سلام من ۴۷ سالمه پولیپ و فیبروم دارم برای من این درمان موثر است
هایده احمدی

سلام دکتر خسته نباشید در طب سنتی برای همانژیوم مهره کمر درمانی وجود دارد اگرسیو نیست ولی علایم درد ناک دارد
زهره

قابل توجه اونهایی که میگن زالو چرته و عفونت میاره، اولا زالو را نباید از هرکجا تهیه کرد باید زالو بهداشتی و پرورشی باشه، ثانیا من خودم ۷سال است که هرسال بدنم را هم حجامت میکنم و هم برای موارد خاص زالو می اندازم ، چند مورد را براتون بگم کفتون ببره، خودم ،پدرم و پدر بزرگم مشکل گرفتگی رگ قلب داریم، پدرم که سکته قلبی رد کرد، تا از بیمارستان مرخص شد بردیم ۱۶تا زالو روی قفسه سینه اش رو قلبش انداختیم ، الان ۷ساله گوش شیطون کر ، دیگه نگفته قلبم درد میکنه هرسال هم حجامت می کند، خودم هم پارسال قلبم گرفت اصلا دکتر هم نرفتم مستقیم رفتم زالو انداختم به مرور بعد ۳روز درد قفسه سینم افتاد. برای دیابتی که دکتر گفته بود باید پاش قطع شود ۳نوبت هفته ای ۱بار انداختیم پاش خوب شد سیاهی اش رفت ،زخمش هم خوب شد، برای ریزش مو هم طی چندسال گذشته چندین بار امتحان کردم هم ریزش مو قطع می شود و هم موهای نازک شده و درحال ریزش مثل کف سر قوی و پرپشت شد. اینها را برای رضای خدا گفتم ، دوست داشتید استفاده کنید نخواستید برید پول بدید قرص شیمیایی بخورید.
مصطفی

با عرض سلام.آقای دکتر فصد با تئغ بهتره یا با آنژیوکت؟
حسینی

سلام وقت بخیر خانم ۴۰ ساله لاغر اندام هستم بعد تشخیص دکتر به عفونت معده، دستور عرق نعنا و بارهنگ و عسل رو انجام میدم ولی صورتم جوش میزنه مصلحی داره؟ یا دارو رو عوض کنم؟
شیبانی

سلام آقای دکتر ۴۰سالمه ۳کیلو اضافه وزن دارم اما تری کلسریدم ۲۷۴ میشه لطفا بفرمایید چیکار کنم کاهش پیدا کنه؟ ممنون از لطفتان.
مادر

سلام وخداقوت آقای دکتربه استیصال رسیدم اول خدا دوم راه شما فرزند۶ماهه ای دارم ریفلاکس داره دارومیخوره شیرخشک رژیمی میخوره همه چیزنرمال بوده بخاطرنبودشیرخشک اوموم یه شیر خشک دیگه تست کردم بچه افتاده سرفه خشک وخلطی باهم این مدت وزن هم نگرفته دکترچرک خشک کن داد اصلافایده نداشت حالا۲تااسپری کورتون داده گفتآلرژیه،نمیخوام بدم چه کنم سرفه ماندگارنشه بهتربشه خدایی نکرده آلرژی تنفسی روبچه نمونه یک دنیاممنونتونم یه راه جلوپام بزارید نگرانشم
من

سلام مطالب فوق بسیار بسیار عالی مفید و مورد استفاده هسنتد خیلی ممنونم از زحماتتون
دیار

سلام،جناب آقای دکتر بسفایج برای بواسیر واقعا اکسیر بود میخواستم نظر شما رو برای درمان شقاق بدونم لطفا مأجور باشید
علی

سلام وقت بخیر جایگزین شیرخشک برای نوزاد چه چیزی توصیه می‌شود. البته مادر شیر ندارد و دایه هم پیدا نمی‌شود.
مریم
کد : 67889
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۴۰۳
خبرها و نظرها
Share Email
چگونه خانه‌ای امن برای رشد کودک بسازیم؟

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 

 

چگونه خانه‌ای امن برای رشد کودک بسازیم؟

 

 

 

 

 

 

آپارتمان‌نشینی خواه ناخواه شرایطی را بر خانواده‌ها تحمیل می‌کند که تغییرپذیر نیست. اما بعضی ویژگی‌ها و شرایط را خودمان در این سبک زندگی پیاده می‌کنیم که عوارضی برای رشد فرزندانمان و روحیهٔ خودمان دارند.

 

 


در این گزارش مهندس «حسین کریمی» پژوهشگر، طراح و مدرس معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی به راهکارهای دیگری برای کاهش آسیب‌های زندگی آپارتمانی اشاره می‌کند. این راهکارها در هر خانه‌ای و با هر ظرفیتی قابل‌اجراست.

 

 

 

 

مصالح و وسایل تزئینی بی‌خطر انتخاب کنید.


لبه‌های تیز میزها و مبلمان، وسایل دکوری ظریف و شکستنی، و... همه دلایلی هستند که دکوراسیون داخلی بیشتر خانه‌ها را برای کودکان، نامناسب می‌کنند و در بیشتر موارد مخالف زیست طبیعی کودکان هم هستند.

 

 


بچه‌ها معمولاً در اتاق پذیرایی بازی می‌کنند. پس کاکتوس‌ها، وسایل تزئینی شکستنی و مصالح خطرناک (مثل آجر آنتیک که برجستگی‌های خشن و تیز دارد) خطرساز خواهد بود.

 

 


بسیاری از والدین بعد از بچه‌دار شدن با هر آسیبی که به خاطر وجود این شرایط، به کودک می‌رسد تازه متوجه می‌شوند کدام لبهٔ تیز باید مهار شود و کدام وسیله خطرناک است باید از دسترس کودک دور باشد.

 


«حسین کریمی» با این توضیح و ضمن تأکید بر اینکه طراحی خانه نباید مانع بازی‌های هیجانی کودکان شود می‌گوید «در صورت امکان از وسایلی مثل تشک‌های ورزشی، تاب، سرسره و... نیز برای تخلیهٔ هیجان کودکان در منزل بهره ببرید.»

 

 


راه‌پله‌های شیک اما ناامن را فراموش کنید.


این پژوهشگر و طراح معماری ایرانی اسلامی، حفاظ و نردهٔ پله‌های معلق را که اخیراً مد شده برای خانه‌هایی که کودک خردسال دارند بسیار خطرناک می‌داند «هم فاصلهٔ خالی بین پله‌ها برای کودکان امن نیست، هم نرده‌های کنار پله‌ها امنیت لازم برای حفظ کودکان را ندارند.»

 

 


تیزی‌ها را نابود یا مهار کنید.


لبه‌های تیز پله‌ها یا آستانه‌های تیز، کودکان کوچکتر از ۲ سال را که هنوز پا نگرفته‌اند و چهار دست‌وپا راه می‌روند تهدید می‌کند.

 


کریمی در این باره توصیه می‌کند «از ایجاد کنج‌های تیز در خانه بپرهیزید. چون کودکان به‌دلیل نداشتن تعادل کافی، حین بازی با آنها برخورد می‌کنند و ممکن است اتفاقات وحشتناکی (مثل شکستن سر) برایشان بیفتد.»

 

 


در شومینه را ببندید!


در زمستان بخاری‌ها و شومینه‌ها به کودکان زیادی آسیب می‌رساند. این معمار ایرانی اسلامی توصیه می‌کند «در خانه‌هایی که کودک دارند، شوفاژ یا شومینه‌های در بسته استفاده شود.»

 

 


کف خانه را موکت یا پارکت کنید.


کودکان خردسال به‌علت عدم‌تعادل مدام می‌افتند و با سرامیک کف خانه برخورد می‌کنند.

 

 

کریمی در این باره می‌گوید «بهتر است کف‌پوش خانه از موکت یا پارکت باشد. اگر بخشی از خانه را برای بازی کودکان انتخاب می‌کنید ترجیحاً آنجا را با تاتامی بپوشانید تا بدون ترس و نگرانی شما، به بازی بپردازند.»

 

 

 


دوربین نظارتی یا پنجره‌ای به سمت اتاق کودک


مادران همیشه نگرانند که موقع آشپزی و رسیدگی به کارهای خانه، وقتی کودک در اتاق خودش و دور از چشم مادر مشغول بازی است، اتفاقی برای او بیفتد.

 


کریمی توصیه می‌کند «برای نظارت بهتر بر اتاق کودک از دوربین های نظارتی بهره ببرید یا یک پنجرهٔ زیبا بر دیوار بین پذیرایی و اتاق کودک داشته باشید.»

 

 


خاک‌بازی، از واجبات زندگی کودک


خاک در باورهای اعتقادی ما جایگاه ویژه‌ای دارد. در اسلام آمده که انسان از خاک است و به خاک برمی‌گردد. اسلام حس خوب انسان به خاک را هم فطری می‌داند. بزرگان دینی ما بارها به خاک‌بازی کودکان توصیه کرده‌اند و آن را باعث رشد کودکان دانسته‌اند.

 

 


روزی حضرت محمد(ص) کودکانی را مشغول خاک‌بازی دیدند که بعضی از اصحاب، آنها را از بازی نهی کردند. پیامبر(ص) فرمودند «بگذارید بازی کنند، خاک بهار کودکان است.» (مجمع الزوائد، ج۸، ص۱۹۸)

 

 


دانشمندان می‌گویند در خاک باکتری‌های مفیدی وجود دارد که باعث افزایش «سروتونین» مغز می‌شود. سروتونین یک مادهٔ حیاتی برای بدن است که بر خلق‌وخو، حافظه، شادابی، یادگیری، اشتها و... تأثیر می‌گذارد.

 

 


خاک باعث تقویت سیستم دفاعی بدن هم می‌شود. در کتاب «چرا خاک خوب است» آمده «بگذارید کودکتان کودکی کند. اگر کودک شما هر روز با دست‌ها و لباس‌های خاکی و کثیف به خانه نمی‌آید، بدن او در حال ساخت ارتش ایمنی لازم برای بدنش نیست. در حالی که این مسأله حیاتی است.»

 

 

 


وسایل خاک‌بازی را به خانه بیاورید.


خاک منعطف است و کودک می‌تواند با فکر و خلاقیت خودش آن را به اشکال مختلفی درآورد. این ویژگی باعث می‌شود هوش، خلاقیت، اعتماد به نفس، تجسم فضایی و هماهنگی اعصاب و عضلات کودک تقویت شود. خاک‌بازی عصبانیت کودکان را کاهش می‌دهد و آرامش بی‌نظیری را بر روح و روان آنها حاکم می‌کند. به همین دلیل است که بچه‌ها از بازی با خاک خسته نمی‌شوند.

 

 

 


کریمی با این توضیح می‌گوید «این روزها وسایل خاصی برای بازی با خاک برای کودکان ساخته شده که می‌توان در طراحی خانه از آنها بهره برد؛ البته باید آنها را طوری در طراحی بگنجانیم که نظافت خانه هم رعایت شود.»

 


منبع :

خبرگزاری فارس



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14704بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[17123بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[37742بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[49238بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19209بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[25231بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[67134بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[542107بازدید]
زردی نوزادان[497963بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13499بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12172بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11955بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16764بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [52530بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18623بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16050بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11640بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8957بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13633بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15133بازدید]

از میان مقالات

روان شناسى به مثابه دین(مقاله انتخابی)
نگاهی ویژه به بیوتروریسم دارویی آمریکا(مقاله انتخابی)
نکاتی در باب ترس از ازدواج و تأخیر در آن
حکمت تحریم گوشت خوک در قرآن، حدیث و علم(مقاله انتخابی)
پشت پرده امپراطوری کوکا کولا(مقاله انتخابی)
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
ورزش از دیدگاه طبّ سنّتی و اسلامی
مرض عقوبت
آرامش دیداری (1)
بزرگی خوش خیم پروستات
حجامت شناخت؛ مقاله سوّم؛ تمهیدات حجامت
جُلّاب؛ درمانگر خوش طعم و خوش رنگ
از پروتکل سران صهیون تا آنفولانزای خوکی(مقاله انتخابی)
نسبت دستاوردهای علمی با آموزه‌های قرآن از منظر علامه طباطبایی(مقاله انتخابی)
خاکروبه های شفابخش (1)؛ پوست انار
اهداف پشت پرده محصولات اصلاح شده ژنتیکی(مقاله انتخابی)
خطر انحلال نرم طب اسلامی در مبانی طب کلاسیک و راهکار عبور از موانع تحمیل شده(مقاله انتخابی)
پیاز درمانی برای مشکلات زنانه
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام)
ویز،اپلیکیشن ناوبری اسراییل (مقاله انتخابی)