سلام. من واریس پشت پا زیر زانو دارم. یک پرستار به من گفت بیا با سرنگ و با خون گرفتن رگهای واریستو تخلیه میکنم و خوب میشه. آیا این کار علمی هست و اینطوری درمان میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مریم

سلام وقتتون بخیر...من ۵روز در هفته باشگاه میرم.ایا میتونم این رژیم رو بگیرم؟
هانیه دهقانی

سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم تنش و لرزش بدن به همراه اضطراب که هنگام دفاع از حق و حقوق پدید می آید نشانه ای از غلبه مزاج صفرا میباشد یا سودای زیاد در تن؟
محمدجواد
کد : 134
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۲
خبرها و نظرها
Share Email
مرثیه ای برای شیر

بسم الله الرحمن الرحیم 


«مرثیه ای برای شیر ...»


 

بالا نوشت :


در ابتدا لازم است عرض کنم که در این مرثیه به ناچار قصد داریم برای اولین بار کمی مراسم را به قول هیئتی ها « شور» برگزار کنیم البته امیدواریم «شورش» در نیاید اما دوستان محرم و مسئولان محترم مرثیه ما را توهین قلمداد نکنند که چنین رفتارهایی از صاحبان عزا  امری طبیعی است و معمولا کسی آنان را به خاطر این چنین رفتارهایی سرزنش نمی کند . پس اگر تحمل ندارید لطفا گزارشات بوووق را به صاحبان عزا  ببخشایید . اجرتان با جناب ابقراط ...


و اما بعد ...


به نظر شما شیر پاستوریزه بهتر است یا شیر محلی ؟


به عنوان مثال بخش نظرات لینک های زیر به حد کافی گویای شدت تنفر مردم از لبنیات پاستوریزه را نشان می دهد حال چرا به نظرات مردم اعتنا  نمی شود ؟ بعضهم تعلمون ! .


لینک 1 

لینک 2

لینک 3

 

و همچنین لینک زیر که به قول معروف عزا به حدی سنگین بود که حتی غسال را نیز به گریه انداخته است:


لینک 4 

 

در دفتر سوم رساله اندیشنامه طریقت آمده است که : «دو دوست بر سفره ای فقیرانه نشسته بودندی و نان و پیاز همی خوردندی  . بعد از اتمام تناول طعام  هر دو  در گوشه ای بخسبیدندی . آن یکی حکّه ای(خارش) در خود یافتندی که شروع به خاریدن خود کردندی، لیک دوستش را می دید که با آسودگی همی خسبیدندی . در آن حین که خود را می خاراند با دست دیگرش شروع با خاراندن صورت دوستش نیزکردندی . آن یکی از خواب خوش بیدار شدندی و به و ی همی گفتندی که چرا مرا می خارانی ؟ آن دوست محکوک بگفت : که ای ناسپاس تو نمی دانی که من چه لطفی درحق تو می کنم چرا که به زودی تو نیز خاریدندی ! همچنان که  من کنون می خارم .»


در طب سنتی ایرانی اسلامی؛  شیر «لبن» را متشکل از سه جزء : ( 1- مائیّت 2- جبنیّت 3- دهنیّت  ) دانسته اند که به مرور زمان کمپانی های تولید کننده شیر پاستوریزه با کاستن از «جبنیّت » آن یک بخش مجزا برای تولید «پنیر » بوجود آوردند و نیز با ادعاهای غیر علمی اعم از اینکه چربی شیر مضر سلامتی بوده و کلسترول و فشار خون و.... مرگ را در پی دارد جزء دیگر شیر یعنی «دهنیّت» آن را نیز سال به سال کاهش دادند ولی در آن سوی کارخانه از همان محصول مضر سلامتی، کره و خامه استحصال نمودند . و امروز به مدد مزخرفیات علمی از تن رنجور و پاره پاره  جناب شیر (همان سلطان اغذیه)چیزی نمانده است جز بخش «مائیت » آن یعنی آب پاستوریزه!.


درجوانی به خویش می گفتم    شیر ، شیر است اگرچه پاستوریزه

سالها گذشت فهمیدم       شیر ، آب است اگرچه پاستوریزه !


آنچه که بعد از این قتال خونبار علمی! بجای مانده است هرچه که باشد شیر نیست چرا که از آن سه جزء عزیز الوجود فقط یک جزء آن یعنی (مائیّت) باقی مانده است و البته مضافا یک ماده سفید که هیچ توفیری در بودن یا نبودن آن نیست اما نمی دانیم به این  مائیت (آب) باقی مانده چرا این همه هزینه می کنند وماده ضد عفونی کننده و مراحل پاستوریزاسیون خرج می کنند . الله اعلم بالمفسدین .


با انواع و اقسام فشارهای بهداشتی و درمانی اصرار دارند تا برای کمبود کلسیم خلق الله این شیر یا بهتر بگوییم آب پاستوریزه را به خورد مردم بدهند ولی بازهم فریاد  می زنند که ایها الناس مصرف سرانه شیر کم است تا می توانید و تا جایی که تحملش را دارید شکم هایتان را از این آب سفید پر کنید چرا که  آمار پوکی استخوان و کمبود کلسیم در کشور رو به رشد است. (لینک) یکی نیست به این عالیجنابان بگوید که این آب سفید جدا از اینکه پوکی استخوان را کاهش نمی دهد بلکه منجر به افزایش رطوبت در استخوان ها شده و پوکی را صد چندان می کند . یک همسایه ای داشتیم بنده خدا 8 سال بود که قرص کلسیم و همچنین با توصیه پزشک خود  از این شیرها و لبنیات پاستوریزه به وفور مصرف می کرد ولی بازهم پوکی استخوان و کمبود کلسیم داشت روزی برایش حساب کردم که در این 8 سال چقدر قرص مصرف کرده است .

 

عددش را رسانه ای نمیکنم چرا که بوووق می شود. همینقدر بگویم  که بیش از چند کیلو بود اما معلوم نبود این چند کیلو کجا رفته و چرا خورده شده است؟از قضا با شنیدن آمار کیلویی مصرف قرص کلسیم آن هم از نوع خارجی ، وحشت زده شد و با توصیه حقیر همه راه کج رفته را برگشت و لبنیات و شیر و قرص و مواد غذایی بلغمی را با اختیار خودش قطع کرد و با مصرف چهار مغز (گردو+فندق+بادام+پسته) در طول 3 ماه همه مشکلات استخوانی وی مرتفع گردید الحمدالله.


الغرض ...


چند وقتی است که برخی دوستان شروع به سخنرانی و مقاله نویسی در تکفیر و ممنوعیت فروش لبنیات و شیر های فله ای نموده اند ، همانند لینک های زیر :


لینک 1 

لینک 2

لینک 3

 

متاسفانه سالهاست که مسئولین نهادهای بهداشتی کشور اختیار و استقلال علمی خود را به دست دانشمندان غرب زده داده اند و یک محصول غذایی استراتژیک را از سبد غذایی مردم حذف کردند و آن چیزی است که امروزه به اصطلاح قدما بسان «کبریت احمر» است 


و آن چیزی نیست جز «شیر سالم کامل».


 آن چه که امروزه با نام شیر پاستوریزه عرضه می شود به اذعان اکثریت مردم این مرز و بوم شیر نیست بلکه آب سفیدی است که شبیه شیر می باشد که به بهانه های علمی چربی شیر را از آن به قدری کاهش دادند تا کارخانه های کره سازی دست خالی نماند و با تبلیغات روز افزون نیز شیر خالص پر چرب را مضر سلامت قلمداد کردند ولی نگفتند که چرا شما و سردمداران غربی شما باید معیار سنجش سلامت باشید. 

تمامی مخلوقات خداوند را به بهانه های علمی دستکاری ژنتیک کردید و برای کاهش جمعیت در ممالک اسلامی رو به نوشتن مقالات علمی آوردید وآنها را به کشورهایی  مانند ایران صادر نمودید تا برخی از غرب زدگان بی اراده ما نیز مطیع فرامین شما باشند.  روغن حیوانی گاوی را به بهانه هایی واهی و تبلیغات مسموم از سبد غذایی مردم حذف کردید و بجای آن صد قلم روغن دیگر جاگذاری نمودید تا همه چیز باشد جز روغنی که در منابع روایی از آن به عنوان «شفا» و در منابع طب سنتی ایرانی اسلامی از آن با نام « لطیف ترین غذا » نام برده شده است . به برکت همین مقالات علمی! شیر مادران قوی البنیه ایران را خشک نمودید و فرزندان این مرز و بوم را با شیر خشک و بیسکویت مادر؛ بزرگ کردید اما نحیف و ضعیف و .... 


آقایان بوووق ! یک دفعه این «مائیت » (آب سفید شبیه شیر) را نیز از ما بگیرید و خیال همه حکمای این مملکت را راحت کنید تا شب ها از درد فقر کلسیم مردم راحت بخوابند . بس نبود این قدر بلا بر سر این مخلوق خداوند آوردید و هر روز با یک بهانه آن را نابود کردید ؟


جدیدا هم به استناد سخنان معاون محترم وزیر بهداشت (لینک) به فکر افتاده اند تا انواع و اقسام  ویتامین ها را وارد شیر بکنند تا ان شاء الله به همت حکمای عصر مشلات کمبود ویتامین و خانواده معظم امگا 1 تا 250 (اسود الله مولکولنا) را با مصرف این شیرهای غنی شده جبران نمایند . قبول کنید هیچ ذائقه سالمی امروزه به این شیر های شما رغبتی ندارد پس بی خود با مخلوط کردن طعم موز و توت فرنگی اصرار بر بقای آن  نکنید که آن سبو بشکست و آن پیمانه ریخت و دیگر حنای شما رنگی ندارد .  

 

همه می دانند که ( شیر سالم کامل) به تنهایی طعم گوارا و لذیذ دارد و شما با این مقاله های به اصطلاح علمی! آن را نابود کردید. عده ای نیز به اصرار میخواهند با خوراندن اجباری شیر در مدارس بگویند در صدد بهبود سلامت مردم و کودکان هستیم . تمنا می کنیم دست از سر نعمات خداوند بردارید و دایه مهربان تر از مادر نباشید همان شیر 20 سال پیش را که داخل شیشه ها بود به مدارس بدهید ببینید بچه ها با چه اشتهایی می خورند . وقتی در رسانه ملی یک گوساله محترم شیر مادر خود را رها کرده و بستنی می خورد و به مادرش (خانم گاو) می گوید : مامان بستنی اش خوشمزه تره . حال بهتر نیست به حرف علمی جناب گوساله گوش کنید و در مدارس بجای شیر، بستنی توزیع کنید تا کمبود کلسیم در فرزندان رشید و سالم و دکتر مهندس این مرز و بوم مرتفع گردد ؟


اما نکته ای را نیز ازباب اطلاع به مردم عرض می کنیم که فکر نکنید شیر های محلی بهتر از شیر پاستوریزه هستند . حتما شما هم دیده اید که طعم شیر های محلی نیز عجیب وغریب است چرا که به این زبان بسته ها (جناب گاو) از نان خشک کپک زده گرفته تا سویا و .... می خورانند تا فقط شیر بگیرند حالا فرقی نمی کند طعم داشته باشد یا نه  مهم این است که در آزمایشگاه دو فاکتور در آن وجود داشته باشد 1- کلسیم 2- آب و نیز یک فاکتور نیز به هر طریق ممکن نباید وجود داشته باشد و آن جناب میکروب (حفظه الله) است حال فرقی نمی کند با ماده ضد عفونی کننده باشد و یا ماده بوووووق . مهم این است که نسل جناب میکروب از صفحه خلقت محو شود که باذن الله نمی شود .چرا که جناب میکروب (حفظه الله) کارمند رسمی اداره مرکزی خداوند بوده و یک مخلوق دیگر که کارمند پیمانی می باشد نمی تواند زیر آب او را بزند بلکه به گفته جناب مولوی اندر کرامات جناب میکروب( حفظه الله)


ما سمیعیم و بصیریم و هوشیم 

  هر که زیر آبی رود ، ما می کُشیم


مضافا اینکه فردا نیز برای اثبات مضر بودن شیر و لبنیات محلی انواع و اقسام ترفندها را برای آلوده کردن آن بکار می برند که البته این کار شروع شده است و سپس در رسانه های کشور نتایج آزمایشات و تلفات و قربانیان را در بوق و کرنا می کنند.


جناب کمپانی داروسازی کاش حرف آخرت را همان اول می زدی و یک دفعه خیال ملت را راحت می کردی که برای تامین کلسیم بجای لبنیات ،  قرص کلسیم بخورند دیگر اینقدر ظاهر سازی و مقاله و سخنرانی و دانشگاه و... نیاز نبود ما که از اول بله قربان گوی شما بودیم از آن طرف هم اینقدر بلا بر سر خانواده مستضعف لبنیات  نمی آمد و مردم محترم «ضعیف الکلسیم» بجای شیر از داروهای شما می خوردند و مسئولین مملکت  نیز برای تامین یارانه شیر به زحمت نمی افتادند.


زیر نوشت :

از : اندیشگاه طب

به : جناب کمپانی دارو سازی 

موضوع : صرفا جهت اطلاع

با سلام ،

صرفا جهت اطلاع که : ان الله خیر الماکرین .

 

والسلام علی من التبع الهدی



نظرات
  ایا مصرف کشک وماست محلی که از دهات تهیه می شود خوب است
ارسال کننده نظر : حسن      تاریخ ارسال نظر : ۲۴ آذر ۱۳۹۲
  

سلام، به شرط اطمینان از سلامت دامها خیلی هم خوب است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۴ آذر ۱۳۹۲



  جناب آقای دکتر سلام لطفا بفرمایید برای تهیه آب پنیر (مائ الجبن) باید چکار کنیم و از کجا شیر طبیعی گیر بیاریم؟ اینجانب مدتی است که از این مغازه های به اصطلاح لبنیات سنتی شیر خام تهیه میکنم و از آن آب پنیر درست میکنم. آیا تایید میفرمایید؟ آیا استفاده از شیرهای گاوداری های صنعتی به صلاح است؟از کجا میتوان در غرب تهران محدوده ی آپادانا و اکباتان و... شیر سالم طبیعی پیدا کرد تا هم همه ی اعضای خانواده تناول کنند و هم مائ الجبن تهیه کنیم؟ از تسریع در پاسخ ممنون میشوم. بقا و دوام روزافزون جنابعالی و خانواده ی محترم و همکاران ارجمندتان را از درگاه ایزد منان خواهانم.
ارسال کننده نظر : خان عمو      تاریخ ارسال نظر : ۱۰ آذر ۱۳۹۲
  

سلام، تنها راه در حال حاضر مصرف همین شیرهای فله است اگرچه ایده آل نیست.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۱ آذر ۱۳۹۲



  سلام خدا خیرت بده دکتر جان امیدوارم به حق حضرت زهرا س روز به روز بر توفیقاتتون افزوده شود دکترجان 4مغز را چه زمانی از روز مصرف کنیم و به چه مقدار؟
ارسال کننده نظر : علی      تاریخ ارسال نظر : ۲ آذر ۱۳۹۲
  

سلام، هر وقت راحت بودید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۳ آذر ۱۳۹۲



  سلام برای کمبود کلسیم، 4مغز دقیقا شامل کدام مغزها است و به چه نسبت و مقداری باید مصرف شود؟
ارسال کننده نظر : علی      تاریخ ارسال نظر : ۲۹ آبان ۱۳۹۲
  

سلام، مساوی از پسته و بادام و گردو و فندق.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۹ آبان ۱۳۹۲



  با سلام خدمت بزرگان. تا جایی که بنده اطلاع دارم اکثر مواد غذایی مخصوصا از نوع بسته بندی و پاستوریزه با مواد اولیه عجیب و قریب و دور از ذهن و همراه با انواع افزودنی های مضر توسط کارخانجات محترم و معزز تولید می شود و فقط به لبنیات محدود نمیشود.از اونجا که :((چو عضوی به درد آورد روزگار...)) من بعنوان عضوی از جامعه دلسوزانه از هموطنام میخوام که بیشتر به چیزهایی که میخوریم یا به تعبیری به خوردمون میدن توجه کنیم. که نص صریح قرانه که از فرزاندان ادم میخواد که با دقت به خوراکش بنگره و در اون اندیشه کنه.از مدیر محترم سایت هم خواهشمندیم که مقاله های بیشتری راجع به سایر مواد غذایی بزارن. ازمطالب مفیدتون هم کمال تشکر داریم.
ارسال کننده نظر : ali      تاریخ ارسال نظر : ۲۷ آبان ۱۳۹۲


  با سلام. به جز شیر، کلسیم بدن را با چه موادی می شود تامین کرد؟
ارسال کننده نظر : ناشناس      تاریخ ارسال نظر : ۲۰ آبان ۱۳۹۲
  

سلام، پودر پوست تخم مرغ، بادام درختی خام، خرما، کشک، قره قروت، غذاهای حاوی گوشت استخوان دار و ...


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۴ آبان ۱۳۹۲



  سلام. ما سالهاست به خیال خودمان داریم شیر میخوریم و سعی میکردیم به روزی سه لیوان شیر برسیم.از کجا میشه شیر سالم و طبیعی پیدا کرد؟ من به مطب شما یکبار آمده ام دیدیم عسل طبیعی داشتید اما شیر طبیعی از کجا تهیه کنیم.
ارسال کننده نظر : امیر      تاریخ ارسال نظر : ۱۶ آبان ۱۳۹۲
  

سلام، فعلا شیر سالم محدود به شیر گاومیش های موجود در بعضی مناطق کشور است. شیرهای فله موجود هم چندان قابل اعتماد نیستند.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۹ آبان ۱۳۹۲



  خلق را تقلیدشان بر باد داد....
ارسال کننده نظر : دوست      تاریخ ارسال نظر : ۱۱ آبان ۱۳۹۲


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12370بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15044بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35248بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46243بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17290بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23172بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63659بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536226بازدید]
زردی نوزادان[493984بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11469بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11594بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11271بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16132بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50915بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17744بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15239بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10981بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8448بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13036بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14394بازدید]

از میان مقالات

آیا ماهی غذای سلامتی است؟!
آیا پس از «پروژه تنظیم خانواده» نوبت به «پروژه سلامت معنوی» رسیده؟! (مقاله انتخابی)
بررسی اعجاز روان‌شناختی قرآن(مقاله انتخابی)
فراماسونری در صنعت غذاها – قسمت دوم: مواد غذایی و واکسن ها
ورزش از دیدگاه طبّ سنّتی و اسلامی
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)
آداب زناشویی و انعقاد نطفه
کیست پیلونیدال (سینوس پیلونیدال-کیست مویی)
نابودی خانواده (مقاله انتخابی)
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)
مک دونالدیسم(مقاله انتخابی)
خیانت در رأس: فمنیسم، باروری و فاشیسم (مقاله انتخابی)
ناگفته های هدایای صنایع داروسازی به پزشکان (مقاله انتخابی)
ياد بگيريم دوباره محبت بورزيم: «خانواده‌هاي از هم گسسته»، شهروندي و حمايت دولت از زوجيت (مقاله انتخابی)
رژیـم پــاکسازی جـسم و روح (رژیم 15 روزه سلامتی- مهندس خدادادی)
تغذیه جرم و جنایت (مقاله انتخابی)
درد دل علامه حسن‌زاده آملی با یک پزشک
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل
چرا رژیم های لاغری شکست می خورند؟
تأثیرات تلویزیون بر مغز کودکان(مقاله انتخابی)