[1056بازدید]
بوی سیب و ...
این مقاله به معرّفی چند نمونه خوش مزه، خوش اثر و خوش منظر از محصولات سیب می پردازد؛ محصولاتی که می توانند زندگی روزمرّه را شیرین تر و سلامتی خانواده ما را افزون تر نمایند.
|
[12772بازدید]
خواص تاثیرگذاری قارچ گانودرما تا چه حد واقعیت دارد؟
قارچ گانودرما با نام لاتین reishi یا ganoderma از هزاران سال پیش در طب سنتی آسیای شرقی مورد استفاده بوده است. در چین نمادی از سلامتی و طول عمر به همراه شادی و اقبال در زندگی بوده و بیش از ۲۰۰۰ سال است که برای درمان پزشکی استفاده می شود.
|
[27066بازدید]
جُلّاب؛ درمانگر خوش طعم و خوش رنگ
بسیاری از ما طبّ سنّتی را به داروهای عجیب و غریب، جوشانده های بدطعم و درمان های سخت می شناسیم؛ اما واقعیت این است که این تصوّر حاصل عملکرد ضعیف ما طبیبان این رشته است. طبّ سنّتی پر است از داروهای خوش طعم و خوش منظر و خوش بو و مطلوب و مطبوع که آثار درمانی شگفتی را رقم می زنند. جلّاب یکی از آنهاست که ...
|
[142031بازدید]
خاکروبه های شفابخش (2)؛ پوست تخم مرغ
در سال های نه چندان طولانی طبابتم، چند تُن پوست تخم مرغ را در داروهایم مورد استفاده قرار داده ام!! تعجّب می کنید؟خلاصه کلام من این است: عادت کردن ایرانی ها به مصرف علمی پوست تخم مرغ، بار عظیمی از روی دوش نظام سلامت ایران برخواهد داشت.
|
[202611بازدید]
خاکروبه های شفابخش (1)؛ پوست انار
پوست انار به لحاظ ترکیب شیمیایی دارای تانن و آلکالوئیدهای مختلف است. طبيعت آن سرد و خشك، دبّاغی کننده و دارای قوّت قبض شدید است.
|
[27298بازدید]
عسل؛ طعم بهشت
«عسل» واژه اي عربي است كه در فارسي «انگبين» ناميده مي شود. اين اكسير حيات بخش كه مورد عنايت قرآن كريم و حضرات معصومين(عليهم السلام) قرار دارد؛ آنچنان كه بايد، جـايگاه خـود را در سـبد تـغذيه اي ايرانيان نيافته است. شايد مهمترين دليل اين امر، اعتقاد عمومي به تقلّبي بودن عسل ...
|
[503559بازدید]
عنبر نسارا؛ پشگل پر خاصیت!
با شنیدن این اسم پرطمطراق، انسان ناخودآگاه، یک داروی خوش رنگ و بو را در ذهن خود مجسّم می کند؛ امّا در واقع، عنبر نسارا پشگل الاغ مادّه(به گویش محلّی ماچه الاغ) است. در کتب داروسازی طبّ قدیم، خواصّ دارویی انواع مدفوع و ادرار انسان و حیوانات مختلف شرح داده شده است. جالب آنجاست که این آثار ...
|
[39322بازدید]
خاکشی
خاکشی که دربین عامّه مردم، به اشتباه، به«خاکشیر» معروف شده است؛ نیاز به معرّفی ندارد؛ چرا که سالهاست جزء ثابت شربت های خنک تابستانی است. امّا این دانه کوچک و قهوه ای رنگ؛ آن قدر آثار مفید درمانی دارد که انسان را به شگفتی می آورد. در این مختصر به بعضی از آنها اشاره می کنیم.
|
|