سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم تنش و لرزش بدن به همراه اضطراب که هنگام دفاع از حق و حقوق پدید می آید نشانه ای از غلبه مزاج صفرا میباشد یا سودای زیاد در تن؟
محمدجواد

سلام علیکم خداقوت و تشکر فراوان 1- از قدیمی ها شنیده بودیم مصرف مداوم گلاب باعث سفید شدن موها می شود این مساله حقیقت دارد؟ (اگر درست است حد مصرف روزانه آن چقدر است؟) چون من برعکسش را هم شنیده ام که برخی معتقدند اتفاقا از سفیدی موها جلوگیری می کند 2- گلابی که بیش از یک سال مانده را می شود استفاده غیرخوراکی کرد مثلا برای مراقبت های پوستی
عین

سلام. ببخشید من نوزاد دوماهه ای دارم که خودم بهش شیر میدم. الان جای حجامتم میخاره. ایا حجامت انجام بدم؟ لاغر هم هستم
صداقت
کد : 142
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۲
خبرها و نظرها
Share Email
سه ماده سنتتیک سفید خطرناک (هرویین ، نمک ، شکر)؟

بسم الله الرحمن الرحیم


سه ماده سنتتیک سفید خطرناک (هروئین ، نمک ، شکر)؟

یه نون و نمکی هست با هم می خوریم .... یه نون و پنیری ان شاء الله پیدا میشه بفرمایید .... بفرمایید نون و ماستی پیدا میشه در خدمت باشیم...


این ها سیر واژه هایی بود که در تعارف ما مردم ایران زمین همواره وجود داشته است و به مرور زمان از نان و نمک به نان کش دار (پیتزا) آپدیت شده است ولی واقعا چرا مردمان این سرزمین به همدیگر یک سم خطرناک تعارف می کردند و چرا نان و نمک این ماده سمی خطرناک پایه ثابت غذای اولیای دهر از انبیاء تا اوصیاء بوده است آیا آنان به علوم وحیانی ضرر این ماده را نمی دانستند یا وحی آن زمان آپدیت نبوده است ؟ آیا حضرت امیر المومنین (ع) که باب العلم هستی بود نمی دانست که نمک چقدر مضر است و بدان خو گرفته بود ؟ البته حق با شماست چون آن زمان هنوز پایان نامه دکتری فلان دانشمند در مورد مضرات نمک ارائه نشده بود و یا اینکه چون اینترنت نبوده است آن حضرت تعداد 222000 نتیجه جستجوی جناب گوگل را در مورد کلمه (مضرات نمک) مشاهده ننموده است .


به عنوان نمونه به  دیدگاه های طب اسلامی در مورد نمک  توجه کنید :


پیامبر خدا(ص) : خداوند به موسی بن عمران وحی کرد که : با نمک ، آغاز کن و با نمک ، پایان ده ؛ چرا که درمان هفتاد درد در نمک است و کمترین این درد ها دیوانگی ، جذام ، پیسی ، گلو درد ، دندان درد و شکم درد است (بحار الانوار ، ج66 ، ص 398 ، حدیث 21)


امام علی (ع) : هر کس غذای خود را با نمک آغاز کند ، هفتاد درد و درد های بسیار دیگری که کسی جز خداوند آنها را نمی داند از وی دور می شوند .(الخصال ، ص 623 ، حدیث 10)


امام صادق (ع) : هرکس بر نخستین لقمه از غذای خود نمک بپاشد ، نمش ( کک مک)صورت او از میان می رود .(کافی ، ج 6 ، ص 326 ، حدیث 8).


و نیز به به دیدگاه طب سنتی ایرانی اسلامی در مورد نمک توجه نمایید :


«...موافق اقوال حكماي طبيعيين ملطف  و محلل ....و دافع عفونات اخلاط و گدازنده اخلاط جامده ...نيكو كننده رنگ رخسار و مصلح اغذيه بارده و نيكو كننده طعم اطعمه و بقول و حبوب تفه و حموضات و لحوم و امثال اينها اند و بعضي در اخراج خلطي خاص قوی‌تر از غير آنست ... مجموع آنها مسهل بلغم و سودا و ماء اصفر و رافع رطوبات لزجه و سدد و تخمه و فساد طعام و مشهي و بعض اقسام آن در اخراج خلطي خاص اقوي از قسمي ديگر و همه غاسل امعا و معين بر قلع سودا از اقاصي بدن و رافع بدمزگي اطمعه و مانع حدوث جذام‌اند ... (مخزن الادویه – حکیم عقیلی خراسانی – ذیل ماده ملح )».


الغرض ؛


حتما شما نیز این جمله معروف خیلی خیلی علمی را شنیده اید که : سه ماده سفید هستند که خطرناکه حسن ... هروئین ، نمک و شکر . این جمله که بر اساس آخرین تحقیقات فوق علمی دانشمندان غربی و ایضا جوگیران شرقی و ایضا گرامافون های دانشگاهی داخلی هر روز در رسانه های مختلف کشور فریاد زده می شود در اصل بر اساس ساختار کابالایی ابلیس رجیم طراحی و پیاده شده است.


تشکیلات کابالا بعد از ظهور اسلام با یک مشکل اساسی مواجه شد و آن یک دین همه فن حریف بنام اسلام بود که حتی در جزئی ترین مسائل حفظ الصحه نیز دستور و توصیه ای را مقرر کرده بود که این خود یک سد بزرگ دربرابر کاهش و نابودی جمعیت جامعه مسلمین بود . پیامبر رحمت برای عدم مراجعه مسلمانان به پزشکان یهودی توصیه هایی را به آنان فرمود که همین امر موجب کاهش رونق کسب و کار پزشکان یهود گشت و آنان نیز شکایت خود پیش رسول الله بردند و کذا ...


یکی از توصیه های حضرت رحمت للعالمین ، تاکید به مصرف نمک این ماده پر خطر! و مضر بود که دانشگاههای علم پرور امروزی اثبات می کنند که علوم مبتنی بر وحی چقدر عقب مانده و بیهوده می باشد به هر روی پیامبر عظیم الشان ما با یکسری دستورات ساده ما را واکسینه می نمود و از آن جمله خوردن یک مقدار نمک قبل از غذا و بعد از غذا می باشد . حال بماند که به قول آن پزشک یهودی معاصر که گفته بود شما مسلمانان عجب انسانهایی عجیبی هستید که حرف پیامبرتان را که اول آخر غذا نمک بخورید گوش نمی کنید بلکه دقیقا بر خلاف آن عمل نموده و وسط غذا خودتان را نمک باران می کنید  .


ما در این مقاله می خواهیم اثبات کنیم که این جمله سه ماده سفید خطرناک (هروئین ، نمک ، شکر) کاملا علمی و صحیح و منطبق با تئوری های علمی دانشگاهی است .


هروئین که تکلیفش مشخص است البته اگر فرزندان ناصالح جدید وی مانند جناب شیشه و کراک و غیره بگذارند فرصتی نیز به وی برسد .


 اما نمک ... وما ادرئک النمک (الملح)؟ این پودرتصفیه شده که سوار بر جناب « ید » به دست جامعه مسلمین می رسد یک سم فوق العاده خطرناک است که اولا دور از محضر همه مخاطبان اگر جلوی احشام بریزید نزدیکش هم نمی شوند البته احشام طبیعی غیر ترانس ژنیک و الا این زبان بسته های محصور در اسارت علم ژنتیک نمک که سهل است اگر «هیدروکسید سدیم» هم بدهید شاید بخورند ثانیا اگر آن را بو کنید بویی شبیه به مواد سنتتیک شیمیایی مانند مواد سفید کننده می دهد ثالثا آنقدر بی مزه است که برای شور شدن یک ظرف پلو باید نزدیک یک قاشق مرباخوری نمک بریزید تا طعم شوری را احساس نمایید و همین جاست که جناب فشارخون شما بالا می رود و کم کم دچار بیماری های کلیوی و غیره می شوید و به فکر جناب «دکترسلام» می افتید که فرمود عزیزم نمک جیزه! نخور و شما هم متعاقبا و فی المجلس رگ مسلمانیتان باد می کند و می گویید آقای دکتر پیامبر فرموده نمک دوای هفتاد درد است و دکترجان نیزمی گوید :عزیزجان برادر این حرف غیر علمی است چرا که دانشگاهی که من پدرم درآمده ودر آن مدرک گرفته ام یک استادی داشت که از استاد خودش و او نیز به روایت از استاد خودش و او نیز از جناب استادش که موسس دانشگاه کابالا بوده روایت کرده است که نمک نخورید که شروع هفتاد درد است . الغرض شما نیز همین حالا که زیر تخت اورژانس خوابیده اید به فکر سخنان حکمت آمیز جناب موسس کابالا می افتید و ایضا از کلام پیامبرتان دلسرد می شوید که چقدر پیش آن دکتر ضایع شدم  اما بازهم آن رگ مسلمانیتان باعث می شود که توپ را به زمین دین نیاندازید و همینجور یواشکی از کنار احادیث و روایات بدون اعتماد به آن ها بگذرید اما یواشکی چرا که مشت نمونه خروار است و خودتان نیز تجربه کردید و دیدید که حرف پیامبرتان غیر علمی و عملی بود . البته بعضی دو آتشه ها هم در این مواقع که زیر فشار عقایدشان له می شوند می گویند احتمالا روایت جعلی است و این روال همواره به این صورت طی شده است.


تا بوده چنین بوده و تاهست چنین است     حمام بود گرم و خنک زیرزمین است


البته یک نکته را نیز نباید فراموش کنیم که به دلیل مصرف زیاد نمک های بی نمک در کشور قدرت «شور چشم ها» نیز افزایش یافته است . پس اگر سوره های معوذتین را میخوانید و اثری نمی بینید لطفا به جعلی بودن روایت مظنون نشوید.


واما شکر . شکرسفید  نیز یک محصول سنتتیک استراتژیکی است که باعث می شود کمپانی های تولید داروهای دیابت یک لقمه نان حلال سر سفره زن و بچه هایشان ببرند .چرا چشم دیدن ساده زیستی کارتل های داروئی را ندارید ؟ سربسته بگویم که اگر آه این مظلومان دامنتان را بگیرد دچار دیابت شکری می شوید اما توضیح درباره شکر موجب اطاله نوشتار خواهد گشت پس برای اینکه از موازی کاری بکاهیم مخاطبان محترم را به( این لینک) ارجاع می دهیم که مفید می باشد  .


و من الله التوفیق

زیر نوشت :

شاید بپرسید بالاخره ما چکار کنیم و کدام نمک و شکر را مصرف کنیم ؟ در مورد شکر که همان لینک معرفی شده گویا و وافی است اما در مورد نمک اینکه در طب سنتی بهترین نمک را نمک بلوری معدنی و  نیز نمک دریایی معرفی کرده اند   اگرچه  تبلیغات سوء رسانه های داخلی که خاک و ناخالصی دارد باعث دلسردی برخی گشته است اما خاک و شن فی نفسه اگر حاوی عفونات نباشد که در نمک نمی تواند باشد وارد چرخه هضم نمی گردد ومعمولا از طریق مدفوع خارج می گردد البته امتحانش مجانی است چه اینکه هر روز چند تکه خرده ریزه های شن و ماسه را مخلوط حبوبات وارد شکم مبارک می کنید مهم این است که با مقالات علمی! و به بهانه خاک و شن و ناخالصی شکم های ما را پر از مواد شیمیایی و سنتتیک می کنند.



نظرات
  سلام. ممنون، واقعا اگه همه از اطلاعات پزشکی اسلامی آگاهی داشته باشند بیمارستان ها شلوغ نمیشه. روایات زیادی از ائمه درباره ی نوع تغذیه داریم که رعایت اونها باعث پیشگیری از درد و مرض میشه، لطفا توصیه های ائمه را بذارید.
ارسال کننده نظر : موفق باشید      تاریخ ارسال نظر : ۳ بهمن ۱۳۹۲


  سلام جای گزین نمک تصفیه شده چیست؟
ارسال کننده نظر : وحید      تاریخ ارسال نظر : ۱۰ دي ۱۳۹۲
  

سلام، اول نمک معدن(سنگ نمک) و بعد نمک دریا به شرطی که از جایی باشد که آب، آلودگی نداشته باشد.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۱ دي ۱۳۹۲



  خدا توفیقتان دهد خیلی خوب و عالی بود.
ارسال کننده نظر : موسی      تاریخ ارسال نظر : ۸ آذر ۱۳۹۲


  سلام دستتون طلا آقای دکتـــــــــــــــــــــــــــــر. خدا خیرتون بده مشکل منو حل کردید ، یه ماه پیش رفتم نمک دریایی جمع کردم همینطوری گوشه آشپزخونه مونده بود و همش شیوه تصفیه کردن نمک رو سرچ میکردم تو هیچ سایتی پیدا نکردم فقط همه جا در مورد مضرات این نوع نمک نوشته شده ...
ارسال کننده نظر : عاشق مرام      تاریخ ارسال نظر : ۷ آذر ۱۳۹۲


  سلام آقای دکتر مقاله ای که در عین حقانیت توش پر از تیکه و متلک باشد صرفا کسانی را که می دانند احتمالا سر کیف می آورد ولی کسانی را که نمی دانند و احیانا به دیده مشکوک هم می نگرند نه تنها سودی نمی رساند بلکه شک شان را هم افزون تر خواهد کرد.
ارسال کننده نظر : محمد      تاریخ ارسال نظر : ۶ آذر ۱۳۹۲
  

سلام، بنده این را طنز علمی می دانم نه تیکه و متلک که از هنرهای نویسنده محترم وبلاگ فخیم اندیشگاه طب است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۶ آذر ۱۳۹۲



  به نام خدا سلام ممنون ، مثل همیشه عالی بود خداخیرتان دهد
ارسال کننده نظر : رویا      تاریخ ارسال نظر : ۵ آذر ۱۳۹۲


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12360بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15031بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35236بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46226بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17282بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23156بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63640بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536178بازدید]
زردی نوزادان[493946بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11461بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11589بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11269بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16128بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50907بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17737بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15234بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10979بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8445بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13031بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14389بازدید]

از میان مقالات

مصاحبه با استاد محمدطه طرفی در خصوص برخی شبهات مطرح شده نسبت به برخی موارد مورد ادعای علم نجوم
پیشنهادهایی برای آرامش بیشتر
حافظه و فراموشی؛ از منظر روایات
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)
فساد رایج غول های دارویی (مقاله انتخابی)
دمنوش های ایرانی
اینستاگرام آن بخشِ خودشیفتۀ شخصیتتان را دوست دارد (مقاله انتخابی)
آیا تغییرات اقلیمی بچه‌دارشدن را غیراخلاقی کرده است؟ (مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله دوّم؛ مزاج شناسی انسانی، مفاهیم پایه
خطری که در آب لوله‌کشی پنهان شده است (مقاله انتخابی)
تزریق رعب و وحشت برای هیچ؟! ضرورت بررسی معضل تبلیغات منفی آنفلوانزای خوکی(مقاله انتخابی)
نگاهی ویژه به بیوتروریسم دارویی آمریکا(مقاله انتخابی)
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)
یک چهره، یک سرطان و یک سؤال(مقاله انتخابی)
بنیان گزار ورزش جدید(مقاله انتخابی)
جلوه های درمانی قرآن کریم (مقاله انتخابی)
پیشگیری از سقط جنین از نگاه طب سنتی ایران
دنیای زیبای دینداران
کرونا، مردن از ترس مرگ!!
رژیـم پــاکسازی جـسم و روح (رژیم 15 روزه سلامتی- مهندس خدادادی)