سلام و عرض ادب خدمت شما.آقای دکتر من 36 سالم هست و گفتن یائسگی زودرس دارم میگیرم.یک دوره سه ماهه پیازدرمانی انجام دادم که دو ماه آخرش رو بدون دارو پریود شدم.اما الان که پیاز درمانیم حدود دو ماه پیش تمام شده.بیست روز هست که پریود نشدم و ازمایش بارداریم هم منفی بوده.الان با توجه به اینکه اصلا دوست ندارم دیگه داروهای هورمونی استفاده کنم خواستم بدونم نظر شما چیه؟دوباره پیاز درمانی رو شروع کنم یا راه دیگه ای هست که من بدون داروهای شیمیایی پریودم برگرده؟
مریم

سلام وقتتون بخیر من پنج یا شش سال پیش چند وقت با آب سرد حمام میرفتم از همون موقع آب خنک معمولی (نه حتی یخ دار)بخورم یا ماست و گوجه یا حتی صورتمو با اب خنک معمولی بشورم آبریزش بینی پیدا میکنم اوایل یا کهیر میزدم صورتم ورم میکرد یا حتی گاهی با کاکائو هم کهیر میزدم البته مادر زادی نبوده سیستم ایمنی بدنم به هم خورده چندساله حالا به نظر ورم صورت و کهیر کم تر شده چون سعی میکنم رعایت کنم چند بار دکتر رفتم قرص حساسیت و اسپری بینی دادن ولی تاثیری نداشته یک دکترم گفت که دیگه درست نمیشه به نظرتون حجامت آلرژی تاثیرداره ؟ اصلا واکسنش چطور باید درست شه چون فقط به سرما حساسیت پیدا کردم
حدیثه

بسیار ممنون از راهنمایی تون اما نمیدونم چرا چند وقته نظرم به ژل رویال جلب شده ‌
رها

سلام و خداقوت برای مشکل کمبود انرژی بدنی ، مصرف چه مواردی خوب و مفید هست ؟! ( مزاج تقریبا گرم و خشک )
رها

سلام وعرض ادب ، من کم کاری تیرویید دارم وقرص لووکسین مصرف میکنم با دخیره پایین تخمدان آیا میتوانم روش پیاز درمانی را انجام دهم ؟مشکلی برای تیروییدم ایجاد میشه؟
الهام

نوزادپسری دارم دوماهشه..بردمش بهداش بهم گفتن تواین یک ماهه اضافه وزن نکرده..علت چیه.من خودم میدونم شیرم کم شده ی مدته رفتم واسش شیرخشک نان یک گرفتم..دوبار خورد خوب بود روزبعدش گریه ها وبهم پیچیدناش شروع شد..بردمش متخصص واسش سونونوشت توسونو گفتن شکمش پرازگازه ولی مایع آرادشکمی دیده شده..من ازترس دارم زهرترک میشم نمیدونم چکارکنم
سادات

سلام علیکم چرا چندین ساعت بعد از مصرف سرکه انگبین نعنایی شکم درد و اسهال شدیدی شروع میشود (دچار مشکلات گوارشی وضعف معده هستم)؟
محمدجواد

فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام علت خوردن خاک و علاقه به یخ توسط کودک ۵ساله چی هستش لطفا راهنمایی کنید
علی

سلام امروز خوب حجامت کرد
زارعی
کد : 12949
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۷
خبرها و نظرها
Share Email
تبانی ۳ سازمان دولتی برای کشت پنبه تراریخته

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

 تبانی ۳ سازمان دولتی برای کشت پنبه تراریخته 

 

 

دانشیار بیوتکنولوژی دانشگاه تهران با بیان اینکه تا به امروز هیچ سندی مبنی بر سلامت پنبه تراریخته از سوی مجریان داخلی این طرح منتشر نشده است، تبانی ۳ سازمان دولتی برای کشت پنبه تراریخته در داخل کشور را تشریح کرد. 

 

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ پس از مدت‌ها سکوت در موضوع تراریخته‌ها خبری دوباره پای این محصولات پرابهام را به رسانه‌ها باز کرد؛ "پنبه تراریخته سال آینده به زیرکشت می‌رود" اما این خبر چندان دور از انتظار نبود و با تغییر کامل مهره‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست به عنوان تنها مانع بر سر راه کشت محصولات تراریخته و نشستن عیسی کلانتری طرفدار سرسخت این محصولات به جای معصومه ابتکار، می‌شد حدس زد دوباره تراریخته‌ها در سبد تصمیم‌گیری دولت جای خود را پیدا می‌کنند.

 

این در حالی است که در بسیاری از کشور‌های پیشرفته دنیا به خاطر ابهامات موجود در سلامت و همچنین نگرانی‌های محیط‌زیستی، به محصولات تراریخته چراغ سبز نشان نداده‌اند؛ بنا به تأکید دکتر علیرضا عباسی، دانشیار بیوتکنولوژی دانشگاه تهران هیچ سندی مبنی بر سلامت پنبه تراریخته از سوی مجریان این طرح منتشر نشده است اما ظاهراً تبانی سه نهاد وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حفاظت محیط‌زیست، کشت پنبه تراریخته را با تمام ابهامات و خطرات مجاز کرده است.

 

 

بیشتر بخوانید: سرکردگان تراریخته در حال عملیاتی‌کردن "طرح نابودی تولید پنبه ایران" + اسناد و فیلم

 

محصولات تراریخته یکی از پرمناقشه‌ترین مباحثی است که همچنان در تمام محافل علمی دنیا با تردید به آن نگاه می‌شود؛ در ایران هم این موضوع پرمناقشه و پرابهام است تا جایی که مخالفان تراریخته در سازمان حفاظت محیط‌زیست در دولت دوازدهم به طور کامل پاکسازی شدند و در عوض تمامی طرفداران شناخته شده این محصولات به این سازمان آمدند تا تنها مانع جدی بر سر کشت محصولات تراریخته از پیش پا برداشته شود.

 

دکتر علیرضا عباسی، دانشیار بیوتکنولوژی دانشگاه تهران در پاسخ به سؤال "جوان" درباره اینکه آیا ابهامات تراریخته‌ها برطرف شده که قرار است پنبه تراریخته زیر کشت برود، می‌گوید: در برنامه ششم توسعه تولید و رها‌سازی تراریخته‌ها ممنوع است اما اگر مجوز وزارت کشاورزی، بهداشت و سازمان حفاظت محیط‌زیست همراهی کند، امکان کشت این محصولات وجود دارد و تغییراتی که در سازمان محیط‌زیست انجام گرفت و با آمدن آقای کلانتری در عمل این سه مرجع با کشت تراریخته همراهی می‌کنند اما این همراهی براساس مطالعات نیست و هیچ مطالعه‌ای انجام نشده که سلامت این محصولات را تأیید کند.

 

دانشیار بیوتکنولوژی دانشگاه تهران درباره مخاطرات این محصولات می‌گوید: پنبه‌های تراریخته بی‌تی هستند یعنی از باکتری‌هایی گرفته شده‌اند که نسبت به برخی حشرات ایجاد مقاومت می‌کنند اما گزارش‌های علمی تازه‌تر نشان می‌دهد، این سم می‌تواند حشرات مفید را هم از بین ببرد و محیط‌زیست را با چالش مواجه کند یا همین محصول می‌تواند خاک را مورد تأثیر قرار دهد و همچنین مباحث فرار ژن این محصولات وجود دارد و محیط‌زیست باید از این وجوه به مطالعه و بررسی پنبه تراریخته پرداخت، اما هیچ تحقیقی انجام نشده است.

 

کمپانی مونسانتو یکی از منفورترین کمپانی‌های دنیا و منبع اصلی تولید بذر‌های تراریخته است اما منفور بودن این کمپانی یهودی به دلیل مشارکت در پروژه تولید بمب اتم و تولید سموم کشتار جمعی همچون عامل نارنجی است که امریکا در جنگ ویتنام از آن استفاده کرده و ظاهراً رد پای این شرکت در کشت پنبه تراریخته در ایران هم دیده می‌شود!

 

عباسی در پاسخ به این نکته که در حال حاضر هم ما واردات پنبه تراریخته داریم و کشت پنبه تراریخته می‌تواند به تولید ملی منجر شود، می‌گوید: اگر سوابق این پنبه‌ای که ادعا می‌شود تولید ملی است را در بیاورید، متوجه خواهید شد که این پنبه به نام مون 531 محصول شرکت مونسانتو است نه تولید ملی! از سوی دیگر این رقم در دنیا منسوخ شده، هند و پاکستان هم که در گذشته این پنبه را زیر کشت می‌بردند اما در حال حاضر کشت نمی‌دهند زیرا مقاومتش نسبت به آفات شکسته و دیگر جواب نمی‌دهد.

 

بنا به تأکید وی، در بحث تراریخته‌ها خطراتی که در کشت وجود دارد، در واردات نیست؛ چرا که وقتی بذری را وارد می‌کنید، دیگر نگران تهدیدات اکولوژی نیستید یا بحث گرده افشانی و خطرات آن وجود ندارد اما بحث سلامت چه در محصولات وارداتی و چه در کشت تراریخته‌ها وجود دارد بنابراین اگر ما مجبور شویم از محصولات تراریخته استفاده کنیم، واراداتش کم‌خطرتر از کشت آن است چون حداقل به محیط‌زیست آسیب نمی‌زند.

 

 

مجبور نیستیم تراریخته وارد کنیم

 

 

آیا ما مجبوریم تراریخته استفاده کنیم؟ عباسی در پاسخ به این سؤال می‌گوید: در دنیا 25 درصد ذرت تراریخته داریم و از این 25 درصد هم، درصد بالایی از آن در امریکا کشت می‌شود که ما از امریکا واردات نداریم اما 5 میلیون تن ذرتی که در کشور نیاز داریم را از درصد کم‌ محصولات تراریخت دیگر کشور‌ها وارد می‌کنیم یعنی ما امکان وارادات محصولات غیرتراریخته را داریم.

 

این استاد دانشگاه تهران بحث تفاوت قیمت را هم در این زمینه مؤثر نمی‌داند و می‌گوید: ممکن است این کار برای واردکننده ارزان‌تر تمام شود اما در عمل تفاوتی میان قیمت محصول تراریخته و غیرتراریخته‌ای که در کشور عرضه می‌شود، وجود ندارد! این مسئله درباره پنیه تراریخته وارداتی هم وجود دارد و کشور‌هایی که در حال حاضر پنبه غیرتراریخته کشت می‌دهند، کم نیستند؛ از سوی دیگر ما چندان نیازی به پنبه نداریم. ما در کشورمان 50 تا 70 هزار هکتار کشت پنبه داریم که 10 تا 20 هزار تن محصول می‌دهد و به همین میزان هم وارد می‌کنیم که قطعاً امکان واردات پنبه غیرتراریخته وجود دارد.

 

عباسی در پاسخ به این نکته که شاید مسئولان نگاه صادراتی به این موضوع دارند، تأکید می‌کند: به هیچ وجه نگاه صادراتی به این موضوع وجود ندارد.

 

وی با اشاره به صنعت پوشاک ترکیه می‌افزاید: این کشور به هیچ عنوان به فکر کشت پنبه تراریخته نیفتاده، چون در این صورت صنعت پوشاک با مشکل مواجه می‌شود و مشتریان خود را از دست می‌دهد.

 

این استاد بیوتکنولوژی دانشگاه تهران طرح موضوع تولید ملی را یک فریب بزرگ می‌داند و تأکید می‌کند: تجربه 20 ساله دنیا نشان می‌دهد، تراریخته‌ها هیچ مزیتی برای کشاورزی ندارند و ادعا‌هایی همچون مقاومت به آفات، بی‌نیازی از سموم کشاورزی و ارقام پرمحصول هیچ‌کدام علمی و درست نیست اما این نتایج پنهان‌کاری می‌شود.

 

وی در رابطه با مقاوم بودن آفات محصولات تراریخته می‌گوید: مقالات متعددی در دنیا نشان می‌دهد با کشت محصولات تراریخته ممکن است مصرف یک سم کاهش یافته باشد اما سموم دیگری مصرفشان بالا رفته و سرجمع مصرف سموم کشاورزی در کشت محصولات تراریخته افزایش قابل‌توجهی داشته است.

 

عباسی همچنین درباره کم‌مصرف بودن ارقام تراریخته در حوزه مدیریت آب هم تأکید می‌کند و می‌گوید: تاکنون بذر برنجی که بتواند در شمال کشور با خشکه‌کاری کشت شود، تولید نشده و این ادعا تا به حال رنگ عمل نگرفته و امکان علمی‌اش هم وجود ندارد؛ ارقام برنجی که در اصفهان و فارس کشت می‌شود، طبیعت آن خشکه‌کاری است اما ارقام برنج شمال طبیعتش غرق‌آبی است.

 

استاد بیوتکنولوژی در رابطه با سلامت محصولات تراریخته می‌گوید: ما حتی درباره ذرت هم واکنش‌های آلرژیک را داشته‌ایم که موجب شد، آن رقم ذرت خاص از بازار جمع شود؛ در رابطه با پنبه هم حتماً باید آزمایش‌های مرتبط با آلرژیک بودن آن انجام شود؛ پنبه‌ای که تولید می‌شود در صنایع پزشکی برای باند و لباس اتاق عمل هم استفاده می‌شود یا برای لباس نوزاد، اگر این‌ها سلامت نباشد، می‌خواهیم چه کنیم؟ جایی که با سلامت انسان مواجهیم، باید تحقیقات جدی صورت بگیرد اما هیچ گزارش مستندی درباره این مطالعات منتشر نشده است.

 

منبع :

تسنیم



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12402بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15068بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35279بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46281بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17319بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23196بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63703بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536403بازدید]
زردی نوزادان[494062بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11500بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11606بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11288بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16146بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50957بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17761بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15253بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10990بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8461بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13061بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14417بازدید]

از میان مقالات

سینوزیت؛ همه گیری قابل درمان
زیبایی برای مقابله با بحران؛ بازسازی جهان با چاقوی جراحی(مقاله انتخابی)
عسل؛ طعم بهشت
پیش به سوی انقراض!/ نگاهی به وضعیت جمعیتی جامعه ایرانی(مقاله انتخابی)
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
موخوره
جوامع صنعتى و گسستگى نسل آدمى(مقاله انتخابی)
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)
دهانشویه های ساده گیاهی و طبیعی
ورزش‌های حرام و استعماری (مقاله انتخابی)
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)
روان‌شناسي غربي و پشت پرده معنويت (مقاله انتخابی)
نابودی خانواده (مقاله انتخابی)
تله تلفن های همراه: زیان های بهداشتی (مقاله انتخابی)
حافظه و فراموشی؛ از منظر روایات
اهداف پشت پرده محصولات اصلاح شده ژنتیکی(مقاله انتخابی)
تدابیر دوران بارداری (1)
مبانی بهداشت و سلامت در قرآن(مقاله انتخابی)
خستگی دائم بدنی
الفبای نفوذ! (مقاله انتخابی)