بسیار ممنون از راهنمایی تون اما نمیدونم چرا چند وقته نظرم به ژل رویال جلب شده ‌
رها

سلام و خداقوت برای مشکل کمبود انرژی بدنی ، مصرف چه مواردی خوب و مفید هست ؟! ( مزاج تقریبا گرم و خشک )
رها

سلام وعرض ادب ، من کم کاری تیرویید دارم وقرص لووکسین مصرف میکنم با دخیره پایین تخمدان آیا میتوانم روش پیاز درمانی را انجام دهم ؟مشکلی برای تیروییدم ایجاد میشه؟
الهام

نوزادپسری دارم دوماهشه..بردمش بهداش بهم گفتن تواین یک ماهه اضافه وزن نکرده..علت چیه.من خودم میدونم شیرم کم شده ی مدته رفتم واسش شیرخشک نان یک گرفتم..دوبار خورد خوب بود روزبعدش گریه ها وبهم پیچیدناش شروع شد..بردمش متخصص واسش سونونوشت توسونو گفتن شکمش پرازگازه ولی مایع آرادشکمی دیده شده..من ازترس دارم زهرترک میشم نمیدونم چکارکنم
سادات

سلام علیکم چرا چندین ساعت بعد از مصرف سرکه انگبین نعنایی شکم درد و اسهال شدیدی شروع میشود (دچار مشکلات گوارشی وضعف معده هستم)؟
محمدجواد

فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام علت خوردن خاک و علاقه به یخ توسط کودک ۵ساله چی هستش لطفا راهنمایی کنید
علی

سلام امروز خوب حجامت کرد
زارعی

سلام ببخشید این حسوم های آهنی مشکی که تو بعضی عطاری ها هست میشه استفاده کرد به عنوان همون قطعه اهن؟
شاهمرادی

سلام وقت بخیر نوزاد ۳۲ روزه ای دارم که در زمان دفع خیلی زور می‌زند و گاها خیلی گریه میکنه و کبود می‌شود در بعضی‌ روزها ۷_۸ ساعت تلاش می‌کند تا دفع انجام دهد و اذیت میشود، ماساژ شکم با روغن هم تاثیری نداشته لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل یبوست و نفخ ندارد
بهار
کد : 127
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۲
خبرها و نظرها
Share Email
اسلام می‌گوید «فرزند بیشتر، زندگی اجتماعی بهتر» ولی برخی می‌گویند «فرزند کمتر، زندگی بهتر!»
گزارشی از همایش «کنترل نسل و چالش‌های پیش‌رو» در قم؛

اسلام می‌گوید «فرزند بیشتر، زندگی اجتماعی بهتر»
ولی برخی می‌گویند «فرزند کمتر، زندگی بهتر!»
جمعیت مطلوب با میانگین چهار فرزند در هر خانواده

گروه اجتماعی - رجانیوز: انگار هنوز تاثیر تابلو نوشته‌های "فرزند کمتر، زندگی بهتر" بر روی افکار عمومی بیشتر از تمام هشدارهایی است که کارشناسان اجتماعی و فعالان عرصه بهداشت نسبت به خطرات نرخ پایین رشد جمعیت در کشور می‌دهند؛ هشدارهایی که با ارائه آمارهای ترسناک از خطراتی که در آینده کشورمان را تهدید می‌کند، همراه است اما هنوز رسانه‌ها در این زمینه همراه با کارشناسان نیستند تا راهی برای جلوگیری از یک فاجعه ملی فراهم شود.


به گزارش رجانیوز، با این حال، دغدغه‌مندان کشور در زمینه‌های مختلف فعال هستند تا خطرات کنترل بدون برنامه جمعیت را برای مردم و افکار عمومی تبیین کنند. در همین زمینه، همایش «کنترل نسل و چالش‌های پیش‌رو»، پیش از ظهر دیروز در سالن همایش‌های مدرسه دارالشفاء قم برگزار شد.

 

 
اسلام می‌گوید «فرزند بیشتر، زندگی اجتماعی بهتر»

 
در این مراسم که از سوی معاونت تبلیغ آموزش‌های کاربردی حوزه‌های علمیه و با حضور طلاب و فضلای حوزه برگزار شد، حجت‌الاسلام نبوی، معاون تبلیغ حوزه‌های علمیه به ایراد سخن پرداخت. وی در این مراسم بر ضرورت کمک دولت به تسهیل امر ازدواج تأکید کرد و نقش حوزه‌های علمیه و روحانیت را در تغییر فرهنگ کنترل نسل بسیار مؤثر دانست.

 
حجت‌الاسلام نبوی نقش طلبه‌های خواهر حوزه علمیه را در مسأله ازدیاد فرزند در میان بانوان سنگین ارزیابی کرد و گفت: بانوان طلبه به خوبی می‌توانند در تغییر فرهنگ کنترل نسل و ازدیاد جمعیت نقش آفرینی کنند.

 
حجت‌الاسلام محمدحسن نبوی با اشاره به روایات اسلامی مبنی بر ازدیاد فرزند، ابراز کرد: پیامبر اکرم(ص) می‌فرمایند «بهترین زنان شما کسانی هستند که بیشتر فرزند بیاروند و با همسران خود مهربان باشند. تکبر داشتن زن در مقابل نامحرم مطلوب است اما در برابر شوهر باید نرمش داشته باشد؛ متأسفانه امروز فرهنگ شده خانم با فضیلت خانمی است که بیشتر نافرمانی شوهر کند. فرزند آوری باید در میان زنان ما فرهنگ شود؛ متأسفانه امروز در بسیاری از موارد به خاطر زنان جلوی نسل گرفته می‌شود.

 
معاون تبلیغ حوزه‌های علمیه با بیان این‌که قرآن در دو آیه می‌فرماید اولاد خود را به خاطر ترس از خرجی نکشید، افزود: تمام ادله کنترل جمعیت به خاطر فقر است و هیچ یک از این‌ها با این نص صریح قرآن نمی‌تواند مقابله کند. در روایات به ازدواج با زنان فرزندآور توصیه شده و در مقایسه زن زیبای نازا و زن پر فرزند، دومی ترجیح داده شده است. مرحوم طیب در اطیب البیان در تفسیر آیه «لا تقتلوا اولادکم من املاقٍ» گفته است «کسی که فردی را بکشد در آتش جهنم خالد می‌شود» که اطلاق این آیه سقط جنین را نیز در بر می‌گیرد.

 
وی بر ضرورت کمک دولت به تسهیل امر ازدواج تأکید کرد و نقش حوزه‌های علمیه و روحانیت را در تغییر فرهنگ کنترل نسل بسیار مؤثر دانست.

 
باید نهضت روشنگری در زمینه افزایش جمعیت راه بیفتد

 
حجت‌الاسلام غلامی رییس پژوهشگاه علوم اسلامی و انسانی صدرا نیز در این مراسم طی سخنانی، گفت: قانون جدید جمعیت باید افزون بر جامعیت و واقع بینی ضمانت‌های اجرایی برای رسیدن به اهداف را پیش بینی کند و مجلس باید از ظرفیت‌های علمی دانشگاه ها و حوزه‌های علمیه نهایت بهره را ببرد.

 
وی با تأکید بر این‌که امروز به شکل گیری نهضت روشنگری در زمینه افزایش جمعیت نیاز داریم گفت: امروز توقع از روحانیت این است که از تمام توان برای روشنگری در باب افزایش جمعیت استفاده کند و گروه‌های مختلف تبلیغی در این باره شکل گیرد.

 
جمعیت مطلوب با میانگین چهار فرزند در هر خانواده

 
دکتر علی سنگی، رییس اداره سلامت جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت نیز از دیگر سخنرانان این مراسم بود. وی در سخنانی گفت: موضوع افزایش جمعیت تنها مربوط به وزارت بهداشت نیست و ارگان‌ها و نهادهای دیگر کشور نیز باید در این رابطه احساس تکلیف کنند و به نقش آفرینی بپردازند. متوسط هر خانواده باید چهار فرزند باشد تا بتوانیم به جمعیت مطلوب برسیم.

 
دکتر محزون مدیرکل دفتر آمار ثبت احوال نیز در این مراسم به ارائه گزارشی از وضعیت آماری کشور در زمینه جمعیت پرداخت و با بیان این‌که نرخ موالید در دنیا 19.2 و در کشور ما 18.5 درصد است، افزود: کشور ما در بین کشورهای همسایه هشتم قرار دارد و سومین کشور جمعیتی منطقه هستیم.

 
روحانیت؛ پرچمدار گسترش فرهنگ ازدیاد جمعیت

 
حجت‌الاسلام هژبری، استاد حوزه و دانشگاه هم در سخنانی با اشاره به اهمیت ازدیاد جمعیت در اسلام، گفت: در بین فقهای شیعه قطع نسل، دیه کامل دارد.

 
وی با بیان این که ماجرای تکثیر جمعیت را از نصوص معدود این ماجرا در فن استنباط باید بیرون آورد، ابراز کرد: روح حاکم بر قرآن مجید و سنت اهل بیت(ع) با این ماجرا موافق و مخالف با تحدید نسل است. توقع این است که در قم گروه‌هایی تشکیل شود و با مدیریت و برخورد صحیح با مردم فرهنگ افزایش جمعیت را گسترش دهد. تعدادی کارگاه‌های تخصصی در زمینه بحث جمعیتی ایجاد شده است تا آموزش‌های لازم به طلاب در زمینه ایجاد فرهنگ ازدیاد جمعیت ارائه شود.
 
وی با انتقاد از کسانی که محدودیت نسل را راهی برای تربیت صحیح فرزندان می‌دانند، افزود: «در چنین حالتی کسی باقی نمی‌ماند که بخواهیم او را تربیت کنیم. مهندسی معکوس کردن باب جمعیت، فنیّ دم دستی است و طلاب راحت می‌توانند آنرا یاد بگیرند. اگر بنا است وزارت بهداشت و نهادهای مختلف ما در بحث فرهنگ سازی ازدیاد جمعیت کاری کنند، روحانیت باید پرچمدار این حرکت خیر باشد.»
 
همایش دیروز نهایتا با تقدیر از فعالان عرصه گسترش فرهنگ ازیاد نسل به پایان رسید اما به نظر می‌رسد هنوز راه طولانی و سختی تا تغییر این باور غلط در میان مردم جامعه باقی مانده است؛ راهی که نیازمند همکاری دستگاه‌های مختلف و رسانه‌های گوناگون به ویژه رسانه ملی است تا افکار عمومی نیز بپذیرند که افزایش تعداد فرزندان نه تنها موجب سختی در امور رفاهی زندگی نمی‌شود، بلکه زمینه را برای برکت بخشیدن به زندگی فراهم می‌کند.

منبع :

رجانیوز



نظرات
  سلام آقای دکتر خسته نباشید ببخشید من از بعد از عروسیم پریود نشدم، ترشحات رحمم هم خیلی کم و آبکی شده به نظرتون رحمم سرد شده؟ اگه آره چی بخورم خوبه؟ حدود سه هفته هست که پودر جوانه گندم و عرق رازیانه که فرموده بودید رو دارم میخورم ولی هنوز پریود نشدم الآن 5 ماهه!
ارسال کننده نظر : هدی      تاریخ ارسال نظر : ۲۲ مهر ۱۳۹۲
  

سلام، درمان را ادامه دهید. درحد ویزیت غیرحضوری بیشتر از این به ذهنم نمی رسد.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۵ مهر ۱۳۹۲



 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12388بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15058بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35265بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46266بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17305بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23184بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63683بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536355بازدید]
زردی نوزادان[494036بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11486بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11600بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11283بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16139بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50936بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17755بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15248بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10986بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8452بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13055بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14408بازدید]

از میان مقالات

قرآن، وسيله طهارت و شفا(حضرت آیةالله جوادی آملی)
میکروتراشه‌های ضد بارداری؛ جدیدترین روش کنترل جمعیت (مقاله انتخابی)
چگونه یک مصرف کننده مسوولیت پذیر گوشت باشیم؟(مقاله انتخابی)
توطئه حذف حجامت در ایران
مزاج شناسی کلاه قرمزی و سایرین!!
سالنامه حجامت سال 1391 هجری شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
استفاده از علف کش ها و آفت کش ها در سراسر دنیا باید ممنوع گردد (مقاله انتخابی)
مرض عقوبت
عصاره سیر و لیمو ترش؛ راهی برای باز کردن رگهای قلب
مسلمانان و معضل تفریحات مدرن(مقاله انتخابی)
نگاهی به مستند «گشایش رمز زندگی»؛ کوته‌بینی داروین نظریه‌اش را نابود می‌کند + فیلم و تصاویر(مقاله انتخابی)
آزمون تشخیص سیتی اسکن تهدیدی برای سلامتی (مقاله انتخابی)
مکمل‌های ورزشی؛ رویای پوچ (مقاله انتخابی)
تدابیر فصل تابستان
شگفتی‌ها و اعجازهای پزشکی در قرآن(مقاله انتخابی)
آنچه زنان ما در مورد به دنیا آوردن نوزاد هایشان نمی دانند.(مقاله انتخابی)
ناگفته های هدایای صنایع داروسازی به پزشکان (مقاله انتخابی)
روان شناسى به مثابه دین(مقاله انتخابی)
مستند «جنگ عليه سلامتي»؛ سازمان غذا و داروی آمریکا چگونه مردمش را زجرکش می کند؟+ فیلم
جایگاه ضوابط شرعی مرتبط با آموزش، پژوهش و درمان در طب سنتی ایران (مقاله انتخابی)