سلام ببخشید این حسوم های آهنی مشکی که تو بعضی عطاری ها هست میشه استفاده کرد به عنوان همون قطعه اهن؟
شاهمرادی

سلام وقت بخیر نوزاد ۳۲ روزه ای دارم که در زمان دفع خیلی زور می‌زند و گاها خیلی گریه میکنه و کبود می‌شود در بعضی‌ روزها ۷_۸ ساعت تلاش می‌کند تا دفع انجام دهد و اذیت میشود، ماساژ شکم با روغن هم تاثیری نداشته لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل یبوست و نفخ ندارد
بهار

با عرض ادب، جناب دکتر جهت تشویش و اظطراب چه معجون گباهی توصیه میکنید؟
نیره خاتون

سلام. من واریس پشت پا زیر زانو دارم. یک پرستار به من گفت بیا با سرنگ و با خون گرفتن رگهای واریستو تخلیه میکنم و خوب میشه. آیا این کار علمی هست و اینطوری درمان میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مریم

سلام وقتتون بخیر...من ۵روز در هفته باشگاه میرم.ایا میتونم این رژیم رو بگیرم؟
هانیه دهقانی

سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی
کد : 865
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۵
خبرها و نظرها
Share Email
۲۵۰ هزار سقط جنین سازماندهی شده سالانه در کشور

بسم الله الرّحمن الرّحیم 

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین 

۲۵۰ هزار سقط جنین سازماندهی شده سالانه در کشور


یک سری تعهد بین المللی در بحث جمعیت داریم که نمونه آن تعهد کنفرانس جمعیت و توسعه قاهره بود که در سال ۱۳۷۳ متعهد شده بودیم تا درصد رشد جمعیت را به صفر برسانیم و به نظر می رسد سال گذشته این تعهد در ذیل سند توسعه پایدار تمدید شده و باید همچنان در آن راستا حرکت کنیم.

رویکرد دولت مانعی بزرگ در اجرای سیاست افزایش جمعیت/ سالانه ۲۵۰ هزار سقط جنین سازماندهی شده در کشور انجام می شود

 
حسین مروتی گفت: سالانه ۲۵۶ هزار سقط جنین غیر قانونی در کشور انجام می شود که تنها ۶ هزار مورد آن قانونی است، این آمار نشان می دهد مسئولان اعم از دولت، قوه قضائیه و نیروی انتظامی در قضیه سقط جنین دغدغه ای ندارند.


حسین مروتی در گفتگو با خبرنگار آرمان زنان با اشاره به اشکالات وارده شده در بحث افزایش جمعیت در برنامه ششم توسعه اظهار کرد: متاسفانه به سیاست افزایش جمعیت آنگونه که شایسته بوده پرداخته نشده و همان مقداری هم که در این برنامه آمده ایراداتی محتوایی دارد.

 

وی افزود: یکی از ایرادات محتوایی در متن برنامه ششم که در حوزه افزایش جمعیت وارد است، محاسبه نرخ باروری بر حسب درصد است در حالی که نرخ باروری باید به صورت نفر و نرخ رشد جمعیت بر حسب درصد محاسبه شود، به طوری که در برنامه نوشته شده نرخ باروری ۲٫۵ درصد افزایش یابد.

 

* مشوق های در نظر گرفته شده برای افزایش جمعیت کم است/ دولت اعتقادی به پیشبرد سیاست های جمعیتی نظام ندارد

 

پژوهشگر بحران جمعیت تصریح کرد: اشکال دیگر این برنامه از حیث سیاست های افزایش جمعیت این است که مشوق های در نظر گرفته شده برای افزایش جمعیت کم است و به احتمال زیاد همین مشوق های اندک هم اجرا نخواهد شد چون دولت اعتقادی به پیشبرد سیاست های جمعیتی نظام ندارد.

 

وی تاکید کرد: دولت تاکنون به هر طریقی که بوده با سیاست های افزایش جمعیت مخالفت کرده و رویکرد فمینیستی که در راستای اهداف سازمان ملل است در بدنه دولت وجود دارد و تا این رویکرد وجود دارد نمی توان به افزایش جمعیت رسید.



* دولت برای افزایش جمعت پیرو سیاست های سازمان ملل عمل می کند



مروتی ادامه داد: موضوع عدالت جنسیتی در برنامه ششم توسعه آورده شده که غرض همان برابری جنسیتی است و با این رویکرد عینا برنامه های سازمان ملل در کشور اجرا خواهد شد.



وی با بیان اینکه سازمان ملل در قبال اجرای برابری جنسیتی که از دولت ها مطالبه می کند، مشوق ها و تنبیه هایی برای آن ها در نظر می گیرد، ابراز کرد: اعطای وام های بین المللی مشروط به این است که سیاست های برابری جنسیتی در کشورها اعمال شود و برای همین بسیاری از کشورها با وجود اینکه اجرای این سیاست را مصلحت نمی دانند اما ناچار به سمت اجرای آن ها پیش می روند.



پژوهشگر بحران جمعیت در خصوص اینکه چرا دولت برای افزایش جمعت پیرو سیاست های سازمان ملل عمل کرده و رغبتی برای اجرای سیاست های افزایش جمعیت نظام جمهوری اسلامی ندارد، گفت: مهم ترین علت این است که اراده سیاسی محکمی پشت قضیه کنترل جمعیت در کشور ما است یعنی اهرم های فشاری که غربی ها در این قضیه دارند همچنان پابرجا است.



* وزارت بهداشت هیچ فعالیت موثری در راستای افزایش جمعیت انجام نداده است



وی اضافه کرد: یک سری تعهد بین المللی در بحث جمعیت داریم که نمونه آن تعهد کنفرانس جمعیت و توسعه قاهره بود که در سال ۱۳۷۳ متعهد شده بودیم تا درصد رشد جمعیت را به صفر برسانیم و به نظر می رسد سال گذشته این تعهد در ذیل سند توسعه پایدار تمدید شده و باید همچنان در آن راستا حرکت کنیم.

مروتی اذعان کرد: متاسفانه باید گفت وزارت بهداشت تاکنون هیچ فعالیت موثری در راستای افزایش جمعیت انجام نداده در حالی که اگر می خواست می توانست و می بینیم که همچنان سیاست های کنترل جمعیت در شبکه بهداشت و سلامت کشور مد نظر قرار دارد.



پژوهشگر بحران جمعیت با بیان اینکه رویکرد دولت این است که همچنان کسی بیش از ۳ فرزند به دنیا نیاورد، تاکید کرد: با این روند امیدی نیست که در این دولت اقدامی برای انجام سیاست های افزایش جمعیت صورت گیرد.



* حذف کامل سیاست افزایش جمعیت در برنامه ششم توسعه و تلاش مجلس برای لحاظ کردن آن در برنامه



وی ادامه داد: دولت بحث افزایش جمعیت را به طور کلی از برنامه ششم حذف کرده بود اما خوشبختانه مجلس در این راستا قدمی برداشت و توانست آن را در برنامه لحاظ کند ولی کاش مجلس در همین راستا قانون تنظیم خانواده مصوب سال ۱۳۷۲ را نیز لغو می کردد چرا که هنوز قانون به قوت خود باقی است و کارکرد خود را دارد.



مروتی تاکید کرد: متاسفانه هنوز هیچ قانونی در راستای سیاست های نظام برای افزایش جمعیت توسط مجلس تصویب نشده و هر بار که این کار بنا بوده انجام شود دست هایی نگذاشته اند که امیدواریم مجلس هر چه سریعتر آن را پیگیری و اجرا کند.



* انجام سالانه ۲۵۰ هزار سقط جنین غیرقانونی و سازماندهی شده در کشور



وی با تاکید بر اینکه اگر همه دست به دست هم بدهیم می توانیم خسارت های دولت را جبران کنیم، گفت: یکی از مسائلی که در بحث افزایش جمعیت مطرح بوده بحث سقط جنین است که اگر قوه قضائیه و نیروی انتظامی همت کنند شاهد سالانه ۲۵۰ هزار سقط جنین غیرقانونی طبق آمار وزارت بهداشت در کشور نخواهیم بود.



پژوهشگر بحران جمعیت بیان کرد: متاسفانه باید گفت همه این سقط ها زیرزمینی و پنهانی انجام نمی شوند و بسیاری از آن ها علنی است و علتی وجود ندارد که با این جنایتی که در کشور به صورت سازماندهی شده انجام می شود برخوردی صورت نگیرد.



وی با ابراز تاسف از اینکه در تربیت و آموزش پزشکان و ماماها کوتاهی شده و سیستم نظارتی کشور در این زمینه مانند یک فاجعه است، بیان کرد: متاسفانه برخی از پزشکان و ماماها با خیال راحت این جنایت را مرتکب می شوند و هیچ کس هم کاری به کار آن ها ندارد به طوری که حتی در اخبار یک نفر را نمی توان پیدا کرد که با او به دلیل سقط غیرقانونی برخورد شده باشد.



* مسئولان در قضیه سقط جنین دغدغه ای ندارند



مروتی اضافه کرد: سالانه ۱۶ هزار و ۵۰۰ نفر در تصادفات کشته می شوند و ۲۵۶ هزار سقط غیر قانونی داریم که تنها ۶ هزار مورد آن قانونی است، این آمار نشان می دهد مسئولان اعم از دولت، قوه قضائیه و نیروی انتظامی در قضیه سقط جنین دغدغه ای ندارند و وزارت بهداشت هم دل نمی سوزاند.

وی با بیان اینکه سالانه ۳۰۰ مادر بر اثر مخاطرات بارداری و زایمان می میرند، خاطر نشان کرد: وزارت بهداشت به شدت پیگیر کاهش آمار مرگ مادران باردار است اما برنامه ای برای کاهش مرگ آن ۲۵۰ هزار انسان ندارد.

 

منبع :

رجانیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12376بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15048بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35249بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46245بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17297بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23174بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63666بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536248بازدید]
زردی نوزادان[493991بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11473بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11596بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11273بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16132بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50917بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17744بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15240بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10981بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8448بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13043بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14396بازدید]

از میان مقالات

مخاطرات پزشکى مدرن(مقاله انتخابی)
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)
چرا رژیم های لاغری شکست می خورند؟
شعار "فرزند کمتر" در خدمت پروژه جنگ جمعیتی(مقاله انتخابی)
زندگیِ آزمون‌زده (مقاله انتخابی)
تعویذی جهت عدم تاثیر سموم غذا
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟
توطئه حذف حجامت در ایران
استفاده از دارو به مثابه سلاح جنگی(مقاله انتخابی)
استفاده نابجا از آنتى بیوتیک؛ مقصر کیست؟(مقاله انتخابی)
میکروتراشه‌های ضد بارداری؛ جدیدترین روش کنترل جمعیت (مقاله انتخابی)
برص و آب آفتابی!
عامل باروری در قرآن(مقاله انتخابی)
قرار گرفتن در معرض انبوه اطلاعات مغز را تهی می کند(مقاله انتخابی)
مردن براى اطلاعات(مقاله انتخابی)
توسل به بیوتکنولوژى براى کدامین مقصد؟(مقاله انتخابی)
فراماسونری در صنایع غذایی-قسمت اوّل (مقاله انتخابی)
مَرهَم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین
اینستاگرام آن بخشِ خودشیفتۀ شخصیتتان را دوست دارد (مقاله انتخابی)
به دنبال راهی در جهت اصلاحات در صنعت دارو سازی(مقاله انتخابی)