بسیار ممنون از راهنمایی تون اما نمیدونم چرا چند وقته نظرم به ژل رویال جلب شده ‌
رها

سلام و خداقوت برای مشکل کمبود انرژی بدنی ، مصرف چه مواردی خوب و مفید هست ؟! ( مزاج تقریبا گرم و خشک )
رها

سلام وعرض ادب ، من کم کاری تیرویید دارم وقرص لووکسین مصرف میکنم با دخیره پایین تخمدان آیا میتوانم روش پیاز درمانی را انجام دهم ؟مشکلی برای تیروییدم ایجاد میشه؟
الهام

نوزادپسری دارم دوماهشه..بردمش بهداش بهم گفتن تواین یک ماهه اضافه وزن نکرده..علت چیه.من خودم میدونم شیرم کم شده ی مدته رفتم واسش شیرخشک نان یک گرفتم..دوبار خورد خوب بود روزبعدش گریه ها وبهم پیچیدناش شروع شد..بردمش متخصص واسش سونونوشت توسونو گفتن شکمش پرازگازه ولی مایع آرادشکمی دیده شده..من ازترس دارم زهرترک میشم نمیدونم چکارکنم
سادات

سلام علیکم چرا چندین ساعت بعد از مصرف سرکه انگبین نعنایی شکم درد و اسهال شدیدی شروع میشود (دچار مشکلات گوارشی وضعف معده هستم)؟
محمدجواد

فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام علت خوردن خاک و علاقه به یخ توسط کودک ۵ساله چی هستش لطفا راهنمایی کنید
علی

سلام امروز خوب حجامت کرد
زارعی

سلام ببخشید این حسوم های آهنی مشکی که تو بعضی عطاری ها هست میشه استفاده کرد به عنوان همون قطعه اهن؟
شاهمرادی

سلام وقت بخیر نوزاد ۳۲ روزه ای دارم که در زمان دفع خیلی زور می‌زند و گاها خیلی گریه میکنه و کبود می‌شود در بعضی‌ روزها ۷_۸ ساعت تلاش می‌کند تا دفع انجام دهد و اذیت میشود، ماساژ شکم با روغن هم تاثیری نداشته لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل یبوست و نفخ ندارد
بهار
کد : 456
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۳
خبرها و نظرها
Share Email
تاثیر جوایز جهانی بر تغییر مواضع جمعیتی

 بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین

تأثیر جوایز جهانی بر تغییر مواضع جمعیتی

 

 

گروه اجتماعی "خبرگزاری دانشجو" ـ امیرحسین سقا؛ از ابتدای تاریخ تاکنون، همواره یکی از پرکاربردترین روش‌هایی که گروه‌ها برای جذب افراد از آن استفاده می‌کردند، «تطمیع» و به اصطلاح چرب‌کردن سبیل شخص بوده است؛ روشی که در آن به میزان اعتبار و تاثیر یک فرد، میزان پاداش یا همان عامل تطمیع نیز بالاتر رفته تا آن‌جا که لبه تیز مواضع شخص رفته رفته ساییده شده و سرانجام از آن زبان تیز و برنده چیزی نمانده جز تیغی کند و دهانی خاموش در بیان حرف حق.


 
بازی تکراری تاریخ را اما امروزه می‌توان در سیاست‌های غرب در به دام‌انداختن افرادی که نمی‌توان آنان را با روش‌های دیگری کنترل نمود، مشاهده کرد. غرب به خوبی دانسته که همه جا نمی‌توان با تهدید و زور افراد را وارد جبهه خود کرد، لذا اتاق‌های فکر غربی با سرمایه‌گذاری بر روش تطمیع ساختاری را برای به دام کشاندن افراد مؤثر مدنظر خود طراحی و اجرا کرده‌اند و به این ترتیب به محض مشاهده شخصیت‌هایی که در کشورهای هدف، ضمن داشتن جایگاهی معتبر اقدام به اظهار نظری علیه منافع غرب می‌کنند، سریعاً با واردکردن شخصیت مذکور به این بازی و اعطای جایزه یا پاداش به او، وی را مدیون و مقروض خود کرده و به راحتی راه برا برای ساکت‌کردن و همسوشدن او با خود هموار می‌کنند.

 
«اهدای جوایز جهانی» یکی از ابزارهایی است که غرب با استفاده از آن به راحتی توانسته است بسیاری از مخالفان خود را در کشورها ساکت کرده و یا آنان را با خود هم نظر کند؛ در چند سال اخیر نیز مشاهده شد برخی از آثار سینمای ایران که چهره‌ای تاریک، ناامید و پریشان از جمهوری اسلامی ارائه کرده بودند، ضمن راهیابی به جشنواره‌های جهانی در برخی از موارد از این جوایز جهانی متنعم هم شدند.
 
اما در میان برخی از این جوایز، جوایزی نیز وجود دارند که تا کنون کمتر کشور غربی از آن بهره‌مند شده و می‌توان گفت پیشکشی است نامبارک از سوی غرب برای کشورهای در حال توسعه و به خصوص کشورهای اسلامی که از جمله این جوایز می‌توان به جایزه جهانی «جمعیت» اشاره کرد.

 
«جایزه جهانی جمعیت» جایزه‌ای است که از سال 1983 همه ساله به فردی که بیشترین اقدامات را در زمینه برنامه‌های جمعیتی که اکثر آن شامل اجرای «برنامه‌های تنظیم خانواده» می‌شود، اهدا شده است؛ نگاهی به کشورهایی که این جایزه را تاکنون دریافت کرده‌اند به خوبی نشان می‌دهد که جایز فوق بیشتر تجویزی است برای کشورهای در حال توسعه و یا کشورهای آفریقایی؛ جمهوری اسلامی ایران، هند، بنگلادش، مصر، اوگاندا، غنا از جمله این موارد هستند. (1)

 
اما نکته قابل توجه آن جاست که این جایزه تا کنون نه یک بار بلکه 3  بار به دولت ایران آن هم به دلیل اجرایی سیاست‌های تنظیم خانواده اهدا شده است، برنامه‌های تنظیم خانواده که می‌توان  آن را برنامه کاهش جمعیت وجلوگیری از افزایش جمعیت نیز دانست، از سال 1372 و بدون آن که بدان نیازی باشد و در مسیری نه چندان قانونی به فعالیت خود ادامه داد و تا امروز نیز ادامه دارد، زیرا طبق آن چه دربرنامه اول توسعه آمده بود، جمهوری اسلامی ایران باید در سال 1390 به نرخی حدود 4.6 می‌رسید (نرخ باروری) که به این نرخ در همان سال‌های 71و 72 رسیده بود و دیگر نیازی به اجرای برنامه‌های تنظیم خانواده درکشور نبود.

 
اما مشاهده می‌شود که غرب در مدت این سه دهه، 3 بار اقدام به اعطای جایزه جهانی جمعیت به پاس اجرای سیاست‌های کاهش جمعیتی به افرادی از ایران کرده است؛ افرادی چون دکتر عباسی شوازی اشخاصی هستند که توانسته‌اند تا کنون این جایزه را از سمت غرب و با حمایت دفتر صندوق جمعیت در تهران دریافت کنند.

 
در حالی که عباسی شوازی تا پیش از دریافت جایزه جهانی بارها بر موضوع بحران جمعیت در ایران تاکید کرده بود و حتی تحقیقات وی یکی از منابعی بود که به واسطه آن زنگ‌های خطر در کشور به صدا در آمد، اما مشاهده می‌شود که با دریافت جایزه جهانی جمعیت، مواضع وی نیز کم‌کم بی‌رنگ شده تا آن جا که حتی نظریات قبلی خود را در لا‌به‌لای سخنان امروزش زیر سوال برده است.

 
در اینجا می‌توان به جوابیه‌ای که وزارت علوم برای یکی از پایگاه‌های خبری که در مورد عباسی شوازی اقدام به تهیه گزارشی از مواضع وی کرده بود، اشاره کرد که در بخشی از این جوابیه اینطور آمده است که :«وی برای اولین بار در سال 1379 دستیابی باروری پایین‌تر از حد جانشینی در کشور را گوشزد کرده و طی مقالات و سخنرانی‌های متعدد، ضرورت تجدیدنظر در سیاست‌های جمعیتی ایران را بررسی نموده است».  (2)

 
حال آن که شوازی در چهارم دی ماه سال 92، در مصاحبه با روزنامه اقتصاد در مورد سیاست‌های ابلاغی جمعیت اینطور عنوان کرده بود که: «جای تعجّب است که برخی افراد که ادّعای کارشناسی جمعیّت نیز دارند از داده‌های سازمان ملل با این قاطعیّت استفاده می‌کنند؛ بدون این‌که سایر عوامل رشد جمعیّت و فرضیات مبتنی بر آن را در نظر بگیرند. نشان‌دادن نتایج پیش‌بینی‌های جمعیّتی با سناریو باروری پایین در مورد کاهش جمعیّت یا سالخوردگی جمعیّت اغراق‌آمیز و غیرکارشناسی است. متأسفانه، وقتی شناخت درستی از تحوّلات جمعیّتی ایجاد نشود، افکار عمومی نیز گمراه می‌شود. حاصل این اطّلاعات غلط این می‌شود که سرمایه‌های کشور برای پیشگیری از «کاهش شدید جمعیّت» صرف شود که اصل این قضیه اشتباه است و نیازی به نگرانی نیست.»(3)
  
از دوگانگی موجود در مواضع برخی افراد قبل و بعد از دریافت جوایز جهانی که بگذریم، نکته قابل توجه دیگر آنجاست در دوره‌ای که کشورهایی نظیر جمهوری اسلامی به دلیل کم‌کردن جمعیت کشورشان و حرکت به سمت سقوط جمعیتی جایزه جهانی دریافت می‌کنند، ایالات متحده جایزه‌ای به نام « رفع مشکل کمبود جا و افزایش جمعیت» را برگزار کرده و در آن از طراحان می‌خواهد که به ازای دریافت جایزه 10 هزار دلاری، برای جاگیری جمعیتی بیشتر در شهرهای امریکا شروع به طراحی و ارسال ایده‌های خود کنند.

 
با آن چه در بالا آمد به خوبی مشخص می‌شود، اکثر جوایز جهانی، دانه‌هایی هستند که غرب برای صید افراد موثر و تاثیرگذار در حوزه های مهمی نظیر بهداشت و سلامت و همچنین حوزه زنان و مواردی از این دست پاشیده تا به وسیله آن بتواند مخالفین خود یا افرادی که مستعد مخالفت با غرب هستند را  کنترل و سپس همسو با خود کند.

 
1 -  http://www.unfpa.org/public/home/about/popaward/pid/4641
2- جوابیه وزارت علوم برای سایت خبرنامه دانشجویان ایران
3 -  روزنامه دنیای اقتصاد، شماره 3097 به تاریخ 4/10/92

منبع :

رجانیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12387بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15058بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35265بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46263بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17305بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23183بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63682بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536355بازدید]
زردی نوزادان[494034بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11485بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11600بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11283بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16139بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50935بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17755بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15248بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10986بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8452بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13055بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14407بازدید]

از میان مقالات

مرگبارترین آزمایش‌های علمی آمریکا
دهانشویه های ساده گیاهی و طبیعی
پرفشاری خون؛ نبرد پیروزمندانه با قاتل خاموش!
شبیه سازى و گسست نظام اخلاقى(مقاله انتخابی)
رنگ از منظر قرآن، حدیث و روان‌شناسی(مقاله انتخابی)
حراج اینترنتی تخمک های دختران مدل(مقاله انتخابی)
چهره‌ها و اندام‌هاي غير واقعي: آيا بايد حقيقت عكس‌هاي دست‌كاري شده دنياي مد را افشا كرد؟(مقاله انتخابی)
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)
گرداب تربیت بچه (مقاله انتخابی)
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.
پیش به سوی انقراض!/ نگاهی به وضعیت جمعیتی جامعه ایرانی(مقاله انتخابی)
به نام نوزادان به کام ابرشرکت‌ها (مقاله انتخابی)
تدابیر فصل بهار
جوامع صنعتى و گسستگى نسل آدمى(مقاله انتخابی)
آندوسکوپی و خطر انتقال هپاتیت و ایدز(مقاله انتخابی)
زیبایی اندام و تروریسم نرم ورزشی (مقاله انتخابی)
کم خونی
نسبت دستاوردهای علمی با آموزه‌های قرآن از منظر علامه طباطبایی(مقاله انتخابی)
دمنوش های ایرانی
نقش بینش توحیدی در سلامت انسان (مقاله انتخابی)