سلام و عرض ادب خدمت شما.آقای دکتر من 36 سالم هست و گفتن یائسگی زودرس دارم میگیرم.یک دوره سه ماهه پیازدرمانی انجام دادم که دو ماه آخرش رو بدون دارو پریود شدم.اما الان که پیاز درمانیم حدود دو ماه پیش تمام شده.بیست روز هست که پریود نشدم و ازمایش بارداریم هم منفی بوده.الان با توجه به اینکه اصلا دوست ندارم دیگه داروهای هورمونی استفاده کنم خواستم بدونم نظر شما چیه؟دوباره پیاز درمانی رو شروع کنم یا راه دیگه ای هست که من بدون داروهای شیمیایی پریودم برگرده؟
مریم

سلام وقتتون بخیر من پنج یا شش سال پیش چند وقت با آب سرد حمام میرفتم از همون موقع آب خنک معمولی (نه حتی یخ دار)بخورم یا ماست و گوجه یا حتی صورتمو با اب خنک معمولی بشورم آبریزش بینی پیدا میکنم اوایل یا کهیر میزدم صورتم ورم میکرد یا حتی گاهی با کاکائو هم کهیر میزدم البته مادر زادی نبوده سیستم ایمنی بدنم به هم خورده چندساله حالا به نظر ورم صورت و کهیر کم تر شده چون سعی میکنم رعایت کنم چند بار دکتر رفتم قرص حساسیت و اسپری بینی دادن ولی تاثیری نداشته یک دکترم گفت که دیگه درست نمیشه به نظرتون حجامت آلرژی تاثیرداره ؟ اصلا واکسنش چطور باید درست شه چون فقط به سرما حساسیت پیدا کردم
حدیثه

بسیار ممنون از راهنمایی تون اما نمیدونم چرا چند وقته نظرم به ژل رویال جلب شده ‌
رها

سلام و خداقوت برای مشکل کمبود انرژی بدنی ، مصرف چه مواردی خوب و مفید هست ؟! ( مزاج تقریبا گرم و خشک )
رها

سلام وعرض ادب ، من کم کاری تیرویید دارم وقرص لووکسین مصرف میکنم با دخیره پایین تخمدان آیا میتوانم روش پیاز درمانی را انجام دهم ؟مشکلی برای تیروییدم ایجاد میشه؟
الهام

نوزادپسری دارم دوماهشه..بردمش بهداش بهم گفتن تواین یک ماهه اضافه وزن نکرده..علت چیه.من خودم میدونم شیرم کم شده ی مدته رفتم واسش شیرخشک نان یک گرفتم..دوبار خورد خوب بود روزبعدش گریه ها وبهم پیچیدناش شروع شد..بردمش متخصص واسش سونونوشت توسونو گفتن شکمش پرازگازه ولی مایع آرادشکمی دیده شده..من ازترس دارم زهرترک میشم نمیدونم چکارکنم
سادات

سلام علیکم چرا چندین ساعت بعد از مصرف سرکه انگبین نعنایی شکم درد و اسهال شدیدی شروع میشود (دچار مشکلات گوارشی وضعف معده هستم)؟
محمدجواد

فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام علت خوردن خاک و علاقه به یخ توسط کودک ۵ساله چی هستش لطفا راهنمایی کنید
علی

سلام امروز خوب حجامت کرد
زارعی
کد : 23305
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۷
خبرها و نظرها
Share Email
کشف «سم تراریخت» در "پوشک نوزادان" + گزارش گاردین

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين

 

 

 

 کشف «سم تراریخت» در "پوشک نوزادان" + گزارش گاردین 

 

 

محققان حدود ۶۰ ماده شیمیایی شامل آفت‌کش گلایفوسایت (مخصوص تراریخت) را در پوشکها کشف کرده‌اند که برخی از آنها ۱۵ سال است در اروپا ممنوع شده‌اند. 

 

 

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، متأسفانه، روغنهای تراریخت از حدود 10 سال پیش از این، در پی فقدان قوانین و همچنین نظارتهای کافی در کشور، به سفره‌ مردم ایران راه پیدا کرده‌اند؛ بگونه‌ای که حدود 95 درصد از روغنهای مایع وارداتی، از انواع تراریخت هستند. 


اما در مرحله بعد تاجران تراریخت از سال 1394، تلاش زیادی کردند که برنج و پنبه ایران نیز به انواع تراریخت آلوده شود؛ پس از مدتها مقاومت نخبگانی و مردمی در مقابل "تجارت" محصولات تراریخت، برنج از دستور کار خارج شده است، اما تجاری‌سازی پنبه تراریخت کماکان در دستور کار این افراد قرار دارد. بسیاری از این تاجران متخصصان ژنتیک گیاهی هستند که ذیل بنیاد راکفلر آموزش دیده‌اند، ضمن اینکه بر برخی درگاههای قانونگذار کشور، نفوذ دارند.

 

مهمترین دلیلی که می‌تواند تاجران را در اخذ مجوز پنبه تراریخت یاری کند، این نکته است که سهم خوراکی پنبه، بسیار ناچیز و حدود 2 درصد روغنهای خوراکی است و به دلیل استعمال عمدتاً خارجی، نمی‌تواند تأثیر چندانی بر سلامت انسانها داشته باشد؛ لکن مصرف پنبه در منسوجات، نوارهای بهداشتی بانوان و پوشکهای نوزادان، متخصصان دنیا را از استفاده بی‌محابا از این محصولات، برحذر داشته، و پس از یک دهه تبلیغ بر این محصولات - خصوصاً در منطقه هند و پاکستان - شکست قطعی پنبه تراریخت را رقم زده است. چندی پیش، گزارشی در مجله معتبر "ساینس" منتشر شد که نشان می‌داد مسئول پروژه تراریخت در بنیاد راکفلر، نسبت به خطرات پنبه تراریخت اذعان کرده است.

 

برای اطلاع بیشتر این گزارشها را ببینید: 


یک توبه‌ تاریخی|راهبر تراریخت در راکفلر: درباره‌ "تراریخت" کلاً اشتباه کردیم، خصوصاً پنبه

 تبانی ۳ سازمان دولتی برای کشت پنبه تراریخته 

اطلاعات تازه از شکست فلسفه "تراریخت" توسط "راهبر 50ساله"/ پنبه تراریخت زده شد

 


حال طی هفته گذشته، گاردین نیز از وجود سموم و آفت‌کشهای خطرناک، در پوشک تراریخت نوزادان خبر داد. متن این گزارش به این شرح است:

 

"محققان فرانسوی می‌گویند در اولین بررسی جهانی، رد مواد شیمیایی خطرناک را در پوشک بچه پیدا کرده‌اند. وزرای بهداشت به تولیدکنندگان 15 روز فرصت داده‌اند طرحی برای از بین بردن این مواد از پوشک بچه‌ها ارائه دهند. این مواد شیمیایی برای سلامت انسان مضر هستند و شامل مواد شیمیایی ممنوعه و نوعی علف‌کش می‌شوند. این علف‌کش ممنوع نیست ولی سازمان بهداشت جهانی آن را "عامل احتمالی سرطان" می‌داند.

 

محققان 23 نمونه از پوشکهای مختلف موجود در بازار را در فرانسه بین سالهای 2016 و 2018 آزمایش کرده‌اند. حتی در پوشکهایی که با عنوان «زیستی» شناخته شده‌اند، موادی پیدا شده که خطرناک هستند. در این گزارش نام برندهای حاوی مواد شیمیایی ذکر نشده ولی اعلام شد که برندهای معروفی هستند.

 

انسس، "آژانس فرانسوی غذا، سلامت محیطی و شغلی و ایمنی" اعلام کرد چندین ماده شیمیایی خطرناک را در پوشکها شناسایی کرده که می‌توانند به‌وسیله ادرار منتقل شوند و تماس مستقیم و طولانی‌مدتی با پوست کودک داشته باشند. برخی از این مواد عمداً اضافه شده‌اند و اینها بیشتر شامل مواد معطر هستند.

 

محققان حدود 60 ماده شیمیایی شامل آفت‌کش گلایفوسایت (مخصوص تراریخت) را کشف کرده‌اند که برخی از آنها 15 سال است در اروپا ممنوع شده‌اند. بقیه مواد، معمولاً در دود سیگار یا در دود موتورهای گازوئیلی هم کشف شده‌اند.

 

طبق گزارش محققان، مقدار چندین ماده شیمیایی طبق شرایط «واقع‌بینانه» کاربرد آنها از آستانه سلامتی رد شده‌اند. این کاربرد بر حسب استفاده 4000 پوشک برای هر نوزاد از تولد تا سه سالگی محاسبه شده است.

 

اگنس بازین، وزیر بهداشت فرانسه پس از انتشار این گزارش با نمایندگانی از تولیدکنندگان پوشک دیدار کرد و سعی داشت خیال والدین را راحت کند.

 

وی گفت: «انسس اعلام کرده هیچ ریسک جدی برای سلامت کودکان وجود ندارد. مسلماً ما باید همچنان کودکانمان را پوشک کنیم‌، حداقل 50 سال است این کار را انجام می‌دهیم!» ولی بازین قبول کرد که این گزارش خطر بلندمدت برای سلامتی کودکان را رد نمی‌کند.

 

وی اضافه کرد: «به همین دلیل است می‌خواهیم جانب احتیاط را رعایت کنیم تا از کودکانمان در برابر خطرات احتمالی بهتر محافظت کنیم.»

 

دو تولیدکننده بزرگ پوشک - پمپرز و جون - در برابر این گزارش واکنش نشان داده‌اند. پمپرز اعلام کرده: «پوشکهای ما ایمن هستند و همیشه بوده‌اند. ما توصیه‌های این گزارش را مدتهاست به‌کار گرفته‌ایم. محصولات ما حاوی هیچ ماده حساسیت‌زایی که اتحادیه اروپا لیست کرده، نیستند.»

 

مدیرعامل شرکت جون گزارش انسس را هشداردهنده دانست و گفت شرکتش نتایج بررسی‌های سم شناسی را برای محصولاتش منتشر کرده است. این گزارش پیشنهاد می کند این مواد شیمیایی باید در پوشکها به حداقل برسند یا حذف شوند. انسس اعلام کرد: «امکان ندارد خطر سلامتی مربوط به پوشیدن این نوع از پوشکها را حذف کرد.»

 

طبق این گزارش: «هیچ تحقیق همه‌گیر شناختی (اپیدمیولوژیکال) انجام نشده که تأثیرات پوشیدن این پوشک را بر سلامتی کودکان ثابت کند. مواد شیمیایی خطرناکی در پوشک پیدا شده اند. واضح است که مقدار آنها از سطح آستانه ایمنی رد شده است» . ضمن اینکه «در حال حاضر تا آنجایی که می‌دانیم امکان ندارد بتوان خطر سلامتی مربوط به استفاده از این پوشکهای یکبار مصرف را حذف کرد»."

 

حالا با این خیزش جهانی - و ملی - علیه جریان تجارت تراریخت، باید پرسید آیا شورای ملی ایمنی زیستی، که به ریاست معاون اول ریاست جمهوری،‌ آقای دکتر جهانگیری تشکیل می‌شود، مجوز تراریخت کردن پنبه ایران را خواهد داد و سلامت خردسالان و بانوان ایران از این مسیر به خطر خواهد افتاد؟

 

منبع :

تسنیم



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12403بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15068بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35280بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46282بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17321بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23196بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63703بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536404بازدید]
زردی نوزادان[494063بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11500بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11606بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11288بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16146بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50957بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17761بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15253بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10991بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8461بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13062بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14417بازدید]

از میان مقالات

صنعت جدید توریسم و سرقت زیستى(مقاله انتخابی)
کودکان ثروتمندان از طعم غذاهای سالم‌ بیشتر لذت می‌برند (مقاله انتخابی)
چگونه اربابان قدرت با جان انسان ها بازي مي كنند؟(مقاله انتخابی)
تله تلفن های همراه: زیان های بهداشتی (مقاله انتخابی)
خجسته باد و مبارک؛ قدوم ماه صیام
رژیم آش آبغوره و زنجبیل
قرآن، وسيله طهارت و شفا(حضرت آیةالله جوادی آملی)
تشعشعات تلفن همراه باعث تغییر شکل مغز می شود(مقاله انتخابی)
جایگاه ضوابط شرعی مرتبط با آموزش، پژوهش و درمان در طب سنتی ایران (مقاله انتخابی)
مروری بر آزمایشات هولناک آمریکا بر روی انسان (مقاله انتخابی)
پلاستیک ها برای همیشه (مقاله انتخابی)
«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 1 ناگفته‌هایی از پروژه امریکایی «تحدید نسل ایرانیان»؛ «طرح عقیم‌سازی میلیونی ایرانی ها» و معرفی ایران به عنوان الگوی برتر شیوه غیرانسانی تحدید نسل
رکود اقتصادی و فست فودها(مقاله انتخابی)
نسبت دستاوردهای علمی با آموزه‌های قرآن از منظر علامه طباطبایی(مقاله انتخابی)
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
خطری شیک در آشپزخانه‌ها(مقاله انتخابی)
اهداف پشت پرده محصولات اصلاح شده ژنتیکی(مقاله انتخابی)
آن روی سکه صنعت جراحی زیبایی مصنوعی(مقاله انتخابی)
فمینیسم از "بی میلی به بچه دار شدن" متولد شد(مقاله انتخابی)
تعویذی جهت عدم تاثیر سموم غذا