سلام. دخترم ۱۴ ماهشه. خیلی بد غذاست. وزنش کمه. شیر خشکیه. شیر خشکشم خیلی کم میخوره. ازمایش داده مشکلی نداشته.یه مقدار خیلی کم کمبود آهن داشت که دکترش گفتن قابل توجه نیست. شربت اشتها آور هم تاثیر نداره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
مریم

سلام‌خسته‌نباشید‌من‌۲روزپیش‌واکسن‌۶ماهگی‌پسرم‌وزدم خیلی‌اذیت‌شدباهمسرم‌تصمیم‌گرفتیم‌واکسن‌۱سالگی‌وواکسن ۱۸ماهگی‌ونزنیم‌‌مشکلی‌پیش‌نمیاد
رضا

سلام من ۴۴ ساله هستم و ۳ دوره پریود نشدم ، و علائم یائسگی رو داشتم بدنم گر میگرفت ، بعد با پیاز درمانی آشنا شدم به طور منظم ۲دوره انجام دادم ،که دوره دوم روز هفتم پریود شدم و همون ابتدای پیاز درمانی ،علائم گر گرفتگی که داشتم از بین رفت . البته که سبک زندگی م رو عوض کردم ، پیاده روی و حذف شکر و کلا سبک زندگیم سالم شد. رفتم دکتر سونکرافی واژن کرد گفت رحم ت پاکت و کیست نداری و دیواره رحمم زخیم شده بود گفت اون هم رفع شده.
پرستو

با عرض سلام و تشکر از شما و سایت خوبتون من با دو دوره 15 روزه و ماه سوم دوره ی 8 روزه دیگه پریود نشدم و بعد از چندین مرحله ازمایش متوجه شدم که باردارم و الان 6 ماهه هستم.در صورتیکه دکتر گفته بود دارم دچار یائسگی زودرس میشم و ذخیره ی تخمدان خیلی کمی داشتم.خداروشکر که این مقاله رو دیدم و اجرا کردم. خواستم نظرم دلگرمی باشه برای دوستانی که شرایط من رو داشتن.تنتون سلامت باشه خدا خیرتون بده
مریم

سلام وقت بخیر برای من گفتن ک باید بادکش رحم وتخمدان و کتف و کمر انجام بدم و یک روز در میان باشه.ایا همه ی قسمت هارو در یک روز انجام بدم ؟
نگین

سلام آقای دکتر ،بنده از شما سوالی پرسیدم که واقعا جوابش هیج جا پیدا نکردم این که حجامت حرارتی با حجامت معمولی فرقش چیه ؟ اما شما در جواب شعر نوشتین . بی زحمت جواب سوالم بدید ممنون میشم.
.

سلام آقای دکتر میخواستم بپرسم حجامت حرارتی با حجامت معمولی چه فرقی داره؟ما دیروز یه جایی رفتیم گفتن باید حجامت حرارتی بشید که هزینه ش هم ۵۰۰هزارتومن میشه
.

سلام وقت بخیر من اقام سه سال هست مدام سکسه میکنه هر چی دکتر رفته دارو دادن اصلا فایده نداره سکسه اش قطع نمیشه گفتن باید عمل کنی لطفا میشه راهنمایی کنید راه درمانش چی هست ممنون
عاطفه رشیدی

سلام و سپاس از زحمات شما.جسارتا برای زخم های داخل مقعد ناشی از یبوست چه باید کرد؟همان شقاق گویا و بیرون زدگی و ضایعه گوشتی ندارد اما هنگام اجابت مزاج بسیار درد میکشد. و سوال بعدی برای جلوگیری از تکه تکه شدن مدفوع چه باید کرد؟رعایت همه موارد مقاله تقریبا انجام شده ..مزاج گرم و خشک لاغر اقا .ممنون اگه راه حلی بفرمایید برای هر دو مشکل
محمد

سلام و عرض ادب من 5 ماه دیگر 43 ساله میشوم حدود یکی دوسال هست موهای زائدی در صورتم در حال رشد و زیاد شدن هستند روی بینی و بالای گونه ها تا زیر چشم و کنار ابروها اولا دلیل این امر چیست؟ و در ثانی چه چاره ای برای توقف رشد آنها وجود دارد؟ و ثالثا لیزر و اماکنی که وجود دارند و ادعای توقف رشد دارند درست می گویند؟و عوارض لیزر چیست و آیا خطرناک است؟
بیمار
دستگاه اسکلتی-عضلانی و بافت همبند
خارپاشنه
تعداد: 12 میانگین: 3.25
[تعداد بازدید : 86332]

[نسخه چاپی]

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین


خارپاشنه


تعریف


  خار پاشنه، زایده ای استخوانی است که در استخوان پاشنه پا پدید می آید.

 

مچ پای انسان مرکب از هفت استخوان است که بزرگ ترین آنها، استخوان پاشنه است. گاهی در این استخوان، یک زایده خار مانند تشکیل می شود که دردناک شده و می تواند در راه رفتن اختلال ایجاد کند.

 

مهم ترین علت دردهای پاشنه، خار پاشنه است؛ امّا جالب این جاست که این درد به علّت خار به وجود نمی آید؛ درواقع، درد را همان چیزی به وجود می آورد که باعث به وجود آمدن خار پاشنه هم هست. خار پاشنه در اثر التهاب فاسیای کف پا ایجاد می شود. فاسیای کف پا، یک باند پهن است که در کف پا از پاشنه تا انگشتان پا کشیده می شود. اگر به هر علّت، فاسیا ملتهب شود و این التهاب طول بکشد، می تواند باعث رسوب کلسیم در محل اتصال فاسیا به پاشنه پا شود. این رسوب غیر طبیعی کلسیم، به شکل یک زایده کوچک خارمانند است که به آن خار پاشنه گفته می شود. خار پاشنه به خودی خود دردناک نیست بلکه درد، ناشی از کشیدگی فاسیا است.

 

 

علل و عوامل


چنانکه گفتیم، علّت بروز این بیماری، وارد آمدن فشار یا آسیب به بافت پاشنه پاست که به التهاب فاسیای کف پا و استخوانی شدن بست های کف پا منجر می گردد. عوامل متعدّدی می توانند این مساله را موجب شوند که به طور عمده عبارتند از:


- اضافه وزن (خار پاشنه بیشتر در افراد چاق دیده می شود).


- افزایش ناگهانی وزن در دوران بارداری.


- صاف بودن کف پا.


- مشکلات بیو مکانیک ( ناهنجاری هایی که منجر به راه رفتن غیر عادی می شود).


- التهاب مفاصل کف پا به هر دلیل.


- پوشیدن کفش نامناسب(پاشنه خیلی بلند کفش، تنگ بودن کفش، کفش بدون پاشنه و صاف و …)


- دویدن (راه رفتن زیاد از دویدن کمتر ضرر دارد).


- ایستادن به مدت طولانی.


- مصرف چای، هم در ایجاد التهاب اوّلیه فاسیای کف پا و هم در رسوب ثانویه کلسیم و تشکیل خار پاشنه موثّر است.


علایم و عوارض


 خار پاشنه، عموما، خود را با درد می نمایاند. درد خار پاشنه، به صورت دردی مبهم است اما گاهی هم به صورت دردی تیز حس می شود و فرد ابراز می دارد که چیزی همچون سوزن درون پاشنه پاست که بر اثر فشارهایی مثل راه رفتن، درد ایجاد می کند. محل احساس درد در مرکز پاشنه یا لبه داخلی آن است؛ شدت درد خار پاشنه در ابتدای صبح، بعد از بیدار شدن و نیز بعد از استراحت، بیشتر است و با راه رفتن کم می شود. این درد، در اولین قدم بعد از استراحت طولانی مدت، بسیار شدید است. راه رفتن روی سطوح سخت و نا هموار و حمل اشیاء سنگین، منجر به افزایش درد می شود. گاهی هم با وسیع شدن زایده، درد خود به خود نیز ایجاد می گردد که در حال استراحت هم باقی می ماند. در برخی حالات که هنوز بیماری پیشرفت چندانی ندارد، ممکن است که فرد کاملا بدون علامت باشد و بیماری وی،به طور اتّفاقی در عکس ساده رادیولوژی تشخیص داده شود.


درمان


فرد مبتلا، بر اثر درد به هنگام راه رفتن، سعی می کند فشار زیادی به پای مبتلا وارد نسازد؛ در نتیجه لنگان لنگان راه می رود و این لنگش، به مرور زمان و در صورت عدم درمان، موجب پیدایش ناراحتی هایی در قسمت تحتانی کمر و زانو می شود. بنابراین خار پاشنه را باید حتما مداوا کرد. اصول درمانی خار پاشنه ساده و شامل موارد زیر است:


- استراحت: اولین قدم در درمان خار پاشنه، استراحت است در بسیاری از موارد دیده شده که استراحت به تنهایی حتی دردهای شدید را از بین برده است. همچنین بیمار بایداز ایستادن طولانی مدت هم خودداری کند.


 - کاهش وزن: در درمان خارپاشنه موثر است.


 - استفاده از پد پاشنه: پد مخصوص خار پاشنه را می توانید از داروخانه ها تهیه نموده، به طور دایم در کفش خود استفاده کنید. پد، باعث کاهش فشار بر روی پاشنه و بهبود درد پا خواهد شد.


انجام ورزش هایی که در درمان خار پاشنه موثر هستند :


الف – کشش فاسیای کف پا: یک باند پهن در کف پا و زیر انگشتان پا قرار دهید و دو سر آن را در در دست گرفته بکشید به طوری که انگشتان پا به صورت نزدیک شوند. این وضعیت را به مدت سی ثانیه نگه دارید.هفت یا هشت مرتبه در روز، این کار را تکرار نمایید.


ب – کشش تاندون آشیل: بایستید و یک پا را جلوتر از پای دیگر قرار دهید، پای جلویی را از زانو خم کنید. دقت کنید که تماس کف هیچ یک از پاها نباید با زمین قطع شود. در این حالت باید در پشت ساق، احساس کشش نمایید. این حالت را به مدت سی ثانیه نگه دارید و هفت یا هشت بار در روز انجام دهید.


ج – گرفتن خودکار با پا: یک خودکار را روی زمین قرار دهید و با پاها آن را از زمین بردارید به طوری که کل انگشتان پا اطراف خودکار را بگیرد. برای پنج ثانیه خودکار را به همین حالت نگه دارید. انجام این کار ، سه یا چهار بار در روز کافی است.


د – نوشتن حروف الفبا : با انگشت بزرگ پا ، حروف الفبا را در هوا بنویسید.این کار را سه بار در روز برای هر پا ، انجام دهید.


- استفاده از آب گرم : هر روز عصر یا صبح یا قبل از بیرون آمدن از رختخواب، به مدت پانزده دقیقه پاهایتان را در آب گرم قرار دهید. سپس پای خود را خشک کرده و به مدت پنج تا ده دقیقه با گوشت کوب به ملایمت روی پاشنه پا بکوبید. مراقب باشید ضربه هایتان محکم نباشد.


استفاده از یخ: در یک لیوان بستنی ، آب بریزید و در فریزر قرار دهید . پس از نیم ساعت یک چوب بستنی در لیوان قرار دهید و  بگذارید کاملاً یخ ببندد؛ سپس چوب بستنی را در دست گرفته و به صورت دایره های هم پوشان روی پاشنه پا بکشید به طوری که هر دایره، نصف دایره قبل را بپوشاند. البته این روش تنها در کم کردن درد و التهاب موثّر است و نمی تواند باعث درمان بیماری شود.


 ـ کفی مخصوص کف پای صاف: چنانچه کف پایتان صاف است و قوس طبیعی خودش را ندارد؛ از کفی های خاص به منظور حفظ قوس کف پا بهره ببرید.

 

سایر درمان های رایج در طبّ کلاسیک


مصرف داروهای ضد التهابی غیر استروییدی(مثل استامینوفن، بروفن، مفنامیک اسید و ایندومتاسین) به عنوان مسکّن، تزریق کورتون به عنوان ضدّ التهاب، استفاده از دستگاه الکتروتراپی از روش های مورد استفاده در طبّ کلاسیک هستند. اگر درمان با شیوه های مزبور امکان پذیر نشود، با عمل جراحی خار پاشنه خارج می شود.


 پس از بهبودی، توصیه به استفاده طولانی از پد پاشنه و ورزش های کششی، مصرف کمتر چربی ها و افزایش مصرف ویتامین C می شود.


درمان خار پاشنه به شیوه طبّ ایرانی


«طبیب اصفهانی» می گوید:


«خَلَد گر به پا خاری، آسان برآید      چه سازم به خاری که بر دل نشیند»

 

ما هم با طبیب اصفهانی هم عقیده ایم. درمان خار پاشنه ساده است. با انجام اقدامات درمانی ذیل، بیمار به مدّت طولانی – و گاه تا پایان عمر – از شرّ درد و آزار خار پاشنه راحت خواهد شد. البته اقدامات فوق الذّکر – به جز داروهای شیمیایی و جرّاحی – هم مورد تایید ما هستند؛ امّا میزان اثربخشی آنها کمتر از روش هایی است که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:


خار پاشنه یک درد سرد است. طبق یک قانون، تقریباً هر دردی که در شب و یا با استراحت بیشتر می شود و با فعّالیت، گرم کردن و مانند آن کمتر می شود؛ دردی است سرد و راه درمان آن هم استفاده از گرماست. درمان خار پاشنه در طبّ سنّتی هم بر اساس همین اصل استوار است.


۱- ماساژ: یکی از بهترین راه ها برای درمان خار پاشنه، ماساژ پاشنه پا و اطراف تاندون آشیل با یک روغن گرم(روغن زیتون، سیاهدانه، کنجد، هسته قیسی، نارگیل، شترمرغ، کوهان شتر و …) است.


این کار بهتر است شب ها قبل از خواب انجام شود و ماساژ تا جذب کامل روغن به پوست ادامه پیدا کند. اضافه کردن کمی فلفل، دارچین یا زنجبیل به روغن و کشیدن یک پلاستیک فریزر روی محلّ ماساژ، اثر درمانی را بسیار بیشتر می کند. معمولاً کاهش درد از همان روز اوّل ملموس است و کم کم کامل می شود. اغلب، تداوم روغن مالی، به تنهایی بیماری را درمان می کند.


۲- گرم نگه داشتن موضعی: پیشنهاد ما آن است که به جای استفاده از پدهای معمول، تکّه ای پشم در کفش خود و زیر پاشنه پا قرار دهید و اثرات درمانی فوق العاده آن را مشاهده کنید. پوشیدن جوراب پشمی، استفاده از کرسی در فصل سرما و ایستادن روی آجر داغ هم راه های مناسب دیگری هستند.


۳- حجامت یا زالواندازی: انجام این دو کار با کاهش سریع التهاب در پاشنه پا، اثر بسیار عالی در از بین رفتن بیماری دارد. اکثر مواقع یک بار حجامت یا زالواندازی کافیست؛ امّا در صورت ضرورت تکرار می شود. محلّ انجام حجامت یا زالواندازی می تواند دو طرف تاندون آشیل(به ویژه سمت داخل پا) باشد.


۴- پرهیز از مصرف غذاهای سردی: همان طور که گفتیم، خار پاشنه بیماری سردی است؛ بنابراین اگر بیمار در حدّ امکان از غذاهای گرمی در رژیم غذایی خود استفاده کند؛ خار پاشنه سریعتر بهبود خواهد یافت. برای مثال، تداوم در مصرف سیر، درد خار پاشنه را بهبود خواهد داد.


بنابر همین استدلال، مصرف غذاهای سردی – از جمله بیشتر لبنیات – برای بیمار مضرّ خواهد بود.


۵- استفاده از کلسیم های طبیعی: با آن که گفتیم که خار پاشنه حاصل رسوب غیر طبیعی کلسیم در استخوان پاشنه است و علی القاعده انتظار می رود که مصرف غذاهای حاوی کلسیم، بیماری را تشدید کند؛ امّا به نحو جالبی، مصرف خوراکی کلسیم های طبیعی، شدّت بیماری را کم و آن را به تدریج درمان می کند. بهترین روش هم آن است که روزی ۲-۱ بار و هر بار نصف قاشق چایخوری پودر پوست تخم مرغ آسیاب شده را با کمی عسل روی زبان خود ریخته و ببلعید. مصرف روزی یک قاشق مربّاخوری پودر سنجد در نصف استکان عرق زیره هم می تواند شما را به نتیجه مطلوب برساند.


۶- با انجام اقدامات فوق الذّکر تقریباً می توانید مطمین باشید که به نتیجه مطلوب خواهید رسید. امّا دو نکته را فراموش نکنید:


- اگر یبوست دارید آن را درمان کنید.


- استرس از عوامل تشدید هر التهابی در بدن است؛ اگر به آن دچار هستید، به فکر درمانش باشید.



نظرات
  سلام. من واریس پشت پا زیر زانو دارم. یک پرستار به من گفت بیا با سرنگ و با خون گرفتن رگهای واریستو تخلیه میکنم و خوب میشه. آیا این کار علمی هست و اینطوری درمان میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ارسال کننده نظر : مریم      تاریخ ارسال نظر : ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
  

سلام. برای سبک شدن واریس خوب است اما با این کار معمولا درمان کامل صورت نمی گیرد.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳



  با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
ارسال کننده نظر : عزیزه      تاریخ ارسال نظر : ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
  

سلام، بهتر است حضورا به همکاران مراجعه کنید ولی تا آن وقت: مواضع دردناک را هر شب با روغن زیتون خام ماساژ دهید و آنها را گرم نگهدارید. پوست تخم مرغ های مصرفی را دور نریزید؛ آنها را شسته، خشک و آسیاب نموده روزی دو بار هر بار نصف قاشق چایخوری از این پودر را با کمی عسل روی زبان خود ریخته ببلعید. گرمی بیشتر بخورید به خصوص سیر و زنجبیل.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳



  ببخشید آقای دکار انگشت پا از بیرون با لمس کردن گرمه ولی از داخل احساس سردی و یخ زدگی می کنند و جدیدا هم درد می گیره
ارسال کننده نظر : ف      تاریخ ارسال نظر : ۳ تير ۱۴۰۲


   سلام استاد وقتتون بخیر حدود 3 ماه هست خانمی ۴۵ ساله شب که میشه انگشتای پای راستش یخ میزنه .روزا کمتره این سردی ل ۶ ماه هم هست روی صورتشون جوش های صورتی و چرکی میزنه مخصوصا کنار بینی و روی بینی.زیر چانه اشون هم بعضی اوقات میخاره و جوش بی رنگ ریز ظاهر میشه همچنین چند روز پیش آزمایش دادن دکتر گفته کلسترول و چربی خونشون بالاست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ارسال کننده نظر : ف      تاریخ ارسال نظر : ۱ تير ۱۴۰۲
  

سلام. برای درمان تخصصی بهتر است حضورا به همکاران مراجعه کنید. تا آن موقع: روزی سه استکان از مخلوط عرق های کاسنی و شاهتره میل کنید. تند و چرب و مصنوعی نخورید. روزی یک عدد سیب سرخ متوسط (یا سه عدد سیب گلاب متوسط) را بعد از گرفتن پوست و هسته ها، رنده کنید و دو قاشق غذاخوری عرق بیدمشک، دو قاشق غذاخوری گلاب، یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری تخم شربتی اضافه کرده بعد از خیس خوردن دانه ها میل کنید. 


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲ تير ۱۴۰۲



  سلام دکتر وقت بخیر من وقتی روی زمین میشینم کمرم درد میگیره و موقع بلند شدن نمیتونم کمرم رو همون لحظه صاف کنم و یک تا دو دقیقه خمیده راه میرم تا بتونم کمرم رو صاف کنم ، یا وقتی مثلا نیم ساعت یا بیشتر یکجا ثابت می ایستم کمرم درد میگیره اما برای نشستن روی مبل همچین مشکلی ندارم یا اگه روی زمین پشتی یا بالشت پشت سرم باشه باز مشکلی ندارم البته این مشکل رو از ۱۱یا ۱۲ سالگی دارم گاهی بهترم گاهی هم تشدید میشه الان ۳۷ ساله هست یکی از اطبا قبلا بهم گفت این به خاطر خشکی است باید این خشکی رو از بدنت خارج کنی می خواستم بدونم آیا نظر. شما هم همینه ؟ واگر همینه چطور باید خشکی کمرم رو از بین ببرم ؟ واگر علت دیگه ای داره لطفا برای درمان راهنماییم کنید
ارسال کننده نظر : فاطمه      تاریخ ارسال نظر : ۲۷ دي ۱۴۰۰
  

سلام، این اقدامات کمک کننده اند: کمر را با شال پشمی ببندید. مواضع دردناک را هر شب با روغن زیتون خام ماساژ دهید و آنها را گرم نگهدارید. پوست تخم مرغ های مصرفی را دور نریزید؛ آنها را شسته، خشک و آسیاب نموده روزی دو بار هر بار نصف قاشق چایخوری از این پودر را با کمی عسل روی زبان خود ریخته ببلعید. بادکش گذاری هم خوب است. گرمی بیشتر بخورید 


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲ بهمن ۱۴۰۰



  سلام 1.ببخشید خواستم لطف کنید بفرمایید شیر وپودر سنجد درمان کننده ارتروز زانو است یا مسکن می باشد؟ 2.شیر بز وانجیرسیاه درمان کننده ارتروز است یا مسکن می باشد؟ 3.خوردن ترکیب شیر بز وانجیر سیاه وپودر سنجد باهم دیگه مشکلی نداره ونقش درمان کنندگی ارتروز زانو را دارد . ممنون میشم سه تا سوال رو جواب بفرمائید اجرکم عندالله
ارسال کننده نظر : فروزان      تاریخ ارسال نظر : ۲۶ مرداد ۱۴۰۰
  

سلام. هر سه مورد خوب هستند و بافت را ترمیم می کنند.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۰ شهريور ۱۴۰۰



  سلام دکتر عزیز من ۳۲ سالمه به دکتر دست رسی ندارم لطفا راهنمایی کنید خیلی وقته خار پاشنه دارم الان دو ماهه شدید شده تازگی ها حس میکنم از پاشنه پا به سمت بالا یه تیری چیزی هست که پاهامو کش میگیره بخصوص صبح ها سنگین میشه پاهام بد جوری بند بند بدنم سرده ولی اگر لباس نسبتا نرمال بپوشم عرق ریزی اذیتم میکنه من توی اوج سرمای زمستان لباس بهاری می پوشم هرچند سریع سرمامیخورم سینه پهلو میشم ولی اگر لباس مناسب زمستان بپوشم عرق ریزی اذیتم میکنه چیزی گرم بخورم صفرام میاد بالا احساس میکنم سر معده جیزی تلخی هست اذیتم میکنه الان موندم چکار کنم اگر گرمیجات نخورم درد پاها و نفخ شکم و معده ام اذیت میکنه اگر بخورم تلخی توی معده حس میکنم ممنون میشم جواب بدین توان مراجعه به دکتر ندارم
ارسال کننده نظر : شکریه      تاریخ ارسال نظر : ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
  

سلام. توضیحات لازم در مقاله آمده است. علاوه بر آن روزی سه استکان از مخلوط عرق های کاسنی و شاهتره میل کنید. تند و چرب و مصنوعی نخورید. با مشورت پزشک حجامت هم بکنید. 


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۸ خرداد ۱۴۰۰



  سلام. تقریبا ۱۶ سال راننده بودم .مدت دوساله پا درد زیاد دارم تا هفته پیش که با رادیولوژی مشخص شد خار پاشنه دارم .اما بیشتر از پاشنه پنجه ی پام درد داره . آیا مربوط به همون خار پاشنه هست؟ اول صبح خیلی زیاده
ارسال کننده نظر : علی      تاریخ ارسال نظر : ۱۵ خرداد ۱۴۰۰
  

سلام. می تواند باشد.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۶ خرداد ۱۴۰۰



  سلام آقای دکتر ممنون بخاطر مطالب خوبتون.بمدت دو ماهه روزی یک ساعت پیاده روی دارم اما یک ماه اخیر علائم خارپاشنه دارم تا الانم دو هفته‌س طبق فرمایشتون پودر پوست تخم مرغ و عسل میخورم اما همچنان صبح با درد شدید بیدار میشم یه کم ورزش کشش پا انجام میدم بهتر میشم. آیا لازمه پیاده روی روزانمو بذارم کنار؟ ممنونم راهنمایی کنید نگرانم شرایطم بدتر شه
ارسال کننده نظر : سحر      تاریخ ارسال نظر : ۱۲ آذر ۱۳۹۹
  

سلام. خیر ولی بهتر است حضورا به یکی از همکاران مراجعه کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۴ آذر ۱۳۹۹



  باسلام وتشکرفراوان بنده دچارکم آبی دیسک کمر مهره 4و5 هستم می خواستم درباره راههای درمان کم آبی دیسک کمرم کمکم کنید سپاسگذارم
ارسال کننده نظر : آیدا      تاریخ ارسال نظر : ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
  

سلام، کمر را با شال پشمی ببندید. مواضع دردناک را هر شب با روغن زیتون خام ماساژ دهید و آنها را گرم نگهدارید. پوست تخم مرغ های مصرفی را دور نریزید؛ آنها را شسته، خشک و آسیاب نموده روزی دو بار هر بار نصف قاشق چایخوری از این پودر را با کمی عسل روی زبان خود ریخته ببلعید. با مشورت پزشک، خونگیری از مسیر درد به عمل آید. بادکش گذاری هم خوب است. گرمی بیشتر بخورید به خصوص سیر و زنجبیل.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۶ شهريور ۱۳۹۹



 
12345678910...
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

آرامش دیداری (1)
لطفاً کمی غیربهداشتی باشید!! (مقاله انتخابی)
زندگیِ آزمون‌زده (مقاله انتخابی)
چرا آدم‌های خوب در شبکه های اجتماعی تحمل ناپذیر می‌شوند؟ (مقاله انتخابی)
ویراست ششم کتابچه مرهم
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟
​تکنولوژی تراریخته؛ راهی برای افزایش محصول یا بیماری؟ (مقاله انتخابی)
«با لبخند کارکردن» چگونه به زنان آسیب می‌رساند؟ (مقاله انتخابی)
بهداشت جنسی کودک
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک
گرداب تربیت بچه (مقاله انتخابی)
5 برنامه غذایی پیشنهادی به زوج های نابارور
ویز،اپلیکیشن ناوبری اسراییل (مقاله انتخابی)
آرامش دیداری (2)
سالنامه حجامت 1400 شمسی (هدیه پایگاه طب شیعه)
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
اعتیادی کراک‌گونه به بوتاکس (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
مَـــرهَـــم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست سوّم)
مسواک وحیانی
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
قبل از انتشار عکس فرزندتان در فیسبوک، به آینده‌اش فکر کنید (مقاله انتخابی)
بوی سیب و ...
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟