بسیار ممنون از راهنمایی تون اما نمیدونم چرا چند وقته نظرم به ژل رویال جلب شده ‌
رها

سلام و خداقوت برای مشکل کمبود انرژی بدنی ، مصرف چه مواردی خوب و مفید هست ؟! ( مزاج تقریبا گرم و خشک )
رها

سلام وعرض ادب ، من کم کاری تیرویید دارم وقرص لووکسین مصرف میکنم با دخیره پایین تخمدان آیا میتوانم روش پیاز درمانی را انجام دهم ؟مشکلی برای تیروییدم ایجاد میشه؟
الهام

نوزادپسری دارم دوماهشه..بردمش بهداش بهم گفتن تواین یک ماهه اضافه وزن نکرده..علت چیه.من خودم میدونم شیرم کم شده ی مدته رفتم واسش شیرخشک نان یک گرفتم..دوبار خورد خوب بود روزبعدش گریه ها وبهم پیچیدناش شروع شد..بردمش متخصص واسش سونونوشت توسونو گفتن شکمش پرازگازه ولی مایع آرادشکمی دیده شده..من ازترس دارم زهرترک میشم نمیدونم چکارکنم
سادات

سلام علیکم چرا چندین ساعت بعد از مصرف سرکه انگبین نعنایی شکم درد و اسهال شدیدی شروع میشود (دچار مشکلات گوارشی وضعف معده هستم)؟
محمدجواد

فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام علت خوردن خاک و علاقه به یخ توسط کودک ۵ساله چی هستش لطفا راهنمایی کنید
علی

سلام امروز خوب حجامت کرد
زارعی

سلام ببخشید این حسوم های آهنی مشکی که تو بعضی عطاری ها هست میشه استفاده کرد به عنوان همون قطعه اهن؟
شاهمرادی

سلام وقت بخیر نوزاد ۳۲ روزه ای دارم که در زمان دفع خیلی زور می‌زند و گاها خیلی گریه میکنه و کبود می‌شود در بعضی‌ روزها ۷_۸ ساعت تلاش می‌کند تا دفع انجام دهد و اذیت میشود، ماساژ شکم با روغن هم تاثیری نداشته لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل یبوست و نفخ ندارد
بهار
کد : 588
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۹۴
خبرها و نظرها
Share Email
قـاتـلان زیبــا و خوشبـــو!!

بسم الله الرّحمن الرّحیم 

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین


قـاتـلان زیبــا و خوشبـــو!!


استفاده از لوازم آرایشی در ایران، دیگر نه سنّ خاصّی دارد و نه قشر خاصّی. برخی از دختران و زنان ایرانی، استفاده از لوازم آرایشی را جزو لاینفکّ زندگی خود می‌دانند. از سوی دیگر، سنّ مصرف لوازم آرایشی نیز به پانزده سال رسیده است.

گـــــزارش

 

استفاده از موادّ آرایشی، از دیرباز مرسوم بوده است و شرکت‌های زیادی در این زمینه، فعّالیت می‌کنند؛ امّا در سال‌های اخیر، میزان استفاده از این مواد، رشد چشم‌گیری داشته است و صنایع فعّال در این حوزه، بازار بسیار وسیعی را در پیش روی خود مشاهده می‌کنند.

 
«ایران» بعد از «عربستان»، بیشترین میزان مصرف لوازم آرایشی را در «خاورمیانه» دارد. کلّ مصرف لوازم آرایشی در خاورمیانه در سال ۲۰۰۸م در حدود ۷/۲ میلیارد دلار بوده که با میانگین رشد حدود هشت درصد در سال، بعد از کشورهای «اروپای شرقی»، بالاترین رشد را داشته است و این بدان علّت است که تقریباً نیمی از جمعیت منطقه زیر سی سال هستند. در این حال، چهارده میلیون خانم ایرانی از نظر مصرف لوازم آرایشی، گوی سبقت را تقریباً از کلّ کشورهای منطقه ربوده‌اند؛ به نحوی که تقریبا ۲۹% کلّ مصرف‌کنندگان منطقه خاورمیانه را تشکیل می‌دهند.

 
طبق آمارها هفده میلیون زن ایرانی هر ساله مبلغ بسیار گزافی را برای خرید لوازم آرایشی هزینه می‌کنند! این در حالی است که بین ۸۰ تا ۹۰% بازارهای لوازم آرایشی ایران در اختیار «چین»، «ترکیه» و «تایلند» قرار گرفته است؛ کشورهایی که هر ساله میلیون‌ها دلار از صادرات لوازم آرایشی بهداشتی به ایران سود می‌برند!


••• جشن بازگشت به ایران اسلامی!

 
به گزارش «خبرگزاری فرانسه» اخیراً کمپانی «لانکوم فرانسه» که یک برند معروف تولیدکننده لوازم آرایشی است، با گرفتن جشن در هتلی در «تهران» بازگشت دوباره خود به بازار لوازم آرایشی ایران را جشن گرفت. این جشن با دعوت بیش از چهارصد نفر از همکاران و هنرمندان صورت گرفت.
خبرگزاری فرانسه می‌نویسد: این نخستین بار پس از «انقلاب اسلامی» در ایران است که یک برند معروف تولید لوازم آرایش غربی که زیر خطّ تولید کمپانی معروف «اورئال فرانسه» کار می‌کند، چنین مراسمی را در ایران برگزار می‌کند. یکی از مسئولان این شرکت فرانسوی می‌گوید: ایران، بازار بالقوّه و بزرگی برای ماست که ارزش آن سالانه صدها میلیون دلار است.


••• لوازم آرایشی، سمومی زیبا و خوشبو

 
مقاله‌‌های زیادی درباره خطر استفاده از برخی روان‌سازها در موادّ آرایشی منتشر شده است. «سدیم لوریل سولفات» (SLS) استفاده شده در این مواد، سبب مشکلات پوستی متعدّدی می‌شود که آماس پوستی، شایع‌ترین آنهاست. از موادّ رایجی که در بعضی محصول‌ها یافت می‌شود، می‌توان به مادّه‌ای اشاره کرد که به ویژه در محصولات حاوی «سورفاکتانت» یافت می‌شود و از طریق پوست، تنفّس و گوارش، قابل جذب بوده و گفته می‌شود علاوه بر خشکی و التهاب پوست و مخاط‌ها، درصورت مصرف زیاد، آثار سرطان‌زایی نیز دارد. «ایزوپروپیل الکل» و الکل‌های مشابه که به وفور در این محصولات یافت می‌شود، می‌تواند باعث خشکی، التهاب و درماتیت آلرژیک و چروک خوردگی سریع‌تر پوست شود.

 
مصرف «سدیم لوریل سولفات» و «آمونیوم لوریل سولفات» که در بسیاری از موادّ آرایشی و بهداشتی یافت می‌شود، علاوه بر آثار التهابی و آلرژیک بر پوست و چشم، در صورت جذب سیستمیک یا خورده شدن به طور اشتباهی، می‌تواند آثار داخلی متعدّدی داشته باشد.

 
«کلروفورم‌های» حاوی «آئروسل» در ترکیبات عطرها و مادّه‌ای به اسم «دی متابروسالان وتری متابروسالان وتتراکللوروسال دئودرانت‌ها سی لانیلید» در دئودورانت‌ها زمانی که در مواجهه با نور آفتاب قرار می‌گیرند، حسّاسیت‌زا هستند.

 
«پارابن» که به عنوان مادّه نگه دارنده در لوازم آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرد، می‌تواند فعّالیت‌های غددی را کمی مختل کند؛ یعنی به عبارت ساده‌تر می‌تواند وضعیت هورمون‌ها را در بدن شما به هم زند. این مادّه به طور وسیعی در موادّ آرایشی استفاده می‌شود و در واقع یک مادّه نگه‌دارنده است که از رشد میکروب‌ها جلوگیری می‌کند. این مادّه همچنین در ریمل، کرم‌های صورت، ضدّآفتاب‌ها، دئودورانت‌ها و….وجود دارد.

 
«فرمالدئید» که در بسیاری از محصول‌ها مثل روژلب، لاک ناخن و.. یافت می‌شود، می‌تواند باعث التهاب و تحریک پوستی شده و در صورت تماس مزمن، باعث ضعف عمومی شود. رنگ‌های شیمیایی متعدّدی که در محصول‌های مختلف، به ویژه در محصول‌های زیبایی و آرایشی مصرف می‌شود، می‌تواند در صورت رعایت نکردن استانداردهای خاص، مشکل‌ساز باشد. گاهی این رنگ‌ها برای ایجاد رنگ خاصّی، با هم ترکیب می‌شوند که علاوه بر عوارض پوستی، می‌تواند عوارض متعدّد داخلی نیز داشته باشد؛ به ویژه در مورد روژلب که در طول روز، چند بار تکرار شده و احتمال دارد با خوردن هر نوع مادّه غذایی، مقداری از آن مستقیماً نیز وارد بدن شود. همچنین استفاده بلندمدّت از موادّ آرایشی، سبب نازک شدن پلک می‌شود.


استفاده از موادّ خوشبو کننده در محصولات آرایشی، بسیار مرسوم است. تحقیقات انجام گرفته درباره این مواد، بیانگر آن است که این خوشبوکننده‌ها از موادّ افزودنی متعدّدی تشکیل شده‌اند که اغلب آنها حسّاسیت‌زا هستند.


بسیاری از صاحب‌نظران در زمینه موادّ آرایشی، شرکت‌های بزرگ در این زمینه را به دلیل ادّعاهای علمی دروغ خود، مورد انتقاد قرار می‌دهند؛ زیرا این شرکت‌ها با این ادّعاهای علمی، سبب گمراه شدن مردم و استفاده از این مواد، بدون آگاهی از عوارض جانبی آنها می‌شوند.


••• علاقه غیرمسلمانان به لوازم آرایشی حلال


اهلام مومین، مالک شرکت لوازم آرایشی «شفا» به عنوان یک شرکت، دارای مجوّز محصولات آرایشی حلال که زمانی تنها در بازار خاورمیانه کار می‌کرد، گفت: در حال حاضر تقاضا برای محصولات حلال در حال افزایش است. تمام محصولات ما دارای گواهی تأییدیه حلال هستند و در ساخت آنها از هیچ محصول حیوانی یا الکلی استفاده نمی‌شود. این محصولات کاملاً طبیعی و گیاهی هستند.



••• معضلی به نام قاچاق


طبق اظهارات مقامات ایرانی، سالانه هشتصد میلیون دلار لوازم آرایشی قاچاق وارد کشور می‌شود. واردات قانونی کشور ما در لوازم آرایشی، بهداشتی به طور متوسط صد و پنجاه میلیون دلار است که تولیدات ما در داخل، جواب‌گوی ۱۰% از این مقدار هم نیست و حدّاقل هشتصد میلیون دلار از نیاز ما، از طریق قاچاق وارد می‌شود.


به دلیل عوارض پوستی، استفاده از لوازم آرایشی از یک سو و استفاده از نوع نامرغوب و غیربهداشتی آن از سوی دیگر، سلامت مصرف‌کنندگان به شدّت به مخاطره افتاده است. در حال حاضر ایران فقط درصد کمی از نیاز خود را به محصولات آرایشی و بهداشتی تولید می‌کند و بیشتر این محصولات از کشورهای چین، ترکیه، «کره» و «امارات» وارد یا قاچاق می‌شوند.


بین ۸۰ تا ۹۰% لوازم و کالاهای آرایشی در ایران به صورت قاچاق از طریق مرزهای شرقی و غربی وارد ایران می‌شوند و آن دسته از آنها که دارای مارک‌های معروف اروپایی یا آمریکایی هستند، تقریباً همه قلّابی بوده و به طرز ماهرانه‌ای در چین، تایلند و ترکیه جعل شده و روانه بازار ایران می‌شوند.
آخرین شماره فصل‌نامه مهندسی بازار، در مقاله‌ای تخصّصی به بررسی ویژگی‌های بازار لوازم آرایشی در ایران پرداخته و با اعلام مطلب بالا و با تأکید بر اینکه بخش عمده‌ای از بازار ایران در اختیار مارک‌های چینی، کره‌ای و ترکیه‌ای است، می‌نویسد: این دست از کشورها با ارائه تنوّع گسترده‌ای از محصولات آرایشی، با قیمت‌های ارزان و در بسته‌بندی‌های جذّاب، مطابق بودجه بخش عمده‌ای از مصرف‌کننده‌های ایرانی، اقدام به تولید لوازم آرایشی می‌کنند.


اغلب كالاهای قاچاق از طریق شبكه‌های ماهواره‌ای، تبلیغ شده و بسیاری از مردم كه اطّلاع كافی از پخش و عرضه آن را ندارند، به صورت تلفنی و از طریق پیك موتوری آنها را خریداری می‌كنند.


اگر در «اروپا» مردم ترجیح می‌دهند طبیعی باشند، در ایران جوانان ترجیح می‌دهند آرایش کنند. زنان و دختران ایرانی سالانه حدود هزار و ششصد و سی میلیون یورو برای کالای آرایشی هزینه می‌کنند و بیشتر محصولات آرایشی، وارداتی هستند؛ ولی قسمت اعظم این واردات، خارج از شیوه قانونی انجام می‌شود و اکثر کارشناسان معتقدند که حجم محصولات وارداتی غیرقانونی بین پانصد و هفتاد تا ششصد و ده میلیون یورو است.


ارقام، نشان‌دهنده آن است که هر زن ایرانی در سال صد و پنجاه دلار یا به عبارتی بیش از پانصد هزارتومان و هر زن در خاورمیانه تقریباً سی و شش دلار یا به عبارتی بیش از صد هزارتومان لوازم آرایشی مصرف می‌کند. ضمن آنکه زنان ایرانی اغلب از اجناس چینی استفاده می‌کنند و در این زمینه، شاید حجم بیشتری از لوازم آرایشی را مصرف کنند. سهم برندهای معتبر اروپایی و آمریکایی که دارای کیفیت و ترکیبات قابل اعتمادتری هستند، به دلیل قیمت‌های بالایی که در ایران دارند، کمتر از یک درصد بازار تخمین زده می‌شود. متأسّفانه سهم تولیدکننده‌های ایرانی از این بازار بزرگ و رو به گسترش بسیار ناچیز است و حدّاکثر در حدود پنج درصد تخمین زده می‌شود.


نکته جالب این گزارش، این است که مصرف لوازم آرایش در ایران، صرفاً در انحصار زنان نیست. در همین باره مجید ابهری، کارشناس علوم رفتاری «دانشگاه شهید بهشتی»، از تحقیقی خبر می‌دهد که بر مبنای نتایج آن، مردان ایرانی، مصرف‌کننده ۱۲% از لوازم آرایش موجود در بازار هستند.


درباره افزایش گرایش جوانان به استفاده از موادّ آرایشی، جامعه‌شناسان معتقدند گاه آرایش بیش از حد و غیرمتعارف در دختران و پسران، جدای از دلایل شخصیّتی و رفتاری فردی (از جمله عدم اعتماد به نفس، اختلالات شخصیتی و…)، تبدیل به ابزاری برای کسب قدرت اجتماعی و لجبازی می‌شود. آنها کج دهنی خود را به برخوردهای نسنجیده خانواده و اجتماع با رنگ‌های تند صورت‌هایشان یا هر نوع هنجارشکنی ممکن نشان می‌دهند. روش‌های پرورشی نسنجیده و تعصّبات کور و بی‌منطق، جوانان را عصیان زده خواهد کرد که بی‌احترامی به عرف جامعه از پیامدهای آن است.


به هر حال، استفاده از لوازم آرایشی در ایران، دیگر نه سنّ خاصّی دارد و نه قشر خاصّی. امروزه برخی از دختران و زنان ایرانی، استفاده از لوازم آرایشی را جزو لاینفکّ زندگی خود می‌دانند. از سوی دیگر، سنّ مصرف لوازم آرایشی نیز به پانزده سال رسیده و این در حالی است که در کشورهای توسعه‌یافته، تمایل به آرایش، بیشتر در بین زنان مسن دیده می‌شود که طراوت و شادابی پوست خود را از دست داده‌اند. همه این موارد، نشان‌دهنده یک مشکل ساختاری فرهنگی در کشور ماست؛ مشکلی که اگر برای آن چاره‌اندیشی نشود، چه بسا می‌تواند به بحرانی برای سلامت و هنجارهای جامعه ما تبدیل شود.


••• شرکت هرمی «اوریف لیم»، عرضه کننده محصولات  آرایشی با چاشنی فعّالیت‌های سیاسی!


شرکت هرمی اوریف لیم که چندی پیش با دخالت نیروهای پلیس و آگاهی فعّالیت‌هایش متوقّف شد، یکی از شرکت‌هایی بود که زیر پوست تولید لوازم آرایشی، به فعّالیت‌های هرمی و سیاسی می‌پرداخت. این شركت لوازم آرایشی و بهداشی كه در كلّ ایران، تنها یك شعبه برای عرضه محصولات خود در پایتخت داشت، فروش سالیانه محصولاتش در دنیا، بیش از یك میلیارد یورو است. برای خرید محصولات این شركت در ایران تنها یك راه وجود داشت و آن هم ورود به سیستم هرمی آن بود؛ یعنی هیچ خریداری به طور مستقیم نمی‌توانست به تنها فروشگاه آن در تهران مراجعه كرده و محصول مورد نظر خود را خریدرای كند. نكته جالب این است كه این شركت در ابتدا، در ایران، تنها در حدّ یك مغازه لوازم آرایشی بوده و یك سال است كه به گفته گردانندگان آن، پس از روان‌شناسی نحوه جذب مشتری‌های ایرانی، به شیوه فروش هرمی روی آورده و توانسته‌اند سی هزار نفر را جذب كنند. پس از افشای فعّالیت‌های سیاسی این شرکت، برخی رسانه‌ها به شدّت به دفاع از این شرکت پرداختند و موضع‌گیری‌های تندی علیه مقامات ایرانی اتّخاذ کردند.

موعود



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12400بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15065بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35274بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46280بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17318بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23192بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63696بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536385بازدید]
زردی نوزادان[494059بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11497بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11604بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11287بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16145بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50951بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17760بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15253بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10990بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8458بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13059بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14415بازدید]

از میان مقالات

کمی سخت تر از آب خوردن! (آداب و شرایط مطلوب آب خوردن- گفتار نخست)
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک
آشنایی با بادکش درمانی
«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 3 بررسی رویکردهای «خطرآفرین» فرهنگستان علوم پزشکی در موضوع «سلامت معنوی»؛ آیا پزشکان می توانند «هدایت‌گر» جامعه از بعد معنوی باشند؟
زندگی بطری شده؛ واقعیت‌های پنهان شده ​آب‌های معدنی (مقاله انتخابی )
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟
اغفال زنان برای جست و جوی قدرت، نه عشق (مقاله انتخابی)
واریکوسل
فراماسونری در صنایع غذایی-قسمت اوّل (مقاله انتخابی)
زونا
رژیم آش آبغوره و زنجبیل
50 دلیل برای مخالفت با فلوراید(مقاله انتخابی-خارجی)
ویز،اپلیکیشن ناوبری اسراییل (مقاله انتخابی)
زنان از اینکه بردگان پول و حقوق شده اند، پشیمانند (مقاله انتخابی)
سینوزیت؛ همه گیری قابل درمان
اهداف پشت پرده محصولات اصلاح شده ژنتیکی(مقاله انتخابی)
معماری و خانه‌سازی قرآنی در عصر حکومت امام مهدی (عجّل الله فرجه) (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1393 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
طب اسلامی، ابزاری برای ساختن تمدن اسلامی(مقاله انتخابی)
برنامه استاندارد غذایی 14 روزه