سلام وقت بخیر. پسرم ۲۲ ماهشه.چه مقدار روزانه بهش بدم؟ و بعد دو سال چه مقدار بهش بدم؟
محدثه

سلام خدمت شما ، جناب دکتر راهکار طب سنتی در دیسک کمر چیست؟ خانمم با 39سال سن ، ام آر ای، انجام داده و دکتر گفته که دیسک کمر هست و نیاز به جراحی نداره و دارو تجویز کرده، خواستم درمان سنتی را بفرمائید. ممنون
مجتبی

دکتر قوی ترین انرژی زا چیه؟ طبیعی شیمیایی سمی مضر فرقی نداره
Ali

سلام وقتتون بخیر آقای دکتر آیا راهی برای درمان و پیشگیری خونریز ی چشم دیابتی هست یک چشم بعد از تزریق آمپول هنوز دید نداره لطفا کمک کنید
لیلا

سلام. ببخشید درسته که باید از 6 ماهگی شیر شب قطع بشه؟ من از 7 ماهگی قطع کردم و احساس میکنم به همین دلیله که شیرم خیلی خیلی کم شده. لطفا راهنمایی کنید
ایمان

سلام واحترام آقای دکتربزرگوار لطفا راهکاری برای نفخ شدید دربارداری بفرمایید ممنونم
من

با سلام و وقت بخیر خدمت شما آقای دکتر. مشکلی که بنده دارم این است که باید به اجبار قبل از خواب شبانه و خواب وسط روز دفع ادرار داشته باشم و الاّ احساس ادرار اجازه نمی دهد راحت بخوابم.( البته دفع ادرار به صورت اختیاری جزء توصیه های دینی است اما برای بنده به حالت اجبار درآمده است) از طرفی برخی اوقات با اینکه بعد از دفع ادرار عمل استبراء را انجام میدهم احساس می کنم چیزی شبیه ادرار از من دفع می شود. بنده همیشه کمرم را با کمربند به اصطلاح شتر می پوشانم. شما چه توصیه های جهت رفع این مشکل پیشنهاد می فرمایید
مصطفی

سلام بسیار ممنون از این مقاله ی عالی این مقاله شماره ی ۲ و ۳ اگه نداره، پس بی زحمت اون شماره ی ۱ رو از جلوش بردارید
دد

سلام اقای دکتر ببخشید خوردن کنجد یا محصولات کنجدی بعد از تشکیل نطفه ممنوع است آیا؟ خوردن سرکه بعد از غذا یا با اب جوشیده و عسل چطور ؟
سوسن

سلام برای درمان افتادگی رحم راهکاری لطفا میفرمایید
مریم
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
خطری شیک در آشپزخانه‌ها(مقاله انتخابی)
تعداد: 0 میانگین: 0
[تعداد بازدید : 7925]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین

خطری شیک در آشپزخانه‌ها

 

از جمله الزامات زندگی مدرن، ساخت و گسترش ابزار و وسایل حیرت‌آوری است كه با هدف افزایش رفاه و آسایش بشری به جامعه عرضه می‌شوند. این در حالی است كه جامعه‌ بدون توجه به عوارض و خطرات این‌گونه ابزارهای تكنولوژیكی جدید، به شكلی جنون‌آمیز به تهیه و استفاده از آن‌ها روی می‌آورند. از جمله ابزار نسبتاً جدید كه روز به روز بر دامنه‌ی نفوذ آن در منازل افزوده می‌شود، دستگاه «ماكروویو» است؛ دستگاهی كه شیك كه در فضای آشپزخانه‌های امروزی جلوه‌گری می‌كند. 
 
در ماه می ۱۹۸۹، تام ولنتین در حین رانندگی به سمت مینوستا از رادیوی اتومبیل خود خبر كوتاهی را شنید كه در جا خشكش زد. این خبر كوتاه كه توسط دانشگاه مینوستا منتشر شد، بدین شرح بود: «اگر چه دستگاه ماكروویو به سرعت غذا را گرم می‌كند، اما ابداً استفاده از آن در گرم كردن شیر كودكان توصیه نمی‌شود.» 

اگر چه به نظر می‌رسد كه شیشه شیر خنك است، اما مایع درون آن به حدی گرم می‌شود كه می‌تواند با سوختگی‌ دهان و گلوی نوزادان همراه شود. مضاف بر آن كه بخار در محفظه بسته‌ای چون شیشه شیر، می تواند منجر به انفجار شود. اما این گزارش، در ادامه متذكر نكته‌ای مهم‌تر شد، مبنی بر این كه «گرم نمودن شیشه شیر بدین نحو، می تواند با تغییراتی در شیر همراه شود كه از دست رفتن برخی ویتامین‌ها از آن جمله است و حتی در صورتی كه شیر بطری، شیر طبیعی مادر باشد برخی از نگهدارنده‌های طبیعی آن نابود می‌شود.» در این گزارش توصیه می‌شود كه «اگر چه گرم نمودن شیر در داخل ظرف محتوی آب گرم چند دقیقه‌ای بیشتر از استفاده از مایكروویو به طول می‌انجامد، اما واقعاً شیری سالم‌تر خواهد بود.» 

ولنتین پس از شنیدن این خبر از خود پرسید: «اگر نهاد معتبری چون دانشگاه مینوستا در مورد نابودی موا مغذی شیر در نتیجهٔ استفاده از مایكروویو هشدار می‌دهد. پس یقیناً حقایق دیگری باید وجود داشته باشد كه از طرح آن‌ها پرهیز می‌شود.» 

در اوایل سال ۱۹۹۱، خبر یك دادخواهی در اوكلاهاما به نشریات كشیده شد. مادری به نام نورمالویت كه به عمل جراحی در قسمت باسن نیاز داشت، صرفاً به واسطه گرم كردن خون تزریقی توسط پرستار در مایكروویو، در نتیجهٔ این عمل جان سپرد. 

منطق حكم می‌كند، اگر ماهیت گرم نمودن چیزی بخواهد یكسان باشد، پس نوع گرم كردن آن هم نباید متفاوت باشد. به طور معمول، خون برای انتقال به بدن در اعمال جراحی گرم می‌شود اما نه در دستگاه مایكروویو و در مورد خانم لویت هم همین دستگاه به تغییر ماهیت خون و به مرگ وی انجامید. پس باید پذیرفت كه این نوع گرم كردن چیزی متفاوت از گرم كردن‌های دیگر است و به راستی، تفاوت در چیست؟ 

مورد دیگر به ماجرای شهر كوچك واتنویل در نزدیكی شهر باسل در سوئیس باز می‌گردد. دانشمندی در این شهر زندگی می‌كند كه به طبیعی بودن و بی‌خطری زندگی بشری جدید هیچ اعتقادی ندارد. وی كه سال‌ها با یكی از شركت‌های غذایی بزرگ سوئیس همكاری می‌نمود، به واسطه انتقاد از نحوه عمل آوردن غذا كه به غیر طبیعی شدن آن می‌انجامید، از كار بر كنار شد. هرتل یا همین دانشمند سوئیسی، در ملاقاتی با ولنتین در هتلی در آلمان، صریحاً ابراز نمود كه دنیا نیازمند كمك ماست و ما یعنی دانشمندان، مهم‌ترین مسئولیت را در شرایط غیر قابل قبول امروز بر دوش داریم. وظیفه ماست تا شرایط را بهبود و جهان را از وضع موجود نجات دهیم. من بر آنم تا هر آن چه در توان دارم مصروف سازم تا بشر را با طبیعت هماهنگ و همراه سازم. 

هانس هرتل كه فردی مصمم و آگاه به نقض طبیعت توسط شركت‌های انحصارگر در حوزه علم و تكنولوژی است، دست به كار شد. هارتل را می‌توان نخستین دانشمندی دانست كه مطالعات متعددی درباره پیامدهای استفاده از مایكروویو بر خون و نیز شرایط روحی بشر انجام داده است. 

وی نتیجهٔ مطالعات خود را این گونه تشریح می‌كند: «پخت و پز با دستگاه مایكروویو، ضمن تغییر وضعیت مواد غذایی، به تغییر در ماهیت خون فرد مصرف كننده می‌انجامد. این تغییرات سبب می‌شود كه نظام ایمنی بدن با تحلیل روبرو شود.» 

هرتل با همكاری برنارد بلنك از مؤسسه تكنولوژی سوئیس، نه تنها این آزمایش را هدایت می‌كرد، بلكه خود به عنوان یكی از هشت نفر شركت‌كننده در آزمایش، شخصاً حضور داشت. وی در توضیح این آزمایش می‌گوید: «به منظور كنترل بیشتر متغیرها، ما هشت نفر را انتخاب كردیم و از رژیم غذایی طبیعی كه توسط «موسسه غذای طبیعی سوئیس» تنظیم شده بود، استفاده كردیم. به مدت هشت هفته در یك هتل به سر بردیم و در این مدت از استعمال دخانیات، مصرف مشروبات الكلی و رفتارهای جنسی پرهیز نمودیم.حال در چنین شرایطی و با چنین رژیمی و در غیاب دخانیات، مشروبات الكلی، هله هوله‌ها، آلودگی‌های مختلف، آفت‌كش‌ها، هورمون ها و آنتی‌بیوتیك‌ها و در نتیجهٔ استفاده از غذاهای گرم شده در مایكروویو، چه تغییری در خون افراد ایجاد شد؟ 

افراد این گروه شامل یك آمریكایی، یك كانادایی و شش اروپایی بود كه پیرترین آن‌ها هرتل با ۶۴ سال سن و بقیه افراد ۳۰ تا ۴۰ ساله بودند و نتایج آن هم توسط ولنتین در بهار ۱۹۹۲ در نشریه معتبر «سرچ فور هلث» منتشر شد.

غذای افراد مورد آزمایش در روز دوم تا پنجم بدین شرح بود. شیر طبیعی از یك مزرعه كه در مرحله اول به صورت مرسوم گرم شد و بار دیگر همان شیر طبیعی با مایكروویو گرم شد. هم چنین سبزی خام از مزرعه‌ای سالم كه یك بار به صورت معمول و بار دیگر ابتدا در فریزر یخ بسته با كمك مایكروویو گرم و مصرف شد. 

تفاوت این آزمایش باآزمایش پاتنگر این بود كه در این مورد، شركت كنندگان نه گربه كه آدمیزاد بودند. در ابتدای آزمایش، این افراد تحت آزمایش خون قرار گرفتند و سپس بعد از مصرف این گونه غذاها هم مورد آزمایش‌های مجدد در مراحل تحقیق قرار گرفتند. نتایج آزمایش‌ها حكایت از تغییرات شگفت‌آور در خون افرادی داشت كه از غذای گرم شده با مایكروویو استفاده نمودند. این تغییرات شامل كاهش میزان هموگلبین و كلسترول، به ویژه كلسترول خوب بود. پس از مدت كوتاهی از مصرف این غذاها بود كه از میزان سلول‌های سفید خون كاسته شد كه در مورد غذاهای طبیعی، ابداً شاهد این تغییرات نبودیم. 

هرتل با مشاهده تغییرات دیگری در باكتری‌ها و با استناد به مطالعات علمی دیگر، از تأثیرات خطرناك استفاده از این نوع دستگاه‌ها بر نظام‌های جاندار پرده برداشت. وی، در ادامهٔ نتایج آزمایش‌های خود می‌گوید: « تعجب آور است! این دستگاه‌ها به شكلی طراحی شده‌اند كه اتم‌ها، مولكول‌ها و سلول‌ها، در نتیجهٔ پرتو افكنی الكترومغناطیسی، با تغییر قطبیت از یك میلیارد به صد میلیارد در ثانیه مواجه می‌شوند. اصولاً هیچ گونه اتم، مولكول و یا سلول نظام جانداری، توانایی ایستادگی در برابر این نیروی مخرب و حتی كمتر از این میزان را ندارد. در نتیجهٔ چنین فشاری است كه ساختار مولكول‌ها فرو ریخته و با تغییر شكل و نابودی همراه می‌شوند.» 

اصولاً این نوع گرم كردن با گرم كردن مرسوم كه گرما از بیرون به تدریج به داخل منتقل می‌شود. متفاوت است. گرم كردن با مایكروویو از داخل سلول‌ها و مولكول‌ها یعنی جایی كه آب وجود دارد، شروع و در این حالت است كه انرژی در غذاهای طبیعی به نوعی گرمای سایشی تبدیل می‌شود.علاوه بر تأثیرات شدید این نوع گرما دهی كه به تأثیرات «ترمیك» مشهورند، نوع دیگری از تأثیرات با نام «آترمیك» نیز وجود دارد كه كمتر مورد توجه قرار می‌گیرد. هرتل در این باره می‌گوید: «این تأثیرات در حال حاضر قابل اندازه گیری نیست اما از نتایج قطعی آن، تغییر شكل ساختار مولكول‌ها و تغییر كیفیت و ماهیت آن‌هاست. به عنوان نمونه، در تكنولوژی تغییر ژن‌ها به منظور تضعیف غشای سلولی، از همین اشعه مایكروویواستفاده می‌شود كه دلیل آن، نوع فشار حاصل از این نوع اشعه و شكسته شدن سلول‌هاست كه با جدایی غشای بیرونی و داخلی همراه است. این سلول‌های شكسته شده به شكار خوبی برای ویروس‌ها، قارچ‌ها و دیگر موجودات ذره‌بینی تبدیل می‌شوند. در چنین شرایطی است كه مكانیسم اصلاح طبیعی شكل نمی‌گیرد و سلول‌ها به سوی نوعی تولید انرژی هدایت می‌شوند. در این‌جاست كه به جای تولید آب و دی‌اكسید كربن، پری اكسید هیدروژن و مونوكسید كربن تولید می‌شود. 

كلیه این مراحل با مصرف غذاهای گرم شده در مایكروویو در بدن انسان صورت می‌پذیرد. به طور معمول با قرار گرفتن غذا در این دستگاه است كه انرژی‌ای حدود هزار وات و یا بیشتر به غذا وارد می‌شود و این پرتو با چنین انرژی است كه به تغییر و تخریب ساختار مولكول‌های غذایی و شكل‌گیری تركیب‌های جدیدی كه هیچ سابقه‌ای در طبیعت و انسان نداشته‌اند، تبدیل می‌شود. با مشاهده چنین نتایجی است كه ظاهراً بایستی تأثیرات سمی و خطرناك غذاهای مایكروویوی را در فهرست افزودنی‌های غیر طبیعی رژیم روزانه خود اضافه كنیم. 

اما هرتل در ادامه این آزمایش هر روز ساعت ۴۵/۷ و پیش از صبحانه از افراد نمونه گیری خون می‌نمود و نمونه گیری دوم را ۱۵ دقیقه پس از صرف غذا و نمونه گیری سوم را دو ساعت بعد از آن انجام می‌داد. در هر نمونه گیری ۵۰ میلی لیتر خون برای آزمایش‌های مربوط به تركیبات شیمیایی و ۵ میلی لیتر برای بررسی آزمایش‌های هماتولوژی و ویژگی‌های ظاهری آن بود. در مورد آزمایش‌های دوم، همواره پس از صرف این گونه غذاها، میزان هموگلبین، هماتوكریت و لوكوسیت پایین‌تر از حد معمول و طبیعی بود این نتایج در دومین ماه آزمایش واقعاً با كاهش جدی‌تری همراه شد. هرتل در این باره می‌گوید: «علاوه بر كاهش قابل توجه این مؤلفه‌ها، با كاهش ارزش كلسترول و افزایش میزان آن در خون نیز همراه بودیم.» 

از دیگر موارد قابل توجه این آزمایش، تغییر میزان كلسترول بود. هرتل در این باره می‌گوید: «عقیده معمول بر آن است كه ارزش كلسترول معمولاً در مدت پخت زمان طولانی‌ای با تغییرات اندك روبروست. در این مطالعه مشخص شد كه پس از مصرف سبزیجات پخت شده با مایكروویو، این افزایش واقعاً زیاد است. اما در مورد شیر، شاهد تغییر محسوسی نبودیم و حتی در مورد استفاده از شیر طبیعی و غیر گرم شده، با كاهش قابل توجه كلسترول روبرو شدیم.» 

به محض آن كه نتایج این مطالعه منتشر شد، با واكنش انجمن فروشندگان وسایل الكترونیكی سوئیس همراه شدیم. آن‌ها از رئیس دادگاه سفیتگن خواستند تا به مطبوعات دستور سكوت دهد و از انتشار نتایج این تحقیق ممانعت به عمل آورد. این فشار به قدری جدی بود كه حتی بلنك، دست به انكار تحقیق و همكاری خود با هرتل زد كه البته خیلی دیر بود. هرتل در قبال یافته‌های خود مسئول و در برابر فشارها ایستادگی نمود و با گذشت سال‌ها به عنوان یك متهم در دادگاه حاضر شد در مارس ۱۹۹۳ بود كه دادگاه در واكنش به شكایت‌ها دستور به بررسی داد. هرتل در برابر فشارهای مختلف رسماً اظهار داشت كه آن‌ها می‌خواهند مرا به سكوت وا دارند اما هرگز شرایط و خواسته‌های آن‌ها را نمی‌پذیرم و حتی در سمینارهای بزرگی در آلمان شركت نموده و نتایج تحقیقات خود را در آن‌جا منتشر ساخته‌ام. 

جدای از تحقیق هرتل، شواهد متعدد دیگری بر خطرناك بودن این دستگاه وجود دارد. نشریه «پری اتریكس» در شماره آوریل ۱۹۹۲ مقاله‌ای با عنوان «تأثیرات پرتو مایكروویو بر عوامل ضدعفونی كننده شیر انسان» منتشر نمود كه مهم‌ترین نویسنده تیم تحقیقاتی آن دكتر ریچارد كوان از دالاس بود. هم چنین دكتر جان كرنر از دانشگاه استنفورد نیز از اعضای برجسته این گروه بود. خلاصه‌ای از این تحقیق در ۲۵ آوریل همان سال در نشریه «ساینس نیوز» منتشر شد كه در این باره می‌خوانیم: 

«زنانی كه در بیرون از خانه كار می‌كنند و اقدام به ذخیره شیر خود و استفاده از آن در زمان عدم حضورشان می‌كنند باید متوجه یك نكته در گرم كردن آن باشند. هم والدین و هم پرستاران باید بدانند كه گرم كردن این شیر با مایكروویو با تغییرات جدی در شیر همراه است كه نابودی پادتن‌های آن و رشد باكتری‌های بیماری‌زا از جمله نتایج آن است. همین تحقیق خاطر نشان ساخته كه گرم نمودن شیر بدین شكل تا دمای ۹۸ درجه به نابودی ۹۹ درصد آمنیوگلوبلین A یعنی عاملی كه در مقابل میكروب‌ها ایستادگی می‌كند، می‌انجامد. 

دكتر كرنر به نكته دیگری هم اشاره می‌كند: «آن چه كه مرا واقعاً به تعجب وا داشت، نابودی برخی از ویژگی‌های ضدعفونی شیر در دمای پایین‌تر یعنی حتی ۵/۳۳ درجه است و این نشان می‌دهد كه عامل گرما، عامل اساس در این تغییرات نیست بلكه این خود مایكروویو است كه در این مسأله عامل اصلی تغییر است.» 

ولنتین در ادامه گزارش خود به این نتیجه رسید كه یقیناً برای پی بردن به ابعاد بیشتر استفاده از این دستگاه باید تحقیقات گسترده‌ای انجام شود. وی به این نكته اشاره می‌كند كه در حالی كه حتی برای عرضه یك مكمل گیاهی به بازارهای آمریكا، نیازمند مستندات علمی و جامع و هم چنین تحقیقات هزینه‌آور هستیم، اما در صنعت تولید مایكروویو متحمل هیچ هزینه و تحقیقی سیستم. البته در سرزمینی كه كشاورزانش ترغیب می‌شوند تا محصولات و خاك زراعی خود را با میزان گسترده مواد شیمیایی آلوده سازند و سازندگان غذاها تشویق به استفاده از مكمل‌ها و افزودنی‌های مخاطره آمیز می‌شوند، این مسأله خیلی مهم و غیر طبیعی نیست. در پایان این سؤال باید مطرح شود كه به راستی همه ساله چه میزان پول صرف خرید این دستگاه می‌شود و آیا باید هنوز هم با این فرض كه مسئولین بهتر از همه می‌دانند، به آن‌ها اعتماد كنیم و به استفاده از این دستگاه ادامه دهیم؟

پی‌نوشت: 
۱. Nexus Magazine ‌ 
منبع:www.all-natural.com 

منبع :


منبع:ماهنامه سیاحت غرب، شماره‌ ۳۰



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[3268بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[4335بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[4522بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[5142بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[4074بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![6193بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[6174بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[5905بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[6293بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[6238بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [6234بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[6921بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[8014بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟[9262بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.[8301بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ [8824بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟[9405بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.[10008بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.[10263بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[11345بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟
هوش جنسی کودک
ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل از سلاح‌های زیستی (مقاله انتخابی)
کاربران موبایل دقت کنید!
برای بچه‌ها به جای تبلت بیلچه بخرید (مقاله انتخابی)
خواص تاثیرگذاری قارچ گانودرما تا چه حد واقعیت دارد؟
مسواک وحیانی
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟
آرامش دیداری (1)
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک
صنعت قند با خریدن دانشمندان، تقصیرها را گردن چربی انداخت (مقاله انتخابی)
پیشگیری از سقط جنین از نگاه طب سنتی ایران
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
گرداب تربیت بچه (مقاله انتخابی)
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟
احیای خانواده و اصلاح روابط خانوادگی (مقاله انتخابی)
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
نکاتی در باب ترس از ازدواج و تأخیر در آن
ویراست ششم کتابچه مرهم
بزرگی خوش خیم پروستات
دنیای دیوانۀ صنعتِ آب‌ (مقاله انتخابی)
بوی سیب و ...
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟