سلام وقت بخیر نوزاد ۳۲ روزه ای دارم که در زمان دفع خیلی زور می‌زند و گاها خیلی گریه میکنه و کبود می‌شود در بعضی‌ روزها ۷_۸ ساعت تلاش می‌کند تا دفع انجام دهد و اذیت میشود، ماساژ شکم با روغن هم تاثیری نداشته لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل یبوست و نفخ ندارد
بهار

با عرض ادب، جناب دکتر جهت تشویش و اظطراب چه معجون گباهی توصیه میکنید؟
نیره خاتون

سلام. من واریس پشت پا زیر زانو دارم. یک پرستار به من گفت بیا با سرنگ و با خون گرفتن رگهای واریستو تخلیه میکنم و خوب میشه. آیا این کار علمی هست و اینطوری درمان میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مریم

سلام وقتتون بخیر...من ۵روز در هفته باشگاه میرم.ایا میتونم این رژیم رو بگیرم؟
هانیه دهقانی

سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه
کد : 462
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۳
خبرها و نظرها
Share Email
مدیریت و کنترل آب آشامیدنی جهان توسط WTO

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین


مدیریت و کنترل آب آشامیدنی جهان توسط WTO

 

آب، پس از هوا، مهم‌ترین نیاز هر جانداری [به ویژه انسان]، برای ادامه حیات است. ابتدا چنین به نظر می‌رسد که «آب»، هم چون هوا، خاک و نور خورشید، نعمتی خداداد است. آب‌های اقیانونس‌ها و دریاها بخار می‌شوند، باران می‌بارد، رودخانه‌ها جاری می‌شوند، سفره‌های زیر زمینی پر آب می‌شوند و این چرخه هم چنان ادامه دارد. اما اداره کنندگان جهان، در تلاش برای سلطه و کنترل آب آشامیدنی همگان هستند.

 

به گزارش رجانیوز به نقل از ایران پی ان، امروزه در هر کشوری، آب برای کشاورزی، دامپروری و نوشیدن انسان که به آن «آب شرب» می‌گویند، به شکل یک معضل بیان می‌شود. جار و جنجال بسیاری تحت عنوان «کاهش آب» به راه افتاده است. اما واقع این است که درصد کاهش بارندگی، بسیار کمتر از ازدیاد جمعیت می‌باشد و معضل کاهش آب بیشتر ساختگی است (مگر در برخی از مناطق که به لحاظ جغرافیایی خشک یا نیمه خشک تعریف شده‌اند).


جمعیت جهان، امروز از مرز 7 میلیارد نفر نیز فزون‌تر شده است. در برخی اقلیم‌ها، بارش باران بیشتر و در برخی کمتر است و قطعاً سطح نیازها متفاوت می‌شود. اما، محاسبه کنید که اگر فقط روزانه یک میلیارد نفر مجبور شوند تا آب آشامیدنی خود را در بطری یا گالن خریداری کنند، درآمد سالانه چقدر خواهد بود؟


به طور قطع، قیمت‌ها در کشورهای متفاوت، فرق دارد، اما چنین برآورد کنیم که اگر این یک میلیارد نفر، روزانه فقط 5/1 لیتر آب آشامیدنی مصرف کنند، روزانه یک و نیم میلیارد آب آشامیدنی در قالب بطری مصرف شده است و اگر هر بطری فقط 50 سنت (نیم دلار) سود خالص داشته باشد، جمع آن بالغ بر 750 میلیون دلار و سالانه قریب به 280 میلیارد دلار می‌شود؛ و این رقمی نیست که سازمان‌ها و شرکت‌های کنترل کننده جهان، به ویژه در مواد خوراکی و آشامیدنی، به راحتی از آن بگذرند.


این رقم فرضی است و فقط با محاسبه یک میلیارد نفر و روزانه فقط 1.5 لیتر آب آشامیدنی محاسبه شده است، اگر تعداد، میزان مصرف و نیز سود خالص حاصله بیش از این باشد، ارقام باورنکردنی‌تر خواهد بود.


*- در ایران، که اغلب مردم از آب لوله‌کشی شهری برای آشامیدن استفاده می‌کنند، هر بطری 1.5 لیتری آب آشامیدنی، بین 500 تا 600 تومان توزیع می‌شود و فروشندگان نیز آن را بین 750 تا 800 تومان، می‌فروشند. پس اگر از این جمعیت 75 میلیونی، فقط 5 میلیون نفر آب را خریداری کنند، گردش مالی روزانه متوسط بالغ بر 2.750 میلیارد و سالانه بالغ بر هزار میلیارد تومان می‌باشد.


از این رو، اداره کنندگان جهان، پس از در اختیار گرفتن تمامی رگ‌های حیاتی بشر، مثل مواد خواراکی، پوشاک، نفت و انرژی و ...، اکنون با سرعتی سرسام‌آور، در جهت سلطه و کنترل «آب» در جهان، به ویژه آب آشامیدنی گام بر می‌دارند.


همیشه بهانه‌ای عوام‌پسندانه برای سلطه هست:


نظام سلطه، چه به شکل نظامی، چه سیاسی و چه اقتصادی یا فرهنگی، هیچ‌گاه نمی‌تواند بدون بهانه و توجیهی عوام‌پسند، به میدان آمده و موفق شود. برای اشغال نظامی افغانستان، 11 سپتامبر لازم است – برای اشغال نظامی عراق، ادعای برخورداری رژیم بعث صدام از سلاح‌های دوربرد و کشتار جمعی که امریکا را تهدید می‌کند لازم است – برای اشغال و تجزیه سوریه، داعش و مبارزه با تروریسم لازم است ... و خلاصه همیشه یک "تهدید" برای توجیه حضور و سلطه‌ی آنان لازم است، اما برای سلطه بر آب آشامیدنی مردم چه بهانه‌ای می‌تواند موجه باشد؟


بهانه‌ها:


زمین در حال گرم شدن است – نزولات آسمانی کاهش یافته است – لایه‌ی اوزون سوراخ شده است – گازهای گلخانه‌ای بیش از حد تولید شده است – جمعیت بشر افزایش یافته است – تأسیسات آب آشامیدنی در بیش از نیمی از کشورهای جهان (به ویژه در آسیا و بالاخص در به اصطلاح خاورمیانه) یا فرسوده شده و یا با بمباران‌ها تخریب شده است – فضولات صنعتی و نیز مواد شیمیایی و حتی رادیوآکتیوته‌ای که در بمباران‌ها ساتع شده، آب‌های را آلوده کرده است - هزینه تسویه‌ی آب جهت آشامیدن و توزیع در شبکه لوله‌کشی شهری گران است و ...؛ پس «آب» یک معضل جهانی است و همگان به راحتی دسترسی به آب آشامیدنی نخواهند داشت! پس ما باید وارد عرصه شویم.


خیرخواهان و مصلحان جهانی:


پس از جوّسازی‌های شعاری، خبری، گزارشی و ... در جنگ نرم و القای معضل "آب آشامیدنی" به اذهان عمومی و نیز انواع عملیات‌های پیچیده‌ی نظامی، صنعتی و اقتصادی، در جنگ‌های آبی، همیشه این امریکا و کشورهای متحد اروپایی – دولت‌های فراماسونی و شرکت‌های صهیونیستی و کارتل‌های بین‌المللی هستند که با حمایت سازمان‌های بین‌المللی، برای نجات بشر، حقوق بشر و ... به میدان می‌آیند.


بهانه این است که «آب»، مایه حیات بشر است، چه به مصرف کشاورزی برسد، چه دامپروری، چه صنعت و چه آشامیدن؛ لذا نباید در مالکیت حکومت، دولت، ملت، یا گروه‌های خاص باشد.


از این رو، «جنگ آب»، در کنار «جنگ نفت و انرژی»، در صدر استراتژی نظام سلطه قرار گرفته است. اما این سلطه، همیشه با حملات نظامی سیطره نمی‌یابد، بلکه با «کنترل اقتصادی»، حاصل می‌گردد.

 

 

 سازمان تجارت جهانی (WTO) و بانک جهانی (World Bank):


همیشه گام نخست در جنگ جهانی اقتصادی، با سازمان تجارت جهانی (WTO) و بانک جهانی (World Bank ) می‌باشد که یکه‌تاز این میدان هستند، البته با حمایت‌‌های دولتی.


دولت‌ها، زمینه سلطه‌ی شرکت‌ها را فراهم می‌کنند. به عنوان مثال: روش تسویه آب فرق می‌کند و دیگر قابل آشامیدن نمی‌باشد – وزارت بهداشت مضر بودن آب لوله‌کشی را برای شرب اعلام می‌کند – مجلس‌ها قوانین لازم برای فعالیت‌ بخش خصوصی را مصوب می‌کنند - سرچشمه‌ها و جریان‌های عمده‌ی آب شیرین، (مانند معادن استراتژیک) در اختیار شرکت‌های بزرگ و سرمایه‌داران قرار می‌گیرد ... و بانک‌ها وارد عمل شده و با مشارکت، سرمایه‌گزاری مستقیم یا وام، کار را تمام می‌کنند.


به گزارش (Third world traveler): سیاست‌های خصوصی‌سازی، از سوی بانک جهانی، به سازمان تجارت جهانی (WTO) دیکته و گاه تحمیل می‌گردد و آن سازمان تحت موافقت‌نامه‌های عمومی در عرصه خدمات تجاری (GATS )، جاده‌ی بین قوانین و شرکت‌ها را هموار می‌نماید.


بنا بر همین گزارش: بانک جهانی، معضل آب آشامیدنی در جهان را یک فرصت بسیار مناسب جهت سرمایه‌گزاری قلمداد می‌کند (و البته نامش را کارآفرینی می‌گذارد، تا مردم رغبت نشان دهند).


بانک تجارت جهانی، درآمد بالقوه از سرمایه‌گزاری در آب آشامیدنی را بالغ بر سالانه 800 میلیارد دلار برآورد کرده است (که البته می‌دانیم رقم بسیار بشتر است).

 

Monsanto Co


کمپانی مونسانتو (Monsanto)، که به غول فنآوری زیستی جهان (Bio Tenchnology) مشهور است، ظهور بحران آب را فرصت مناسب جدیدی برای "کسب و کار" قلمداد کرده است.


این کمپانی در مقاله استراتژی خود آورده است:


«ما معتقدیم شرایط ناپیوسته (یا بحران)، فرصت مناسبی برای سرمایه‌گزاری و کسب و کار می‌باشد و با تغییر سیاست‌های عمده (کیفیت منابع، مقدار تولید، معافیت‌ها و ...)، سود حاصله حتی بیشتر از شرایط پیوسته خواهد بود، به ویژه در حوزه‌ی «آب».


این مقاله می‌افزاید: ما در حال بررسی پناسیل‌ها و راه‌کارهای تأمین مالی غیر متعارف هستیم (مثل: سازمان‌های غیر دولتی، بانک جهانی، USDA، و غیره)، چرا که می‌تواند با استفاده از منابع و نیز ساز و کارهای محلی، نیاز به سرمایه‌گزاری مستقیم را کاهش دهد.


مونسانتو رسماً اعلام کرده است که مایل به همکاری با شرکت مالی بین‌المللی (IFC) می‌باشد تا بتواند در حوزه‌ی "آب آشامیدنی"، یک بحران جهانی را به یک فرصت خوب کسب و کار مبدل نماید!

 

آب کجاست؟ نیروی کار و درآمد کجاست؟

 

آب، نه مانند منابع زیر زمینی نفت و گاز است که فقط در برخی از مناطق جهان باشد و نه مانند صنایع نظامی و غیر نظامی و الکترونیک است. آب مثل نفت نیست که استخراج آن در کشورهای دیگر و با سرمایه‌گزاری‌ها کلان صورت پذیرد و دستیابی به آن نیز نیاز به صادرات و واردات داشته باشد – مثل هواپیما، تانک، یا خودرو و گوشی همراه هم نیست، بلکه در هر کشوری کم و بیش آب وجود دارد و مصرف کنندگان نیز مردم همان کشور هستند، پس درآمد نیز همانجاست. لذا این درآمد کلان، می‌تواند با سرمایه‌گزاری اندک، استفاده از منابع و نیروی کار محلی و فروش به مردمانی که مالک همان آب هستند، حاصل شده و به جیب شرکت‌های بزرگ واریز شود.

 

توسعه پایدار:


"توسعه" نیز واژه‌ای چون دموکراسی است که همچون شمشیری برّنده، بر سر مردم فرود آمده و قدرت‌های کوچک و بزرگ را مسلح می‌کند.


مونسانتو (Monsanto) نیز به پروژه سلطه جهانی بر آب، نام «توسعه پایدار مبتنی بر منطق کسب» را نهاده است.


این کمپانی که درآمدش فقط در هند و مکزیک و در سال 2008 بالغ بر 420 میلیون دلار، با درآمد خالص 63 میلیون دلار بوده است، در همان سال پیش‌بینی کرده بود که تا سال 2010، حدود 2.5 میلیارد نفر از مردم جهان، دسترسی به آب سالم آشامیدنی نخواهند داشت. بر اساس این پیش‌بینی دست کم 30 درصد مردم در ایالات متحده امریکا، چین، هند و مکزیک (کشورهای پر جمعیت)، از دسترسی به آب آشامیدنی سالم محروم خواهند ماند. این کمپانی در گزارش خود می‌افزاید: در هند، عرضه‌ی آب تا سال 2025، فقط 700 کیلومتر مکعب در سال خواهد بود، در حالی که تقاضای آب به 1050 واحد می‌رسد و این یعنی یک منبع سود تضمین شده.


همه باید برای دسترسی به آب، پرداخت کنند:


بانک جهانی، در برنامه سیاست‌های خصوصی سازی آب در جهان، تحت عنوان «مدیریت آب» (The water privatization policy of the World Bank) که در سال 1992 ارائه داده است، می‌افزاید: «معتقدیم که در دسترس بودن آب، بدون هیچ هزینه‌ای، حتی برای پایین‌ترین اقشار مردم، ناکارآمد است، حتی فقیران نیز باید برای آب آشامیدنی، پرداخت کنند».


بانک جهانی بر همین اساس جدولی تهیه کرده است که در هر منطقه‌ای، مردم هر قشری، چقدر باید آب‌بها پرداخت کنند و برای اقشار فقیر نیز حداقلی را تعیین کرده است که برای بیش از آن، باید اضافه پرداخت داشته باشند.

 

بزرگ‌ترین کمپانی‌های سلطه بر آب آشامیدنی جهانیان:


غول‌های سرمایه‌داری، در این جنگ لطیف آب، بدون هیچ سر و صدایی می‌تازند. بازار "آب" در آمریکا که پیشتاز است، بیش از صد میلیارد دلار برآورد شده است.


شرکت (U.S. Filter Corporation    )، با سرمایه‌گزاری 6 میلیارد دلاری، و انتظار درآمد سالانه 12 میلیارد دلار در امریکا، بزرگ‌ترین شرکت «آب آشامیدنی جهان» می‌باشد.


شرکت جنرال الکتریک نیز با مشارکت بانک جهانی، یک صندوق سرمایه‌گزاری برای خصوصی‌سازی «آب و برق در جهان»، تأسیس کرده است.

 

 

و شرکت سیتی‌زن نیز در این عرصه سرمایه‌گذاری‌های کلانی کرده است.


شرکت انرون (Enron ) که در عرصه انرژی فعالیت دارد، قراردادهایی آبی را در بلغارستان، ریو دو ژانیرو، برلین و پاناما منعقد کرده است. در آمد بخش آب انرون به نام (Azurix ) سالانه بالغ بر 400 میلیارد دلار می‌باشد و پیش‌بینی شده با ورود به سایر کشورهای هدف و سرمایه‌گزاری در تأسیسات آب و فاضلاب، سالانه بالغ بر 600 میلیارد دلار شود.

 

کوک، پپسی و نستله


بی‌تردید غول‌های سلطه بر انواع مواد خوراکی و آشامیدنی جهان، یعنی «کوک، پپسی و نستله»، با شعب تولیدی و توزیعی‌ای که در سرتاسر جهان دارند و با قوت نفوذ در دولت‌ها و مجالس، از این بازار غافل نخواهند ماند.

 

کوک (cock.co)


شرکت کوک (کوکاکولا)، آب آشامیدنی را با همان برند امریکایی (Dasani)، در سرتاسر جهان وارد بازار کرد. معروفیت آب دِسِنی (Dasani)، هم چون سایر محصولات این شرکت، ابتدا در میادین بزرگ ورزشی (مسابقات بین‌المللی، منطقه‌ای و ملی) شروع شد و به عرصه انتخابات‌های سیاسی نیز کشانده شد.

 

پپسی (pepsico)


شرکت پپسی در گزارش خود اذعان دارد که در حال حاضر آب آشامیدنی بیش از سه میلیون نفر را تأمین می‌کند.


این شرکت در گزارش خود، با ادعای این که «ما مدیون و متعهد نسل‌های بعدی در قبال منابع محدود آب هستیم»، به "توسعه پایدار" اشاره کرد و قرن 21 را برای تمامی سرمایه‌گزاران، سهامداران و کارکنان خود، امیدبخش توصیف کرد تا آنجا که همکارانش به «شهروند خوب در جامعه ما»، معروف شوند. امروزه برند (Aquafina)، معروف‌ترین آب آشامیدنی این شرکت است.

 

نستله (Nestle CEO)


شرکت نستله که از بدنام‌ترین شرکت‌های صهیونیستی در جهان می‌باشد، با اهدافی بسیار شوم و مستکبرانه به حوزه اقتصادی آب وارد شده است.

به گزارش (Natural news)، شرکت نستله به دنیال "کنترل آب در جهان" می‌باشد.


به گزارش (True activist): مدیر عامل شرکت نستله (Nestle CEO) مدعی است که "آب"، از موارد حقوق بشر نیست و باید خصوصی سازی شود.


بنا بر همین گزارش، مدیر عامل اسبق که اکنون رییس بزرگ‌ترین شرکت مواد غذایی می‌باشد، گفته است: شرکت باید مالک هر قطره‌ی آب در این سیاره باشد، و شما موفق به دستیابی به آب نخواهید بود، مگر آن که بابتش پرداخت کنید.


شرکت نستله، برای این سلطه، یک تنه وارد نشده است، بلکه با کمپانی مونسانتو (Monsanto ) در قالب (GMO) همکاری دارد.

منبع :

رجانیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12375بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15047بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35248بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46245بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17295بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23173بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63664بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536237بازدید]
زردی نوزادان[493990بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11472بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11596بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11272بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16132بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50916بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17744بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15240بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10981بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8448بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13041بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14396بازدید]

از میان مقالات

مقاومت آنتی بیوتیکی: باکتریهای مرگبار بر می گردند (مقاله انتخابی)
پدیدارشناسی اینستاگرام (مقاله انتخابی)
تدابیر دوران بارداری (4) (آداب معنوی بارداری)
بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم ...
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)
طب‌ اسلامی نمی‌بینیم؛ همچون بانک‌اسلامی؛ جدایی "طب سنتی" از "طب اسلامی" انحراف است
بحران غرب پزشک زده(مقاله انتخابی)
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)
جهان فشن؛ صنعتی استثماری برای استحمار دیگران ( مقاله انتخابی)
لابى صنعت مواد غذایى چاق کننده(مقاله انتخابی)
ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل از سلاح‌های زیستی (مقاله انتخابی)
حجامت شناخت؛ مقاله نخست؛ سیر تاریخی
روان‌شناسي شخصيت سالم از منظر قرآن(مقاله انتخابی)
احیای خانواده و اصلاح روابط خانوادگی (مقاله انتخابی)
آداب و خواص به کار بردن بوی خوش(مقاله انتخابی)
دمنوش های ایرانی
دختران هفت ساله با نشانه های بلوغ: چگونه مواد شیمیایی می توانند سلامت کودکان را به مخاطره بیاندازند؟(مقاله انتخابی)
گفتگو با دکترتفسیرعلی؛ استاد دانشگاه علیگر درباره طب سنتی ایران (مقاله انتخابی)
مرگبارترین آزمایش‌های علمی آمریکا
یک بطری پر از مرض، به افتخار صهیونیسم!