سلام. من واریس پشت پا زیر زانو دارم. یک پرستار به من گفت بیا با سرنگ و با خون گرفتن رگهای واریستو تخلیه میکنم و خوب میشه. آیا این کار علمی هست و اینطوری درمان میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مریم

سلام وقتتون بخیر...من ۵روز در هفته باشگاه میرم.ایا میتونم این رژیم رو بگیرم؟
هانیه دهقانی

سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم تنش و لرزش بدن به همراه اضطراب که هنگام دفاع از حق و حقوق پدید می آید نشانه ای از غلبه مزاج صفرا میباشد یا سودای زیاد در تن؟
محمدجواد
کد : 23408
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۸
خبرها و نظرها
Share Email
۸ خاصیت شگفت انگیز "به" برای بدن

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 


۸ خاصیت شگفت انگیز "به" برای بدن


اگر به دنبال یک میوه با طعمی متفاوت و سرشار از ویتامین های مختلف هستید ما «میوه به» را به شما پیشنهاد میکنیم.


به گزارش مشرق، برخی از مزایای به برای سلامتی شامل توانایی آن برای کمک به پیشگیری از سرطان، کمک در کاهش وزن، بهبود سلامت گوارش، کاهش کلسترول خون، بهبود و تقویت سیستم ایمنی، پیشگیری از بیماری های معدی روده ای، تسکین التهاب، افزایش سلامت پوست، کاهش فشار خون، پیشگیری از واکنش های آلرژیک و تحریک جریان خون در سیستم قلبی عروقی است.


میوه به چیست؟


به یک میوه غیر عادی است که ارتباط بسیار نزدیکی به سیب و گلابی دارد. نام علمی آن Cydonia oblonga می باشد و تنها عضو از خانواده Cydonia محسوب می شود. درخت به نسبتاً کوچک است، این در حالیست که میوه ارزشمند آن معمولاً رنگ زرد مایل به طلایی دارد و در برخی از موارد به شکل گلابی است. ارزش این میوه به عنوان یک ماده غذایی به زمان های بسیار قبل باز می گردد.


بیشتر بخوانید:

۵ دلیل دور نگه داشتن موبایل از خود


به بومی نواحی اوراسیایی همچون ازبکستان، ارمنستان، ترکیه، مجارستان، مقدونیه و نواحی نزدیک به این هاست. از لحاظ تاریخی این میوه بیشتر از آنچه که افراد انتظار دارند نقش داشته است.


برخی از محققان بر این باورند که به هنگام استفاده از واژه سیب در منابع و مراجع تاریخی، منظور همان به بوده است. شما می توانید به را در مرباها، ژله ها و پودینگ ها مورد استفاده قرار دهید یا آن را همانند گلابی در صبحانه یا سایر وعده های غذایی به کار ببرید.


کشورهای مختلف به را به شیوه های متفاوتی مورد استفاده قرار می دهند. با اینحال مزایای واقعی به زمانی آشکار می شود که آن را به صورت تازه و با پوست مصرف کنید زیرا این ماده سرشار از مواد مغذی همچون ویتامین ها، مواد معدنی، ترکیبات فنولی، آنتی اکسیدان ها و فیبر غذایی است.


ارزش تغذیه ای به:


بِه علاوه بر اینکه میوه خوشمزه ای است، دارای ارزش تغذیه ای نیز هست. این میوه منبع غنی از ویتامین C، روی، پتاسیم، مس، آهن و فیبر غذایی است. این میوه همچنین منبع غنی از ترکیبات آلی خاص همچون کاتچین، اپی کاتچین، لیمونن، انواع مختلفی از مواد مغذی گیاهی است.


۸ خاصیت شگفت انگیز بِه:


پیشگیری از سرطان:


سرطان یکی از شایع ترین بیماری های این عصر است. به همین خاطر هر چیزی که بتواند خطر ابتلا به این شرایط را کاهش دهد در میان افراد محبوب خواهد بود. سطح بالای آنتی اکسیدان هایی همچون فنولیک و مواد مغذی گیاهی در به برای خنثی کردن یا از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن بسیار موثر هستند.


همانطور که می دانید رادیکال های آزاد محصولات فرعی بسیار خطرناک از متابولیسم سلولی هستند که باعث از بین رفتن سلول های سالم یا تغییر در آنها می شوند. ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در به می تواند خطر ابتلا به انواع مختلفی از سرطان ها را کاهش دهد.


خواص به برای کاهش وزن:


یکی از بهترین روش ها برای کاهش وزن، بهبود سیستم گوارش است. این موضوع می تواند اجابت مزاج را نیز بهبود ببخشد. به سرشار از فیبر غذایی است و سطح بالای آن به معنای بهبود سیستم رودی معده ای است. با بهبود سیستم گوارش می توان انرژی بیشتری کسب کرد و وزن اضافی را کم نمود.


درمان بیماری های معدی روده ای:


علی رغم عملکرد عمومی سیستم گوارش که فیبر غذایی باعث بهبود آن می شود، این گزینه می تواند از بروز بیماری های معدی روده ای همچون بیماری التهابی روده، سرطان های مختلف یا دیورتیکولیت پیشگیری نماید.


کاتچین و اپی کاتچین موجود در این میوه می تواند با برخی از سموم ایجاد کننده سرطان پیوند برقرار کند. به همین خاطر از اندام های مهم بدن محافظت می شود.


مراقبت از پوست:


سطح بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین های موجود در به برای حفظ سلامت پوست و جوانی آن بسیار ارزشمند است. آنتی اکسیدان ها اسیب وارد شده به خاطر رادیکال های آزاد را از بین می برند و همین امر می تواند ظاهر چین و چروک ها را کاهش دهد، لکه ها را از بین ببرد و به پوست کمک کند در برابر اشعه ماوراء بنفش مبارزه نماید.


تنظیم فشار خون:


پتاسیم یکی از مهم ترین مواد معدنی در بدن انسان است زیرا برای حفظ تعادل فشار خون و تسهیل انتقال مایعات در سلول های بدن ضروری است. پتاسیم می تواند رگ های خونی و شریان ها را شل کند و از فشار وارد شده به سیستم قلبی عروقی بکاهد.


همین امر باعث می شود خطر توسعه شرایطی همچون آترواسکلروزیس کاهش پیدا کند. در چنین شرایط خطر ابتلا به بیماری های عروق کرونری، حملات قلبی و سکته کمتر می شود.


واکنش های آلرژیک:


به معمولاً به خاطر توانایی آن برای کنترل واکنش های آلرژیک مورد تحسین افراد قرار می گیرد. زمانی که این ماده به صورت ژل بر روی پوست اعمال می شود می تواند درماتیت آتوپیک و سایر شرایط پوستی مشابه را بهتر کند. سطح بالای ویتامین c در این ماده می تواند به کنترل التهاب و بهبود سلامت و ظاهر پوست کمک کند.


تقویت سیستم ایمنی بدن:


همانطور که قبل نیز بیان کردیم، به مقادیر زیادی آنتی اکسیدان دارد اما ویتامین های دیگری همچون ویتامین C و E نیز در آن یافت می شود که می تواند سیستم ایمنی بدن را به شیوه های مختلف تقویت کند.


به عنوان مثال ویتامین C سیستم ایمنی بدن را برای افزایش گلبول های سفید تحریک می کند. همانطور که می دانید گلبول های سفید با پاتوژن ها، ویروس ها و باکتری های موجود در بدن مبارزه می کنند.


جریان خون و سلامت بدن:


به غنی از آهن، مس و روی است. این مواد معدنی به همراه سایر عناصر، برای تولید گلبول های قرمز خون ضروری هستند. زمانی که تولید گلبول های قرمز خون بالاست، جریان آن نیز در اطراف بدن بیشتر می شود.


این موضوع بدین معناست که اکسیژن در سرتاسر بدن حمل می شود. همین امر موجب می گردد جریان خون به پوست و پوست سر افزایش پیدا کند.



عوارض احتمالی میوه بِه:


شواهد قطعی در مورد عوارض جانبی به وجود ندارد. به نطر می رسد می توان این میوه را به هر نوع رژیم غذایی اضافه کرد. با اینحال دانه های به حاوی سیانید هستند و خوردن بیش از حد آن می تواند دردسرساز شود. سایر مطالعات علمی در حال انجام است و مزایا و معایب این میوه خوشمزه در حال بررسی است.


منبع: مجله سلامت

منبع :

مشرق



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12369بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15044بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35248بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46241بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17290بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23169بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63657بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536216بازدید]
زردی نوزادان[493978بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11468بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11594بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11271بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16132بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50914بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17743بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15238بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10981بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8448بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13034بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14394بازدید]

از میان مقالات

نگاهی ویژه به بیوتروریسم دارویی آمریکا(مقاله انتخابی)
روزنی به پزشکی پیشگیری در طبّ کهن(مقاله انتخابی)
کدام تنظیم خانواده؟(مقاله انتخابی)
فساد رایج غول های دارویی (مقاله انتخابی)
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)
مکمل‌های ورزشی؛ رویای پوچ (مقاله انتخابی)
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟
سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم!
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)
شگفتی‌های علمی قرآن در میوه‌های انگور، انار و زیتون(مقاله انتخابی)
خصوصی سازی بیمارستان ها به چه قیمتی؟(مقاله انتخابی)
جهان فشن؛ صنعتی استثماری برای استحمار دیگران ( مقاله انتخابی)
فراماسونری در صنایع غذایی-قسمت اوّل (مقاله انتخابی)
کشتم شپش شپش کش شش پا را!!
حس مادری یا آینده شغلی؟! (مقاله انتخابی)
کودک و تفکّر اقتصادی (2)
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
تدابیر دوران بارداری (1)
برنامه استاندارد غذایی 14 روزه