سلام و عرض ادب خدمت شما.آقای دکتر من 36 سالم هست و گفتن یائسگی زودرس دارم میگیرم.یک دوره سه ماهه پیازدرمانی انجام دادم که دو ماه آخرش رو بدون دارو پریود شدم.اما الان که پیاز درمانیم حدود دو ماه پیش تمام شده.بیست روز هست که پریود نشدم و ازمایش بارداریم هم منفی بوده.الان با توجه به اینکه اصلا دوست ندارم دیگه داروهای هورمونی استفاده کنم خواستم بدونم نظر شما چیه؟دوباره پیاز درمانی رو شروع کنم یا راه دیگه ای هست که من بدون داروهای شیمیایی پریودم برگرده؟
مریم

سلام وقتتون بخیر من پنج یا شش سال پیش چند وقت با آب سرد حمام میرفتم از همون موقع آب خنک معمولی (نه حتی یخ دار)بخورم یا ماست و گوجه یا حتی صورتمو با اب خنک معمولی بشورم آبریزش بینی پیدا میکنم اوایل یا کهیر میزدم صورتم ورم میکرد یا حتی گاهی با کاکائو هم کهیر میزدم البته مادر زادی نبوده سیستم ایمنی بدنم به هم خورده چندساله حالا به نظر ورم صورت و کهیر کم تر شده چون سعی میکنم رعایت کنم چند بار دکتر رفتم قرص حساسیت و اسپری بینی دادن ولی تاثیری نداشته یک دکترم گفت که دیگه درست نمیشه به نظرتون حجامت آلرژی تاثیرداره ؟ اصلا واکسنش چطور باید درست شه چون فقط به سرما حساسیت پیدا کردم
حدیثه

بسیار ممنون از راهنمایی تون اما نمیدونم چرا چند وقته نظرم به ژل رویال جلب شده ‌
رها

سلام و خداقوت برای مشکل کمبود انرژی بدنی ، مصرف چه مواردی خوب و مفید هست ؟! ( مزاج تقریبا گرم و خشک )
رها

سلام وعرض ادب ، من کم کاری تیرویید دارم وقرص لووکسین مصرف میکنم با دخیره پایین تخمدان آیا میتوانم روش پیاز درمانی را انجام دهم ؟مشکلی برای تیروییدم ایجاد میشه؟
الهام

نوزادپسری دارم دوماهشه..بردمش بهداش بهم گفتن تواین یک ماهه اضافه وزن نکرده..علت چیه.من خودم میدونم شیرم کم شده ی مدته رفتم واسش شیرخشک نان یک گرفتم..دوبار خورد خوب بود روزبعدش گریه ها وبهم پیچیدناش شروع شد..بردمش متخصص واسش سونونوشت توسونو گفتن شکمش پرازگازه ولی مایع آرادشکمی دیده شده..من ازترس دارم زهرترک میشم نمیدونم چکارکنم
سادات

سلام علیکم چرا چندین ساعت بعد از مصرف سرکه انگبین نعنایی شکم درد و اسهال شدیدی شروع میشود (دچار مشکلات گوارشی وضعف معده هستم)؟
محمدجواد

فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام علت خوردن خاک و علاقه به یخ توسط کودک ۵ساله چی هستش لطفا راهنمایی کنید
علی

سلام امروز خوب حجامت کرد
زارعی
کد : 392
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۳
خبرها و نظرها
Share Email
پرده برداری از جنایتی که در حق کودکانمان می‌کنیم. یازده نویسنده غربی ثابت می‌کنند که مهدکودک رفتن به نفع بچه‌ها نیست

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین


نگاهی به کتاب «چه کسی گهواره را تکان خواهد داد»

پرده برداری از جنایتی که در حق کودکانمان می‌کنیم.

یازده نویسنده غربی ثابت می‌کنند که مهدکودک رفتن به نفع بچه‌ها نیست

 

گروه فرهنگی – رجانیوز: قریب ۲۶۰ سال پیش اولین مهد کودک با الگوبرداری از یک «یتیم‌خانه» در اتریش تاسیس شد؛ یک الگوبرداری ظاهرا ساده که البته این روز‌ها می‌توان کنایه‌هایی هم در آن دید! آن روز‌ها قرار بود فرزندان اقشار فقیر جامعه به مهدکودک بروند اما حالا مهدکودک بردن کودکان به نوعی کلاس تبدیل شده است و خانواده‌های طبقه متوسط جامعه –لااقل در ایران- بیش از بقیه سر و دست می‌شکنند برای بردن فرزندانشان به مهد کودک. در سال ۱۲۹۸ شمسی اولین مهدکودک در ایران تاسیس شده است و حالا بعد از قریب یک قرن بیش از ۱۴۰۰۰ مهدکودک در کشور وجود دارد! همه این‌ها ثابت می‌کند که مهد کودک مسئله جامعه ایرانی است و خانواده ایرانی خواهی نخواهی با آن مواجه است.


اما درباره این موضوع و جوانبش خیلی صحبت نمی‌شود؛ مگر اینکه مربی مهدکودکی در فلان شهر کودکی را آزار داده باشد تا صفحه حوادث نشریات به این موضوع «تربیتی» علاقه نشان دهند! جامعه ایرانی در شرایطی روز به روز به سمت مهدکودک رغبت پیدا می‌کند که در خود جوامع غربی که مبدع این پدیده بوده‌اند، این روز‌ها حرف از مضرات عجیب و غریب این «یتیم‌خانه‌های مدرن» به میان آمده است. اتفاقا به دلیل همین شأن مبدع بودن است که خواندن نظرات و گفته‌های غربی‌ها درباره مضرات مهدکودک جذابیت پیدا می‌کند، وگرنه با مراجعه به متون و منابع دینی مبانی تاسیس مهدکودک‌ها خیلی راحت زیر سوال می‌رود.

 

 

«چه کسی گهواره را تکان خواهد داد؟» منبع ممتازی است برای آشنا شدن با این نظرات. یازده نفر از نویسندگان، اندیشمندان و فعالان مهدکودک‌ها در کشورهای غربی دست به قلم شده‌اند و مقالاتی درباره تاثیرات زیان‌آور مهدکودک بر وجوه مختلف زندگی کودکان نوشته‌اند. برای ما که در کشورمان مهدهای کودکی هم برای نگهداری از نوزادان یک ماهه تاسیس شده است، حتما جالب خواهد بود که بدانیم این یازده تن در کشورهای غربی چه نکاتی نوشته‌اند.


شما هم فکر اگر فکر می‌کنید با سپردن فرزندانتان به مهدهای کودک باعث رشد و شکوفایی بیشتر آنها در زمینه‌های تحصیلی، اجتماعی و حتی تربیتی می‌شوید، مطمئن باشید که خواندن این کتاب را باید در الویت‌های زندگی‌تان قرار دهید و البته قبلش خودتان را برای اینکه همه باورهایتان در این زمینه زیر سوال برود آماده کنید!


 «الگوی فمنیستی مراقبت از کودکان» عنوان فصل اول این کتاب چهار فصلی است. در این فصل مقالاتی آورده شده تا نشان داده شود در دنیای کنونی چه الگویی به مادران برای مراقبت (مسامحه می‌شود گفت تربیت!) فرزندان ارائه می‌شود. الگویی که مبنای آن آزادی عمل و فراغت هرچه بیشتر زنان برای هماوردی با مردان در تمام شئون زندگی است.


فصل دوم کتاب «مهدکودک، کیفیت، نگاه کودک» نام دارد. در مقاله اول این فصل گفته می‌شود که مضرات مهدهای کودک‌ ربطی به کیفیت مهد‌ها ندارد. یعنی هرچقدر هم یک مهدکودک با کیفیت باشد باز هم تغییری در مضرات بنیادین و اصلی آن بوجود نمی‌آید. بنابراین خیلی از ما که وقتمان را برای پیدا کردن یک مهدکودک خوب صرف می‌کنیم در واقع داریم خودمان را گول میزنیم و هرچند ممکن است از تیررس مضرات کوتاه مدت فرزندانمان را فراری دهیم اما آنها را به کام بدبختی‌های بلندمدت‌تری می‌فرستیم!


در مقاله‌ای از این فصل با نام «مهدکودک‌ از دیدگاه بچه‌ها» نشان داده می‌شود که ادعای «اگر من از سرکار رفتن احساس خوبی داشته باشم، ‌ فرزند من هم از مهد کودک رفتن احساس خوبی خواهد داشت» چقدر دروغ غیر اخلاقی و بزرگی است.


زیر سوال بردن مشهوراتی مثل اینکه مهدهای کودک بچه‌ها را مستقل بار می‌آورند یا آن‌ها را اجتماعی می‌کنند، قدرت یادگیری را در آن‌ها افزایش می‌دهند و موفقیت تحصیلی را برای آن‌ها در آینده به ارمغان می‌آورند، محتوای مقالات این فصل را تشکیل می‌دهند. ادعاهای منطقی و قابل اثبات نویسندگان این مقالات حتما برای خواننده‌ای که تا حالا فکر می‌کرده مهدکودک چقدر برای فرزندش مفید است، عجیب و جذاب خواهد بود!

 

 

«نظریه‌های روان‌شناسی و مهد کودک» عنوان فصل سوم است؛ فصلی با چهار مقاله. در یکی از این مقالات به اهمیت رابطه عاطفی مادر و کودک پرداخته می‌شود و خطرات ناشی از کم‌رنگ شدن این رابطه در مهدکودک‌ برشمرده می‌شود. «اسمیت سونیان» در پاسخ به این سؤال که آیا حضور در اجتماع برای بچه‌ها خوب است یا نه؟ می‌گوید: «تاریخچه نوابغ، تاریخچه بچه‌هایی است که در خانه بزرگ شده‌اند.»


اما فصل چهارم این کتاب نگاهی جالب به موضوع مهدهای کودک دارد. «اقتصاد و مهد کودک» عنوان این فصل است. اولین مقاله در فصل چهارم این عنوان را به خود اختصاص داده است: «چه کسی گهواره را تکان خواهد داد؟» نویسنده این مقاله «فیلیس اشلفلی» است. این مقاله به ارتباط اقتصاد و تبلیغات، خبر، تلویزیون، مستند‌ها و برنامه‌های عمومی به سود کسانی می‌پردازد که خواهان سرمایه‌گذاری و دخالت دولت در امر مراقبت از کودکان هستند.


«مایکل شوارتز» نویسنده مقاله‌ای است با عنوان «آیا می‌‌خواهیم دولت پرستار بچه‌هایمان باشد؟» مقاله این‌گونه آغاز می‌شود: «بنیادی‌ترین واحد جامعه خانواده است نه فرد. لیبرالیسم ذاتاً ضد خانواده است. نگاه او به فرد به صورت عددهای ما است که همه با هم برابر و از یکدیگر مجزا هستند. او افراد را، به منزله اجزای قابل تعویض یک دستگاه اجتماعی جمعی می‌بیند و به جایگاه فرد به عنوان عضو خانواده اعتنایی ندارد.»


بنابر آنچه گفته شد کتاب «چه کسی گهواره را تکان خواهد داد؟» را می‌توان یک منبع خواندنی برای خانواده‌ها و همه کسانی دانست که دستی در تعلیم و تربیت دارند.


این کتاب که توسط سمانه مدنی و آزاده وجدانی و به سفارش گروه مطالعات زنان و خانواده پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی ترجمه و تلخیص شده، توسط نشر معارف منتشر شده است. این کتاب در واقع نهمین جلد از مجموعه «فمینیسم در ترازوی نقد» است. پیش از این، دفتر نشر معارف در زمینه مسائل خانواده و نقد فمنیسم کتابهای «آن روی فمنیسم»، «تأثیر فمنیسم بر دختران در غرب»، «تأثیر فمنیسم بر فرزندان»، «تأثیر فمنیسم بر فروپاشی حکومت‌ها»، «عریان کردن فمینیسم»، «دختران به عفاف روی می‌آورند»، «دروغ‌هایی که زنان باور می‌کنند و حقایقی که آن‌ها را آزاد می‌کند»، «بررسی مبانی فلسفی و اخلاقی فمنیسم»، «فمنیسم در آمریکا تا سال ۲۰۰۳»، «فمنیسم؛ راه یا بی‌راه»، و... منتشر کرده است.


ورود چاپ سوم «چه کسی گهواره را تکان خواهد داد؟» به بازار نشر بهانه خوبی است تا با خواندن آن بفهمیم با سپردن کودکانمان به مهدهای کودک چه جنایت هولناکی در حق آن‌ها مرتکب می‌شویم! این کتاب ۱۵۹ صفحه‌ای تنها ۳۷۰۰ تومان قیمت دارد که به نظر می‌رسد هزینه کردن آن برای پی بردن به ابعاد مختلف این جنایت چندان پول زیادی نیست!

 

 

مطالب مرتبط:

مهد كودك يا يتيم‌خانه‌هاي مدرن؟!/ چطور از 7 كودكستان در ايران به 14000 مهد كودك رسيديم

«روستا مهدها» طراحی جدید غرب برای از بین بردن نسل آینده ایران/ تربیت کودکان روستایی با آروزهایی شهری

منبع :

رجانیوز



نظرات
  با سلام من الان درسم تموم شده مهد کودکم تو عمرم نرفتم به نظرم خیلی چیز بیخودیه و نه در تربیت نه در هوش نه در تحصیلات و نه در هیچ چیز دیگه تاثیری نداره از خودم نمیگم تجربه کردم تنها فایدش اینه که مادرا از تربیت دینی و اعتقادات بچشون شونه خالی میکنن دخترا و پسرای کوچیک با مغزها و قلبهای آماده برای پذیرش اصول دین وقتشون رو کاملا بیخودی از دست میدن اونوقت والدین از ولگردی و بی دینی و نماز نخوندن و هزار تا درد و مرز بچه هاشون شکایت میکنن مادرا باید بشینن تو خونه سر کار نرن و بچشونو تربیت کنن و درست و سالم تحویل جامعه بدن باتشکرازشما
ارسال کننده نظر : م----ح      تاریخ ارسال نظر : ۲۶ شهريور ۱۳۹۳


  باسلام.به نظرتون من نوعی که تو مهد کودک قراره از چند روز دیگه کار کنم.........خیانته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راست و حسینی شا بگید
ارسال کننده نظر : صبا      تاریخ ارسال نظر : ۲۵ شهريور ۱۳۹۳
  

سلام. شرعا ایرادی ندارد. اگر نیتتان خیر باشد و تلاش برای تربیت صحیح کودکان داشته باشید خوب است اما مشکل بد بودن مهدکودک در مقابل تربیت مادرانه حل نمی شود. شما اگر بهترین ساندویچ فروش شهر هم باشید، به هرحال سوسیس و کالباس برای سلامتی مضرند.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۵ شهريور ۱۳۹۳



 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12403بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15069بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35283بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46283بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17323بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23196بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63703بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536407بازدید]
زردی نوزادان[494065بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11500بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11606بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11291بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16146بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50958بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17761بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15254بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10991بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8463بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13063بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14417بازدید]

از میان مقالات

ظرف ها؛ تعیین تکلیف
مخاطرات پزشکى مدرن(مقاله انتخابی)
به دنبال راهی در جهت اصلاحات در صنعت دارو سازی(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
شگفتی‌های علمی قرآن در میوه‌های انگور، انار و زیتون(مقاله انتخابی)
ویز،اپلیکیشن ناوبری اسراییل (مقاله انتخابی)
زیبایی برای مقابله با بحران؛ بازسازی جهان با چاقوی جراحی(مقاله انتخابی)
مَرهَم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین
شوره سر؛ راه را اشتباه نرویم!
چربی خون
واقعیت فست فودها چیست؟(مقاله انتخابی)
مروری بر آزمایشات هولناک آمریکا بر روی انسان (مقاله انتخابی)
نکاتی در باب ترس از ازدواج و تأخیر در آن
خطاهاى پزشکى مدرن(مقاله انتخابی)
شش اصل ضروری برای زندگانی سالم(ستّه ضروریه)
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک
نگاهی به ابعاد گوناگون فروش بیماری توسط شرکت های داروسازی (مقاله انتخابی)
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی