فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام ببخشید این حسوم های آهنی مشکی که تو بعضی عطاری ها هست میشه استفاده کرد به عنوان همون قطعه اهن؟
شاهمرادی

سلام وقت بخیر نوزاد ۳۲ روزه ای دارم که در زمان دفع خیلی زور می‌زند و گاها خیلی گریه میکنه و کبود می‌شود در بعضی‌ روزها ۷_۸ ساعت تلاش می‌کند تا دفع انجام دهد و اذیت میشود، ماساژ شکم با روغن هم تاثیری نداشته لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل یبوست و نفخ ندارد
بهار

با عرض ادب، جناب دکتر جهت تشویش و اظطراب چه معجون گباهی توصیه میکنید؟
نیره خاتون

سلام. من واریس پشت پا زیر زانو دارم. یک پرستار به من گفت بیا با سرنگ و با خون گرفتن رگهای واریستو تخلیه میکنم و خوب میشه. آیا این کار علمی هست و اینطوری درمان میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مریم

سلام وقتتون بخیر...من ۵روز در هفته باشگاه میرم.ایا میتونم این رژیم رو بگیرم؟
هانیه دهقانی

سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی
کد : 82
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۱
خبرها و نظرها
Share Email
کاهش 500هزار سال عمر ایرانیان به دلیل سرطان
کاهش 500هزار سال عمر ایرانیان به دلیل سرطان

تسنیم: رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره اینکه کاهش 500 هزار سال عمر ایرانیان در سال به دلیل سرطان گفت: مصرف هورمون در کشور معادل مصرف هورمون در کل اروپا است.


به گزارش تسنیم ، محمد اسماعیل اکبری امروز در نشست خبری هفته سرطان در مرکز تحقیقات سرطان بیمارستان شهدای تجریش اظهار داشت: وضعیت سرطان در دنیا بسیار پیچیده است و هیچ بیماری به اندازه بیماری سرطان با رشد بالا مواجه نشده است.
 
وی افزود: از سال 2002 تا 2020 سالانه 16 میلیون نفر در دنیا به سرطان مبتلا خواهند شد که 60 درصد این مبتلایان در کشورهای در حال توسعه خواهد بود و در مجموع 24 میلیون نفر در دنیا با سرطان زندگی می کنند.
 
اکبری با اشاره به تحقیقات سازمان بهداشت جهانی که رهبری آن را دکتر راستگو یکی از متخصصان به نام ایرانی بر عهده دارد افزود: سازمان‌بهداشت جهانی  براساس تحقیقات سالهای 2000 تا 2004 محاسبات آماری را منتشر کرده است مبنی بر اینکه بعد از سال 2004 در 15 سال آینده که 8 سال از آن اکنون گذشته است رشد مرگ ناشی از سرطان به دو برابر افزایش می یابد که در کشور ما این رشد بالغ بر سه برابر است.

 
وی ادامه داد: مراقبت‌ها برای جلوگیری از مرگ ناشی از سرطان از سال 2005 تا 2030 در کشورهای صنعتی بهتر صورت می پذیرد به طوری که مبتلایان کمتری جان خود را از دست می دهند ولی در کشورهای در حال توسعه مرگ و میر از 5.5 میلیون نفر به 9 میلیون نفر افزایش یافته است. 

 
اکبری با بیان اینکه 40 درصد مرگ‌های سرطانی قابل پیشگیری است افزود: 40درصد سرطانها نیز به طور کامل درمان پذیر است .

 
وی تصریح کرد: 2،3 درصد بیماری‌ها که در سنین بالا رخ می دهد بخاطر عوامل خطر در دوران کودکی است و باید در این زمینه به کودکان و نوجوانان توجه بیشتری شود تا در 30 سال آینده با کاهش سرطان در کشورمان مواجه شویم. 
 
اکبری گفت: درزمینه ابتلا به سرطان در مبحث ژنتیک باید عنوان کنم که 5 تا 6 درصد عوامل ابتلا به سرطان ژنتیکی است و عوامل اصلی ابتلا به سرطان به رفتارهای انسانی و سبک زندگی بر می گردد که باعث تغییر ژنتیک می‌شود 
 
وی ادامه داد: 50 درصد سرطان‌ها به دلیل سه عامل استعمال دخانیات،عفونت ها و زندگی نا سالم رخ می دهد که عفونت ها نیز باید سرطان های معده ، دستگاه دهانه‌ رحم ،‌سرطان مثانه،سرطان کبد می شود و زندگی نا سالم نیز به دلیل چاقی ، عدم ورزش و آلودگی آب و هوا است.
 
اکبری بیان کرد: ابتلا به سرطان در کودکان کشورمان نسبت به کشورهای دیگر جهان فرقی نمی کند ولی مرگ کودکان ما 2،5 برابر مرگ کودکان اروپایی است ولی در سن بزرگسالی به طور کامل چهره سرطان در افراد کشورمان تفاوت پیدا می کند.

 
وی تصریح کرد: رژیم غذایی در کشورهای در حال توسعه وضعیت بدتری دارد البته کشور ما در میان کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته به حساب می ایند و نمی توان با نسخه کشورهای غربی در زمینه سرطان برای خودمان اقدامی کنیم بلکه باید نسخه ای براساس مولفه های کشورمان بپیچیم.
 
اکبری با اشاره به اینکه عوامل ابتلا به سرطان بر اثر استعمال سیگار در غرب 30 درصد و در ایران 18 درصد است، افزود: ولی ابتلا به  سرطان به دلیل عفونت ها در کشورمان بسیار بالاتر از غرب است به طوری که ابتلا به سرطان در غرب 7 درصد و در ایران 26 درصد است.
 
وی با اشاره با تشریح عوامل عفونی در ابتلا به سرطان از جمله ویروس زگیل انسانی برای سرطان دهانه رحم گفت: سرطان کبد نیز درمان ندارد و سرطان خون،‌حنجره  ومعده نیز با ویروس‌ها و عفونت ها ارتباط کامل دارد.

 
معاون سلامت اسبق وزارت بهداشت ادامه داد: کنترل سرطان به یک برنامه طولانی مدت و حداقل 10 تا 15 سال برای گرفتن نتیجه آن نیاز دارد و مسلماً مسئولان و سیاستگذاران در زمینه پیشگیری زیاد رغبت نشان نمی دهند و مسلما یک شبه نمی توان سرطان را کنترل کرد 
 
اکبری تصریح کرد: یک زمانی کشور آمریکا بیشترین مصرف کننده دخانیات بود ولی پس از 30 سال تلاش توانستند ابتلا به سرطان ریه را در کشورشان پایین بیاورند و نمودار معروف اسلاید سیاسی سرطان مربوط به این کشور است که با یک حوصله 30 توانستند بر سرطان ریه با کنترل دخانیات غلبه کنند.
 
وی ادامه داد: بیماری سرطان با بیماریهای دیگر مثلا بیماری قلب کاملا متفاوت است و مشاهده می کنیم یک فرد مبتلا به سرطان تمام اقوام خود را درگیر بیماری خود می کند 
 
اکبری بیان داشت: در زمینه غربالگری سرطان محدودیت داریم و فقط دو سرطان دهانه رحم و سرطان سینه برای زنان را می توان به صورت علمی غربالگری کرد و دیگر سرطان ها امکان پذیر نیست و مصیبت ما از آنجا شروع می شود که بخواهیم برای کنترل سرطان در کشورمان از مرجع های خارجی استفاده کنیم 
 
معاون سلامت اسبق وزارت بهداشت با انتقاد از طرح ماموگرافی کمیته امداد که برای زنان انجام می داد و نتایج لازم را کسب نکرد افزود: ما سالانه بیش از 85 هزار مبتلا به سرطان داریم و باید این مسئله را عنوان کنم که هیچ کشوری در منطقه چنین اطلاعاتی در حوزه سرطان افراد جامعه خود را ندارد ولی متاسفانه وزارت بهداشت از اطلاعات و تحقیقات مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی استفاده بهینه نمی کند 
 
اکبری با بیان اینکه 7درصد سرطان ها  به دلیل مصرف دخانیات است گفت: متاسفانه مصرف هورمون ها در کشورما نیز معادل مصرف هورمون تمام اروپا است و متخصصان پوست بیشترین تجویز کنندگان هورمون به افراد هستند. در حالی که صدا وسیما نیز تبلیغات نادرست و حتی غیرشرعی انجام میدهد و جوانان پس از استفاده از این هورمون ها عوارض آن را 10 سال بعد متوجه خواهند شد.
 
وی ادامه داد: چاقی در ایران روند بدتری پیدا کرده است به طوری که 25 درصد زنان ایرانی چاق هستند که در ادامه آن بیماریهای فشار خون و موارد دیگر را پیدا می کنند و در نوجوانان ما نیز 25 درصد آنها اضافه وزن دارند که پس از رسیدن به سن بلوغ 50 درصد آنها دچار چاقی می شود.
 
اکبری با اشاره به اینکه 40 درصد کودکان 2،5 سال دچار غلظت خون زیر استاندارد بوده که می تواند در سنین نوجوانی و بزرگسالی به بیماریهای خطرناک مبتلا شوند گفت: کاهش ( روی )  نیز در 20  درصد کودکان زیر 2،5 مشاهده شده است و در مجموع 90 درصد ایرانیان کمتر از استاندارد (روی) مصرف می کنند و کمبود روی ارتباط نزدیکی با سرطان‌ها به خصوص سرطان دهانه مری دارد.
 
وی با بیان اینکه اخیراً ثابت شده است که کمبود ویتامین D ارتباطی با ابتلا به سرطان پستان دارد تصریح کرد: مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جزء 10 گروه تحقیقاتی در دنیا است که بر روی این مسئله تحقیقات خود را شروع کرده است و تحقیقات نیز نشان می دهد 60 درصد مبتلایان به سرطان پستان دچار کمبود ویتامین D بودند و حتی ویتامین D می تواند بهتر از داروهای شیمیایی اثر کند.
 
معاون سلامت اسبق وزارت بهداشت ادامه داد: کشور ما که بعنوان یکی از نخستین کشورهای تصویب کنند منع استفاده از سیگار بوده است امروز متاسفانه دیگر به جای فروش سیگار در کیوسک‌های روزنامه فروش ‌ها مشاهده می کنیم که در هر خیابانی سیگار به راحتی به افراد فروخته می شود در حالی که در کره جنوبی کسی بخواهد سیگار بخرد برای دسترسی به آن باید 35 دقیقه راه برود و یک سوم درآمد روزانه خود را نیز برای خرید سیگار هزینه کند در حالی که در کشور ما اینطور نیست.
 
اکبری اظهار داشت: مصرف دخانیات در زنان نیز از 3 درصد به 8 درصد افزایش یافته است و سرطان‌های شایعه در منطقه شامل ریه، مثانه و معده است در حالی که در ایران شایعه ترین سرطان ها به ترتیب  معده، روده بزرگ و مثانه است. 
 
کاهش 500 هزار سال عمر ایرانیان در سال 
 
وی با اشاره به بار بیماری‌ها بخصوص در حوزه سرطان که باعث کاهش عمر افراد می‌شود افزود: سرطان‌ها در ایران سالانه 500 هزار سال از عمر ملت ما را می کاهد 
 
اکبری با اشاره به شایعه ترین سرطان ها در زنان ایرانی از جمله سرطان پستان، پوست ، معده و مری گفت: در مردان نیز شایعه ترین سرطان ها به ترتیب  معده، مثانه، پروستات ، روده بزرگ و خون است. در حالی که در کشورهای مانند پاکستان و مصر اصلا چنین اطلاعاتی وجود ندارد و در ترکیه نیزچنین اطلاعاتی ناقص است. 
 
وی با اشاره به اینکه در سال 8در صد هزار نفر با رشد سرطان در کشور مواجه هستیم گفت: هیچ کشوری در دنیا مثل ایران با چنین رشد سرطانی مواجه نیست و اگر امروز اقدام کنیم 20 سال آینده می توانیم به نتایج آن دست پیدا کنیم. 
 
اکبری افزود: مهم ترین دلیل افزایش سرطان در ایران به دلیل رشد سن جمعیت کشورمان است و اگر مدیران امروز برای سالهای آینده در زمینه مصرف داروها و کاربری بیمارستان ها فکری نکنند در بیست سال آینده اقدامات برای این گروه سنی کشورمان که رو به سالمندی است پیچیده می شود. 
 
وی با بیان اینکه 70 درصد رشد سرطان به دلیل سن است گفت: میزان سرطان در شمال غربی ، شرقی و مرکزی ایران به دلیل سن بالای افراد زیاد است و در استان های سیستان و بلوچستان و بوشهر و بندر عباس به دلیل پایین بودن سن ابتلا به سرطان کمتر است و باید در ایران چند برنامه متعدد کنترل سرطان داشته باشیم.
 
معاون سلامت اسبق وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: میزان ابتلا به سرطان در غرب 5 برابر ایران است به طوری که در کشورهای غربی در مجموع سالانه 2،5 ابتلا به سرطان دارند ولی در ایران 85 هزار نفر است ولی بهرحال آنها 50 سال پیش برای کنترل سرطان اقدام کردند و رشد ابتلا به سرطان آنها در حال حاضر به حالت رکورد رسیده ولی در کشورما به دلیل افزایش سن رو به افزایش است.

منبع :

رجانیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12381بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15052بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35256بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46256بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17303بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23177بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63674بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536292بازدید]
زردی نوزادان[494012بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11478بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11599بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11278بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16135بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50927بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17749بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15245بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10986بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8449بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13052بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14401بازدید]

از میان مقالات

بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.
یک چهره، یک سرطان و یک سؤال(مقاله انتخابی)
بازی های رایانه ای و سلامت کودکان شما (مقاله انتخابی)
خجسته باد و مبارک؛ قدوم ماه صیام
خارپاشنه
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟
مصاحبه با استاد محمدطه طرفی در خصوص برخی شبهات مطرح شده نسبت به برخی موارد مورد ادعای علم نجوم
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)
استفاده نابجا از آنتى بیوتیک؛ مقصر کیست؟(مقاله انتخابی)
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)
دختران هفت ساله با نشانه های بلوغ: چگونه مواد شیمیایی می توانند سلامت کودکان را به مخاطره بیاندازند؟(مقاله انتخابی)
طب‌ اسلامی نمی‌بینیم؛ همچون بانک‌اسلامی؛ جدایی "طب سنتی" از "طب اسلامی" انحراف است
خانواده بدون فرزند!(مقاله انتخابی)
قرن بیوتکنولوژى و گزینه هاى پیش رو(مقاله انتخابی)
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)
تدابیر دوران بارداری (3)
برص و آب آفتابی!
آداب زناشویی و انعقاد نطفه
دهانشویه های ساده گیاهی و طبیعی