سلام وقت بخیر نوزاد ۳۲ روزه ای دارم که در زمان دفع خیلی زور می‌زند و گاها خیلی گریه میکنه و کبود می‌شود در بعضی‌ روزها ۷_۸ ساعت تلاش می‌کند تا دفع انجام دهد و اذیت میشود، ماساژ شکم با روغن هم تاثیری نداشته لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل یبوست و نفخ ندارد
بهار

با عرض ادب، جناب دکتر جهت تشویش و اظطراب چه معجون گباهی توصیه میکنید؟
نیره خاتون

سلام. من واریس پشت پا زیر زانو دارم. یک پرستار به من گفت بیا با سرنگ و با خون گرفتن رگهای واریستو تخلیه میکنم و خوب میشه. آیا این کار علمی هست و اینطوری درمان میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مریم

سلام وقتتون بخیر...من ۵روز در هفته باشگاه میرم.ایا میتونم این رژیم رو بگیرم؟
هانیه دهقانی

سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه
کد : 845
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۵
خبرها و نظرها
Share Email
مروری بر عملکرد معاونت عدالت جنسیتی

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین

زهرا نوری

مروري بر عملكرد معاونت عدالت جنسيتي


اين روزها با وجود گرم بودن بررسي و تصويب برنامه ي ششم توسعه، صحبت هاي بسیاری پيرامون ابعاد مختلف اين برنامه گفته ميشود ولي باز هم مانند گذشته معاونت زنان و خانواده در حاشيه ي ساير موضوعات قرار ميگيرد و از قاب ذره بين برخي از متوليان و مسئولين بيرون است در حالي كه مساله ي زن و خانواده از مسائل درجه يك كشور است.

در اين متن سعي ميشود ابتدا اشاره اي به برنامه ي پنجم توسعه و ميزان تحقق آن شود سپس نگاهي گذارا به برنامه ي ششم توسعه خواهيم داشت.

 
در حالی برنامه پنجم توسعه ماده 230 بعنوان تك ماده برنامه و اجرايي مسائل زنان با اطلاق كلي "تهيه برنامه توسعه جامع زنان و خانواده" با محوريت دولت و دستگاه هاي دولتي و با همكاري مركز امور زنان و خانواده رياست جمهوري، امور برنامه ريزي براي زنان را به پايان مي رساند كه نهایتا برنامه ي جامع بعد از مدتي تحت عنوان برنامه جامع" تشكيل، تحكيم و تعالي خانواده" در 290 بند به تصويب ميرسد. از جمله ويژگي هاي مثبت آن بودجه بندي، زمانبندي و مشخص كردن متولي برنامه در سازمان ها و نهادهاي ديگر است اما با بررسي اجراي اين 290 بند، از برنامه ي جامع حقيقتي تلخ برداشت ميشود. 

 
با تامل در گزارش عملكرد دولت در مدت سه ساله اش متوجه این نکته می توان شد که بيشترين دغدغه  و عملكرد اين معاونت در سه محور می باشد: 1- توجه به نهادها و اجلاس هاي بين المللي و انعقاد تفاهم نامه با صندوق بين المللي جمعيت 2- دغدغه ي اشتغال زنان 3- توجه به سازمان هاي مردم نهاد

 
در گزارش كار دوساله و سه ساله ي معاونت زنان و خانواده بيشترين حجم اين گزارشات را تعاملات بين المللي در برميگيرد. شركت در شصتمين كميسيون مقام زن با همراهي سازمان هاي مردمی و شركت افراد مذكور در كارگاه هاي آموزشي اين كميسيون همراه بود.

 
سوال اصلي اين است كه كميسيوني كه مهد فمينيست ها می باشد و محور برنامه هاي آن برابري جنسيتي است چه ضرورتي براي حضور مقامات ايراني و آموزش سازمان هاي مردم نهاد ايجاد ميكند؟ به علاوه آنكه اين معاونت در گزارش دوساله ي عملكرد خود به تدوين و ارائه ي گزارش هايي در كميسيون مقام زن اشاره كرده است كه اين ابهام و سوال ايجاد ميشود كه چرا ايران بايد گزارش وضعيت زنان خود را به مجامع بين المللي كه از اساس با ارزش ها و اصول دین ما مغایرت دارد، ارائه دهد؟همچنین در طي اين مدت از روي كار بودن دولت یازدهم، معاونت مذكور مدام دغدغه ي اشتغال و برابري فرصت دستيابي به اشتغال براي زنان نسبت به مردان مطرح ميشد تا اينكه اخيرا رياست جمهوري دستور محدوديت جنسيتي را در آزمون استخدامي به بهانه ي عدالت جنسيتي لغو كردند.

 
در شرايطي كه مردان جامعه ي ما در نرخ بيكاري بالايي به سر ميبرند و اسلام خرج خانه و نفقه را برعهده ي مرد گذاشته و شرط تشكيل خانواده شاغل شدن جوانان ما مي باشد اين عدالت نيست كه شرط محدوديت جنسيتي به بهانه ي واهي عدالت برداشته شود.

 
در باب برنامه ي پنجم توسعه و عدم تحقق آن بويژه در بعد فرهنگي و اجتماعي حرفهاي بسيار زيادي وجود دارد كه از توان اين نگارش خارج است، لكن جاي سوال دارد كه چرا دولت، امر خانواده را در پائين ترين درجه از مسائل زنان قرار داده و اهتمامي براي آن ندارد در حالي كه خانواده مساله ي درجه يك است. به عنوان مثال در پيگيري مرخصي زايمان خانم ها، اين معاونت به طور مداوم دغدغه ي از دست دادن كار زنان را دارد و اشتغال را بالاتر از پيگيري اين مرخصي و توجه به كانون خانواده ميداند و به اين توجيه كه بعد از اين مرخصي زنان كار خود را از دست ميدهند از پيگيري جدي و قاطع محروم كرده اند.

 
 مورد ديگری كه معاونت زنان عملكرد ضعيف خود را توجيه ميكرد اين بود كه در امر حجاب و عفاف چندين دستگاه متولي است و فقط بر عهده ي اين معاونت نيست در حالي كه اين معاونت مي بايست نقش فرابخشي خود را به كارميبرد و در اجراي اين برنامه ها پيگيري هاي جدي بعمل مي آورد.

 
و اما برنامه ي ششم توسعه:
 
در برنامه ي ششم توسعه معاونت زنان و خانواده به عنوان متولي اين حوزه، محور برنامه ي خود را عدالت جنسيتي در راستاي توسعه ي متوازن و پايدار برشمرده است كه خود جاي بحث فراوان دارد. در سند توسعه ي پايدار 17 آرمان وجود دارد كه آرمان 5 آن اشاره به برابري جنسيتي و توانمند سازي همه ي زنان و دختران دارد، عدالت جنسيتي در راستاي توسعه پايدار اولين تناقض انتخاب اين محور است يعني عدالت جنسيتي در راستاي برابري جنسيتي؛ كه در عمل هم در آزمون استخدامي امسال، اين عدالت جنسيتي تبديل به همان برابري و تشابه شد.

 
دوم آنكه عدالت جنسيتي و برنامه اي كه معاونت زنان پيرامون تحقق لايحه احكام برنامه ششم توسعه ارائه داد چقدر از دغدغه ها و سياستهاي كلي خانواده را در برگرفته است؟

 
در برنامه ششم توسعه حتي يك اقدام شاخص براي تحكيم و تعالي خانواده آورده نشده است اما به وفور اقدامات در راستاي تعاملات بين المللي ذكر شده است تا جايي كه براي نخبگان ما جهت شركت در آموزش هاي بين المللي فمينيست ها هم برنامه ريزي شده است. بنابراین عدالت جنسيتي شعاري است كه در عمل و حقيقت باعث برابري و تشابه ميشود كه قطعا اولين آسيب اين برابري و تشابه براي سوزاندن ريشه هاي خانواده است.

 
مسئولين ما بايد توجه داشته باشند كه دود پيروي از الگوهاي غربي به چشم خانواده ميرود. چرا ما بايد مجامعي را مهم بدانیم كه با تجويزهاي خود خفت و خواري براي زنان غرب بوجود آورده است و باعث شده تا مفهومي به نام خانواده در غرب وجود نداشته باشد؟

 
معيار غرب و  مجامع بين المللي مساله شكاف جنسيتي است كه وضعيت زنان ايران و شكاف جنسيتي در ايران را بدتر از عربستان ميداند! آيا مسولين می توانند این دروغ بزرگ را نبینند و به راحتی از کنار آن بگذرند؟ شايد بهتر است بانوان سرزمين خودمان قضاوت كنند كه آيا وضعيت زنان  عربستان كه حتي رانندگي و حق راي ندارند از بانوان اين سرزمين بهتر است؟

 
و در آخر اينكه بهتر است بجاي سرگرم شدن به بازي شكست خورده و نسخه ي مسموم كننده ي غرب، به فكر رفع مشكلات اساسي پيش روي زنان و خانواده، اوقات فراغت، شادي زنان و خانواده هاي سرزمينمان باشيم. 

منبع :

رجانیوز



نظرات
  ضمن عرض سلام وتشکر. درعین اختصار کامل بود. برای این حقیر هم جای سوال است که چرا ما بجای نزدیک کردن خود و جامعه به معیار های انسانی و مترقی دین مبین اسلام ، سعی می کنیم به معیار های بین المللی نزدیک شویم. کاش رئیس جمهور محترم و معاونت زنان و خانواده به جای ایجاد اشتغال پایدار به فکر آشیانه پایدار برای زنان و دختران ایران می بودند. که در اینصورت آرامش ، احترام ، عزت و همه چیز داشتند.
ارسال کننده نظر : محمد قاسمی      تاریخ ارسال نظر : ۲۰ آبان ۱۳۹۵


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12375بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15047بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35248بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46245بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17295بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23174بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63664بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536242بازدید]
زردی نوزادان[493990بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11472بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11596بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11272بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16132بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50916بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17744بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15240بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10981بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8448بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13041بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14396بازدید]

از میان مقالات

دنیای دیوانۀ صنعتِ آب‌ (مقاله انتخابی)
توالت فرنگی بهتر است یا توالت ایرانی؟ (مقاله انتخابی)
قرار گرفتن در معرض انبوه اطلاعات مغز را تهی می کند(مقاله انتخابی)
سینوزیت؛ همه گیری قابل درمان
جراحی زیبایی، جایز یا حرام؟
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟
صنعت قند با خریدن دانشمندان، تقصیرها را گردن چربی انداخت (مقاله انتخابی)
افسانه پیشرفت(مقاله انتخابی)
سیره فاطمی، درمانی برای فروپاشی خانواده(مقاله انتخابی)
هشدار: من از واژۀ «چاق» استفاده می‌کنم (مقاله انتخابی)
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
واکسینه کردن جهان؛ گیتز و راکفلر به دنبال کاستن از جمعیت جهان هستند(مقاله انتخابی)
کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
درسنامه مزاج شناسی- مقاله هفتم: راه کارهای عملی و کاربردی مزاج شناسی- آزمون های مزاج شناسی
تدابیر دوران بارداری (1)
مواد شیمیایی و تهدید سلامت کودکان(مقاله انتخابی)
تأثیر شرکت هاى تولید دارو بر تجویز پزشکان(مقاله انتخابی)
میلیاردرها در خدمت نسل کشی(مقاله انتخابی)
مک دونالدیسم(مقاله انتخابی)