سلام و خداقوت برای مشکل کمبود انرژی بدنی ، مصرف چه مواردی خوب و مفید هست ؟! ( مزاج تقریبا گرم و خشک )
رها

سلام وعرض ادب ، من کم کاری تیرویید دارم وقرص لووکسین مصرف میکنم با دخیره پایین تخمدان آیا میتوانم روش پیاز درمانی را انجام دهم ؟مشکلی برای تیروییدم ایجاد میشه؟
الهام

نوزادپسری دارم دوماهشه..بردمش بهداش بهم گفتن تواین یک ماهه اضافه وزن نکرده..علت چیه.من خودم میدونم شیرم کم شده ی مدته رفتم واسش شیرخشک نان یک گرفتم..دوبار خورد خوب بود روزبعدش گریه ها وبهم پیچیدناش شروع شد..بردمش متخصص واسش سونونوشت توسونو گفتن شکمش پرازگازه ولی مایع آرادشکمی دیده شده..من ازترس دارم زهرترک میشم نمیدونم چکارکنم
سادات

سلام علیکم چرا چندین ساعت بعد از مصرف سرکه انگبین نعنایی شکم درد و اسهال شدیدی شروع میشود (دچار مشکلات گوارشی وضعف معده هستم)؟
محمدجواد

فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام علت خوردن خاک و علاقه به یخ توسط کودک ۵ساله چی هستش لطفا راهنمایی کنید
علی

سلام امروز خوب حجامت کرد
زارعی

سلام ببخشید این حسوم های آهنی مشکی که تو بعضی عطاری ها هست میشه استفاده کرد به عنوان همون قطعه اهن؟
شاهمرادی

سلام وقت بخیر نوزاد ۳۲ روزه ای دارم که در زمان دفع خیلی زور می‌زند و گاها خیلی گریه میکنه و کبود می‌شود در بعضی‌ روزها ۷_۸ ساعت تلاش می‌کند تا دفع انجام دهد و اذیت میشود، ماساژ شکم با روغن هم تاثیری نداشته لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل یبوست و نفخ ندارد
بهار

با عرض ادب، جناب دکتر جهت تشویش و اظطراب چه معجون گباهی توصیه میکنید؟
نیره خاتون
کد : 229
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳
خبرها و نظرها
Share Email
هالیوود در خدمت طب استعماری

بسم الله الرّحمن الرّحیم

وصلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین


هالیوود در خدمت طب استعماری


در هفته نامه سلامت شماره 450 مطلبی درج شده است با عنوان « یک چهره، یک سرطان و یک سؤال» این مطلب که به قلم یکی از اساتید جراحی است که رئیس مرکز تحقیقات سرطان نیز می باشد، چنین شروع می شود :

 

«سرطان پستان به عنوان شایع ترین سرطان، ذهن بسیاری از زنان جهان را به خود مشغول کرده و در ایران نیز همانند سایر کشورها باعث رنج و ناراحتی بسیاری از زنان می شود. در سال های اخیر آمار جراحی برداشتن پستان در میان زنان اروپایی برای کاهش خطر ابتلاء به سرطان پستان افزایش یافته است. تب ماستکتومی (برداشتن کامل پستان) و تشخیص ژن های مرتبط با سرطان سینه وقتی بالا گرفت که «آنجلینا جولی» هنر پیشه هالیوودی به علت خطر ابتلاء به سرطان پستان و پیشگیری از آن، این عمل جراحی را انجام داد. تجربه او زنان را وادار کرده با ترس خطر ابتلاء به سرطان پستان و راه های پیشگیری و مداوای آن روبرو شوند».

 

در ادامه مقاله این پزشک متخصص توضیح می دهند که اگر خانمی ژن معیوب سرطان پستان را داشته باشد، خطر ابتلاء او به سرطان60% خواهد بود لذا خانم هایی که بیش از دو نفر از نزدیکان شان مبتلا به این سرطان شده اند باید مورد مشاوره ژنتیکی قرار گرفته و وجود ژن معیوب در آنها بررسی شود که البته این کار هزینه بسیار بالایی دارد.

 

ایشان اضافه می کنند که اگر کسی ژن معیوب را داشته باشد به این معنی نیست سرطان خواهد گرفت و بسیاری از خانم هایی که ژن معیوب را دارند هرگز سرطان نمی گیرند ولی به هر حال جراحی پیشگیرانه را خانم آنجلینا جولی انجام داده و با این کار بسیار مورد توجه جامعه عمومی قرار گرفته است و البته جراحی پیشگیرانه بدون عوارض هم نیست و از عوارض آن بی حسی پوست پستان، عفونت و عوارض عصبی است. جالب است که جراح متخصص ما در نهایت با همه اشکالاتی که نام برده است بر انجام این عمل جراحی در موارد ضروری مهر تائید زده است.  

 

 

 

و اما نکاتی که در تفسیر این خبر قابل بیان است :

 

- پیشنهاد قطع اعضای بدن برای پیشگیری از سرطان، شاهدی بر ناتوانی طب رایج در مواجهه با این بیماری است یعنی چون توانایی پیشگیری و درمان سرطان را نداریم، صورت مسئله را پاک می کنیم.

 

-  قبلا هم گفته ایم که یکی از ابزارهای طب استعماری، نهادینه کردن ترس در مردم است. 30 سال قبل آقای هنری گادسون رییس شرکت بزرگ دارویی Merck در سخنانی اعلام کرده بود که مدتهاست این رویا را در سر می پروراند که روزی شرکتش مثل شرکت تولید آدامس بتواند به افراد سالم هم جنس بفروشد. برای رسیدن به این هدف باید مردم را از عواقب بیماریهایی که در کمین آنهاست ترساند. ترساندن باعث می شود که آنها به راحتی هر دارویی را بخورند و هر نوع عمل جراحی را بپذیرند. مثلا در تبلیغات خود می گویند اگر خانمهای یائسه فلان قرص را نخورند احنمال دارد سرطان بگیرند یا اگر جوانان فلان داروی آرام بخش را نخورند ممکن است در اثر عصبانیت یا افسردگی، خودکشی کنند. و امروز ظاهرا طب استعماری پا را فراتر از مصرف دارو گذاشته و تلاش می کند مردم را متقاعد کند که برخی جراحی ها را هم از ترس سرطان انجام دهند.

 

- البته نهادینه کردن این تفکر در مردم که از ترس سرطان خود را به جراح بسپارند کار دشواری است که ظاهراً هالیوود با به خدمت گرفتن یکی از چهره های مشهورش دست به این کار زده است. طبیعتاً وقتی مردم بدانند که ستاره های هالیوودی از خیر زیبایی های خود برای نجات از این خطر محتوم می گذرند، آنها هم راغب به این کار می شوند.

در همین راستا خانم دکتر ” کریستی فانک” پزشک متخصص سرطان سینه که همان دکتری است که” آنجلینا جولی” برای جلوگیری از ابتلا به سرطان بدن خود را به تیغ وی سپرده است، می گوید این بزرگترین تصمیم زندگی وی بوده است. آنجلینا جولی کسی است که عنوان جذابترین زن دنیا را یدک میکشد و مسلما انجام این تصمیم برای او بسیار سخت بوده است. او طی این عمل سمبل زنانگی را از بدن خود حذف کرده است و این کاری است که شاید هر زنی آن را انجام ندهد. او حتی از اطلاع رسانی در مورد این عمل نهراسید و با شهامت کامل آن را رسانه ای کرد. وی در فوریه سال جاری میلادی دست به این عمل جراحی زد و به عقیده من این کار وی باعث ارتقای افکار عمومی در مورد بیماری سرطان سینه شد.

 

- آنجلینا جولی اعلام کرده است پروژه بعدی او خارج کردن رحم و تخمدانهایش است!! او می خواهد با انجام این عمل خطر ابتلا به سرطان تخمدان و رحم را نیز در خود کاهش دهد.

 

ما امیدواریم که این دستاورد جدید پزشکی باعث طول عمر 120 ساله ی این هنرپیشه هالیوودی گردد. در این صورت هم او از کاری که کرده راضی خواهد بود هم جامعه ی جراحان و پروتز سازان به نان و نوایی خواهند رسید. فقط یک اشکال کوچک دارد که در آینده انسان هایی را شاهد خواهیم بود که کاملاً مصنوعی هستند یعنی بدنشان مجموعه ای از پروتز های گوناگون است. (قابل توجه جوانانی که می خواهند به خواستگاری بروند تا در انتخاب خود به این موضوع هم دقت داشته باشند).

 

- و در نهایت این نکته جالب توجه است که چرا پزشک متخصص ما که خود اذعان می کند این مسیر بسیار پر هزینه است و عوارض هم دارد و تضمینی هم برای نجات از سرطان فراهم نمی کند آن قدر استقلال رای ندارد که فریفته بازی هالیوود در زمین طب استعماری نشود؟

 

یک سئوال هم از اساتیدی که طب پیشرفته ی رایج را کاملاً قبول دارند باقی می ماند و آن این که اساساً جایگاه خدا و تقدیر الهی در این نظام پیشرفته ی سلامت کجاست؟


ما از یک طرف می گوییم در تفکر توحیدی بیماری و درمان را خداوند متعال می دهد و در مناسبت های مختلف در رسانه ها رفتارهایی مثل دعا و توسل و صدقه را ترویج می کنیم و از طرف دیگر به بیمار می گوییم برای پیشگیری از یک خطر غیر قطعی که احتمال بروز سرطان است، علی رغم هزینه و عوارض زیاد، جراحی پیشگیرانه انجام دهد.


ظاهرا این دم خروس خیلی بزرگتر از قسم حضرت عباس ماست.




نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12387بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15053بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35261بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46259بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17305بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23181بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63680بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536327بازدید]
زردی نوزادان[494026بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11483بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11600بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11282بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16138بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50931بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17754بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15247بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10986بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8450بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13054بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14407بازدید]

از میان مقالات

خانواده بدون فرزند!(مقاله انتخابی)
پشت پرده استفاده از ماده سمی فلوراید(مقاله انتخابی)
ثبت انحصاری حیات(مقاله انتخابی)
ختنه، راهى براى مقابله با ایدز(مقاله انتخابی)
چرا آدم‌های خوب در شبکه‎های اجتماعی تحمل‎ناپذیر می‌شوند؟ (مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله چهارم؛ مزاج شناسی انسانی؛ مزاج دم
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام)
مَـــرهَـــم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست سوّم)
عامل باروری در قرآن(مقاله انتخابی)
آیا ماهی غذای سلامتی است؟!
میثاق شرکت های داروسازی در سال جدید میلادی (مقاله انتخابی)
آنچه شما درباره مواد افزودنی به محصولات غذایی نمی دانید.(مقاله انتخابی)
دفاعیه دکتر حدّاد عادل از طبّ سنّتی(مقاله انتخابی)
تغذیه جرم و جنایت (مقاله انتخابی)
هوش جنسی کودک
بیوتروریسم؛ یک جنگ نابرابر (مقاله انتخابی)
اسناد اقدامات ضدبشری بورلاگ و ردپای مامور راکفلر در کشاورزی ایران(مقاله انتخابی)
ویتامین‌های بی‌خاصیت (مقاله انتخابی)
میلیاردرها در خدمت نسل کشی(مقاله انتخابی)
مبانی بهداشت و سلامت در قرآن(مقاله انتخابی)