سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم تنش و لرزش بدن به همراه اضطراب که هنگام دفاع از حق و حقوق پدید می آید نشانه ای از غلبه مزاج صفرا میباشد یا سودای زیاد در تن؟
محمدجواد

سلام علیکم خداقوت و تشکر فراوان 1- از قدیمی ها شنیده بودیم مصرف مداوم گلاب باعث سفید شدن موها می شود این مساله حقیقت دارد؟ (اگر درست است حد مصرف روزانه آن چقدر است؟) چون من برعکسش را هم شنیده ام که برخی معتقدند اتفاقا از سفیدی موها جلوگیری می کند 2- گلابی که بیش از یک سال مانده را می شود استفاده غیرخوراکی کرد مثلا برای مراقبت های پوستی
عین

سلام. ببخشید من نوزاد دوماهه ای دارم که خودم بهش شیر میدم. الان جای حجامتم میخاره. ایا حجامت انجام بدم؟ لاغر هم هستم
صداقت
کد : 57693
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
خبرها و نظرها
Share Email
۹ عادت افراد ناموفق که هرگز در زندگی جلو نمی‌روند.

۹ عادت افراد ناموفق که هرگز در زندگی جلو نمی‌روند.

 

 

 

 

 

 

همه افراد پتانسیل موفقیت را دارند، اما عادت‌های بد می‌توانند ما را در بلاتکلیفی نگه دارند. در واقع، عادات خاصی وجود دارد که به طور خاص به شانس ما برای پیشرفت در زندگی آسیب می‌رساند.

 


در این مقاله، ۹ عادت افراد ناموفق را که به نظر می‌رسد هرگز به جلو نمی‌روند، از بین می‌برم. شناخت این عادات اولین قدم در مسیر رهایی از آنهاست.

 


بیایید ببینیم چه چیزی ممکن است شما را از دستیابی به توانایی کامل خود باز دارد.

 

 

 

۱) افراد ناموفق اغلب کارهایشان را به تعویق می‌اندازند.


همه ما می‌دانیم که زمان با ارزش‌ترین منبعی است که داریم. با این حال، عده‌ای هستند که به نظر می‌رسد فکر می‌کنند می‌توانند مسئولیت‌های خود را برای مدت نامحدودی کنار بگذارند.

 

 

به تعویق انداختن کار یک عادت رایج در بین کسانی است که برای پیشرفت در زندگی درگیرند. آن‌ها کار‌های امروز را به فردا می‌اندازند، اما متأسفانه فردا هرگز نمی‌آید.

 


افراد ناموفق زمانی که با کار‌ها یا تصمیماتی مواجه می‌شوند، اغلب تصمیم می‌گیرند که آن‌ها را به تأخیر بیندازند به جای اینکه سریع‌تر انجام دهند. این تعویق مداوم منجر به انباشته شدن کار‌های ناتمام، فرصت‌های از دست رفته و در نهایت رکود می‌شود؛ بنابراین اگر متوجه شدید که دائماً کار‌ها را به تعویق می‌اندازید، ممکن است زمان آن رسیده که دوباره این عادت را ارزیابی کنید و از شر آن خلاص شوید.

 

 

 

 

پیشرفت نیاز به اقدام دارد؛ و عمل مستلزم آن است که از راحتی اهمال کاری فراتر برویم.

 

 

 

۲) به ترس اجازه می‌دهند تصمیماتشان را دیکته کند.


ترس یک احساس قدرتمند است که می‌تواند ما را به جلو سوق دهد یا ما را عقب نگه دارد. این یک نبرد دائمی است. این یک عادت رایج در بین کسانی است که نمی‌توانند در زندگی پیشرفت کنند. آن‌ها به ترس‌های خود اجازه می‌دهند تا تصمیمات و اقدامات آن‌ها را دیکته کنند و آن‌ها را از ریسک کردن و استفاده از فرصت‌ها باز می‌دارند.

 

 


اگر متوجه شدید که دائماً تحت تأثیر ترس هستید، بدانید که طبیعی است که هنگام مواجهه با عدم اطمینان احساس ترس کنید. اما اجازه ندهید شما را فلج کند. از آن به عنوان انگیزه‌ای برای پیشبرد و رشد استفاده کنید. به هر حال، شجاعت فقدان ترس نیست، بلکه عزم برای پیشروی با وجود آن است.

 

 


۳) دیگران را به خاطر شرایط خود سرزنش می‌کنند.


وقتی همه چیز طبق برنامه پیش نمی‌رود، سرزنش دیگران آسان است. با این حال، این عادت به جابجایی مسئولیت می‌تواند مانع بزرگی در رشد شخصی باشد. اگر می‌خواهید در زندگی پیشرفت کنید، بسیار مهم است که مالکیت اعمال و نتایج آن‌ها را به دست بگیرید. شما این قدرت را دارید که سرنوشت خود را رقم بزنید.

 

 

 


۴) در برابر تغییر مقاومت می‌کنند.

 

 تغییر بخش اساسی زندگی است. رشد، فرصت‌ها را به ارمغان می‌آورد. با این حال، برخی هستند که تغییر را همراه با دلهره و ترس می‌بینند. افراد ناموفق اغلب در برابر تغییر مقاومت می‌کنند. آن‌ها ترجیح می‌دهند به روش‌ها و روال‌های قدیمی خود پایبند باشند، حتی زمانی که سودمند نیستند. این مقاومت برای انطباق و تکامل، آن‌ها را در چرخه‌ای از رکود نگه می‌دارد.

 

 

 


به دنیایی که امروز در آن زندگی می‌کنیم فکر کنید. دائماً در حال تکامل و پیشرفت است. کسانی که نمی‌توانند خود را وفق دهند اغلب عقب می‌مانند. درک این نکته مهم است که تغییر همیشه منفی نیست. پذیرفتن ایده‌ها، فرصت‌ها و روش‌های جدید انجام کار‌ها می‌تواند منجر به نتایج و رشد بهتر شود.

 

 

 

اگر متوجه شدید که در مقابل تغییر مقاومت می‌کنید، ممکن است زمان آن رسیده که نگرش خود را مجددا ارزیابی کنید. به یاد داشته باشید که پیشرفت نیاز به انعطاف و سازگاری دارد. اجازه ندهید ترس از چیز‌های جدید شما را از حرکت به جلو باز دارد.

 

 

 

 

۵) فاقد اهداف مشخص هستند.


افراد ناموفق اغلب فاقد اهداف مشخص هستند. آن‌ها در زندگی شناور هستند و به جای شکل دادن به شرایط، به آن‌ها واکنش نشان می‌دهند. نداشتن مسیر مشخص می‌تواند منجر به سرگردانی بی هدف و عدم پیشرفت شود. اهداف به ما جهت می‌دهند. آن‌ها نقشه راهی ارائه می‌کنند که تصمیمات و اقدامات ما را هدایت می‌کند. زمانی که ما اهداف روشنی داشته باشیم، به احتمال زیاد به پیشرفت مداوم و موفقیت خواهیم رسید.

 

 

 


اگر احساس می‌کنید سرگردان یا بی‌هدف هستید، مدتی را برای تعیین اهداف واضح و قابل دستیابی اختصاص دهید. آن‌ها را به کار‌های کوچکتر تقسیم کنید و با پشتکار شروع به کار برای آن‌ها کنید.

 

 


۶) قدر آنچه را دارند نمی‌دانند.


افراد ناموفق اغلب ارزش چیزی را که از قبل دارند نادیده می‌گیرند. آن‌ها همیشه به چیز بزرگ بعدی خیره می‌شوند، هرگز قدر زمان حال را نمی‌دانند. این نگرش نه تنها منجر به نارضایتی می‌شود بلکه مانع پیشرفت نیز می‌شود. از سوی دیگر، قدردانی، مثبت اندیشی را تقویت می‌کند و در‌هایی را برای رشد باز می‌کند. وقتی قدر چیز‌هایی را که داریم می‌دانیم، ذهنیت فراوانی را در خود پرورش می‌دهیم که فرصت‌های بیشتری را جذب می‌کند.

 

 

 

 

۷) آن‌ها به خودشان باور ندارند.


این یک ویژگی مشترک در بین افراد ناموفق است. خودشان را باور ندارند، به توانایی‌ها و پتانسیل خود شک می‌کنند و باعث می‌شود فرصت‌ها را از دست بدهند و در زندگی گیر کنند. خودباوری ابزار قدرتمندی است. این به ما شجاعت می‌دهد که ریسک کنیم، رویاهایمان را دنبال کنیم و بر موانع غلبه کنیم. بدون آن، ما در چرخه تردید و ترس به دام می‌افتیم.

 

 

 


اگر متوجه می‌شوید که به توانایی‌ها یا پتانسیل‌های خود شک دارید، زمان آن رسیده که طرز فکر خود را تغییر دهید. با به رسمیت شناختن نقاط قوت خود، خوشحالی از دستاورد‌های خود و یادآوری ارزش خود شروع کنید.

 

 

 

۸) رشد شخصی را نادیده می‌گیرند.

 

 

رشد شخصی یک عنصر کلیدی برای رسیدن به موفقیت است. به ما کمک می‌کند تکامل پیدا کنیم، سازگار شویم و به اهدافمان برسیم. با این حال، برخی افراد اهمیت آن را نادیده می‌گیرند. خواه یادگیری یک مهارت جدید، گسترش دانش، یا کار بر روی ویژگی‌های شخصیتی خود، رشد شخصی ضروری است. ما را به ابزار‌های مورد نیاز برای عبور از چالش‌های زندگی و استفاده از فرصت‌ها مجهز می‌کند.

 

 


تنها راه پیشرفت در زندگی، رشد و تکامل مداوم است. اجازه ندهید رکود شما را از استفاده از پتانسیل خود باز دارد.

 

 


۹) شکست‌های گذشته را فراموش نمی‌کنند.

 

 شکست‌ها بخشی از زندگی هستند. آن‌ها به ما درس‌های ارزشمندی می‌دهند و به رشد ما کمک می‌کنند. با این حال، برخی از مردم اجازه می‌دهند شکست‌های گذشته آن‌ها را تعریف کند. افراد ناموفق اغلب شکست‌های گذشته خود را حفظ می‌کنند. آن‌ها اجازه می‌دهند که این عقب‌نشینی‌ها آینده آن‌ها را مبهم کند و از حرکت رو به جلو جلوگیری کنند.

 

 

 


کلید موفقیت در درس گرفتن از شکست‌هایمان نهفته است. شکست متضاد موفقیت نیست؛ بخشی از سفر است اجازه ندهید اشتباهات گذشته شما را از موفقیت‌های آینده باز دارد.

 

 

 

سخن پایانی: موفقیت یک انتخاب است.


پیچیدگی‌های رفتار انسان و موفقیت شخصی عمیقاً با عادات روزانه ما در هم تنیده است. توجه به این نکته مهم است که این عادات افراد ناموفق ویژگی‌های دائمی نیستند. آن‌ها انتخاب‌ها و رفتار‌هایی هستند که می‌توان آن‌ها را تغییر داد.

 


اگر با هر یک از این عادات همذات پنداری می‌کنید، بدانید که تغییر در اختیار شماست. این در مورد تصمیم گیری آگاهانه برای رهایی از این الگو‌ها و اتخاذ الگو‌های سالم‌تر است.

 


به یاد داشته باشید، موفقیت به این نیست که کامل باشید یا هرگز شکست نخورید. خواه پذیرش تغییر، تعیین اهداف روشن یا پرورش خودباوری باشد، مسیر موفقیت در اقدامات روزانه ما نهفته است. بنابراین، یک لحظه تأمل کنید. چه عاداتی مانع شما می‌شود؟ و مهمتر از آن، چه قدم‌هایی را برای فردایی بهتر می‌خواهید بردارید؟

 

 


موفقیت یک مقصد نیست؛ یک سفر است و این سفر با انتخاب‌هایی که امروز انجام می‌دهیم آغاز می‌شود.


منبع :

خبرگزاری مهر



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12363بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15032بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35238بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46231بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17284بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23158بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63643بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536184بازدید]
زردی نوزادان[493948بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11462بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11590بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11269بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16128بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50908بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17741بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15235بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10980بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8447بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13031بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14390بازدید]

از میان مقالات

آشنایی با بادکش درمانی
رشد بالای ابتلای زنان به سرطان سینه چه دلایلی دارد؟ (مقاله انتخابی)
واریکوسل
حکمت تحریم گوشت خوک در قرآن، حدیث و علم(مقاله انتخابی)
ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل از سلاح‌های زیستی (مقاله انتخابی)
چگونه فرهنگ بیمار ما دختران را وا می دارد فکر کنند، برای دوست داشته شدن باید زیبا و خوش اندام باشند ؟(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله پنجم؛ مزاج شناسی انسانی؛ مزاج سودا
پورنوگرافی؛ تحقیر طبیعت انسان و ارزش خانواده(مقاله انتخابی)
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.
حجامت شناخت؛ مقاله سوّم؛ تمهیدات حجامت
کبد چرب
پسوريازيس (داءالصّدف - بیماری صدف - قوبا)
آزادی در کودکان زیر 7 سال
کندرو مالاسی پاتلا
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل
پشت پرده امپراطوری کوکا کولا(مقاله انتخابی)
خطری که در آب لوله‌کشی پنهان شده است (مقاله انتخابی)
تلویزیون و زوال کودکى(مقاله انتخابی)
کمی سخت تر از آب خوردن! (آداب و شرایط مطلوب آب خوردن- گفتار نخست)