سلام ببخشید این حسوم های آهنی مشکی که تو بعضی عطاری ها هست میشه استفاده کرد به عنوان همون قطعه اهن؟
شاهمرادی

سلام وقت بخیر نوزاد ۳۲ روزه ای دارم که در زمان دفع خیلی زور می‌زند و گاها خیلی گریه میکنه و کبود می‌شود در بعضی‌ روزها ۷_۸ ساعت تلاش می‌کند تا دفع انجام دهد و اذیت میشود، ماساژ شکم با روغن هم تاثیری نداشته لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل یبوست و نفخ ندارد
بهار

با عرض ادب، جناب دکتر جهت تشویش و اظطراب چه معجون گباهی توصیه میکنید؟
نیره خاتون

سلام. من واریس پشت پا زیر زانو دارم. یک پرستار به من گفت بیا با سرنگ و با خون گرفتن رگهای واریستو تخلیه میکنم و خوب میشه. آیا این کار علمی هست و اینطوری درمان میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مریم

سلام وقتتون بخیر...من ۵روز در هفته باشگاه میرم.ایا میتونم این رژیم رو بگیرم؟
هانیه دهقانی

سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی
کد : 205
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۳
خبرها و نظرها
Share Email
جنگ جمعیتی با روش غیرمسلحانه؛ قتل خاموش چندمیلیون ایرانی بی‌گناه؛ چه کسی پاسخگوست؟

 

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین
جنگ جمعیتی با روش غیرمسلحانه؛
قتل خاموش چندمیلیون ایرانی بی‌گناه؛ چه کسی پاسخگوست؟
 
طرحی که ابتدا با تعداد امضاهای قابل توجه به عنوان دوفوریت مطرح شد اما در ادامه، با تلاش برخی افراد که زمانی مدیریت و طراحی تنظیم آن را در دستگاه اجرایی عهده دار بودند، تنها به یک فوریت آن رای دادند.

به گزارش جهان، قصه پرغصه جلوگیری از فرزندآوری و ترویج شعارهای دشمن شادکن "دوبچه کافی است" و "فرزند کمتر، زندگی بهتر" و... که در سال های دولت موسوم به کارگزاران به ریاست هاشمی رفسنجانی اوج گرفته و به تغییر سبک زندگی و نگاه به فرزند در خانواده های مسلمان ایرانی منجر شد، همینک وارد یک بحران جدی شده و از خطوط قرمز این مساله عبور کرده است.
 

اتخاذ سیاست های تنبیهی برای خانواده هایی که دارای فرزند بیشتر و نیز، اعمال برنامه ای تشویقی برای آنان که تک یا نهایتا دوفرزند داشته اند، به مرور زمان منجر به تغییر و تثبیت این روش و افزایش اقدامات ضدباروری و پیشگیری های رنگارنگ در این زمینه شد.
 

شدت این فاجعه تا جایی پیش رفت که سازمان های جهانی، متحیر از این رشد بی سابقه درصد کاهش جمعیت در ایران، کشورمان را به عنوان الگو در زمینه کنترل جمعیت معرفی کرده و به برخی مسئولان دخیل در این امر، حتی تا ۳ مرتبه جایزه اهدا کردند!
 

تاسف برانگیز اینکه آن مسئولان که همینک نیز در بخش های مختلف کشور دارای مسئولیت هستند، پس از دریافت هر جایزه، بر شدت فعالیت های ضدجمعیتی خود افزایش داده و سعی می کنند با ادله غرب پسند خود، این رفتار غیردینی را اشاعه دهند.
 

اینک، مساله تحدید نسل و در نهایت انقراض نسل در ایران که براساس آمارها یک احتمال جدی است، از زاویه ای دیگر مورد بررسی قرار می گیرد و از عموم مخاطبان گرانقدر درخواست می شود با دقت آن را مورد مطالعه قرار دهند.
 

"جنگ جمعیتی" یکی از اهرم های مهم و جدی دشمنان جهت کنترل هدف موردنظر است تا از طریق آن، ضمن کاستن از قدرت اثرگذار نیروی انسانی، جهت سیطره بر آن اقدامات بعدی را اعمال نمایند. "جنگ جمعیتی" در دو روش "مسلحانه" و "غیرمسلحانه" پیگیری می شود که در روش "مسلحانه" جنگ افروزی و کشتار رسمی و آشکار موردنظر است (مانند آنچه که در سوریه، عراق، افغانستان، پاکستان، مصر و... صورت می گیرد) اما روش "غیرمسلحانه" آن به شدت پیچیده، آرام، نرم، بی سروصدا و البته کشنده تر است.
 

در سال ۱۹۴۸ طی یک قرارداد پژوهشی میان ارتش آمریکا و دانشگاه "جان هاپکینز"، پایه های تئوریک علوم اجتماعی در جنگ روانی استخراج شد. بعدها طی دهه ۷۰ نتیجه این تحقیقات به تاسیس رشته دانشگاهی "ارتباطات سلامت عمومی" در این دانشگاه منجر شد. هدف از تاسیس این رشته و مراکز مرتبط با آن، ارایه یک برنامه هماهنگ جهانی برای کاهش جمعیت کشورهای کمتر توسعه یافته بود. این برنامه با پشتوانه آمریکا و با همکاری بسیاری از سازمان های بین المللی با عناوینی زیبا و جذاب چون تنظیم خانواده در این کشورها (از جمله ایران) ترویج شد.
 

ورود جمعیت شناسان به مباحث سیاست های جمعیتی سبب شد تا به پشتوانه حمایت مالی بنیادهای فراملیتی نظیر بنیادهای یهودی- صهیونیستی فورد، راکفلر و نهادهایی که در سطح بین المللی فعالیت داشتند، نظیر آژانس توسعه ایالات متحده و صندوق جمعیت سازمان ملل متحد، بودجه هنگفتی به فعالیت های علمی و پزوهشی جمعیت شناسی اختصاص یابد.
 

این بنگاه ها در پی آن هستند تا زنان و مردان کشورهای هدف (از جمله ایران) را در قالب شعارهای انساندوستانه تحت عنوان "واکسیناسیون"، با واکسن هایی همچون کزاز و دیفتری برای همیشه عقیم سازند.
 

هدف اعلام شده اتحاد جهانی GAVI که در سال ۲۰۰۰ با کمک بنیاد یهودی "گیتز" ایجاد شد، واکسینه کردن تمام مردم جهان سوم (بخوانید عقیم کردن آنها) بوده است. به گواهی وبسایت اتحاد GAVI بنیاد راکسلر، یونیسف، گروه بانک جهانی، سازمان بهداشت جهانی، فدراسیون بین المللی انجمن ها و مجامع تولیدکنندگان، دولت های ملی اهداکننده و کشورهای در حال توسعه و برنامه واکسینه کردن کودکان "بیل و ملیندا گیتز" سازمان های عضو GAVI هستند.
 

در رابطه با "جنگ جمعیتی" در روش "غیرمسلحانه"، هنری کسنجر، وزیر سابق امورخارجه آمریکا، در یاداشت مطالعات امنیت ملی ۲۰۰ در سال ۱۹۷۴ نوشت: "جمعیت جهان باید به ۲ میلیارد نفر کاهش یابد و راه خلاص شدن از ۴ میلیارد دیگر، کشف و گسترش ویروس ایدز است"!
 

طی دهه ۷۰ و در زمان هنری کسینجر، پروژه تحقیقاتی با عنوان "مطالعاتی درباره تاثیر روند رشد جمعیت جهانی بر امنیت ملی آمریکا" انجام شد. این پروژه که NSSM۲۰۰ نام گرفت، روند فزاینده رشد جمعیت جهانی را برخلاف امنیت ملی آمریکا دانسته و با تشریح استراتژی آمریکا در مورد جمعیت جهانی، سیاست ها، راهکارها، چگونگی همکاری سازمان های بین المللی و روش ترغیب و اقناع رهبران کشورهای موردنظر برای کاهش روند رشد جمعیت را تبیین می کند.
 

در مطالعات "جنگ جمعیتی" و ابعاد روانی آن نباید اهمیت NSSM۲۰۰ را دستکم گرفت، زیرا این برنامه موثرترین برنامه ای است که برای دودهه بر جمعیت زدایی جهانی مسلط بوده است.

 

بنابر NSSM۲۰۰ برنامه عمل جمعیت جهانی به خودی خود رشد نمی یابد و به تلاش های جدی توسط کشورهای ذینفع نیازمند است که فعالیت آژانس سازمان ملل و دیگر مجموعه های بین المللی آن را اثربخش می نمایند. در این میان، رهبری ایالات متحده عاملی ضروری و اصلی است!

لطفا به نمودار ذیل دقت کنید:


همانگونه که مشاهده می نمایید، براساس این نمودار، در سال های حدفاصل ۱۹۹۵ تا ۱۹۹۰ نرخ باروری در ایران از میانگین آسیا و جهان بیشتر بود اما از سال ۹۵ به این طرف، این نرخ کاهش بی سابقه ای داشته و در نهایت پیش بینی شده است که در سال ۲۰۲۵ به یک فاجعه انسانی در ایران اسلامی منجر شود.
 

در بحث "جنگ جمعیتی" با روش "غیرمسلحانه" علیه ایران اسلامی، چند آمار تکان دهنده وجود دارد که اطلاع از آن می تواند خانواده های ایرانی را تغییر در روش فعلی و تفکر در افزایش جمعیت خانوارها کمک کند.


لطفا در آمار ذیل دقت کنید:


- طبق برنامه توسعه اول مصوب سال ۱۳۶۵، قرار بود نرخ باروری در سال ۱۳۹۰ به عدد ۴ می رسید اما با اجرای آن از سال ۱۳۶۸، در سال ۱۳۷۲ به عدد ۴ رسیدیم (یعنی در مسیر کاهش رشد جمعیت، راه ۲۲ ساله در ایران ۴ ساله طی شد!)


- در سال ۱۳۷۲ وام ۱۵۰ میلیون دلاری صندوق جمعیت ملل متحد (که در جنگ جمعیتی غیرمسلحانه به نقش این سازمان های اکثرا صهیونیستی- آمریکایی اشاره شد) برای تنظیم خانواده در ایران (بخوانید کاهش جمعیت) تخصیص یافت.


- در حال حاضر از ۲۲ میلیون زن در سن باروری، حدود ۱۴ میلیون متاهل هستند و فقط در سال حدود ۱ میلیون و ۳۵۰ فرزند از این تعداد زن متاهل به دنیا می آیند و این آمار روز به روز رو به کاهش است.


- رییس فدراسیون بین الملل خانواده (عضو زنجیره ای مجموعه سازمان های تحت راهبری آمریکا که در جنگ جمعیتی به روش غیرمسلحانه فعالیت دارند) در سال ۱۳۷۳ از کشورهای اسلامی درخواست کرده است که از الگوی کنترل جمعیت در ایران پیروی کنند


- و ...

جالب اینجاست که "زیبیگنیو برژینسکی" (طراح پروژه نظم نوین جهانی) در مصاحبه با وال استریت ژورنال از سیاستمداران آمریکایی خواسته است که در مسایل سیاسی با ایران، بازی طولانی مدتی را در دستور کار خود قرار دهند تا تغییر شکل جمعیتی در ایران به نفع آنها رقم زده شود!

آمار و ارقام فوق و تلاش های آمریکا و صهیونیسم برای جنگ جمعیتی علیه ایران با روش "غیرمسلحانه" و بسیاری ناگفته های دیگر که متاسفانه از دید مردم پنهان نگاه داشته شده، موجب آن شده است که حضرت امام خامنه ای، طی چند سال اخیر، ضمن هشدار راجع به مساله کاهش شدید رشد جمعیت در ایران، بیاناتی را مطرح نماید. معظم له در یکی از فرمایشات خود مطرح کرده اند: "مساله جمعیت یکی از خطراتی است که وقتی انسان درست به عمق آن فکر می کند، تن او می لرزد. مساله جمعیت را جدی بگیرید، جمعیت جوان کشور دارد کاهش پیدا می کند. یک جایی خواهیم رسید که دیگر قابل علاج نیست؛ یعنی مساله جمعیت از آن مسایلی نیست که بگوییم حالا ۱۰ سال دیگر فکر می کنیم، نه، اگرچند سال بگذرد، وقتی نسل ها پیر شدند، دیگر قابل علاج نیست".


در این رابطه اگرچه تلاش هایی صورت گرفت اما متاسفانه، در ۲۴ فروردین سال جاری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دوفوریت "طرح افزایش نرخ باروری و پیشگیری از کاهش رشد جمعیت کشور" رای ندادند. طرحی که ابتدا با تعداد امضاهای قابل توجه به عنوان دوفوریت مطرح شد اما در ادامه، با تلاش برخی افراد که زمانی مدیریت و طراحی تنظیم خانواده (بخوانید کاهش جمعیت) را در دستگاه اجرایی عهده دار بودند، تنها به یک فوریت آن رای دادند.


امید است نمایندگان مجلس و سایر مسئولان کشور که خود را پیرو منویات ولی امر مسلمین می دانند، در میدان عمل نیز پیروی خود را به تصویر بکشند.

همچنین، خانواده های فرزنددوست و مسلمان کشورمان که تکلیف و وظیفه را فراتر از مسایل قانونی و تبلیغات غربگرایی می دانند، با جدی گرفتن هشدارهای امام خامنه ای و عموم مراجع تقلید و با عنایت به "جنگ جمعیتی" با روش "غیرمسلحانه" دشمن، نسبت به فرزندآوری و ازدیاد نسل اقدام نموده و سبک زندگی موردنظر غرب را به کناری نهند.


منبع: خیبرآنلاین

منبع :

جهان نیوز



نظرات
  ممنون از اطلاع رسانی شما. لطفا ترتیبی دهید بیشتر از رادیو و تلوزیون پخش شود تا تاثیر گذاری بیشتری داشته باشد.
ارسال کننده نظر : ناشناس      تاریخ ارسال نظر : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12376بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15048بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35249بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46245بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17297بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23174بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63664بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536243بازدید]
زردی نوزادان[493991بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11473بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11596بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11273بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16132بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50917بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17744بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15240بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10981بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8448بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13042بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14396بازدید]

از میان مقالات

آیا شکر پرطرف‌دارترین مادۀ مخدر دنیاست؟ (مقاله انتخابی)
پلاستیک؛ فانتزی؟ (مقاله انتخابی)
تاثیر وضو روی چاکراهای بدن (مقاله انتخابی)
آيا ما نسلي از مردان جوان بار آورده‌ايم كه نمي‌دانند چگونه مرد باشند؟(مقاله انتخابی)
40 ضربدر 2 توصیـه عاشقانه برای همسران
«با لبخند کارکردن» چگونه به زنان آسیب می‌رساند؟ (مقاله انتخابی)
معده شناسی
جُلّاب؛ درمانگر خوش طعم و خوش رنگ
"روی تاریک آمریکا": طرح‌ "عقیم‌سازی" مردان و زنان در کشورهای درحال توسعه
توصیه های آیت الله بهجت درباره غذا خوردن
مهندسى ژنتیک و پایان ماهیّت آدمى(مقاله انتخابی)
مافیای پزشکی؛ بیماری‌های ساختگی در خدمت «صنعت پزشکی» + فیلم(مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله سوّم؛ مزاج شناسی انسانی؛ مزاج بلغم
عسل؛ طعم بهشت
مکمل‌های ورزشی؛ رویای پوچ (مقاله انتخابی)
شش اصل ضروری برای زندگانی سالم(ستّه ضروریه)
من هم از این کلمۀ برند خیلی بدم می‌آید (مقاله انتخابی)
درمان های ساده و عملی انگل های گوارشی
مراقبت های پس از زایمان (1)
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)