سلام و عرض ادب خدمت شما.آقای دکتر من 36 سالم هست و گفتن یائسگی زودرس دارم میگیرم.یک دوره سه ماهه پیازدرمانی انجام دادم که دو ماه آخرش رو بدون دارو پریود شدم.اما الان که پیاز درمانیم حدود دو ماه پیش تمام شده.بیست روز هست که پریود نشدم و ازمایش بارداریم هم منفی بوده.الان با توجه به اینکه اصلا دوست ندارم دیگه داروهای هورمونی استفاده کنم خواستم بدونم نظر شما چیه؟دوباره پیاز درمانی رو شروع کنم یا راه دیگه ای هست که من بدون داروهای شیمیایی پریودم برگرده؟
مریم

سلام وقتتون بخیر من پنج یا شش سال پیش چند وقت با آب سرد حمام میرفتم از همون موقع آب خنک معمولی (نه حتی یخ دار)بخورم یا ماست و گوجه یا حتی صورتمو با اب خنک معمولی بشورم آبریزش بینی پیدا میکنم اوایل یا کهیر میزدم صورتم ورم میکرد یا حتی گاهی با کاکائو هم کهیر میزدم البته مادر زادی نبوده سیستم ایمنی بدنم به هم خورده چندساله حالا به نظر ورم صورت و کهیر کم تر شده چون سعی میکنم رعایت کنم چند بار دکتر رفتم قرص حساسیت و اسپری بینی دادن ولی تاثیری نداشته یک دکترم گفت که دیگه درست نمیشه به نظرتون حجامت آلرژی تاثیرداره ؟ اصلا واکسنش چطور باید درست شه چون فقط به سرما حساسیت پیدا کردم
حدیثه

بسیار ممنون از راهنمایی تون اما نمیدونم چرا چند وقته نظرم به ژل رویال جلب شده ‌
رها

سلام و خداقوت برای مشکل کمبود انرژی بدنی ، مصرف چه مواردی خوب و مفید هست ؟! ( مزاج تقریبا گرم و خشک )
رها

سلام وعرض ادب ، من کم کاری تیرویید دارم وقرص لووکسین مصرف میکنم با دخیره پایین تخمدان آیا میتوانم روش پیاز درمانی را انجام دهم ؟مشکلی برای تیروییدم ایجاد میشه؟
الهام

نوزادپسری دارم دوماهشه..بردمش بهداش بهم گفتن تواین یک ماهه اضافه وزن نکرده..علت چیه.من خودم میدونم شیرم کم شده ی مدته رفتم واسش شیرخشک نان یک گرفتم..دوبار خورد خوب بود روزبعدش گریه ها وبهم پیچیدناش شروع شد..بردمش متخصص واسش سونونوشت توسونو گفتن شکمش پرازگازه ولی مایع آرادشکمی دیده شده..من ازترس دارم زهرترک میشم نمیدونم چکارکنم
سادات

سلام علیکم چرا چندین ساعت بعد از مصرف سرکه انگبین نعنایی شکم درد و اسهال شدیدی شروع میشود (دچار مشکلات گوارشی وضعف معده هستم)؟
محمدجواد

فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام علت خوردن خاک و علاقه به یخ توسط کودک ۵ساله چی هستش لطفا راهنمایی کنید
علی

سلام امروز خوب حجامت کرد
زارعی
کد : 220
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۳
خبرها و نظرها
Share Email
جای دندان پاکوتاه‌ها بر روی فرهنگ فرزندآوری

بسم الله الرّحمن الرّحیم

وصلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین


جای دندان پاکوتاه‌ها بر روی فرهنگ فرزندآوری

این روزها که بحران جمعیتی کشور به عنوان هشداری از سوی مسئولان مطرح می‌شود، پاکوتاه‌ها با ورود به خانواده‌های ایرانی خود را جایگزین فرزندانی کرده‌اند که می‌توانند منشأ خیر و برکت خانواده‌ها باشند.


به گزارش فارس، سال‌های قبل وقتی در خیابان‌های شمالی پایتخت راه می‌رفتیم افرادی را می‌دیدیم که سگ‌های کوچولو را به قلاده بسته و با خود همراه کردند و با هم قدم می‌زنند و هراز گاهی که خسته می‌شوند آرام در کنار هم در می‌نشینند و سگ کوچک برای اینکه وفاداری خود را نشان دهد زبانش را به نشانه علاقه از دهان بیرون می آورد.

 
از تهاجم فرهنگی غرب تا تهاجم پا کوتاه‌ها

 
در سال‌های قبل مادران و پدران وقتی سوار ماشین می‌شدند نگران بودند که مبادا نونهالشان سر و یا دستشان را از پنجره خودروی خود بیرون ببرند اما امروز نگران پاپی و ساشاهای خود هستند که مبادا سر از اتومبیل بیرون بیاورند و برای آنها اتفاقی بیفتد.

 
شاید اگر روزگاری همراه شدن یک سگ با جوانان در خیابان‌ها به عنوان یک مد و کلاس مطرح می‌شد اما امروزه در هر قشر و طبقه‌ای در پایتخت می‌توان دید که سگ‌ها جایگزین فرزندانی شده‌اند که می‌توانند مایه برکت و افزایش رزق و روزی خانواده باشند.

 
در طی چند سال گذشته کارشناسان مطرح می‌کردند که جوانان و نوجوانان به خاطر جبران خلأهای عاطفی و به دلیل اینکه نمی‌توانند با والدین و همسالان خود ارتباط مؤثر و خوبی را برقرار کنند به ارتباط با حیوانات زنده گرایش پیدا کرده‌اند اما وقتی این موضوع به هشدار جدی تبدیل می‌شود که سگ‌ها جایگزین فرزندان خانواده‌ها می‌شوند.

 
ترس از بی وفایی فرزندان باعث شده است قلاده سگم را محکم‌تر بگیرم

 
سارا.ع 34 ساله که 10 سال از زندگی مشترکشان می‌گذرد می‌گوید وقتی که 5 سال از زندگی مشترکمان می‌گذشت با همسرم به این نتیجه رسیدیم که پاپی را بخریم و بزرگش کنیم و هم اکنون 5 سال است که پاپی به یکی از اعضای خانواده ما تبدیل شده است.

 
وقتی از او می‌ّپرسم چرا به جای خریدن یک حیوان کوچک نخواستید که فرزند کوچکی را به جمع خود اضافه کنید گفت: وقتی به گذشته خود نگاه می‌کنم می‌ بینم ما برای پدران و مادرانمان کاری نکرده‌ایم و هم اکنون چند ماه است حتی از آنها خبر ندریم و تنها ارتباطمان تلفنی است.

 
او ادامه دمی‌دهد: وقتی من به عنوان فرزند هیچ کار خوبی را برای والدینم انجام ندادم و به اطرافیان خود نیز که نگاه می‌کنم دیگر فرزندان اعتنایی به والدین خود ندارند حداقل پاپی یک حیوان است که همیشه قلاده‌اش دست خودم است و اختیار این را ندارد که روزی ما را ترک کند.

 
سارا می‌گوید: هم اکنون با وجود پاپی احساس نبود فرزند را در خانواده کوچک خود نداریم و حتی زمان سال تحویل نیز او در کنارمان بود.

 
بیراه نرفته‌ایم اگر بگوییم این بار تهاجم فرهنگی دشمن را باید به تهاجم پا کوتاها تعبیر کنیم که اندیشه و اصالت فرهنگ ایرانی اسلامی ما را زیر سؤال برده است.

 
با پاکوتاه سال جدید خود را تحویل کردیم

 
سعید.ج که هر روز صبح خود را با شست و شوی پاکوتاه و سپس برس زدن موهای او آغاز می‌کند، می‌گوید: من قبول ندارم که این تهاجم فرهنگی دشمن است ما به افرادی نیاز داریم که بتوانیم با ‌آنها صحبت کنیم نمی‌خواهم باز هم صحبت از فاصله بین نسل‌ها کنم اما دیگر والدین حرف فرزندان خود را متوجه نمی‌شوند پس فرزندان ما نیز صحبت‌های ما را نخواهند فهمید اما حداقل این حیوان بعد از سیر شدن و حمام رفتن سری به نشانه تشکر تکان می‌دهد.

 
او می‌گوید: من دو سال است که ازدواج کرده‌ام و هروقت صحبت از فرزند دار شدن می‌شود همسرم را قانع می‌کنم که با این هزینه‌های هنگفت که ما خرج روزانه زندگی خود را نیز نمی‌توانیم پرداخت کنیم چرا باید فرد سومی را نیز به جمع خود اضافه کنیم و پاکوتاه هم اکنون خلأهای عاطفی که ممکن است وجود فرزند در خانواده پر کند را پر کرده است.

 
هزینه‌های هنگفت فرزند آوری ما را از این کار منصرف کرده است

 
المیرا.س صحبت همسر خود را قطع می‌کند و می‌گوید: من از ابتدا با نگه داشتن سگ در منزل مخالف بودم و همواره سگ را نجس می‌دانستم اما هم اکنون تقریباً به وجود او عادت کرده‌ام و حتی روزهایی که می‌خواهم به آرایشگاه بروم برای پا کوتاه نیز وقت آرایشگاه می‌گیرم و ابتدا به او رسیدگی می‌کنم.

 
او می‌گوید: من هم قاعدتاً مانند هر دختر دیگری که دوست دارد فرزند خود را در آغوش بگیرد دوست دارم فرزندی داشته باشم تا روزها و شب‌های زندگی را با عشق او سپری کنم اما محاسبه هزینه‌ها من را از فکر داشتن فرزند دور می‌کند.

 
اما به راستی مردم ما به کجا چنین شتابان در حرکت هستند و سبک زندگی ایرانی و اسلامی ما چگونه با حضور پا کوتاها، ساشاها و پاپی‌ها تحت تأثیر قرار گرفته است.

 
آمار حیوانات همدم خانواده‌ها، هشدار برای مسئولان
 
در زمانی که مسئولان در خصوص بحران جمعیتی کشور هشدار می‌دهند شاید گرفتن آماری از سگ‌ها و سایر حیواناتی که همدم جوانان ما شده اند این هشدار را جدی تر کند که  چرا فرهنگ، اصالت و هویت ما نتوانسته است نیازهای جوانان را پاسخ دهد و آنها برای پیدا کردن کدام گمشده خود دنباله روی فرهنگ منحط غربی شده‌اند؟  آیا سیاست گذاری‌های نادرست و تهاجمات فرهنگی تنها مقصران این موضوع هستند؟

 
بد نیست هم اکنون که چند سالی است بحران جمعیتی کشور به مرز خطر رسیده است ، مسئولان با تأملی در سخنان و رهنمودهای مقام معظم رهبری در زمینه سبک زندگی و لزوم افزایش جمعیت با فراهم آوردن مقدمات فرزند آوری به استحکام و تحکیم خانواده‌ها کمک کنند.

 
از خنده موزیانه غرب برای کاهش جمعیت ایران تا تهاجم پا کوتاها

 
بحران جمعیت موضوعی است که بارها از سوی مقام معظم رهبری بر این موضوع تأکید شده است و ایشان در سال گذشته نیز در جلسه با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد اهمیت جمعیت و آینده بحرانی ایران مباحثی داشتند که برخی از محورهای این بحث به شرح ذیل است:

 
تأکید بر اینکه یکی از خطرات پیش روی نظام مسئله جمعیت است و دستور فرمودند مسئله را بسیار جدی بگیرید زیرا ممکن است به جایی برسیم که قابل جبران و علاج نباشد.

 
ایشان ضمن اعتراض نسبت به تعیین سنی خاص و بسیار محدود برای بارداری و تخصیص بودجه برای عقیم‌سازی فرمودند: دستگاه‌های دولتی مطلقاً اجازه ندهند در هر مجموعه تحت نظرشان عقیم سازی شود.

 
سال‌ها است سن مطلوب بارداری در ایران را 20 تا 30 سالگی تعیین کرده بودند و حالا به روش غیرعلمی آن را توسعه داده‌اند و سن 18 تا 35 سالگی را محدوده آن می‌دانند و باز هم به نام تنظیم خانواده لوازم و داروهای کنترل جمعیت توزیع می‌شود و عقیم‌سازی نیز همچنان ادامه دارد.

 
حفظ سلامت مادر و کودک رمز جدید دشمن برای کنترل جمعیت

 
البته این بار عقیم سازی با تغییر نام به نام‌هایی چون بارداری سالم، بارداری آگاهانه، آزادانه و خواسته پیشگیری از بارداری ناخواسته و پرخطر و حفظ سلامت مادر و کودک اسم رمز کنترل جمعیت در شرایط جدید است و این پافشاری همزمان با تأکیدات باشلت معاون وقت دبیر کل سازمان ملل بر حفظ برنامه تنظیم خانواده در سال 91 و تغییر مباحث افزایش جمعیت به سوی ازدواج قابل تأمل است.

 
اما در این سال‌ها که کشورهای غربی تهاجمات فرهنگی خود را بر روی سبک زندگی و فرهنگ ایرانی اسلامی معطوف کرده اند به راحتی می‌توان نمونه‌های گرایش جوانان را به فرهنگ غرب در کشور دید، تمایلاتی که شاید در کوتاه مدت تنها چهره غیر فرهنگی و غیر بومی را نشان می‌دهد اما در دراز مدت تبعات جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت.

 
عدم تمایل جوانان به ازدواج یکی از این معضلات است که در طی سال‌های اخیر چشمگیر بوده است در این سال‌ها به مراتب از سوی مسئولان آمار بالارفتن سن ازدواج و افزایش جامعه مجردان کشور اعلام شده است و بعد از اینکه جوانان وارد میدان زندگی مشترک شوند به دلایلی مانند شرایط اقتصادی نامطلوب حاضر به فرزند آوری نمی‌شوند تا جائیکه طی سال‌های اخیر تک فرزند بودن به عنوان الگوی فرزند آوری جوانان مطرح بوده است و این موضوع به وسیله تبلیغات‌های انجام شده نیز مهر تأیید زده می‌شد.

 
اما مهر فرزندی چیزی نیست که بتوان به راحتی از آن گذاشت و باید دید خلأ نبود فرزند در خانواده‌های ایرانی با کدام حربه پر شده است؟

منبع :

رجانیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12402بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15068بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35280بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46281بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17320بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23196بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63703بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536404بازدید]
زردی نوزادان[494062بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11500بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11606بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11288بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16146بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50957بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17761بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15253بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10990بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8461بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13061بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14417بازدید]

از میان مقالات

رکود اقتصادی و فست فودها(مقاله انتخابی)
موخوره
آیا شکر پرطرف‌دارترین مادۀ مخدر دنیاست؟ (مقاله انتخابی)
الفبای نفوذ! (مقاله انتخابی)
به آب و رنگ و خال و خط ... (نگاهی به عوارض لوازم آرایشی بهداشتی و روش های زیبایی)
ورزش از دیدگاه طبّ سنّتی و اسلامی
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)
مرض عقوبت
سالنامه حجامت 1395 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
تجارت سرطان!(مقاله انتخابی)
تاثیر مدرنیته و نوسازی بر افزایش سن ازدواج دختران ایرانی(مقاله انتخابی)
مسلمانان و معضل تفریحات مدرن(مقاله انتخابی)
نگاه کن روی قوطی چی نوشته شده؟(مقاله انتخابی)
استفاده از علف کش ها و آفت کش ها در سراسر دنیا باید ممنوع گردد (مقاله انتخابی)
آندوسکوپی و خطر انتقال هپاتیت و ایدز(مقاله انتخابی)
روش های افزایش شیر مادران شیرده
مهندسى ژنتیک و پایان ماهیّت آدمى(مقاله انتخابی)
هراس از خوردن غذا (مقاله انتخابی)
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم ...