فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام ببخشید این حسوم های آهنی مشکی که تو بعضی عطاری ها هست میشه استفاده کرد به عنوان همون قطعه اهن؟
شاهمرادی

سلام وقت بخیر نوزاد ۳۲ روزه ای دارم که در زمان دفع خیلی زور می‌زند و گاها خیلی گریه میکنه و کبود می‌شود در بعضی‌ روزها ۷_۸ ساعت تلاش می‌کند تا دفع انجام دهد و اذیت میشود، ماساژ شکم با روغن هم تاثیری نداشته لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل یبوست و نفخ ندارد
بهار

با عرض ادب، جناب دکتر جهت تشویش و اظطراب چه معجون گباهی توصیه میکنید؟
نیره خاتون

سلام. من واریس پشت پا زیر زانو دارم. یک پرستار به من گفت بیا با سرنگ و با خون گرفتن رگهای واریستو تخلیه میکنم و خوب میشه. آیا این کار علمی هست و اینطوری درمان میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مریم

سلام وقتتون بخیر...من ۵روز در هفته باشگاه میرم.ایا میتونم این رژیم رو بگیرم؟
هانیه دهقانی

سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی
کد : 260
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۳
خبرها و نظرها
Share Email
فواید زایمان طبیعی و خطرات سزارین

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین
فواید زایمان طبیعی و خطرات سزارین

درد و ناراحتی بخشی از زایمان است، اما با زایمان طبیعی، زنان احساس قدرت و رضایت بیشتری دارند و از این حس که مادر شده اند لذت می برند.


به گزارش  فرهنگ نیوز، تحقیقات در بیشتر كشورهای پیشرفته بیانگر این است كه زایمان‌ های طبیعی بهتر از زایمان ‌های سزارین است. در این کشورها 85 درصد از زایمان ‌ها طبیعی است و 5 تا 15 درصد به خاطر حفظ جان مادر و نوزاد باید به صورت سزارین انجام شود. اما در میان زنان ایرانی اینگونه نیست و 60 درصد زایمان هاى زنان ایرانى سزارین است،  متأسفانه عمل هاى سزارین در برخى بیمارستان هاى خصوصى به 100 درصد رسیده و در بیمارستان هاى دولتى در تهران و در شهرستان ها این عمل 60 تا 70 درصد كل زایمان هاست.


اما در کشوری مانند "ایرلند" 85 درصد زایمان ها به طور طبیعى انجام مى شود. در "سوئد" 40 درصد زایمان ها طبیعى است و  جالب آنکه این عمل همچنان در منزل و به وسیله ماما صورت مى گیرد و در "امارات متحده " 89 درصد زایمان ها به شكل طبیعى انجام مى شود.


 

این آمارها بیانگر این مهم است که اطلاع رسانی نادرست به مادران جوان باعث شده است تا به مرور زمان  فرهنگ زایمان نیز مورد هجوم قرار گرفته و از حالت طبیعی به سمت عمل پرهزینه سزارین پیش برود.

 

از سویی دیگر تغییر نگرش ها  که منجر به داشتن تنها یک فرزند شده است، نیز زنان جوان را ترغیب می کند تا نخستین و تنها زایمان شان بدون درد باشد. 


بدون تردید اطلاع رسانی صحیح و به موقع از اولین گام های فرهنگ سازی در زمینه سلامت مادر و فرزند است که می تواند مادران را در تصمیم گیری آنچه که با سلامت خود و فرزندش ارتباط تنگاتنگی دارد یاری رساند.

 

رابطه زایمان طبیعی و  سیستم قلبی عروقی، گردش خون، تنفس و هوشیاری نوزاد


  • وقتی رشد جنین کامل می شود آنگاه زایمان طبیعی انجام می شود.
  • وقتی زایمان به صورت طبیعی انجام می گیرد، مایع آمنیوتیک از ریه نوزاد خارج شده و بدین ترتیب مشکلات تنفسی در نوزاد کاهش می یابد.
  • زمانی که مادر به صورت طبیعی زایمان کند، نوزاد از مجرای زایمان عبور می کند، باکتری های محافظت کننده را برمی دارد. این باکتری ها وارد روده نوزاد می شوند و سیستم ایمنی را شکل می دهند.سیستم قلبی عروقی جنین را تحریک می کند و باعث گردش خون بهتر و آماده سازی او برای تولد می گردد.
  • در طی زایمان طبیعی، نوزاد از امواج هورمونی در کاتکول آمین ها استفاده می کند. این هورمون ها باعث می شوند نوزاد هوشیار شود و با مادر خود ارتباط برقرار کند.
  • هورمون اندورفین در جفت و بندناف موجود می باشد. این هورمون باعث می شود نوزاد بتواند خارج از رحم زندگی کند و راحت تر زایمان رخ دهد.
  • نوزادانی که با زایمان طبیعی به دنیا می آیند، دارای علاقه بیشتری در انجام رفتارهایی مانند مکیدن و گرفتن سینه مادر می باشند.
  • تحقیقات نشان داده کودکانی که با زایمان طبیعی به دنیا می آیند، 20 درصد کمتر دچار بیماری دیابت نوع یک می شوند.
  • زایمان طبیعی نسبت به سزارین باعث می شود که نوزاد بر استرس غلبه بیشتری داشته باشد.

 

زنان با زایمان طبیعی احساس قدرت و رضایت بیشتری دارند 


درد و ناراحتی بخشی از زایمان است، اما با زایمان طبیعی، زنان احساس قدرت و رضایت بیشتری دارند و از این حس که مادر شده اند لذت می برند. در این روش مادر هوشیار و آگاه می باشد و به جنین فشار وارد می کند تا به سمت مجرای زایمان حرکت کند.


 در زایمان طبیعی نسبت به سزارین، بهبودی سریع تر حاصل می شود و  مادر مدت زمان کوتاه تری را در زایشگاه می ماند و همچنین بازگشت سریع عضلات بدن به فرم طبیعى باعث بازگشت سریع تر او به محیط خانواده و شروع زندگى عادى می شود.


 در زایمان طبیعى خونریزى كمتر است. احتمال عفونت و آمبولى كاهش مى یابد و نیاز نیست تا مادر آنتى بیوتیك زیادى مصرف كند. خطر زخم شدن و ایجاد عفونت و مشکلات دیگری مانند پارگی رحم در سزارین ، در زایمان بعدی وجود نخواهد داشت. و در نهایت آنکه کاهش مرگ و میر در این روش نسبت به سزارین و مقرون به صرفه تر بودن زایمان طبیعی را نباید نادیده گرفت.

 

از اثر داروی بیهوشی و انتی بیوتیک ها بر روی شیردهی مادران سزارینی 


در زایمان طبیعى این درد قبل از وضع حمل است و در سزارین درد بعد از زایمان به وجود مى آید كه بسیار شدید تر از درد زایمان طبیعى است. ضمن این كه درد زایمان طبیعى چون متناوب است بین فواصل درد براى فرد امكان استراحت هست، اما درد زایمان سزارین این طور نیست و زمان زیادى باید بگذرد كه اثر داروهاى بیهوشى ، مصرف آنتى بیوتیك ها و ... كه بر روى شیردهى نیز مؤثر است، ازبدن مادر خارج شود.


میزان خونریزی زنان بعد سزارین 2 برابر زایمان طبیعی است و احتمال عفونت زنان بعد عمل سزارین بسیار بیشتر از زایمان طبیعی است  وممكن است كه پس از عمل زایمان، عوارض ریوی در مادر به وجود آید و هم آغوشی مادر و نوزاد در عمل سزارین به خوبی برقرار نمی شود. زنی كه عمل سزارین انجام می‌دهد 5 تا 10 روز بعد از زایمان قادر به انجام كارهای شخصی خود نیست.


و علاوه بر هزینه بالای این عمل ، ميزان مرگ مادران سزاريني، 3 برابر مادرانی است که به صورت طبیعی زایمان می کنند.بعد از سزارین، مادر در معرض خطر بالاتری در بارداری های بعدی خواهد بود. از جمله این خطرات، خونریزی و مشکل جفت و پارگی رحم می باشد. بعد از سزارین، خطر ایجاد لخته های خونی وجود دارد، به خصوص در رگ های پاها یا لگن. اگر لخته خونی به ریه های فرد برود منجر به آمبولی ریه می شود که می تواند خطر مرگ  او را در پی داشته باشد.

 

آخرين بررسي ها درباره مقايسه كودكان متولد شده به روش زايمان طبيعي و سزارين


نوزاداني كه به روش سزارين به دنيا مي ‌آيند، نسبت به نوزاداني كه به روش طبيعي به دنيا مي ‌آيند، 20 درصد بيشتر به ديابت نوع يك مبتلا مي ‌شوند.


ميزان آسم هم در كودكان سزاريني 50 درصد بيشتر است. ميزان بازگشت نوزادان سزاريني به بيمارستان، با مشكلات تنفسي و عفونت و زردي هم چندين برابر است.


 در حقیقت کدام مادر باید عمل سزارین انجام دهد؟


برخی مواقع برای حفظ سلامت مادر و کودک، سزارین بهتر از زایمان طبیعی است، مانند:


1- مادر، بیماری خاصی داشته باشد مثل: بیماری قلبی، فشارخون بالا و یا عفونتی که ممکن است در حین زایمان به نوزاد منتقل شود مانند عفونت ایدز

2- نوزاد مشکل خاصی داشته باشد.

3- سر کودک پایین قرار نگیرد.

4- سر نوزاد بیرون نیاید.

5- سلامتی نوزاد در خطر باشد.

6- مادرانی که چندقلو دارند.

7- مادری که یک بار سزارین شده است.

8- جفت و یا بند ناف مشکل ساز شود.

 

جای خالی کلاس های آموزشی


پروسه زايمان يك پروسه بسيار خطرناك است و به دقت زيادي نياز دارد. علاوه بر اين زايمان طبيعي يك روند بسيار طولاني است و يك مادر نياز به مراقبت يک نفر ماما دارد، اما در بيمارستان ‌هاي ما به ازاي هر 7 تا 8 مادر باردار يك ماما وجود دارد.

 

 در صورتي ‌كه طي كلاس‌هاي دوران بارداري و جلسات مشاوره عوارض زايمان طبيعي و سزارين براي مادران باز شود، هيچ مادر ايراني زير بار سزارين انتخابي نخواهد رفت.

 

نقش مهم پدر را نباید فراموش کرد 


فراهم کردن محیطی آرام و دور از تنش در خانه توسط پدر رانباید نادیده گرفت. معمولا مادرانی که بیشتر تحت حمایت عاطفی همسران خود قرار دارند، علاقمندی شان به زایمان طبیعی بیشتر می شود، زیرا تحمل درد ناشی از زایمان طبیعی برای مادرانی که پشتوانه عاطفی دارند آسان می شود

منبع :

رجانیوز



نظرات
  شنیدم که اسید فولیکی که زنان پیش از بارداری استفاده می کنند باعث سفت شدن لگن ومانع برای زایمان طبیعی است آیا از لحاظ علمی درست است؟
ارسال کننده نظر : ؟      تاریخ ارسال نظر : ۱۵ خرداد ۱۳۹۳
  

سلام. مضراتی دارد اما این مورد را نمی دانم.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۷ خرداد ۱۳۹۳



 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12383بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15053بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35259بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46257بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17304بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23179بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63676بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536303بازدید]
زردی نوزادان[494023بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11483بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11599بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11281بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16138بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50929بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17752بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15247بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10986بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8450بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13053بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14402بازدید]

از میان مقالات

جُلّاب؛ درمانگر خوش طعم و خوش رنگ
گسترش دهندگان سرطان (مقاله انتخابی)
50 دلیل برای مخالفت با فلوراید(مقاله انتخابی-خارجی)
امواج وای-فای؛ مرگ تدریجی همه ما (مقاله انتخابی)
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟
کمی سخت تر از آب خوردن! (آداب و شرایط مطلوب آب خوردن- گفتار نخست)
عصر تستوسترون (مقاله انتخابی)
پرونده کنترل جمعیت، آثار و پیامدها (مقاله انتخابی)
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.
چگونه دانشگاه به دانشجویان خیانت می کند؟ (مقاله انتخابی)
آشنایی با بادکش درمانی
حجامت شناخت؛ مقاله چهارم؛ انواع حجامت
هوش جنسی کودک
آیا تغییرات اقلیمی بچه‌دارشدن را غیراخلاقی کرده است؟ (مقاله انتخابی)
چرا برخی از زنان ایرانی پلنگ شده‌‎اند؟ (مقاله انتخابی)
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟
ذبح طب اسلامی زیر رادیکال اندیشه غربی (نقدی بر نفوذ سیستماتیک اندیشه غرب در مبانی علمی طب اسلامی)(مقاله انتخابی)
جلوه های درمانی قرآن کریم (مقاله انتخابی)
پلاستیک؛ فانتزی؟ (مقاله انتخابی)
تدابیر فصل بهار