌کنند.



وی اضافه کرد: قطعاً همه به فکر سلامت مادر و کودک هستند،‌همه به سلامت خانم ها توجه دارند، بیشتر از همه هم خود مقام معظم رهبری نسبت سلامت زنان و نسل آینده توجه دارند ولی این نباید بهانه شود که اهداف خودمان را در لابه لا و در پوشش این حرفها پیدا کنیم. باید همه حواسمان باشد که موضوع رشد جمعیت مورد غفلت قرار نگیرد.



رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد:‌ طرحی که در مجلس برای رشد جمعیت تهیه شده یک طرح جامع است که ابعاد مختلف این موضوع را پوشش می‌دهد، در زمان حاضر تنها کاری که برای زنان انجام می دهیم،۹ ماه مرخصی پس از زایمان است در حالی که کافی نیست، این طرح که همه ابعاد را پوشش می‌دهد به زودی و بعد از تصویب بودجه سال آینده، با امضای ۵۰ نماینده به صحن علنی می‌آید و به طور جدی دنبال می‌شود تا به تصویب نهایی برسد.



وی افزود:‌ افراد متأهل ، خانواده ها و به خصوص زنان نباید هیچ دغدغه ای برای فرزند آوری و تربیت فرزند داشته باشند. باید شرایطی را فراهم کنیم که زنان با فراغ بال و در آرامش کامل بتوانند فرزند آوری داشته باشند و به خصوص برای تربیت نسل سالم در آینده به تربیت کودکان تا ۶سالگی باید توجه بیشتری شود زیرا هر چه توان و هوش در کودکان هست حاصل تربیت آنها تا ۶ سالگی است و آموزشهای بعدی حداکثر ۱۰ تا ۱۲ درصد در افزایش ضریب هوشی انسان تأثیر دارد.



وی ادامه داد: باید دغدغه مادران را برای تربیت فرزند از بین ببریم، این کار نیازمند منابع مالی لازم است که حتماً مجلس در این مورد زمینه لازم را فراهم می‌کند.

منبع :

جهان نیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12395بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15063بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35270بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46272بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17311بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23189بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63690بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536367بازدید]
زردی نوزادان[494041بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11493بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11604بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11287بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16143بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50941بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17759بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15252بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10990بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8456بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13059بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14413بازدید]

از میان مقالات

مخاطرات پزشکى مدرن(مقاله انتخابی)
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.
ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل از سلاح‌های زیستی (مقاله انتخابی)
حس مادری یا آینده شغلی؟! (مقاله انتخابی)
ناگفته های هدایای صنایع داروسازی به پزشکان (مقاله انتخابی)
بازی با احتمالات؛ بازی با سلامت مردم-محصولات تراریخته؛ نابودگر نسل‌های آینده (مقاله انتخابی)
جامعه ستیزی به بهانه کرونا
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
مافیای پزشکی؛ بیماری‌های ساختگی در خدمت «صنعت پزشکی» + فیلم(مقاله انتخابی)
معماری و خانه‌سازی قرآنی در عصر حکومت امام مهدی (عجّل الله فرجه) (مقاله انتخابی)
خیانت در رأس: فمنیسم، باروری و فاشیسم (مقاله انتخابی)
"روی تاریک آمریکا": طرح‌ "عقیم‌سازی" مردان و زنان در کشورهای درحال توسعه
تله تلفن های همراه: زیان های بهداشتی (مقاله انتخابی)
لطفاً کمی غیربهداشتی باشید!! (مقاله انتخابی)
پلاستیک؛ فانتزی؟ (مقاله انتخابی)
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
احیای خانواده و اصلاح روابط خانوادگی (مقاله انتخابی)
چگونه سكس، بمب‌ها و برگرها جهان ما را شكل داده‌اند؟(مقاله انتخابی)
به دنبال راهی در جهت اصلاحات در صنعت دارو سازی(مقاله انتخابی)