سلام و عرض ادب خدمت شما.آقای دکتر من 36 سالم هست و گفتن یائسگی زودرس دارم میگیرم.یک دوره سه ماهه پیازدرمانی انجام دادم که دو ماه آخرش رو بدون دارو پریود شدم.اما الان که پیاز درمانیم حدود دو ماه پیش تمام شده.بیست روز هست که پریود نشدم و ازمایش بارداریم هم منفی بوده.الان با توجه به اینکه اصلا دوست ندارم دیگه داروهای هورمونی استفاده کنم خواستم بدونم نظر شما چیه؟دوباره پیاز درمانی رو شروع کنم یا راه دیگه ای هست که من بدون داروهای شیمیایی پریودم برگرده؟
مریم

سلام وقتتون بخیر من پنج یا شش سال پیش چند وقت با آب سرد حمام میرفتم از همون موقع آب خنک معمولی (نه حتی یخ دار)بخورم یا ماست و گوجه یا حتی صورتمو با اب خنک معمولی بشورم آبریزش بینی پیدا میکنم اوایل یا کهیر میزدم صورتم ورم میکرد یا حتی گاهی با کاکائو هم کهیر میزدم البته مادر زادی نبوده سیستم ایمنی بدنم به هم خورده چندساله حالا به نظر ورم صورت و کهیر کم تر شده چون سعی میکنم رعایت کنم چند بار دکتر رفتم قرص حساسیت و اسپری بینی دادن ولی تاثیری نداشته یک دکترم گفت که دیگه درست نمیشه به نظرتون حجامت آلرژی تاثیرداره ؟ اصلا واکسنش چطور باید درست شه چون فقط به سرما حساسیت پیدا کردم
حدیثه

بسیار ممنون از راهنمایی تون اما نمیدونم چرا چند وقته نظرم به ژل رویال جلب شده ‌
رها

سلام و خداقوت برای مشکل کمبود انرژی بدنی ، مصرف چه مواردی خوب و مفید هست ؟! ( مزاج تقریبا گرم و خشک )
رها

سلام وعرض ادب ، من کم کاری تیرویید دارم وقرص لووکسین مصرف میکنم با دخیره پایین تخمدان آیا میتوانم روش پیاز درمانی را انجام دهم ؟مشکلی برای تیروییدم ایجاد میشه؟
الهام

نوزادپسری دارم دوماهشه..بردمش بهداش بهم گفتن تواین یک ماهه اضافه وزن نکرده..علت چیه.من خودم میدونم شیرم کم شده ی مدته رفتم واسش شیرخشک نان یک گرفتم..دوبار خورد خوب بود روزبعدش گریه ها وبهم پیچیدناش شروع شد..بردمش متخصص واسش سونونوشت توسونو گفتن شکمش پرازگازه ولی مایع آرادشکمی دیده شده..من ازترس دارم زهرترک میشم نمیدونم چکارکنم
سادات

سلام علیکم چرا چندین ساعت بعد از مصرف سرکه انگبین نعنایی شکم درد و اسهال شدیدی شروع میشود (دچار مشکلات گوارشی وضعف معده هستم)؟
محمدجواد

فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام علت خوردن خاک و علاقه به یخ توسط کودک ۵ساله چی هستش لطفا راهنمایی کنید
علی

سلام امروز خوب حجامت کرد
زارعی
کد : 12935
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۷
خبرها و نظرها
Share Email
هویج سیاه و معرفی ۵ مورد از مزایای شگفت‌انگیز این ماده غذایی

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

هویج سیاه و معرفی ۵ مورد از مزایای شگفت‌انگیز این ماده غذایی

 

 

هویج سیاه یکی از مواد غذایی است که در بعضی از نقاط جهان مورد استفاده قرارمی گیرد. البته بسیاری از افراد در سراسر جهان ممکن است هرگز هویج سیاه را ندیده یا مصرف نکرده نداشته باشند، اما مصرف این نوع هویج در سایر نقاط جهان مانند کشورهای آسیایی معمول است و علاوه بر سالم بودن در هر رژیم غذایی نیز مصرف آن بسیار معمول است. در این مقاله سعی خواهیم کرد که علاوه بر معرفی این ماده غذایی نگاهی جامع نیز به ویژگی  و مزایای نای از مصرف این ماده غذایی داشته باشیم.

هویج سیاه چیست؟

 

هویج سیاه یک نوع رنگی از انواع هویج است که به لحاظ علمی به‌عنوان Daucus carota subsp sativus شناخته می‌شود و اغلب در چین و هند یافت می‌شود. هویج که رنگ آن ممکن است به‌طور سنتی نارنجی باشد در امریکا و سایر نقاط جهان موجود است، اما هویج می‌تواند در بسیاری از رنگ‌های دیگر شامل قرمز، بنفش، سفید، زرد و سیاه نیز موجود باشد. تغییر رنگ در درجه اول به دلیل غلظت ترکیبات موجود در انواع مختلف است. رنگ تیره انواع بنفش و سیاه، غلظت بالایی از آنتوسیانین ها را نشان می‌دهد، درحالی‌که هویج نارنجی و زرد دارای مقادیر زیادی از بتا کاروتن و سایر مواد فعال دیگر است.


 

هویج سیاه

 

هویج سیاه دارای طعمی منحصربه‌فرد است که کاملاً متفاوت از هویج سفید یا نارنجی است. هویج سیاه دارای شیرینی غیرمنتظره‌ای در مقایسه با آن‌ها است و همچنین دارای یک عطروطعم تند ملایم بعد از مصرف است. اگرچه این هویج در پوسته خارجی به رنگ سیاه است، اما بسیاری از آن‌ها در مرکز خود رنگی‌تر هستند. هویج سیاه بیشتر در شرق یافت می‌شود یعنی درجایی که آن‌ها رشد می‌کنند، اما در فروشگاه‌های مواد غذایی شما هنوز هم می‌توانید این سبزی‌های منحصربه‌فرد را پیدا کنید. عصاره هویج سیاه نیز به‌طور گسترده‌ای برای خواص بهداشتی آن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مزایای مصرف هویج سیاه برای سلامت انسان

 

هویج سیاه که غنی از مواد مغذی هستند رنگ خود را از آنتوسیانین ها به دست می‌آورند و برخی از مزایای بهداشتی مهم آن‌ها شامل این موارد می‌شود: توانایی آن‌ها برای درمان بیماری‌هایی مانند بیماری آلزایمر، توانایی شناختی بهتر، کاهش التهاب، بهینه‌سازی فرآیند هضم و جلوگیری از ابتلای به سرطان‌های خاص.

درمان آرتریت روماتوئید

 

برخی از مواد فعال در هویج سیاه دارای خواص ضدالتهابی و همچنین توانایی آنتی‌اکسیدانی هستند که می‌تواند به کاهش بیماری مزمن و استرس اکسیداتیو که از جمله مواردی است که باعثآرتریت روماتوئید می‌شود، در فرد مصرف‌کننده کمک کند.


 

هویج سیاه  و اثر آن در پیشگیری از آرتریت

 

درمان سرطان

 

این ماده غذایی با داشتن سطوح فوق‌العاده بالایی از آنتوسیانین ها، بدن شما را در برابر سلول‌های سرطانی تقویت می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توانند به حذف رادیکال‌های آزاد و خنثی‌سازی فعالیت‌های سرطانی در بدن کمک کنند.

کمک در فرآیند هضم

 

هویج از نظر فیبر رژیمی بسیار غنی است که برای داشتن سیستم گوارشی سالم ضروری است. فیبر می‌تواند به تحریک حرکات روده و بهبود جذب مواد مغذی در روده کمک کند. علاوه بر این، فیبر می‌تواند به کاهش سطح کلسترولبدن کمک کند و انسولین و گلوکز را در بدن تنظیم کند که خبر خوبی برای بیماران مبتلا به دیابت است.

پیشگیری از ابتلای به بیماری آلزایمر

 

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در هویج سیاه به این خاصیت شناخته‌شده‌اند که رسوب پلاکت بتا آمیلوئید را در مغز کاهش می‌دهند که همین می‌تواند منجر به گرفتگی عصبی و بیماری‌های نورودژنراتیو مانند بیماری آلزایمر و بیماری پارکینسون شود.

بهبود بینایی

 

هویج به داشتن بتاکاروتن در خود شناخته‌شده است به‌طور مستقیم از سلامت بینایی محافظت می‌کند. بتا کاروتن به عنوان یک آنتی‌اکسیدان عمل می‌کند و خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا را کاهش می‌دهد و احتمال ابتلا به کاتاراکت را کم می‌کند و به شما کمک می‌کند که به مدت طولانی بهتر ببینید!

هویج سیاه برای چه استفاده می‌شود؟

 

هویج سیاه را می‌توان در بسیاری از روش‌های مشابه هویج نرمال استفاده کرد. این ماده غذایی به خصوص در crudites و برای آب پز کردن، به لطف طعم شیرین آن مناسب است. می‌توان این ماده غذایی را بخارپز و یا به سوپ و همچنین curries و سالاد اضافه کرد. این هویج‌ها به دلیل شیرینی ذاتی آن‌ها بسیار مناسب برای استفاده در ترشی هستند.

 

عصاره هویج سیاه همچنین دارای تعدادی از کاربردها، از جمله به عنوان یک رنگ طبیعی در مواد غذایی است. بسیاری از مردم می‌خواهند در عادات رژیم غذایی خویش از مواد غذایی طبیعی استفاده کنند، به این معنی که از رنگ‌آمیزی مصنوعی غذاها جلوگیری می‌کنند، بنابراین عصاره هویج سیاه در این شرایط مفید است. منابع کمی از رنگ‌های تیره وجود دارد، به‌ویژه هنگامی‌که این عصاره‌ها همچنین غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و سایر مواد مغذی مفید باشند. این عصاره می‌تواند برای جایگزینی رنگ‌های غذایی محبوبی مانند FD & C Red 40 استفاده شود.

اثرات احتمالی ناشی از مصرف هویج سیاه

 

اگر چه مزایای متعدد در استفاده از هویج سیاه وجود دارد ولی پس از مصرف هویج سیاه، بعضی از عوارض مانند تغییر رنگ پوست، واکنش‌های آلرژیک، مسمومیت و مشکلات مربوط به فشارخونممکن است رخ دهد. اکثر این عوارض زمانی اتفاق می‌افتد که مقدار بیش‌ از حدی از این سبزی‌ها با فیبر بالا، پتاسیم بالا و بتا کاروتن بالا خورده شود. مصرف بیش از حد این مواد غذایی ممکن است به خصوص برای سلامت دستگاه گوارش شما، خطرناک باشد. به گفته این افراد، برخی از افراد حساسیت طبیعی به هویج دارند، بنابراین برای جلوگیری از تورم، ابتلا به بثورات پوستی و مشکلات معده باید از مصرف همه انواع هویج اجتناب کنند.

 

 

این مقاله به طور اختصاصی توسط مجله قرمز ترجمه شده است.

 

منبع :

مجله قرمز به نقل از 

organic facts


 



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12403بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15068بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35282بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46282بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17322بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23196بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63703بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536406بازدید]
زردی نوزادان[494063بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11500بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11606بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11289بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16146بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50958بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17761بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15254بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10991بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8461بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13063بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14417بازدید]

از میان مقالات

کمی سخت تر از آب خوردن! (آداب و شرایط مطلوب آب خوردن- گفتار نخست)
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
شگفتی‌ها و اعجازهای پزشکی در قرآن(مقاله انتخابی)
انتهای راه محصولات تراریخته، ناباروری است؟(مقاله انتخابی)
آرامش دیداری (1)
نظام‌های پاداش در تربیت کودک؛ به بچه‌هایتان استیکر ندهید (مقاله انتخابی)
چرا رژیم های لاغری شکست می خورند؟
بحرانی به‌نام جمعیت‌شناسان؛ کسانی که آهنگ رشد جمعيت «صفر» را به نظام پیشنهاد می‌دهند + تصاویر (مقاله انتخابی)
رژیم آش آبغوره و زنجبیل
جذابیت و زیبایی به قیمت انواع سرطان (مقاله انتخابی)
من هم از این کلمۀ برند خیلی بدم می‌آید (مقاله انتخابی)
آیا ماهی غذای سلامتی است؟!
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)
منزل مردانگی!( مروری بر وظایف مردان در منزل، در قبال همسرانشان،بر پایه روایات وارد شده از حضرات معصومین، علیهم السّلام)
آنچه زنان ما در مورد به دنیا آوردن نوزاد هایشان نمی دانند.(مقاله انتخابی)
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!
تزریق رعب و وحشت برای هیچ؟! ضرورت بررسی معضل تبلیغات منفی آنفلوانزای خوکی(مقاله انتخابی)
مبانی بهداشت و سلامت در قرآن(مقاله انتخابی)
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟
نقش بینش توحیدی در سلامت انسان (مقاله انتخابی)