سلام و خداقوت برای مشکل کمبود انرژی بدنی ، مصرف چه مواردی خوب و مفید هست ؟! ( مزاج تقریبا گرم و خشک )
رها

سلام وعرض ادب ، من کم کاری تیرویید دارم وقرص لووکسین مصرف میکنم با دخیره پایین تخمدان آیا میتوانم روش پیاز درمانی را انجام دهم ؟مشکلی برای تیروییدم ایجاد میشه؟
الهام

نوزادپسری دارم دوماهشه..بردمش بهداش بهم گفتن تواین یک ماهه اضافه وزن نکرده..علت چیه.من خودم میدونم شیرم کم شده ی مدته رفتم واسش شیرخشک نان یک گرفتم..دوبار خورد خوب بود روزبعدش گریه ها وبهم پیچیدناش شروع شد..بردمش متخصص واسش سونونوشت توسونو گفتن شکمش پرازگازه ولی مایع آرادشکمی دیده شده..من ازترس دارم زهرترک میشم نمیدونم چکارکنم
سادات

سلام علیکم چرا چندین ساعت بعد از مصرف سرکه انگبین نعنایی شکم درد و اسهال شدیدی شروع میشود (دچار مشکلات گوارشی وضعف معده هستم)؟
محمدجواد

فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام علت خوردن خاک و علاقه به یخ توسط کودک ۵ساله چی هستش لطفا راهنمایی کنید
علی

سلام امروز خوب حجامت کرد
زارعی

سلام ببخشید این حسوم های آهنی مشکی که تو بعضی عطاری ها هست میشه استفاده کرد به عنوان همون قطعه اهن؟
شاهمرادی

سلام وقت بخیر نوزاد ۳۲ روزه ای دارم که در زمان دفع خیلی زور می‌زند و گاها خیلی گریه میکنه و کبود می‌شود در بعضی‌ روزها ۷_۸ ساعت تلاش می‌کند تا دفع انجام دهد و اذیت میشود، ماساژ شکم با روغن هم تاثیری نداشته لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل یبوست و نفخ ندارد
بهار

با عرض ادب، جناب دکتر جهت تشویش و اظطراب چه معجون گباهی توصیه میکنید؟
نیره خاتون
کد : 486
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۳
خبرها و نظرها
Share Email
وایتکس در شیر و لبنیات! خمیر مرغ در سوسیس و کالباس!

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین



در برنامه «مصیر»
وجود وایتکس در شیر و لبنیات تایید شد‬!

 

ششمین برنامه تلویزیونی مصیر با موضوع کیفیت محصولات غذایی و رواج فرهنگ سودجویی به روی آنتن شبکه یک سیما رفت.


برنامه تلویزیونی "مصیر" در ششمین قسمت خود میزبان مهندس نیره پیروزبخت، رئیس سازمان استاندارد، دکتر دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو و معاون وزیر بهداشت و دکتر شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی بود.

 
به گزارش جهان؛ مهندس پیروزبخت در ابتدای برنامه ضمن بیان وظایف سازمان استاندارد به شرح تدوین استانداردهای حوزه های مختلف، نظارت بر استانداردهای اجباری در داخل و کالاهای صادراتی، درباره میزان قوت نظارت بر استاندارد مواد غذایی گفت: بحث ایمنی و سلامت غذا باید به صورت یک زنجیره در نظر گرفته شود تا نظارت بر این زنجیره اصولی صورت بگیرد. لذا در این باره باید وظیفه هر دستگاه طبق همین زنجیره بررسی شود.

 
در ادامه رسول دیناروند معاون وزیر بهداشت در پاسخ به سوالی مبنی بر چرایی عدم افشای پنج شرکت لبنی متخلف در قضیه روغن پالم گفت: تعداد کمی از شرکتهای فعال در حوزه مواد غذایی تخلف کرده اند و وظیفه ما بازرسی و کنترل برای شناسایی تخلفات است. در حوزه لبنیات هم شرکتهای مذکور سوءاستفاده کردند نه اینکه سمی به مواد لبنی اضافه کنند تا ما نسبت به سلامت عمومی احساس خطر کنیم. لذا پیگیری های لازم انجام شد و مردم هم در جریان قرار گرفتند به طوریکه در یک ماه از هشتصد واحد تولید لبنیات بازرسی شد و موارد مشکوک نمونه برداری شد و در موارد حساس تر خط تولید تعطیل شد. البته تا هم اکنون بیش از پنجاه متخلف شناسایی شدند که برخورد لازم صورت گرفت. 

 
رئیس سازمان غذا و دارو درباره نوع تنبیهات در نظر گرفته در این مورد توضیح داد: توقف خط تولید فرآورده مورد نظر، تعلیق پروانه ساخت، معرفی به دستگاه قضایی و جریمه از تنبیهات اعمالی است و برای تولید دوباره باید تعهدی از سوی خاطی داده شود. اما عدم افشای اسامی به دلیل معرفی این متخلفین به دستگاههای مربوطه بوده و اختیار افشای اسم شرکتها جزو اختیارات ما نبوده است.

 
در ادامه محمدرضا اسماعیلی رئیس تولیدکنندگان فرآورده های لبنی با حضور تلفنی در برنامه درباره افشای اسامی متخلفین گفت: ما بارها از مسئولین مربوطه درخواست کردیم تا اسامی متخلفین را به ما اعلام کنند اما این کار صورت نگرفت. متاسفانه همه ابزارهای نظارتی از اتحادیه ها سلب گردیده و به سازمان استاندارد و وزارت بهداشت محدود شده است. لذا ما هم گله مند از عدم اعلام اسامی متخلفین این صنف به اتحادیه هستیم.

 
اسماعیلی درباره استفاده روغن پالم در مواد لبنی گفت: باید در وهله اول دید چه کسانی این روغن را وارد کشور کرده اند و در وهله بعد به بررسی سهم لبنیات کشور از این روغن پرداخت. طبق آمار از ۷۰۰هزار تن پالم وارداتی ۳۰ هزار تن سهم لبنیات بوده که اکثر واحدهای لبنی با مجوز وزارت بهداشت این روغن را مصرف کرده اند که با اتفاقات اخیر مصرف آن در لبنیات پایین تر هم آمده است و باید دید مقدار باقیمانده پالم وارداتی چگونه در کشور مصرف می شود.

 
دکتر حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت مجلس درباره مصرف روغن پالم در لبنیات و افشای اسامی متخلفین گفت:‌ از آنجا که وزارت بهداشت مسئول حفظ و حراست از سلامت غذایی کشور است پیگیری این مساله جزو وظایف این دستگاه است. همچنین ما معتقدیم باید اسامی متخلفین این حوزه افشا شود. چرا که در این موارد همه شرکتها تحت تاثیر جو روانی قرار می گیرند. اما اینکه چرا وزارت بهداشت اسامی را اعلام نکرد یک دلیل آن است وزارت بهداشت نمی خواست از سوی قوه قضاییه به دلیل عدم صدور حکم متخلفین بازخواست شود.

 
نماینده مردم زاهدان با اشاره به ابطال پروانه فعالیت یک شرکت آب معدنی در یک شهرستان ادامه داد: پس از ابطال حکم فعالیت، قاضی مربوطه در آن شهر حکم به فعالیت آن شرکت بدون پروانه فعالیت داده است که این تخلف از قانون است.

 
شهریاری، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب پیرامون سلامت غذایی گفت: درباره ماجرای روغن پالم، برنج هندی و پرونده وایتکس در شیر،‌مسئولین مربوطه را فراخواندیم و مورد سوال قرار دادیم که در آن مورد یک فقره تخلف بود و پیگیری شد. لذا ما منکر تخلفات نیستیم و بنده بابت میوه و استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی مثل سوسیس و کالباس نگران هستم و نباید سلامت مردم با بهانه اشتغال عده ای در حوزه و یا باندبازی عده ای دیگر تحت الشعاع قرار گیرد.

 
شهریاری ادامه داد: در موارد مختلف در حوزه سلامت همواره از مسئولین قبلی و فعلی جواب خواسته ایم و پیگیر اصلاح روند امور بوده ایم و کارهایی هم همیشه صورت می گرفت و میگیرد اما قاچاق در کشور بیداد میکند و بعضا در خود گمرکات هم مشکل داریم.

در ادامه پیروزبخت رئیس سازمان استاندارد با محور بودن تقلب در موضوع روغن پالم گفت: در کشورهای اروپایی اگر ثابت بشود که به جای چربی گیاهی از چربی حیوانی استفاده شده است جریمه ای به مبلغ صد میلیون یورو اعمال می شود اما ما در داخل چه کرده ایم؟ یکی از ابزارهای نظارتی در معرفی متخلف، بعد از اتمام روند قانونی مجازات معرفی فرد خاطی است. البته در مواردی که مسئولیت برخورد صرفابا سازمان ساتاندارد باشد از سوی این سازمان اسم خاطی اعلام می شود.

 
وی با توضیح درباره برخی تناقضات اعلام استاندارد بین این سازمان و وزارت بهداشت گفت: مبنای کار ما استاندارد ملی است و استاندارد ملی عبارت است از سند رسمی هر کشوری برای پایش انطباق کالاها با استاندارد. لذا این سند مورد تایید وزارت بهداشت هم هست و با بررسی های گسترده از کالاها تعیین می گردد. اما در مورد اختلافات، کار کارشناسی می شود ولی اختلاف دیدگاه هم داریم.

 
دیناروند معاون وزیر بهداشت درباره توجه و نظارت بر بحث غذا و اجباری شدن چراغ راهنمای تغذیه گفت: در این خصوص دو نکته لحاظ می شود، اول میزان سرانه مصرف و دوم کیفیت و ترکیب غذاها. به عنوان نمونه مصرف چربی از یک حدی باید کمتر باشد یا میوه از یک حدی بیشتر. اکنون ۵۰ درصد مردم اضافه وزن دارند و مردم ۲۰ درصد بیش از نیازشان کالری دریافت می کنند. لذا ما با کمک رسانه ها باید اقدامات لازم را در این باره انجام دهیم. کار بزرگ ما نصب چراغ تغذیه برای دادن راهنمایی به مردم است. 
 
رئیس سازمان غذا و دارو درباره وقوع تخلفات و نسبت آن با سلامت کشور گفت: تخلف در کشور اتفاق می افتد اما همه گیر نیست و اصل سلامت مردم را تحت الشعاع قرار نمی دهد. طبق مطالعات صورت گرفته بیشتر مواد غذایی در کشور سالم هستند و در مورد برنج به عنوان نمونه تخحقیقات که صورت گرفت بیش از ۸۵ درصد از برنج ها سالم بودند منتها چون بخشی از واردات از طریق قاچاق و واردات غیررسمی صورت میگیرد مورد تردید اند. اما برنج های وارداتی از مبادی رسمی هم در کشور مبدا و هم در ایران مورد بررسی قرار گرفته است و سالم هستند و در این باره سخت گیرانه تر عمل کردیم.

 
دیناروند درباره راهکار آرامش بخشی به جامعه درباره سلامت مواد غذایی گفت: متاسفانه نگرانی مردم در این موارد فقط معلول عدم اطلاع رسانی نیست بلکه شبکه های اجتماعی و شایعات به این نگرانی ها دامن می زنند و علی رغم اطلاع رسانی های ما این شبکه ها شایعات را تقویت می کنند.

معاون وزیر بهداشت درباره روغن پالم نیز توضیح داد: واردات پالم (که روغنی خوراکی و غیر سمی) به کشور کاهش داده شده است و لبنیات دیگر فاقد چربی گیاهی خواهند بود و تخلفات جنبه سودجویانه دارد نه ضربه زدن به سلامتی.

 
در ادامه شهریاری رئیس کمیسون بهداشت مجلس گفت: روغن پالم وارداتی قبلا مرغوب بود اما این نوع اخیر از نوع غیرمرغوب بود. در دولت قبلی ۱۳ نوع برنج را از تلویزیون اسم بردند اما بعدا با فشار شخص خاصی در دولت وزیر وقت مجبور شد بگوید سالم است! اما در فرهنگستان علوم پزشکی نیز که رصد کلان سلامت کشور از وظایف او نیز هست گروهی تشکیل شده است بنام گروه بهداشت و تغذیه با مسئولیت خودم که در راستای نظارت، کاری تحقیقاتی روی برخی سموم انجام داده است.
 
سپس مجتبی شادلو رییس اتحادیه باغداران کشور روی خط تلفنی برنامه آمد و درباره کیفیت پایین میوه های داخل گفت: بر اساس اقلیم و تعهدات اخلاقی کشاورزان، ما محصولات نسبتا سالم و با کیفیت و متفاوت با سایر نقاط دنیا را داریم اما گاهی بخاطر سودجویی و عدم نظارت بیشتر افرادی تخلفاتی را انجام می دهند. مثلا در فصلی که پرتقال نیست با روشهای غیر علمی پرتقال را نگهداری می کنند و هر روز هم استفاده از این روش بیشتر می شود که این بخاطر عدم وجود نظارت کافی است.

 
در ادامه و در همین زمینه، پیروز بخت با اشاره به واردات سم ها گفت: باید در این زمینه فرهنگ سازی شود که کدام یک قابل استفاده هستند و کدام یک غیرقابل استفاده و الا در مدیریت استفاده از سم ها موفق نخواهیم بود.

 
بخش بعدی با حضور دکتر ابراهیم رزاقی کارشناس اقتصاد و استاد دانشگاه ادامه یافت.

 
دکتر رزاقی در پاسخ به چرایی سودجویی غیراخلاقی برخی افراد گفت: در بررسی این موضوع باید به چند مولفه توجه کرد. اولین مولفه تهاجم فرهنگی است که آمریکا با القای مصرف گرایی به عنوان مدل اقتصادی خود به سایر جوامع سعی در تغییر اهداف مردم دارد و تمرکز بر روی سیرناپذیری افراد است.

 
از آنجا که کره زمین منابع طبیعی تامین این همه احساس نیاز را ندارد جوامع به سمتی رفته اند که بخش کوچکی از مردم جوامع بهره مند هستند که این الگو دقیقا در آمریکا اجرا شده از این روست که در آمریکا جنبش وال استریت علیه آن بخش کوچک بپا خواست. اما این الگو در حال پیاده سازی در ایران است که از زمان کودتای رضاشاه کلید این روش زده شد. منتها در ایران با سوابق تاریخی اش و رهبران و مردمش، به استقلال اهمیت زیادی می دهند. 

 
رزاقی کارشناس اقتصاد در ادامه درباره ترویج مصرف گرایی گفت: متاسفانه ما با ورادات بی رویه به این روند کمک کردیم و از تولید داخل حمایت نکردیم. برخلاف سیاست اوایل انقلاب، به غرب کمک کردیم تا مصرف گرایی را در ایران تقویت کند تا افراد جامعه را به برده های مصرف گرا تبدیل کند.

 
رزاقی استاد دانشگاه تهران با منفعت پرستی در این شیوه توضیح داد: مصرف گرایی افراد را برده می کند تا فقط به منفعت خود بیندیشند. شان انسانی افراد را تنزل داده و مانند یک معتاد ایشان را تربیت می کند. اما چاره کار ما این است که به گذشته خود برگردیم و به جای افتخار به مادیات به اخلاقیات خود افتخار کنیم. بنابراین خانواده و فرد قناعت پیشه باید از خود دفاع کند تا اسیر زرق و برق مادی گرایی نشود. باید با نگاه به امروز آمریکایی ها آینده خود را ترسیم کنیم.

 
ابراهیم رزاقی با توجه به تبلیغات تلویزیونی و رسانه ای گفت: باید به رفت آمدهاو نشست و برخاست ها دقت شود تا بر روی ما تاثیر نگذارد و با افرادی که غرق در فرهنگ غرب هستند حشر و نشر نداشته باشیم. در تبلیغات نیز اگر روند غرب را پیش بگیریم ناخودآگاه مردم را به سمت گرایش به مصرف گرایی سوق داده ایم که این باعث می شود کم کم در این فرهنگ غرق شده و به حلال و حرام درآمدهایمان توجه نکنیم و هدفمان فقط کام جویی و لذت بردن باشد.

 
وی درباره الگوسازی از روی بزرگان دینی و قهرمانان اخلاقی و اسلامی افزود: افرادی چون امام و شهدا باید الگو باشند تا به تقویت روحیه ساده زیستی منجر شود. و متاسفانه امروزه پدرو مادر نیز الگوهای خوبی برای فرزندان نیستند. در این برهه برای دفاع در برابر هجمه فرهنگی غرب دست به کار شد. آموزش خانواده و تغییر رویکردهای صداوسیما وتدوین الگوهای درونی برای افراد و قشرهای مختلف ایجاد کنیم. لذا رسنه و جامعه پیش قدم در این دفاع بشود.

 
ششمین برنامه تلویزیونی "مصیر" با پخش مستندی به نام "یه لقمه نون" به کار خود پایان داد. گفتنی است این برنامه تلویزیونی با موضوعات مختلف اجتماعی، هر هفته با یک موضوع و با پخش آیتم های متنوع و گزارشهای مردمی به همراه گفتگوی زنده استودیویی، دوشنبه شب ها ساعت ۲۳ روی آنتن شبکه یک سیما می رود. 

سازمان استاندارد: خمیر مرغ ممنوع است

 

در پی انتشار خبری با عنوان "در پی تفاهم سه سازمان، استفاده از خمیر مرغ مجاز شد" به نقل از رییس سازمان دامپزشکی کشور مبنی بر بلا مانع بودن استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی، سازمان ملی استاندارد اطلاعیه ای صادر کرد.

به گزارش«خبرگزاری دانشجو» در پی انتشار خبری با عنوان "در پی تفاهم سه سازمان ، استفاده از خمیر مرغ مجاز شد" به نقل از رییس سازمان دامپزشکی کشور مبنی بر بلامانع بودن استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی ، دفتر روابط عمومی و ارتباطات بین الملل سازمان ملی استاندارد ایران اعلام می دارد:
 
تاکنون هیچگونه تفاهم نامه ای مبنی بر بلامانع بودن استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس و همبرگر بین این سازمان با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان دامپزشکی کشور منعقد و امضاء نشده است و کماکان از نظر سازمان ملی استاندارد ایران ، استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی به دلیل مخاطرات بهداشتی و موضوع حلیت ممنوع است.
 
همچنین براساس اظهارات اخیر رییس سازمان ملی استاندارد ایران خمیر مرغ تولیدی در کشور با کیفیت فعلی، در صورت انطباق با مقررات ملی فقط می تواند در تولید خوراک دام مورد استفاده قرار گیرد و مصرف انسانی ندارد.

منبع :

رجانیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12387بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15053بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35261بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46261بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17305بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23181بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63680بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536330بازدید]
زردی نوزادان[494026بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11483بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11600بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11283بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16138بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50934بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17754بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15247بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10986بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8450بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13054بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14407بازدید]

از میان مقالات

برای بچه‌ها به جای تبلت بیلچه بخرید (مقاله انتخابی)
قرآن، وسيله طهارت و شفا(حضرت آیةالله جوادی آملی)
چهل حدیث شریف درباره طول عمر(مقاله انتخابی)
زونا
کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
اسلام و مساله تعیین جنسیت جنین
دفاعیه دکتر حدّاد عادل از طبّ سنّتی(مقاله انتخابی)
چربی خون
مرض عقوبت
پدیدارشناسی اینستاگرام (مقاله انتخابی)
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی
مسواک وحیانی
رژیم آش آبغوره و زنجبیل
روان‌شناسي شخصيت سالم از منظر قرآن(مقاله انتخابی)
«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 1 ناگفته‌هایی از پروژه امریکایی «تحدید نسل ایرانیان»؛ «طرح عقیم‌سازی میلیونی ایرانی ها» و معرفی ایران به عنوان الگوی برتر شیوه غیرانسانی تحدید نسل
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)
تمرینات کیگل(kegel)؛ برون رفت از مشکل انزال زودرس
«با لبخند کارکردن» چگونه به زنان آسیب می‌رساند؟ (مقاله انتخابی)
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)
مستند «جنگ عليه سلامتي»؛ سازمان غذا و داروی آمریکا چگونه مردمش را زجرکش می کند؟+ فیلم