ببخشید من بینایم ضعیف هست نمره چشمم بالاست چه توصیه ای دارین .ممنون
معصومه

سلام.ممنون از مطالب آموزنده شما.یک سوال من فشار خون دارم البته با قرص همیشه تنظیم هست میتونم این رزیم و بگیرم...همچنین درد مفاصل هم دارم
خانم رنجبران

باسلام و احترام بنده دوماهه باردار هستم یک هفته ای هست که غذا میخورم مقدار کم حتی،احساس سنگینی شدید میکنم معده ام انگار سریع پر میشه و کلا بعد از غذا احساس خیلی سنگینی و یه حالت دلپیچه و تهوع خفیف دارم و معذرت میخوام اجابت مزاجم هم بد شده یعنی سفت نیست اتفاقا نرم هست اما کامل تخلیه نمیشه چندبار و تکه تکه درصورتی که قبل از بارداری من مشکلی نداشتم از این لحاظ و هرروز اجابت مزاج داشتم بارداری قبلیم بسیار گرسنه میشدم و بسیار غذا میخوردم اصلا همچین مشکلی نداشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
فاطمه

برای دفع خلطهایی ک پشت حلقم هست چیکار کنم مدفوعم کامل دفع نمیشه راه حل بدین لطفا
خانوم

سلام و عرض ادب آقایی ۴۶ ساله هستم. دیسک کمر در مهره ۴ و۵ و همچنین تنگی کانال نخاع دارم . آیا در طب سنتی راهکاری برای تسکین درد وجود دارد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید( الان بیشترین ناحیه درد در کمر هست) ممنونم.
حسین

سلام خسته نباشید مرسی از زحمات بی کران شما من کیست مویی دارم هر کاری میکنم سر باز نمیکنه دو ماه هست این اسفرزه و روغن سیاه میزارم سر باز نمیکنه خرما و خورد شده کاسه چینی میزارم سر باز نمیکنه ترو خدا یه روشی بگین خیلی اذیتم درد نمیکنه فقط نگران هستم بدتر نشه میخواستم عمل کنم همه میگن باز برگشت داره لطفا راهنمایی کنید مرسی
امین

آیا آب پیاز برای دختر با کره مضر است ؟
mahsa

سلام آقای دکتر سن بارداری را از اولین روز آخرین پریود حساب کنیم یا از زمانی که میدانیم نزدیکی بوده بین سونوگرافی های معمول کدام یک را شما پیشنهاد میدهید انجام دهیم
محمدی

سلام ببخشید خوردن گوشت بلدرچین پر ایام بارداری مشکلی نداره؟ باتشکر
مریم

سلام و نور و رحمت برای رفع جای جوش دوران نوجوانی و جوانی و شفافیت پوست چه باید کرد ؟! (متاسفانه تاکنون هرچه ویزیت حضوری با همکاران طب جدید و طب سنتی داشته ایم نتیجه ای جز تشدید وصعیت در پی نداشته ) ، لطفا خودتان راهنمایی کامل بفرمائید. جزاکم الله خیرا
مائده
کد : 983
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۶
خبرها و نظرها
Share Email
مردانی که طعم شیرین پدر شدن را نمی چشند


بسم اللّه الرّحمن الرّحيم

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين

 

 

 

مردانی که طعم شیرین پدر شدن را نمی چشند 

 

 

 

چند سالی است که زنگ خطر افزایش ناباروری این بار در میان مردان به‌صدا در آمده است، از این رو متخصصان هشدار‌هایی در زمینه برخی علل ناباروری داده اند که توجه به آنها بسیار حائز اهمیت است.

 

 



به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در کشوری زندگی می کنیم که هرم جمعیتی آن در سنین جوانی سنگینی می کند، زوج های جوان زیادی در سنین ازدواج و باروری قرار دارند با وجود مشکلات بسیار این زوج‌ها با هزار امید و آرزو تصمیم به ازدواج گرفته و بنای زندگی مشترک را بر عشق گذاشته و سختی آن را با وجود مشکلات اقتصادی فراوان به جان می خرند، اما در این میان پس از گذشت چند سال، پایه های این زندگی گرم و عاشقانه به دلیل قصه تلخ ناباروری به لرزه در می آید.

 

 

 


فرزند داشتن و نعمت پدر و مادر بودن آرزوی هر فردی قبل و بعد از ازدواج است، اما گاهی زوج های جوان با مشکل یا کابوس ناباروری روبه‌رو می شوند و اغلب خانم ها اولین کسانی هستند که به متخصص مراجعه می کنند در مواردی که مشکل از خانم ها باشد روند درمان طی می شود اما این موضوع زمانی بغرنج می شود که متخصص مشکل را مربوط به آقایان معرفی می کند و مرد خانواده مشکل خودرا انکار می کند، علاوه بر این توجه به حفظ باروری در پسران نیز کمتر مورد توجه والدین قرار دارد.

 

 


بسیاری از زوجین هر دو سراغ درمان می روند اما در میانه راه به دلیل هزینههای کمرشکن ناباروری قید بچه دارشدن را می زنند و گزینه طلاق را روی میز مذاکره دو نفره خود قرار می دهند.

 

 


بر اساس گفته های رئیس انجمن جنین شناسی نیمی از ناباروری ها مربوط به مردان است از این رو توجه به این موضوع بیش از پیش حس می شود علاوه بر این آگاهی رسانی و رعایت برخی موارد و توصیه ها موجب می شود که حداقل تا حد امکان از ناباروری در آقایان پیشگیری شود و زندگی عاشقانه زوجین به این دلیل از هم نپاشیده و آمار طلاق به این علت افزایش پیدا نکند.

 

 

 

علل کابوس تلخ ناباروری در مردان

 


ناصر امیرجنتی متخصص کلیه و مجاری ادراری و مسئول کلینیک ناباروری مردان مرکز ناباروری ابن سینا با اشاره به عوامل موثر در باروری مردان گفت: سبک زندگی، عوامل محیطی و شغلی بر باروری مردان تاثیر گذار است و رعایت نکردن سبک زندگی سالم خطر ناباروری را به دنبال دارد.

 

 

 

وی ادامه داد: استعمال دخانیات، مشروبات الکلی، استفاده بیش از حد از موبایل، لپ تاپ و وایرلس، صرف بی رویه و بدون تجویز دارو‌ها به خصوص آنتی بیوتیک ها، آلوده کننده‌های محیطی، تماس‌های شغلی و حرارتی، مصرف دارو‌ها در باشگاه‌های بدنسازی که همه سبک زندگی فرد را تشکیل می‌دهند موجب ناباروی در آقایان می‌شود.

 

 


این متخصص کلیه و مجاری ادراری عنوان کرد: باید توجه داشت که مواجهه با این عوامل به معنای ناباروری در مردان نیست بلکه بعضی از افراد بسته به سابقه ژنتیکی بیشتر مستعد به ناباروری هستند زودتر دچار آسیب می‌شوند.

 

فرزندآوری و ازدواج را به تاخیر نیندازید

 


وی اظهار کرد: آقایانی که در معرض عوامل تهدیدکننده ناباروری ذکر شده هستند اگر مجرد بوده به متخصص مراجعه و چکاپ شوند و اگر ازدواج کرده اند زودتر برای فرزندآوری تصمیم بگیرند تا گرفتار ناباروری و مشکلات بعد از آن نشوند.

 

 


جنتی به آقایان توصیه کرد: مردان به جهت آنکه از طعم شیرین پدر شدن در زندگی محروم نشوند فارغ از مشکلات موجود در جامعه زودتر ازدواج کنند و تصمیم به فرزندآوری بگیرند، زیرا افزایش سن ازدواج در آقایان مانند خانم‌ها خطر ناباروری و حتی ناهنجاری‌های مادرزادی در فرزندان را به دنبال دارد.

 

 

 

وحشت شدیدترین شکل ناباروری در مردان

 

 


مسئول کلینیک ناباروری مردان مرکز درمان ناباروری ابن سینا با اشاره به شدیدترین مشکل ناباروری در مردان گفت: شدیدترین شکلل ناباروری در مردان فقدان نطفه است که ۲۰ درصد مردان نابارور دچار این مشکل هستند که اغلب آن‌ها با شنیدن این عارضه نا امید شده و از ادامه درمان سرباز می‌زنند.

 

 

 

جنتی افزود: مردان که دجار این عارضه هستند نباید ناامید شوند وبه این مشکل مانند بیماری‌های قلبی و دیابت نگاه کنند، زیرا با توجه به پیشرفت‌های که در سال‌های اخیر در حوزه ناباروری صورت گرفته درمان و نتایج آن بسیار امیدوار کننده است.

 

 

 

وی به یکی از روش‌های درمان شدیدترین شکل ناباروری مردان اشاره کرد و ادامه داد: در صورت نبود نطفه در مردان با عمل میکروسکوپی روی بیضه‌ها سلول‌های جنسی مردان برداشته شده و برای لقاح مصنوعی استفاده می‌شود.

 

 

 

مسئول کلینیک ناباروری مردان مرکز درمان ناباروری ابن سینا اظهار کرد: میزان موفقیت روش‌های درمانی ناباروری به طور متوسط ۳۰ تا ۴۰ درصد است، اما ما تلاش می‌کنیم با انتقال سه جنین فریز در روش لقاح مصنوعی این شانس رابه ۷۰ درصد برسانیم، اما به هر حال قانون احتمالات در درمان مطرح است و ممکن است تا به این میزان نباشد و این به شرایط مختلف در زوجین بستگی دارد.

 

توصیه هایی برای حفظ باروری در پسران

 

 

 

این متخصص کلیه و مجاری ادراری تاکید کرد: روند درمانی ناباروری مردان هرچه سریعتر صورت گیرد درمان موفقیت آمیزتر است، برای کاهش ناباروری باید نوزادان پسر پس از تولد توسط متخصص اطفال مورد معاینه قرار بگیرند.

 

 


 

وی با اشاره به خطر ناباروری در پسران در هنگام بلوغ گفت: در سنین بلوغ به دلیل آنکه تغییرات هورمونی اتفاق می‌افتد والدین در صورت مشاهده بلوغ زودرس فرزندان خود را نزد متخصص برای چکاپ ببرند.

 

 


دردهایی که زنگ خطر ناباروری در نوجوانان پسر است

 

 


جنتی توجه به والدین نوجوانان توصیه کرد: والدین باید به در سنین دبیرستان فرزندان پسر خود برای پیشگیری از ناباروری به برخی نکات و علائم توجه کنند یکی از موضوعات مورد توجه این است که اغلب پسران دبیرستانی که دچار درد ناگهانی در ناحیه بیضه‌ها می‌شوند به دلیل خجالت درد خود را مخفی می‌کنند درحالی که بی توجهی به این درد‌ها خطر ناباروری در آینده را به دنبال دارد.

 

 


مسئول کلینیک ناباروری مردان مرکز درمان ناباروری ابن سینا عنوان کرد: عفونت ادراری، ضربه به بیضه‌ها نیز خطر ناباروری در مردان را به دنبال دارد و سبک زندگی درست و سالم، ورزش منظم به افزایش باروری کمک می‌کند.

 

منبع :

باشگاه خبرنگاران جوان



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12447بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15092بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35319بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46333بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17349بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23225بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63811بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536611بازدید]
زردی نوزادان[494175بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11538بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11628بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11311بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16171بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [51023بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17801بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15287بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11014بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8483بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13083بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14444بازدید]

از میان مقالات

سالنامه حجامت 1400 شمسی (هدیه پایگاه طب شیعه)
چگونه یک مصرف کننده هوشمند و فهیم محصولات بهداشتی و آرایشی باشیم؟ (مقاله انتخابی)
بزرگی خوش خیم پروستات
رشد بالای ابتلای زنان به سرطان سینه چه دلایلی دارد؟ (مقاله انتخابی)
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)
یک بطری پر از مرض، به افتخار صهیونیسم!
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)
ما در میانه یک انفجار فرهنگی به سر می بریم که با «شکیل شدن» بدن پیوند دارد (مقاله انتخابی)
شش اصل ضروری برای زندگانی سالم(ستّه ضروریه)
جامعۀ مصرف گرا (مقاله انتخابی)
خانواده بدون فرزند!(مقاله انتخابی)
کامپیوتر و سرعت(مقاله انتخابی)
بالاخره روزی دماغ طبیعی هم «زیبا» خواهد شد (مقاله انتخابی)
منبع‌شناسی قرآن و طب(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1392 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
سیاست فرزند آوری: الگوی نژادپرستی اسرائیل (مقاله انتخابی)
مرگبارترین آزمایش‌های علمی آمریکا
«حـــجـــامـــت»؛ آداب و توصیه ها