سلام عزاداریهاتون قبول حق ببخشید من وقتی خیلی خسته و مثلا چند شب درست نخوابیدم یکی از چشم هام معمولا چشم چپ درد شدید میگیره یه حالت تهوع خفیفی هم بهم دست میده،وقتی آب عسل میخورم در مراحل اولیه درد ،سریع چشمم خوب میشه،اینحالت قبلا مثلا سالی یا چندسالی یبار ایجاد میشد،الان چون در دوران شیردهی و بیخوابی و بدخوابی های زیادی هستم اینحالت هرچند وقت یکبار پیش مییاد و اخیرا مجبور به مصرف مسکن میشم در کنار آب عسل میخواستم بپرسم مشکل اصلی درچشمم چی هست و چه موارد پیشگیرانه ای انجام بدم مشکل بینایی وقند و فشار خون و...ندارم با تشکر
زری

سلام و عرض احترام خدمت شما بزرگوار. دخترم دوماهشه و شیرخشک آپتامیل پپتی میدم. وزن گیری خوبه نفخ و دل درد هم نیست. ولی پنج روز یک بار اگر ماساژ ندم شکمش کار نمیکنه یک دو بار هم اندازه عدس بهش کره دادم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
فاطمه

سلام دکتر جان من کلا هم غلبه سودا هم صفرا وهم دم و بلغم دارم این برنامه ک نوشیتد میتونه مشکلو بیماری‌ها افسردگی مشکلات گوارش درست کنه
پویا

سلام مادرم ۶۴ساله هستند بیماری دیابت و مشکل قلبی دارند اخیرا مچ دستش دچار تورم و درد شدید شده که در مراجعه به پزشک تشخیص تنگی کانال مچ دست دادند آیا جنابعالی میتونید راهنمایی بفرمایید.
مروارید

سلام وقت بخیر درمان سرگیجه که عاملش مشکل مایع گوش میانی است ،آیا راه حلی دارد؟
مروارید

سلام. من دو دوره است که از پیازدرمانی استفاده میکنم ولی هنوز پریود نشدم و هیچ علائمی هم از اینکه میخوام پریود بشم ندارم. خیلی مایوس شدم. چکار کنم؟
مینوش

با سلام و خدا قوت برای بیماری کرون که خفیف هست چه کارهایی انجام دهیم با تشکر
عزیزه

هیچ قانونی به اسم واکسن اجباری وجود نداره
پاکان

آیا رعایت رژیم تعیین جنسیت زیر نظر دکتر متخصص با تسلیم اراده الهی بودن منافاتی ندارد؟؟؟
م

سلام بنده از شهرستان هویزه مشکل فرزندآوری دارم اگر لطف کنید با شماره بنده در ارتباط باشید.


محمد ساکی
کد : 34468
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۹
خبرها و نظرها
Share Email
حمله داعش‌وار پیاده‌نظام دشمن به "تولد فرزند سوم یک نماینده مجلس"

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين

 


حمله داعش‌وار پیاده‌نظام دشمن به "تولد فرزند سوم یک نماینده مجلس"

 

 


حمله داعش‌وار پیاده‌نظام دشمن به "تولد فرزند سوم یک نماینده مجلس"

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ "زهرا شیخی مبارکه" نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی یازدهم، هفته اخیر در صفحه شخصی خود اعلام کرد که "فرزند سومش" را به دنیا آورده است؛ خانم شیخی نوشت:


"خداوند را شاکرم که در اوج مسئولیت و توفیق خدمت مضاعف به مردم سرزمینم، برای سومین بار لذت مادری را به من چشاند.

 

با تولد این مولود مبارک با انگیزه‌ای بیش از پیش در مجلس شورای اسلامی، به حمایت از بانوان محروم از نعمت مادری و کمک به تمامی مادران پردغدغه‌ی سرزمینم، تلاش خواهم نمود."


انتشار این خبر، واکنش‌های مختلفی را در پی داشت؛ برخی از نمایندگان زن مجلس در صفحات اجتماعی‌شان به وی تبریک گفتند، در این میان برخی جریانات داخلی و خارج‌نشین از جمله شبکه‌های فارسی‌زبان لندنی، در اقدامی حساب‌شده، موجی از هجمه و تخریب را علیه این نماینده مجلس آغاز کردند.



این واکنش‌ها را باید در این پازل ارزیابی کرد که مجلس یازدهم، فعالیت خود را با اعلام وصول "طرح جمعیت و تعالی خانواده" آغاز کرده است که جنبه‌های مختلف معضلات جمعیتی کشور را پوشش می‌دهد؛ طرحی که از سال 93 تا به امروز در سرگردانی به‌سر برده در حالی که کشورمان هر روز بیش از پیش درگیر ابعاد مختلف "بحران جمعیت" شده است!

 


البته این سرگردانی درحالی بوده است که مقام معظم رهبری و کارشناسان حوزه جمعیت طی این سال‌ها، بارها و بارها و در مناسبت‌های مختلف بر حل مسائل جمعیتی تأکید کرده‌اند؛ در واقع همین طرح جمعیتی نیز با پیگیری‌های ایشان تدوین شد.



نماینده مجلس تراز انقلاب اسلامی باید مسائل روز کشور را فهم کند و عمل و عقیده‌اش را با هم به‌کار بگیرد؛ حال جای این سؤال جدی وجود دارد که؛ طی روزهای اخیر کسانی که به‌نوعی در مصادر امور بوده‌اند و به خانم شیخی به‌"جرم" صاحب فرزند سوم شدن، هجمه وارد کردند، به کدام قماش فکری و مرامی تعلق دارند؟! این هجمه‌ها و رفتارهای عصر حجری این حضرات با یک نماینده مجلس را که از قضا تازه صاحب فرزند شده چگونه باید تحلیل و هضم کرد؟!

 

 


این هجمه‌‌ها به یک نماینده مجلس را در روزهایی شاهدیم که کشور به‌شدت درگیر مسئله حیاتی "کاهش نرخ رشد و باروری" است و مسئولان در چنین شرایط حساسی خود باید در کلام و عمل، مشوق جدی فرزندآوری باشند.

 


آقای زینالی، همسر خانم شیخی در این رابطه به تسنیم می‌گوید:‌ فرهنگ‌سازی باید از مسئولان شروع شود؛ مگر یک نماینده مجلس کیست، جز یک مسئول؟! دلسوزان نظام و انقلاب باید با سبک زندگی‌شان، فرهنگ‌سازی کنند؛ متأسفانه از طرف عده‌ای با انگیزه‌های مجهول آن هم به‌دلیل اینکه ما صاحب فرزند سوم شده‌ایم، مورد حمله و هجمه قرار گرفتیم؛ بیشتر این موضع‌گیری‌ها از سوی رسانه‌های معاند خارجی و افراد معلوم الحال داخلی بود؛ اگر این اتفاق در هر کدام از کشورهای اروپایی می‌افتاد میان مردم به یک الگو تبدیل می‌شد؛

 

خانم دکتر شیخی به‌عنوان فرزند شهید و کسی که دغدغه‌های این نظام و مردم را دارد، حاضر است مورد هجمه قرار بگیرد اما به تکلیف فرهنگ‌سازی خود عمل کند.

 


 

همسر نماینده اصفهان می‌افزاید: در زمان حاضر بین برخی از اقشار جامعه، تمایل به نگهداری سگ و گربه از تمایل به فرزندآوری بیشتر شده است؛ این فرهنگ ما نیست! در چنین اوضاعی نیروهای انقلاب باید پای کار بیایند و  با اعتقاد، قوانین درست را تصویب کنند و خودشان اول از همه به آن عمل کنند؛ خانم دکتر شیخی با این کار به‌نوعی همکاران دیگرش را ترغیب می‌کند که برای فرزندآوری مادران، تسهیلات بیشتری را در نظر بگیرند، کشور ما 30 سال آینده به یکی از پیرترین کشورهای دنیا تبدیل می‌شود، این در حالی است که حساسیت به‌روی کشور ما بالاست و نباید از خودمان ضعف نشان بدهیم.

 


 


زینالی خاطرنشان می‌کند: به ما خیلی فشار آوردند که "اصلاً چرا خانم شیخی این خبر را مطرح کرده است؟!"، در استان خودمان به این موضوع تأکید می‌شد که "خانم دکتر شیخی از امورات مجلس باز می‌ماند"! خانم دکتر شیخی اعتقاد دارند که مرخصی زایمان باید به همه مادران کشور تعلق بگیرد با این حال خودشان اعلام کردند که نمی‌خواهند از آن استفاده کنند؛

 

در زمان حاضر، جنگ به میدان فرهنگی کشیده شده است؛ در زمان دفاع مقدس، جوانان غیور کشور به‌فرمان امام(ره) به استقبال تیر و خمپاره می‌رفتند، الآن هم باید این‌طور باشد؛ باید گوش به فرمان حضرت آقا به‌سوی عرصه جنگ فرهنگی بشتابیم؛ ترویج ازدواج سفید، عدم ازدواج، نگه‌داری حیوان به‌جای فرزندآوری و بی‌بندوباری از جمله مواردی است که دشمن با اتکا به آنها قصد دارد ایمان ما را ضایع کند.

 


 


زینالی می‌گوید: ما در این چند روز در شبکه‌های اجتماعی بسیار مورد اهانت قرار گرفتیم؛ بی‌بی‌سی، من‌وتو و ایران اینترنشنال به ما هجمه وارد کردند؛ متأسفانه عده‌ای هم در پوشش اسلامی و انقلابی با آنها همراهی کردند! اما خانم دکتر فقط و فقط به‌خاطر رضایت خدا و عهدی که با آرمان‌های انقلاب دارد، این اهانت‌ها را به‌جان خرید البته باید بگویم که خیلی از مردم هم به ما تبریک گفتند و برای ایجاد انگیزه برای فرزندآوری از ما تشکر کردند.

 


پژوهش‌ها نشان می‌دهند که بیشترین عامل کاهش رشد جمعیت در سال‌های گذشته، مسائل فرهنگی است؛ چون وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم نسبت به دهه 60 و زمان جنگ بدتر نشده است؛

 

در نتیجه المان‌های فرهنگی تأثیر بسزایی در فرزندآوری دارند؛ نهادهای فرهنگی نباید خودشان را کنار بکشند البته زیرساخت‌های رشد جمعیت مولد به عوامل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی مثل مسکن و شغل و درآمد بستگی دارد که رسیدگی به آن کار دولت است.

 


از طرفی این اقدام خانم شیخی به این موضوع اشاره دارد که شاغل بودن زنان با موضوع فرزندآوری منافاتی ندارد و نیاز به فرهنگ‌سازی دارد؛ کشورهای غربی در این رابطه موفق بوده‌اند، برای اینکه بتوانیم زمینه‌های فرهنگی جدیدی به‌‌وجود بیاوریم باید به دانشگاهیان و مسئولان به‌عنوان گروه‌های مرجع توجه کنیم؛ در این رابطه نباید به شعار دادن متوسل شویم؛ اگر مردم در سطح جامعه مصداق آن را در زندگی مسئولان ببینند، برایشان قابل باور می‌شود؛ نمی‌توانیم بپذیریم مسئولی که خودش، به فرزندآوری اعتقاد ندارد اما مردم را به فرزندآوری دعوت کند!

 


در دو دهه گذشته، کشورهای غربی تمام تلاش خود را به‌روی ارزش‌گذاری اجتماعی برای فرزند‌آوری متمرکز کرده‌اند اما متأسفانه در ایران هنوز هم تفاله‌های تفکر "تحدید نسل" در بخش‌های مختلف مشغول به کارند و در حال ترویج تک‌فرزندی و بی‌فرزندی...، هنوز حتی مدیران رسانه ملی ما درباره هشدارهای جمعیتی مقاومت می‌کنند! و هنوز فرزندآوری تبدیل به یک ارزش اجتماعی نشده است.

 


کشورهای غربی به سلبریتی‌های ورزشی،‌ هنری و سیاسی خود برای فرزندآوری هزینه پرداخت می‌کنند و در ادامه رسانه‌ها به‌روی سبک زندگی آنها زوم می‌کنند، به‌عنوان مثال ملکه بریتانیا که نهایت لایف‌استایل غربی است، جلوی دوربین زنده، پوشک نوه خود را عوض می‌کند و به نوه خود، شیرخشک می‌دهد! با چنین اقداماتی  فرآیند ارزش‌گذاری صورت می‌گیرد؛ اما در اینجا با نماینده مجلسی رو‌به‌رو هستیم که صاحب فرزند سوم شده و... .

منبع :

باشگاه خبرنگاران پویا



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14975بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[17371بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[38058بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[49636بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19447بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[25494بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[67508بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[542860بازدید]
زردی نوزادان[498454بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13699بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12306بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[12105بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16911بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [52800بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18825بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16236بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11795بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[9077بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13766بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15313بازدید]

از میان مقالات

نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1393 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
شبیه سازى و گسست نظام اخلاقى(مقاله انتخابی)
زردی نوزادان
بحران غرب پزشک زده(مقاله انتخابی)
خطری شیک در آشپزخانه‌ها(مقاله انتخابی)
مستند «جنگ عليه سلامتي»؛ سازمان غذا و داروی آمریکا چگونه مردمش را زجرکش می کند؟+ فیلم
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟
پیشگیری از سقط جنین از نگاه طب سنتی ایران
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
یک بطری پر از مرض، به افتخار صهیونیسم!
حدیث هلیله؛ معجزه کلامی امام صادق (علیه السلام) در اثبات منشا وحیانی طبّ (مقاله انتخابی)
کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
خانواده مستحکم و جمعیت جوان؛ دیگ‌هایی که برای غرب نجوشید
داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر
معضل جهانى سلامت(مقاله انتخابی)
لابى صنعت مواد غذایى چاق کننده(مقاله انتخابی)
ذبح طب اسلامی زیر رادیکال اندیشه غربی (نقدی بر نفوذ سیستماتیک اندیشه غرب در مبانی علمی طب اسلامی)(مقاله انتخابی)
لوازم خانگی، جاسوسان مدرن امریکایی(مقاله انتخابی)
دانشكده‌ها و دانشگاه‌هاي ما احمق‌هاي تحصيل‌‌كرده پرورش مي‌دهند(مقاله انتخابی)