سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم تنش و لرزش بدن به همراه اضطراب که هنگام دفاع از حق و حقوق پدید می آید نشانه ای از غلبه مزاج صفرا میباشد یا سودای زیاد در تن؟
محمدجواد

سلام علیکم خداقوت و تشکر فراوان 1- از قدیمی ها شنیده بودیم مصرف مداوم گلاب باعث سفید شدن موها می شود این مساله حقیقت دارد؟ (اگر درست است حد مصرف روزانه آن چقدر است؟) چون من برعکسش را هم شنیده ام که برخی معتقدند اتفاقا از سفیدی موها جلوگیری می کند 2- گلابی که بیش از یک سال مانده را می شود استفاده غیرخوراکی کرد مثلا برای مراقبت های پوستی
عین

سلام. ببخشید من نوزاد دوماهه ای دارم که خودم بهش شیر میدم. الان جای حجامتم میخاره. ایا حجامت انجام بدم؟ لاغر هم هستم
صداقت
کد : 127
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۲
خبرها و نظرها
Share Email
اسلام می‌گوید «فرزند بیشتر، زندگی اجتماعی بهتر» ولی برخی می‌گویند «فرزند کمتر، زندگی بهتر!»
گزارشی از همایش «کنترل نسل و چالش‌های پیش‌رو» در قم؛

اسلام می‌گوید «فرزند بیشتر، زندگی اجتماعی بهتر»
ولی برخی می‌گویند «فرزند کمتر، زندگی بهتر!»
جمعیت مطلوب با میانگین چهار فرزند در هر خانواده

گروه اجتماعی - رجانیوز: انگار هنوز تاثیر تابلو نوشته‌های "فرزند کمتر، زندگی بهتر" بر روی افکار عمومی بیشتر از تمام هشدارهایی است که کارشناسان اجتماعی و فعالان عرصه بهداشت نسبت به خطرات نرخ پایین رشد جمعیت در کشور می‌دهند؛ هشدارهایی که با ارائه آمارهای ترسناک از خطراتی که در آینده کشورمان را تهدید می‌کند، همراه است اما هنوز رسانه‌ها در این زمینه همراه با کارشناسان نیستند تا راهی برای جلوگیری از یک فاجعه ملی فراهم شود.


به گزارش رجانیوز، با این حال، دغدغه‌مندان کشور در زمینه‌های مختلف فعال هستند تا خطرات کنترل بدون برنامه جمعیت را برای مردم و افکار عمومی تبیین کنند. در همین زمینه، همایش «کنترل نسل و چالش‌های پیش‌رو»، پیش از ظهر دیروز در سالن همایش‌های مدرسه دارالشفاء قم برگزار شد.

 

 
اسلام می‌گوید «فرزند بیشتر، زندگی اجتماعی بهتر»

 
در این مراسم که از سوی معاونت تبلیغ آموزش‌های کاربردی حوزه‌های علمیه و با حضور طلاب و فضلای حوزه برگزار شد، حجت‌الاسلام نبوی، معاون تبلیغ حوزه‌های علمیه به ایراد سخن پرداخت. وی در این مراسم بر ضرورت کمک دولت به تسهیل امر ازدواج تأکید کرد و نقش حوزه‌های علمیه و روحانیت را در تغییر فرهنگ کنترل نسل بسیار مؤثر دانست.

 
حجت‌الاسلام نبوی نقش طلبه‌های خواهر حوزه علمیه را در مسأله ازدیاد فرزند در میان بانوان سنگین ارزیابی کرد و گفت: بانوان طلبه به خوبی می‌توانند در تغییر فرهنگ کنترل نسل و ازدیاد جمعیت نقش آفرینی کنند.

 
حجت‌الاسلام محمدحسن نبوی با اشاره به روایات اسلامی مبنی بر ازدیاد فرزند، ابراز کرد: پیامبر اکرم(ص) می‌فرمایند «بهترین زنان شما کسانی هستند که بیشتر فرزند بیاروند و با همسران خود مهربان باشند. تکبر داشتن زن در مقابل نامحرم مطلوب است اما در برابر شوهر باید نرمش داشته باشد؛ متأسفانه امروز فرهنگ شده خانم با فضیلت خانمی است که بیشتر نافرمانی شوهر کند. فرزند آوری باید در میان زنان ما فرهنگ شود؛ متأسفانه امروز در بسیاری از موارد به خاطر زنان جلوی نسل گرفته می‌شود.

 
معاون تبلیغ حوزه‌های علمیه با بیان این‌که قرآن در دو آیه می‌فرماید اولاد خود را به خاطر ترس از خرجی نکشید، افزود: تمام ادله کنترل جمعیت به خاطر فقر است و هیچ یک از این‌ها با این نص صریح قرآن نمی‌تواند مقابله کند. در روایات به ازدواج با زنان فرزندآور توصیه شده و در مقایسه زن زیبای نازا و زن پر فرزند، دومی ترجیح داده شده است. مرحوم طیب در اطیب البیان در تفسیر آیه «لا تقتلوا اولادکم من املاقٍ» گفته است «کسی که فردی را بکشد در آتش جهنم خالد می‌شود» که اطلاق این آیه سقط جنین را نیز در بر می‌گیرد.

 
وی بر ضرورت کمک دولت به تسهیل امر ازدواج تأکید کرد و نقش حوزه‌های علمیه و روحانیت را در تغییر فرهنگ کنترل نسل بسیار مؤثر دانست.

 
باید نهضت روشنگری در زمینه افزایش جمعیت راه بیفتد

 
حجت‌الاسلام غلامی رییس پژوهشگاه علوم اسلامی و انسانی صدرا نیز در این مراسم طی سخنانی، گفت: قانون جدید جمعیت باید افزون بر جامعیت و واقع بینی ضمانت‌های اجرایی برای رسیدن به اهداف را پیش بینی کند و مجلس باید از ظرفیت‌های علمی دانشگاه ها و حوزه‌های علمیه نهایت بهره را ببرد.

 
وی با تأکید بر این‌که امروز به شکل گیری نهضت روشنگری در زمینه افزایش جمعیت نیاز داریم گفت: امروز توقع از روحانیت این است که از تمام توان برای روشنگری در باب افزایش جمعیت استفاده کند و گروه‌های مختلف تبلیغی در این باره شکل گیرد.

 
جمعیت مطلوب با میانگین چهار فرزند در هر خانواده

 
دکتر علی سنگی، رییس اداره سلامت جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت نیز از دیگر سخنرانان این مراسم بود. وی در سخنانی گفت: موضوع افزایش جمعیت تنها مربوط به وزارت بهداشت نیست و ارگان‌ها و نهادهای دیگر کشور نیز باید در این رابطه احساس تکلیف کنند و به نقش آفرینی بپردازند. متوسط هر خانواده باید چهار فرزند باشد تا بتوانیم به جمعیت مطلوب برسیم.

 
دکتر محزون مدیرکل دفتر آمار ثبت احوال نیز در این مراسم به ارائه گزارشی از وضعیت آماری کشور در زمینه جمعیت پرداخت و با بیان این‌که نرخ موالید در دنیا 19.2 و در کشور ما 18.5 درصد است، افزود: کشور ما در بین کشورهای همسایه هشتم قرار دارد و سومین کشور جمعیتی منطقه هستیم.

 
روحانیت؛ پرچمدار گسترش فرهنگ ازدیاد جمعیت

 
حجت‌الاسلام هژبری، استاد حوزه و دانشگاه هم در سخنانی با اشاره به اهمیت ازدیاد جمعیت در اسلام، گفت: در بین فقهای شیعه قطع نسل، دیه کامل دارد.

 
وی با بیان این که ماجرای تکثیر جمعیت را از نصوص معدود این ماجرا در فن استنباط باید بیرون آورد، ابراز کرد: روح حاکم بر قرآن مجید و سنت اهل بیت(ع) با این ماجرا موافق و مخالف با تحدید نسل است. توقع این است که در قم گروه‌هایی تشکیل شود و با مدیریت و برخورد صحیح با مردم فرهنگ افزایش جمعیت را گسترش دهد. تعدادی کارگاه‌های تخصصی در زمینه بحث جمعیتی ایجاد شده است تا آموزش‌های لازم به طلاب در زمینه ایجاد فرهنگ ازدیاد جمعیت ارائه شود.
 
وی با انتقاد از کسانی که محدودیت نسل را راهی برای تربیت صحیح فرزندان می‌دانند، افزود: «در چنین حالتی کسی باقی نمی‌ماند که بخواهیم او را تربیت کنیم. مهندسی معکوس کردن باب جمعیت، فنیّ دم دستی است و طلاب راحت می‌توانند آنرا یاد بگیرند. اگر بنا است وزارت بهداشت و نهادهای مختلف ما در بحث فرهنگ سازی ازدیاد جمعیت کاری کنند، روحانیت باید پرچمدار این حرکت خیر باشد.»
 
همایش دیروز نهایتا با تقدیر از فعالان عرصه گسترش فرهنگ ازیاد نسل به پایان رسید اما به نظر می‌رسد هنوز راه طولانی و سختی تا تغییر این باور غلط در میان مردم جامعه باقی مانده است؛ راهی که نیازمند همکاری دستگاه‌های مختلف و رسانه‌های گوناگون به ویژه رسانه ملی است تا افکار عمومی نیز بپذیرند که افزایش تعداد فرزندان نه تنها موجب سختی در امور رفاهی زندگی نمی‌شود، بلکه زمینه را برای برکت بخشیدن به زندگی فراهم می‌کند.

منبع :

رجانیوز



نظرات
  سلام آقای دکتر خسته نباشید ببخشید من از بعد از عروسیم پریود نشدم، ترشحات رحمم هم خیلی کم و آبکی شده به نظرتون رحمم سرد شده؟ اگه آره چی بخورم خوبه؟ حدود سه هفته هست که پودر جوانه گندم و عرق رازیانه که فرموده بودید رو دارم میخورم ولی هنوز پریود نشدم الآن 5 ماهه!
ارسال کننده نظر : هدی      تاریخ ارسال نظر : ۲۲ مهر ۱۳۹۲
  

سلام، درمان را ادامه دهید. درحد ویزیت غیرحضوری بیشتر از این به ذهنم نمی رسد.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۵ مهر ۱۳۹۲



 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12356بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15030بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35231بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46223بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17278بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23153بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63636بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536162بازدید]
زردی نوزادان[493939بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11460بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11588بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11269بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16128بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50905بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17737بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15231بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10978بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8443بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13030بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14384بازدید]

از میان مقالات

بنیان گزار ورزش جدید(مقاله انتخابی)
آداب و خواص به کار بردن بوی خوش(مقاله انتخابی)
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)
حجامت شناخت؛ مقاله سوّم؛ تمهیدات حجامت
از هفت ميليارد به پانصد ميليون نفر: دستور كار نخبگان جهاني براي كنترل جمعيت(مقاله انتخابی)
روان‌شناسي غربي و پشت پرده معنويت (مقاله انتخابی)
چه مقدار از غذای شما پرتو دهی شده است؟(مقاله انتخابی)
پسوريازيس (داءالصّدف - بیماری صدف - قوبا)
معضل جهانى سلامت(مقاله انتخابی)
بازی های رایانه ای و سلامت کودکان شما (مقاله انتخابی)
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)
تاثیر وضو روی چاکراهای بدن (مقاله انتخابی)
لابى صنعت مواد غذایى چاق کننده(مقاله انتخابی)
اعتياد به زيبايي؟!(مقاله انتخابی)
به نام نوزادان به کام ابرشرکت‌ها (مقاله انتخابی)
کودکی بهترین دوران برای یادگیری زبان خارجی نیست!! (مقاله انتخابی)
انتهای راه محصولات تراریخته، ناباروری است؟(مقاله انتخابی)
توصیه‌های‌اخلاقی مرحوم حاج‌اسماعیل دولابی درباره خانواده
تزریق رعب و وحشت برای هیچ؟! ضرورت بررسی معضل تبلیغات منفی آنفلوانزای خوکی(مقاله انتخابی)
آب گوشت‏، هنوز هم غذای لذیذی است! (معرّفی 15 نوع آبگوشت سنّتی)