سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم تنش و لرزش بدن به همراه اضطراب که هنگام دفاع از حق و حقوق پدید می آید نشانه ای از غلبه مزاج صفرا میباشد یا سودای زیاد در تن؟
محمدجواد

سلام علیکم خداقوت و تشکر فراوان 1- از قدیمی ها شنیده بودیم مصرف مداوم گلاب باعث سفید شدن موها می شود این مساله حقیقت دارد؟ (اگر درست است حد مصرف روزانه آن چقدر است؟) چون من برعکسش را هم شنیده ام که برخی معتقدند اتفاقا از سفیدی موها جلوگیری می کند 2- گلابی که بیش از یک سال مانده را می شود استفاده غیرخوراکی کرد مثلا برای مراقبت های پوستی
عین

سلام. ببخشید من نوزاد دوماهه ای دارم که خودم بهش شیر میدم. الان جای حجامتم میخاره. ایا حجامت انجام بدم؟ لاغر هم هستم
صداقت
کد : 67692
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۴۰۲
خبرها و نظرها
Share Email
نسل کشی با ابزارهای پزشکی چگونه انجام می شود؟

بسم الله الرّحمن الرّحيم

 

نسل کشی با ابزارهای پزشکی چگونه انجام می شود؟


مقدمه اول: دشمن ترین افراد به ما چه کسانی هستند؟


خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید: ۞ لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا... یقیناً سرسخت‌ترین مردم را در كینه و دشمنی نسبت به مؤمنان، یهودیان و مشركان خواهی یافت... (مائده - ۸۲)


اگر کسی دشمنی صهیونیسم جهانی را با ما باور ندارد با او حرفی نداریم و لازم نیست بقیه مطلب را بخواند.  

   


مقدمه دوم: آل یهود این دشمنی را چگونه اعمال می کنند؟


در قرآن کریم می خوانیم: و َإِذَا تَوَلَّى سَعَى فِي الْأَرْضِ لِيُفْسِدَ فِيهَا وَ يُهْلِكَ الْحَرْثَ وَالنَّسْلَ وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ الْفَسَادَ و هنگامی كه [چنین دشمن سرسختی‌] قدرت و حكومت یابد، می‌كوشد در زمین فساد و تباهی به بار آورد و زراعت و نسل را نابود كند و خدا فساد و تباهی را دوست ندارد. (بقره – 205)


صهیونیسم جهانی و مراکز وابسته به آن حرث (کشاورزی) و نسل را نابود می کنند. در کشاورزی با بحث محصولات تراریخته و کودهای شیمیایی و کلا دستکاریهایی که در سطح جهان بر روی غذاها انجام می دهند کاملا آشنا هستید. در نسل کشی هم شاهد نمونه مستقیم آن در نحوه مواجهه آنها با مردم غزه می باشید. 

    

و اما نسل کشی با ابزارهای پزشکی چگونه انجام می شود؟


آل یهود اساسا تلاش می کنند تا: 1- ازدواجی که منجر به افزایش نسل می شود صورت نگیرد. (با افزایش سن ازدواج به بهانه تحصیل و تبلیغ همجنس گرایی و نگهداری حیوانات و ...)


2- اگر ازدواجی صورت گرفت زوجین قبل از آن نابارور شده باشند. (بیش از 20 درصد جوانها دچار ناباروری هستند و کسی علت آن را نمی داند)

3- اگر نطفه ای تشکیل شد سقط شود. (با غربالگری و دارو و ...)


4- اگر فرزندی متولد شد او را آماج انواع واکسنهای دستکاری شده قرار می دهند. 

  
   
شواهد و مستندات متقن در مورد این که استعمارگران از صد سال قبل از واکسن به عنوان سلاح استفاده کرده و می کنند فراوان است.


اینجانب در مهرماه سال 1399 یک نمونه آن را توضیح دادم که چگونه در سال 1921 در خود آمریکا بیماری وبا را با واکسن گسترش دادند. ابتدا گفتند بیماری وبا آمده و همه باید واکسن بزنند. همه واکسن زدند و وبا گرفتند. بعد معلوم شد در خود واکسنها میکروب وبا بوده است.

لینک کامل مطلب جهت مطالعه: واکسنهای دروغین سال https://eitaa.com/drezamontazer/967


حال اگر کسی با دیدن این شواهد که مبتنی بر آیات قرآن است همچنان قبول ندارد که واکسن سلاحی بالفعل در دست دشمنان ما می باشد، با او حرف دیگری نداریم. فقط باید تلاش کنیم که از مسئولیت خود خلع شود و دستش از جان و مال ملت کوتاه شود.

    
حال به اخبار جدید این روزها در مورد واکسن جدید توجه فرمایید: از مهرماه سالجاری تبلیغات برای واکسنهای پنوموکوک و روتاویروس شروع شد.    

 
و خیلی زود اعلام کردند که تزریق آنها اجباری است ! 


و در آخر بهمن ماه تزریق واکسنها را در استان هرمزگان بندر خمیر آغاز کردند !



چرا شروع واکسیناسیون از آنجا؟!


وزیر بهداشت گفت: این طرح به صورت آزمایشی و ابتدا در استان هرمزگان در حال اجراست. ولی دستیار وزیر بهداشت گفت: طبق اعلام قبلی، بنا بود واکسن مهم پنوموکوک در برنامه واکسیناسیون عمومی قرار گیرد که این برنامه از فردا به صورت چند مرحله ای و با اولویت بخشی به مناطق محروم به اجرا در می آید.


تناقض:


1- بالاخره قرار است مردم جنوب مورد لطف قرار گیرند (اولویت بخشی به مناطق محروم) یا مورد آزمایش (به صورت آزمایشی)؟


2- اگر تزریق واکسنها آزمایشی است و شما احتمال می دهید عارضه داشته باشند چرا آن را روی بچه های بندر خمیر آزمایش می کنید (که خرد و خمیر شوند)؟ و چرا عجولانه به مقدار زیاد آن را وارد کرده اید؟ (طبق اظهار نظر خودشان 6 میلیون دوز واکسن پنوموکوک و روتاویروس را وارد کرده اند) ! به مقدار کم وارد می کردید تا مرحله آزمایش را پشت سر بگذارید. واردات 6 میلیون دوز واکسن بیانگر آن است که شما به مفید و ضروری بودن آن یقین دارید و قصد دارید این واکسنها را در برنامه واکسیناسیون کشوری اطفال گنجانده و به صورت اجباری به همه بچه ها تزریق کنید. پس چرا به صورت آزمایشی از یک نقطه دوردست شروع کرده اید؟ چه چیزی را می خواهید آزمایش کنید؟


در یک نگاه بدبینانه شاید می خواهید استقبال مردم را تست کنید. به تدریج حساسیت زدایی کنید تا مردم این واکسنها را بپذیرند و مخالفت نکنند. چون تجربه واکسن کرونا نشان داد که مردم با مشاهده عوارض آن از دوز سوم به بعد استقبال نکردند و صدای اعتراض ها بلند شد. شاید الان لازم تزریق این واکسنها از بندر خمیر آغاز شود تا خمیر این واکسن خوب ورز بیاید. البته بنده نمی گویم شما تعمدا قصد آسیب زدن به مردم را دارید. خیر مشکل شما در همان مقدمه ای است که عرض کردم. شما تابع بی چون و چرای سازمان جهانی بهداشت هستید.


قائل به این نیستید که شرکتهای دارویی وابسته به صهیونیسم از واکسن به عنوان سلاح استفاده می کنند. خانم دکتر مینو محرز در برنامه صبح و گفتگو به این واقعیت اعتراف کردند. ایشان با اشاره به اجباری شدن این دو واکسن برای کودکان گفتند: «سازمان جهانی بهداشت همواره برای پیشگیری از بیماری های عفونی بر حسب وضعیت و محل توصیه می کند یکسری واکسن ها برای واکسیناسیون کودکان اجباری شود». پس اجباری اگر هست دیکته شده از آن سازمان است.


سوال آخر: این واکسنهای وارداتی ساخت کجا هستند؟


معاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد: «واکسن پنوموکوک که در واکسیناسیون ملی استفاده می‌شود ساخت کشور هند است». اولا بنده شهریورماه سال 1399 ماهیت واکسن ساز هندی و وابستگی آن به بیل گیتس را فاش کرده بودم.



ثانیا درست است که واکسن پنوموکوک در هند تولید می شود ولی واقعیت این است که تولید آن در انحصار شرکت فایزر است !


طبق سند ذیل انحصار تولید و توزیع واکسن پنوموکوک در هند تا سال ۲۰۲۶ در اختیار فایزر قرار گرفته است.

https://www.reuters.com/article/idUSKCN1B218V


یعنی برخلاف فرمایش مقام معظم رهبری که فرموده بودند واردات واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع (که بعد عده ای تفسیر به رای کردند که ایشان واردات واکسن فایزر را از خود آمریکا ممنوع کرده اند و ما می توانیم آن را از کشورهای دیگر وارد کنیم!)، این بار هم مسئولین وزارت بهداشت با نادیده گرفتن تهدیدها، واکسنها را از شرکت هندی وابسته به فایزر وارد کرده اند.


واقعا چه ضرورت و اصراری وجود دارد که ما واکسنهای مشکوک را از دشمنان این ملت خریداری کرده و عجولانه به زن و فرزندان خود تزریق کنیم؟!


دکتر عین‌اللهی، وزیر بهداشت آخر شهریور امسال در بازدید از انستیتو پاستور اعلام کرده بود که: «دو واکسن روتاویروس و پنوموکوک توسط موسسه تحقیقاتی انستیتو پاستور تولید و تا دهه فجر امسال رونمایی می شوند تا نسخه ایرانی آن در اختیار خانوده‌ها قرار گیرد». اما رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، اعلام کرد: «واکسیناسیون عمومی دو واکسن روتاویروس و پنوموکوک مانند سایر واکسن‌ها است یعنی در وهله نخست، واکسن خارجی و سپس واکسن ایرانی تزریق می‌شود» !



چه تضمینی وجود دارد که تاریخ تکرار نشود؟ از کجا معلوم که مانند اتفاقی که صد سال پیش در آمریکا رخ داد و با توزیع واکسنهای حاوی میکروب وبا، موجب شیوع بیماری شدند، این واکسنهای وارداتی هم حاوی ویروس نباشند و با تزریق آنها شاهد گسترش بیماریهای ویروسی در کشور نباشیم؟




من علیرغم این که ممکن است گفتن این مطالب برایم تبعاتی داشته باشد، احساس تکلیف کردم تا آنها را برای مردم عزیز بگویم تا آگاه شوند و عاقلانه در مورد تزریق این واکسنها به فرزندان خود تصمیم بگیرند چون شامه دشمن شناسی برخی مسئولان بهداشتی همچنان خاموش است و امیدی به آنها نیست.


اللَّهُمَّ إِنَّا نَشْکو إِلَیْک فَقْدَ نَبِیِّنَا وَ غَیْبَهَ وَلِیِّنَا وَ کثْرَهَ عَدُوِّنَا وَ قِلَّهَ عَدَدِنَا وَ شِدَّهَ الْفِتَنِ بِنَا وَ تَظَاهُرَ الزَّمَانِ عَلَیْنَا دکتر رضا منتظر 02/12/16

منبع :

https://eitaa.com/drezamontazer/967



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12362بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15031بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35237بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46230بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17283بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23158بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63643بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536182بازدید]
زردی نوزادان[493947بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11462بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11589بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11269بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16128بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50908بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17740بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15235بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10980بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8447بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13031بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14390بازدید]

از میان مقالات

مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
چگونه اربابان قدرت با جان انسان ها بازي مي كنند؟(مقاله انتخابی)
به نام نوزادان به کام ابرشرکت‌ها (مقاله انتخابی)
ثبت انحصاری حیات(مقاله انتخابی)
فراماسونری در صنعت غذاها – قسمت دوم: مواد غذایی و واکسن ها
کبد چرب
استفاده از دارو به مثابه سلاح جنگی(مقاله انتخابی)
خانواده بدون فرزند!(مقاله انتخابی)
دشمنان علم(مقاله انتخابی)
افسانه پیشرفت(مقاله انتخابی)
چهل حدیث شریف درباره طول عمر(مقاله انتخابی)
بهداشت جنسی کودک
خطرات استفاده از آنتى بیوتیک ها در غذاى حیوانات(مقاله انتخابی)
ظرف ها؛ تعیین تکلیف
واکاوی دیدگاه شریعت درباره فرزندآوری و مدیریت جمعیت(مقاله انتخابی)
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.
فساد رایج غول های دارویی (مقاله انتخابی)
دفاعیه دکتر حدّاد عادل از طبّ سنّتی(مقاله انتخابی)
جلوه های درمانی قرآن کریم (مقاله انتخابی)
خانواده مستحکم و جمعیت جوان؛ دیگ‌هایی که برای غرب نجوشید