سلام و عرض ادب خدمت شما.آقای دکتر من 36 سالم هست و گفتن یائسگی زودرس دارم میگیرم.یک دوره سه ماهه پیازدرمانی انجام دادم که دو ماه آخرش رو بدون دارو پریود شدم.اما الان که پیاز درمانیم حدود دو ماه پیش تمام شده.بیست روز هست که پریود نشدم و ازمایش بارداریم هم منفی بوده.الان با توجه به اینکه اصلا دوست ندارم دیگه داروهای هورمونی استفاده کنم خواستم بدونم نظر شما چیه؟دوباره پیاز درمانی رو شروع کنم یا راه دیگه ای هست که من بدون داروهای شیمیایی پریودم برگرده؟
مریم

سلام وقتتون بخیر من پنج یا شش سال پیش چند وقت با آب سرد حمام میرفتم از همون موقع آب خنک معمولی (نه حتی یخ دار)بخورم یا ماست و گوجه یا حتی صورتمو با اب خنک معمولی بشورم آبریزش بینی پیدا میکنم اوایل یا کهیر میزدم صورتم ورم میکرد یا حتی گاهی با کاکائو هم کهیر میزدم البته مادر زادی نبوده سیستم ایمنی بدنم به هم خورده چندساله حالا به نظر ورم صورت و کهیر کم تر شده چون سعی میکنم رعایت کنم چند بار دکتر رفتم قرص حساسیت و اسپری بینی دادن ولی تاثیری نداشته یک دکترم گفت که دیگه درست نمیشه به نظرتون حجامت آلرژی تاثیرداره ؟ اصلا واکسنش چطور باید درست شه چون فقط به سرما حساسیت پیدا کردم
حدیثه

بسیار ممنون از راهنمایی تون اما نمیدونم چرا چند وقته نظرم به ژل رویال جلب شده ‌
رها

سلام و خداقوت برای مشکل کمبود انرژی بدنی ، مصرف چه مواردی خوب و مفید هست ؟! ( مزاج تقریبا گرم و خشک )
رها

سلام وعرض ادب ، من کم کاری تیرویید دارم وقرص لووکسین مصرف میکنم با دخیره پایین تخمدان آیا میتوانم روش پیاز درمانی را انجام دهم ؟مشکلی برای تیروییدم ایجاد میشه؟
الهام

نوزادپسری دارم دوماهشه..بردمش بهداش بهم گفتن تواین یک ماهه اضافه وزن نکرده..علت چیه.من خودم میدونم شیرم کم شده ی مدته رفتم واسش شیرخشک نان یک گرفتم..دوبار خورد خوب بود روزبعدش گریه ها وبهم پیچیدناش شروع شد..بردمش متخصص واسش سونونوشت توسونو گفتن شکمش پرازگازه ولی مایع آرادشکمی دیده شده..من ازترس دارم زهرترک میشم نمیدونم چکارکنم
سادات

سلام علیکم چرا چندین ساعت بعد از مصرف سرکه انگبین نعنایی شکم درد و اسهال شدیدی شروع میشود (دچار مشکلات گوارشی وضعف معده هستم)؟
محمدجواد

فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام علت خوردن خاک و علاقه به یخ توسط کودک ۵ساله چی هستش لطفا راهنمایی کنید
علی

سلام امروز خوب حجامت کرد
زارعی
کد : 276
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۳
یادداشت ها
Share Email
سخنی با قیّم مآبان طب سنتی ...

بسم الله الرّحمن الرّحیم

وصلی الله علی محمّد وآله الطاهرین ولعنه الله علی اعدایهم اجمعین


سخنی با قیّم مآبان طب سنتی ...

 

بنا داشتم که امسال بیشتر نوشته هایم را حول محور آموزش قرار دهم لیکن  هر روز انواع و اقسام بیانیه ها و خطابه ها از مراکز دولتی مغروری که خود را والی جامعه کهنسال طب سنتی می پندارند  صادر می شود که ایها الناس : طب سنتی را فقط از ما یعنی دانشگاهیان تازه مدرک گرفته با سواد بخواهید و بقیه همه بی سوادند و شیادند و کذا...


از این روی لازم دیدم نکاتی را از حوزه آزاد اندیشی به آن عزیزان و مردم هوشیار گوشزد کنم :


1 -  آن زمانی که شما عزیزان به دنیا نیامده بودید و حتی پدران شما هم در این عالم دنی وجود هیولی نداشتند تا چه رسد به وجود مثالی ،طب سنتی ایرانی اسلامی به همت حکماء گرانقدر و حمایت مردم و پشتیبانی مرجعیت دینی از طوفان های تهدید و تسخیر و تکفیر و ...به سلامتی گذشته و راه خود را می رفت. زمانی که شما به دنیا آمدید طب سنتی راه خود را می رفت . زمانی که به دانشگاه طب غربی رفتید و طب سنتی را به تمسخر گرفتید بازهم طب سنتی راه خود را می رفت.

 

زمانی که کمی عاقل شدید و فهمید که طب سنتی بوی حقیقت می دهد و به یکباره به سمت آن گسیل شدید نیز طب سنتی راه خود را می رفت و حال نیز که طب سنتی راه خود را می رود و شما نان به نرخ روز می خورید بدانید که بازهم طب سنتی راه خود را می رود پس لطفا نگران طب سنتی نباشید چرا که یقین بدانید که مردم همان مردمند و مرجعیت دینی نیز همان ، اما فکر نمی کنید ردای حکمایی چون بوعلی و عقیلی و اعظم خان برای تن شما زیادی گشاد است و نمی توانید ادای حکمای آگاه را در آورید چرا که برخی از شما بدین در اتفاقا پی حشمت و جاه آمده اند و اتفاقا از بد حادثه که نان طب سنتی را خوش خوراک می بینند بدین در به پناه آمده اند .


2- آن زمانی که شما در دانشگاه های طب فرنگی به ریش زحمتکشان و عطاران این مرز و بوم می خندید و آنها را به دلیل احیای سنت رسول الله در امر حجامت به محبس حواله می کردید و برخی را به تبعید می فرستادید و  سعی در از بین بردن جهل علمی در جامعه داشتید مقام معظم رهبری حفظه الله و مرجعیت شیعه حامی این متحجرین جاهل بودند و همواره مسئولان را به توسعه طب سنتی امر می فرمودند اما شما آن وقت با نگاهی منتقدانه در تعجب بودید و بعضا معترض ، حال چه شده است که به طب سنتی یورش آورده اید و  دایه مهربانتر از مادر شده اید و شعار حمایت از منویات رهبری در توسعه طب سنتی سر می دهید و برای مردم دلسوزی می کنید ؟!


3 - متحیرم که چه کسی به شما گفته که اولیای جامعه طب سنتی هستید ؟ و اصلا صلاحیت علمی شما درچه حدی است که صلاحیت علمی دیگران را زیر سوال می برید ؟.


4 - باب العلم هستی (ع) فرمود : پس آن چه نمی‏دانید، نگویید، زیرا بسیاری از حقایق در اموری است که ناآگاهانه انکار می‏کنید.( خطبه 87)


چگونه است که دیگران را متهم می کنید که کلاسهای طب سنتی آنان100 درصد کلاهبرداری و آمیخته با شیادی است در حالی که خود شما هنوز در (مهما قدرت على أن تعالج بالأغذية فلا تعالج بالأدوية) درجا می زنید و هنوز فهم بلیغی از این جمله نکرده اید چرا که اگر معنای این جمله را که همواره در کلاسهای خیلی ارزانتان ترویج می دهید می فهمیدید با بسیاری از این زحمتکشان عرصه تغذیه سر عناد نداشتید . اما اگر واقعا دلتان به حال طب سنتی می سوزد کلاسهای غیر شیادی خودتان را برای عطاران بی سواد و جامعه علاقه مند رایگان برگزار کنید تا  حداقل در ارتقای نظام علمی سلامت جامعه نامتان در تاریخ درج شود .


5 - اگر فکر می کنید که با گرفتن phd طب سنتی خیلی استاد هستید و می توانید ولایت طب سنتی را بر دوش بکشید برایتان متاسفم چرا که هیچکدام از حکمای این مرز و بوم به اعتبار دانش و  مدرک نداشته خود دیگران را متهم به شیادی و بی سوادی نمی کردند .


6 - فرموده اید که هنگام خریدن گیاه دارویی دقت کنید که گیاه اصلی را بخرید در حالی که  همان استادی که برایتان مدرک دکتری تخصصی کادو می دهد فی المثل هنوز فرق (آذریون و گل همیشه بهار)  و( اشترغار و خارشتر )را نمی داند حال چگونه می خواهید عطاران بی سواد و مردم کم سواد به تشخیص شما فرق اصل و بدل را تشخیص دهند . تاریخ به خوبی به یاد دارد که اساتیدی که امروزه به شما مدرک phd می دهند آن روزها هنوز فرق «جدوار » و « زرنباد » را نمی دانستند و به مدد همین بی سوادان وشیادان از نزدیک « جدوار» را بو کردند و میل کردند و فهمیدند که در چه اشتباهی به سر می بردند. حال چه شده است نمک می خورید و نمکدان می شکنید؟


7 - در این کشور مذاهب مختلفی کنار یکدیگر با مسالمت زندگی می کنند و هیچکدام برای آن یکی تحکم و امر و نهی نمی کند که آنچه را من می گویم درست است پس چرا می خواهید جامعه طب سنتی را تکه تکه  کنید . چرا گروهی که حمایت دولت را دارد دیگران را متهم به بی سوادی و شیادی می کند ؟ بهتر نیست به فهم یکدیگر احترام گذاشته و  مردم  را معیار تشخیص قراردهیم ؟ و کمتر به مردم امر و نهی کنیم چرا که این مردم به خوبی در گذر زمان دروغ گویان را تشخیص داده و با بی اعتنایی به آنان  بهترین حکم را برایشان صادر کرده اند .


والسلام علی من التبع الهدی 



نظرات
  روش شما خیلی خوب ومثیت است بنده مقاله ای تحت عنوان بایسته های پیشگیری از امراض تدوین کرده ام که با ایمیل دا آدرستان ارسال و تقدیم خواهم کرد
ارسال کننده نظر : فلاح      تاریخ ارسال نظر : ۱۰ فروردين ۱۳۹۴
  

سلام. نشانی میل خود را نداده اید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۲ فروردين ۱۳۹۴



  چه ظلمهایی که به طب اسلامی غنی روانداشتند ولی متولیان طب اسلامی از کوشش وتلاش خسته نشوید. بعضی از تشخیصها تش خیس است وشما توجه نکنید
ارسال کننده نظر : محمد بیکی      تاریخ ارسال نظر : ۲۱ دي ۱۳۹۳


  با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما زیر بغل من چه در زمستان و چه در تابستان و چه فعالیتم زیاد باشد یا اینکه کم باشد بسیار زیاد عرق میکند ولی دیگر نقاط بدن من مثل پیشانی ودیگر جاها حتی در اوج گرما فعالیت زیاد چندان عرقی نمیکند .از شمل ممنون میشوم اگر در از بین بردن تعرق زیر بغلن به من کمک رسانید
ارسال کننده نظر : علی      تاریخ ارسال نظر : ۱۶ دي ۱۳۹۳
  

سلام. مقاله تعریق زیاد را بخوانید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۸ دي ۱۳۹۳



  درودبرطب سنتی وهمچنان جاودان باد...اجرعظیمی نزدپروردگاردارید
ارسال کننده نظر : سلام      تاریخ ارسال نظر : ۲۲ شهريور ۱۳۹۳


  بعدازشریعت محمدی به شدت به طب سنتی واسلامی معتقدم.تجربه های تلخ درطب مدرن ومرگ عزیزانمان رابسیاردرطب وتکنولوزی امروزدیده ایم.مرگی که که پزشکان پرادعا بامدرک بی پایه شان هیچ جوابی برایش ندارند.
ارسال کننده نظر : سلام      تاریخ ارسال نظر : ۲۲ شهريور ۱۳۹۳


  با سلام من خانومی 35ساله هستم که ده سال است افسردگی دارم تو این ماه ها دکتر های زیادی رفتم ولی درمان خوبی نشدم .5ماه است که دارم دکتر طب سنتی میروم ولی نتیجه ای نداشته .این بیماری تمام قوت و نیروی من را گرفته و شور اشتیاقی ب کاری ندارم.لطفا کمکم و راهنمای ام کنید.با تشکر
ارسال کننده نظر : فاطمه      تاریخ ارسال نظر : ۲۹ مرداد ۱۳۹۳
  

سلام. روزی سه استکان از مخلوط عرق های بیدمشک و بهارنارنج و اسطوخدوس میل کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۳۰ مرداد ۱۳۹۳



  با سلام .بنده چند ماهی بیشتر نیست با طب سنتی آشنا شدم ولی در همین مدت کم متوجه برتری و درستی این طب نسبت به بقیه ی طب ها شدم زیرا برای هر دردی از پایه دنبال علت ایجاد بیماری می باشد و سپس به دنبال درمان اصولی و نه سرکوب علایم بیماری می باشد و طب سنتی به دنبال سلامتی جسم و روح انسانها می باشد و نکته مهم اینکه این طب پشتوانه ی دینی دارد و بیشتر درمان ها پایه ی روایی دارند. ان شاالله استادانی همچون شما با یاری خدا و اهل بیت هرروز بر اگاهی خود اضافه کنند و باعث سرافرازی خود جامعه و دین اسلام شوند و از توهین ها کم لطفی ها و سنگ اندازی عده ای بی سواد و نا آگاه خسته و رنجور نشوند.
ارسال کننده نظر : علی      تاریخ ارسال نظر : ۲۲ تير ۱۳۹۳


  با سلام . با همت مضاعف و تلاش مضاعف پاسخی شایسته به این افراد بدهید.
ارسال کننده نظر : محمد قاسمی      تاریخ ارسال نظر : ۱۱ تير ۱۳۹۳


  این هجمه جدال احسن نیست. ایرادات یک جنبشِ نوپایِ کم پشتیبانِ پر مخالف و معاند، مسلما کم نیست و اگر این ایرادات را یک معاند با پیازداغ زیاد پشت بلندگوی تبلیغات فریاد می زند، گرچه می توان شمشیر را بر معاند از رو بست اما این دردی از مشکلات پیش روی طب عزیز سنتی - اسلامی دوا نخواهد کرد. کیست که نداند با پا گرفتن و صدا کردن این طب، خیل سودجویان عطارنام و طبیب نام، خواه زراندوزانه یا تخریبگرانه دکان آراسته اند برای برانداختن این طفل از نو متولد شده ای که هنوز نظام و ساختار و سیستم ندارد. حال در این ضعف ظاهری، ایجاد تعریف ها و اصول موضوعه و تشکیل سیستم نظام مند - البته غیردولتی - و آگاهی دادن اصولی به خواص و عوام (کاری که شما در این سایت به حق و البته اجمالی و موردی در حال انجام آن هستید) مفیدتر است یا کشمکش با معاندان یا کم بهرگانی که چه بسا مصادیق حرف حق شان در جامعه کم تعداد نباشد. برداشتی که حقیر از سیره ائمه در دوران ضعف جامعه اسلامی بعد از نقطه عطف کربلا و نمودار شدن انحطاط وضع رایج آن دوره دارم، اینچنین است. در پناه حق
ارسال کننده نظر : محمد      تاریخ ارسال نظر : ۷ تير ۱۳۹۳


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12403بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15069بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35283بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46283بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17323بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23196بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63703بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536407بازدید]
زردی نوزادان[494066بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11500بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11606بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11291بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16146بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50958بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17761بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15254بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10991بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8463بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13063بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14417بازدید]

از میان مقالات

مبانی بهداشت و سلامت در قرآن(مقاله انتخابی)
آیا پس از «پروژه تنظیم خانواده» نوبت به «پروژه سلامت معنوی» رسیده؟! (مقاله انتخابی)
حافظه و فراموشی؛ از منظر روایات
نابودی خانواده (مقاله انتخابی)
آن روی سکه صنعت جراحی زیبایی مصنوعی(مقاله انتخابی)
روان شناسى به مثابه دین(مقاله انتخابی)
تأثیر شرکت هاى تولید دارو بر تجویز پزشکان(مقاله انتخابی)
آزمون علمی حجامت
میثاق شرکت های داروسازی در سال جدید میلادی (مقاله انتخابی)
کودکان را از شر اسباب بازیهای سمی نجات دهید(مقاله انتخابی)
هشدار: من از واژۀ «چاق» استفاده می‌کنم (مقاله انتخابی)
تمرینات کیگل(kegel)؛ برون رفت از مشکل انزال زودرس
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)
صنعت جدید توریسم و سرقت زیستى(مقاله انتخابی)
بزرگی خوش خیم پروستات
درسنامه مزاج شناسی- مقاله هفتم: راه کارهای عملی و کاربردی مزاج شناسی- آزمون های مزاج شناسی
روان‌شناسي شخصيت سالم از منظر قرآن(مقاله انتخابی)
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.
چگونه دانشگاه به دانشجویان خیانت می کند؟ (مقاله انتخابی)
واقعیت فست فودها چیست؟(مقاله انتخابی)