سلام و روز خوش پسر۶ ساله ای دارم خیلی ترس از تنها شدن داره و به هیچ پجه نمیتونه بدون حضور کسی جایی بمونه حتی میترسید در توالت رو ببنده، از تاریکی هم میترسه،نمیتونه تنها خونه بمونه من ی سر برم توی حیاط، ی مدت دارچین با سایر گیاهان گرم دم میکردم میخورد بهتر شد ولی نه خیلی، طبعش بلغمی هست، وزنش ۲۵ کیلوعه، تقریبا تپله
سمیرا

سلام. روز خوش برای پسر۷ ساله ام، سال گذشته، تشخیص لوزه و سینوزیت دادند، که لوزه ها را عمل کردیم ولی وضعیتش هیچ تغییر مثبتی نکرد، و مرتب بیمار میشد و فقط تا زمانیکه آنتی بیوتیک مصرف میکند خوب است، و امسال مجددا با شروع پاییز درگیر سینوزیت است، و جالب اینکه در عکس رادیولوژی چند روز گذشته، گفته که لوزه سوم راه هوایی را مسدود کرده!!
محمد بهاروند

سلام خسته نباشید .آقای دکتر من۳۲ سالمه و ۲ تا بچه دارم . تنبلی تخمدان داشتم با ۳ دوره پیاز درمانی شما بهتر شدم ولی خونریزی کمی داشتم سونوگرافی رفتم میگن دیواره رحمت ۲/۵ شده و موقع نزدیکی درد دارم و بعد از نزدیکی هم کمر و لگنم درد می‌کنه .آیا نازکی رحم خطرناکه لطفاً برای درمان راهنمای کنید ممنون میشم .
رویا

بعداز تحقیق درمورد واکسن هجده ماهگی ترسیدم و واکسنو به بچم نزدم ولی الان میگن ثبت نام مدرسه نمیشن و حتی برای سفر هم مشکل سازه و کلی محدودیت..باید چیکار کنم من بعنوان مادر حق تصمیم دارم
ناشناس

سلام علیکم وقت بخیر و تشکر بابت زحماتی که متقبل میشید بنده ۳۷ ساله و برای زخم اثنی عشر قرص د رگلیس(شیرین بیان) دو عدد قبل از هر وعده غذایی استفاده میکنم لطفا راهنمایی بفرمایید چه مصلحی و به چه مقدار و نحوه با قرص یاد شده استفاده کنم که روی فشار بنده تاثیر منفی نداشته باشد معمولا فشارم ۱۳ ۱۳.۵ روی ۸.۵ یا ۹ هست تشکر مجدد خداقوت
مهدی

سلام وبسیاررتشکر میکنم برای اطلاعات مفیدتون. بابونه برای تنبلی روده مفیده؟مصرفش باید به چه صورت و چند روز باشه؟در این باره سیب یا آب سیب یا حلوای سیب چطورن؟
رازی

سلام برای ایجاد طراوت و شادابی و جوان سازی پوست لطفا راهکار بفرمایید.
Bayan

سلام وقت بخیر آقای دکتر پسر ۵ساله ام حالت بی قراری دارد با هر بهانه ای اطرافیان خود را میزند حافظه خوبی دارد گذشته ها را خوب بیاد میآورد برای آرامش تمرکز و خونگرم شدنش از لحاظ اخلاقی و زدن های یکدفعه ای لطفا راهنمایی کنید
زهرا

سلام و ادب مدتی است که وقتی روی صندلی می‌نشینم اگر زمان طولانی شود زیر دنده هی سمت راست ا احساس درد میکنم .گاهی این درد در ناحیه کمردر همین موضع حس می‌شود. جدیدا روی آخرین دنده از پایین را که کمی فشار میدهم احساس درد دارم و در همین حوالی (زیر دنده سمت راست)گاهی احساس سوزش میکنم. علت چیست؟ممنون میشم پاسخ بفرمایید. قبلا از راهنماییتون در مورد دردی شبانه خیلی استفاده کردم و خیلی دعاتون کردم .خدا حفظتون کنه.
بامداد

سلام و خسته نباشید پسر چهار ونیم ساله ای دارم، که بعلت پوسیدگی و عصب کشی مجبور شدیم راه بیهوشی رو برای دندانهایش انتخاب کنید میخواستم نظرتون رو در مورد بیهوشی بدونم و چه نکاتی باید رعایت بشه قبل و بعد عمل از نظر سنتی که اثر بیهوشی کمتر بشه
امیری
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
واکسینه کردن جهان؛ گیتز و راکفلر به دنبال کاستن از جمعیت جهان هستند(مقاله انتخابی)
تعداد: 0 میانگین: 0
[تعداد بازدید : 12778]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 

واکسینه کردن جهان؛ گیتز و راکفلر به دنبال کاستن از جمعیت جهان هستند



دانیل تیلور


چکیده:


مقوله کنترل جمعیت به ویژه در سطح کشورهای جهان سوم، از جمله مقولاتی است که چندین دهه است یکی از سرفصل‌های اصلی را در سیاست گذاری‌های کلان کشورها به خود اختصاص داده است. با وجود تمامی اثرات مثبتی که برای این اقدام بر می‌شمارند، اما با آگاهی از دست‌های پشت پرده این سیاست دیرینه، تمام خوش بینی‌ها به کنار می‌روند. آن چنانکه در این مقاله می‌خوانیم، یکی از اصلی ترین حامیان سیاست کاهش جمعیت جهان و به طور خاص جهان سوم، شرکت‌ها و بنیادهای بزرگی هستند که رد پای آنها را در بسیاری از سیاست‌های شبه استعماری چند دهه گذشته می‌توان یافت. بنیاد خانواده‌های راکفلر و گیتز که در سال‌های اخیر نقش پیشتازی را در تسریع این سیاست‌ها با استفاده از فن آوری‌های جدید بر عهده گرفته‌اند، با تأمین بودجه هنگفت تحقیقات مربوط به تولید واکسن‌های دو گانه، در پی آن هستند که زنان و مردان فقیرترین کشورها را در قالب ژست انسان دوستانه واکسیناسیون، آنها را با واکسن‌هایی چون کزاز و دیفتری، برای همیشه عقیم سازند.


گروه نخبه جهانی، عملیاتی به گستره جهان علیه جمعیت ناآگاه کشورها برای کاهش و کنترل باروری به راه انداخته است. واکسن‌ها و حتی غلات اصلی برای نیل به این اهداف مورد دستکاری قرار گرفته‌اند.


چنانچه نمی‌توانید به خود بباورانید که ارتکاب چنین عملی امکان‌پذير است یا انسان‌ها تمایل به این کار دارند و قادر به انجام آن هستند، به گذشته نگاهی بیندازید. این نوع توطئه‌ها به هیچ وجه تازگی ندارد و در واقع سابقه این نوع کنترل‌ها به حدود دوهزار و سیصد سال قبل و زمانی بر می‌گردد که افلاطون از آن به شکل یک آرمان در کتاب برجسته خود «جمهور» یاد کرده است. افلاطون نوشته است که یک گروه نخبه حاکم باید جامعه را هدایت کند «...که هدف آنها حفظ تعداد میانگین جمعیت باشد». او در توضیح بیشتر این نظر خود می‌نویسد: «موارد بسیار دیگری نیز وجود دارد که باید مد نظر قرار گیرد. مواردی نظیر اثرات جنگ‌ها و بیماری‌ها و موارد مشابه که دولت می‌تواند با کمک آنها تا حد امکان از بزرگ یا کوچک شدن بیش از اندازه جمعیت جلوگیری کند.»


افلاطون می‌نویسد که عملکرد گروه نخبه حاکم در کنترل جمعیت باید محرمانه نگه داشته شود. او می‌نویسد: «این اقدامات باید محرمانه نگه داشته شوند، به گونه‌اي که فقط حکام از آنها با خبر باشند، وگرنه خطر بزرگ تری از ناحیه مردم متوجه ما خواهد شد... خطری که به شورش می‌انجامد.»


با پس زدن مه زمان و تاریخ آشکار می‌شود که به راستی هیچ چیز جدیدی در این باره وجود ندارد. آنچه انجام شده است، بار دیگر انجام خواهد شد و تجلیات قرن بیست و یکمی گروه‌های نخبه جهانی، ابزارهای بسیار پیشرفته تری برای نیل به اهدافشان در اختیار دارند.


اتحاد GAVI (اتحاد جهانی برای واکسینه کردن و مصون سازی)


هدف اعلام شده اتحاد GAVI که در سال 2000 با کمک «بنیاد گیتز» ایجاد شد، واکسینه کردن تمام مردم جهان سوم است. از جمله سازمان‌های عضو GAVI به شهادت وب سایت آن عبارتند از: «...دولت‌های ملی اهداکننده و کشورهای در حال توسعه، برنامه واکسینه کردن کودکان «بیل و ملیندا گیتز»، «فدراسیون بين‌المللی انجمن‌ها مجامع تولید کنندگان»، «بنیاد راکفلر»، «یونیسف»، گروه بانک جهانی و سازمان بهداشت جهانی.»


در دسامبر سال 2000 دیوید راکفلر و ویلیام اچ. گیتز سینیور، به همراه تعدادی از افراد دیگر برای شرکت در جلسه‌اي درباره « نیکوکاری در یک قرن جهانی شده»، در دانشگاه راکفلر حضور یافتند. گیتز در آنجا شادمانه درباره الهام خود از راکفلر در تأسیس GAVI سخن گفت.


گیتز گفت: «بنیاد ما با هدایت و الهام گرفتن از کارهایی که قبلاً توسط بنیاد راکفلر انجام شده است، با اختصاص هفتصد و پنجاه میلیون دلار به مجموعه‌اي که «صندوق جهانی برای واکسینه کردن کودکان» نام دارد و یکی از اهرم‌های GAVI محسوب می‌شود، در این برنامه مشارکت کرده است.»


او همچنین یک قرن نیکوکاری خانواده راکفلر را تحسین کرد و گفت: «به نظر می‌رسد که ما به هر طرف که روی می‌آوریم، قبل از ما راکفلرها به آنجا سر زده‌اند و در برخی موارد، آنها برای مدتی بسیار بسیار طولانی است که در این حوزه‌های حضور دارند.»


این واقعیت که یک مکانیسم جهانی مثل GAVI ـ که کنترل آن به دست کسانی است که به صراحت مدافع کنترل جمعیت هستند ـ برای انتقال واکسن‌هایی برای میلیون‌ها نفر از مردم در سراسر جهان وجود دارد، باید این تشویش را در آدمی به وجود آورد که دست کم چیزی بگوید، به خصوص با توجه به اینکه که با کوه‌هایی از مدارکی مواجه هستیم که اثبات می‌کنند، واکسن‌های ضد باروری با پول‌های اهدایی بنیاد راکفلر، توسط سازمان بهداشت جهانی تولید و به کارگرفته شده‌اند.


بیل گیتز برنامه کنترل جمعیت جهان را در خلال کنفرانسی که به تازگی انجام داده است، مجدداً مورد تایید قرار داده و گفته است: «جمعیت جهان هم اکنون شش میلیارد و هشتصد میلیون نفر است. این رقم در حال رسیدن به نه میلیارد است. اکنون اگر ما کار بزرگی در زمینه واکسن‌های جدید، مراقبت‌های بهداشتی، خدمات بهداشتی مربوط به باروری انجام دهیم، شاید بتوانیم به میزان ده تا پانزده درصد از این تعداد جمعیت را کاهش دهیم.»


واکسن‌های ضد باروری


در گزارش یوریان میسن، سازمان بهداشت جهانی که یکی از شرکای اتحاد GAVI است، در دهه 1970 در قالب « گروه کاری مربوط به تولید واکسن‌هایی برای قانونمند کردن باروری» به بانک جهانی و صندوق جمعیت سازمان ملل پیوست. این گروه کاری: «... به عنوان یک بدنه هماهنگ کننده جهانی برای تحقیق و تولید واکسن‌های ضد باروری در گروه‌های کاری مختلف عمل می‌کند و از تحقیقات انجام شده در حوزه‌های مختلف نظیر واکسن‌های ضد اسپرم و ضد تخمک و واکسن‌های طراحی شده برای خنثی کردن کارکردهای باروری زیست شناختی حمایت می‌کند. این گروه کاری موفق به تولید نمونه اولیه یک واکسن ضد باروری شده است.»


در سال 1989 تحقیقاتی از سوی مؤسسه ملی مصونیت در دهلی نو در هند، بر روی استفاده از « ناقل‌هایی» چون کزاز و دیفتری برای عبور از سیستم ایمنی و انتقال هورمون زنانه صورت گرفته است. در جزوه‌اي که در سال 1990 به عنوان مستندات این تحقیقات در انتشارات دانشگاه آکسفورد با عنوان «عبور از طریق یک ناقل» به چاپ رسیده است، از بنیاد راکفلر به عنوان اعطا کننده اصلی بودجه این تحقیق نام برده شده است. با جایگزین کردن اچ سی جی درون یک واکسن کزاز ـ که به عنوان ناقل عمل می‌کند ـ بدن انسان با اچ سی جی همچون یک عامل مهاجم رفتار می‌کند و برای مقابله با آن آنتی بادی‌هایی را تولید می‌کند. این عمل بر عقیم سازی زنانی که این واکسن را دریافت کرده‌اند اثر می‌گذارد و در بسیاری از موارد، هنگامی که در طول دوره بارداری این واکسن به آنها داده می‌شود، به سقط جنین آنها می‌انجامد.


به زودی بعد از اثبات موفقیت آمیز بودن واکسن‌های ضد باروری، واکسن‌های کزاز حاوی اچ سی جی در چندین کشور در حال توسعه به کار گرفته شدند. از بیشتر این کشورها به طور خاص در یکی از مدارک سال 1974 (یادداشت شماره دویست امنیت ملی سال دولت ایالات متحده) به عنوان کشورهای هدف برای کاهش جمعیت نام برده شده بود. این مدرک توصیه می‌کرد که در آن زمان یعنی در سال 1974، « داروهای پیش¬گیری از بارداری تزریقی» باید بودجه بیشتری دریافت کنند.


به دنبال استفاده پنهانی گسترده از واکسن‌های ضد باروری، BBC برنامه مستندی را با عنوان «آزمایشگاه انسانی» در سال 1995 پخش کرد. در این برنامه کشف واکسن‌های ضد کزاز«آلوده شده» و در نتیجه عقیم سازی زنان فیلیپینی فاش گردید. در یکی از قسمت‌های این برنامه مستند چنین آمده بود: «مری پیلار و رسونا؛ این زنان می‌گفتند چرا باید واکسن‌های ضد کزازی به ما تزریق شود که چنین اثراتی بر ما داشته است؟ چرخه باروری ما مختل شده و زنانی در بین ما هستند که خونریزی و سقط جنین داشته‌اند. بعضی از آنها در همان مراحل اولیه بارداری، بچه‌هایشان را از دست داده‌اند. اندکی بعد از تزریق واکسن ضد کزاز، نشانه‌های آن آشکار می‌شود ـ در برخی موارد روز بعد و در موارد دیگر، ظرف یک هفته بعد از تزریق. کسانی که در سه یا چهار ماهگی دوران بارداری خود بودند، سقط جنینشان به راستی هولناک‌تر بود.»


طبق گفته مردم محلی آخا در تایلند، زنان باردار مجبور به دریافت چند واکسن ـ از جمله کزاز ـ شدند تا کارت‌های شناساسی کودکانشان به آنها داده شود. این واکسن معمولاً به سقط جنین منجر می‌شد.


جمعیت‌های روستایی کشورهای جهان سوم، متوجه اثرات احتمالی این واکسن‌ها شده‌اند. هراس آنها در قالب شایعات و افسانه‌هایی انعکاس یافته است. در حالی که رسانه‌های اصلی از گزارش رویه تثبیت شده تحقیقات مربوط به واکسن‌های ضد باروری قصور ورزیده‌اند. کسانی که اطمینان می‌دهند که این واکسن‌ها بی‌ضرر هستند، معمولاً از همان سازمان‌هایی هستند که در اقدامات کاهش جمعیت جهان نقش دارند. یکی از مدارک منتشر شده یونیسف در سال 2006 که در واکسینه کردن مردم بسیاری از کشورهای جهان سوم نقش داشته است، از یکی از مأموران پروژه همیاری برای بهداشت در یکی از مناطق اتیوپی نقل قول می‌کند که گفته است: «خانم ترسیت می‌گوید: در سایر مکان‌ها زنان در این سن معمولاً تن به این کار نمی‌دهند. همه نوع شایعات گمراه کننده در این مناطق پیچیده بود که این تزریق‌ها آنها را عقیم خواهد کرد یا به طریقی به آنها آسیب خواهد زد. اما ریش سفید‌های روستا با ما بودند. آنها زنان را تشویق می‌کردند که این کار را انجام دهند.»


اگر چه واکسیناسیون با سوزن، شکل مشهود این کار است، اما فن آوری‌های جدیدی با حمایت‌های مالی بنیاد راکفلر ابداع شده است. به نوشته نشریه هندی «مدیکال مایکروبیولوژی»، واکسن‌های خوراکی پذیرش اجتماعی بیشتری از بدیل‌های سوزنی خود خواهند داشت. به عبارت دیگر، مردم در مقابل خوردن یک موز معمولی در مقایسه با فرو رفتن یک سوزن به بازویشان مقاومت کمتری خواهند کرد. این نشریه خاطرنشان می‌کند که فن آوری واکسن‌های خوراکی جدید، می‌تواند اهداف دوگانه‌اي برای کنترل بارداری نیز داشته باشند. این نشریه می‌نویسد: «واکسن‌های خوراکی به عنوان یک سیستم انتقال واکسن کم هزینه تر، با مصرف ساده تر، نگه داری آسان‌تر و برخوردار از مقبولیت اجتماعی بیشتر، مزایای عمده‌اي دارند...انواع سیستم‌های انتقال به کار گرفته شده‌اند. در ابتدا اینطور فکر می‌شد که واکسن‌ها فقط برای جلوگیری از امراض مسری مفید هستند، اما هم اکنون آنها مصارفی چون پیش گیری از بیماری‌های خود مصونیتی، کنترل بارداری و غیره نیز یافته‌اند...»


جنگ علیه جمعیت یکی از اقدامات جاری گروه نخبه جهانی است. این عملیات به راستی از نظر دامنه گسترده است، اما اگر ما عمرمان را در هراس از چیزهایی به سر آوریم که آینده ممکن است برایمان به ارمغان بیاورد، خودمان به دست خودمان مقدمات هزیمت خود را فراهم کرده‌ايم.


منبع: http://oldthinkernews.com/Articles/oldthinker%20news/vaccinate_the_world.htm

به نقل از: ماهنامه سیاحت غرب، شماره 86



نظرات
  واکنون یعنی سال ۱۳۹۹ سندیت این مقاله اشکار وبه واقعیت تبدیل شده .کرونا.
ارسال کننده نظر : مجتبی      تاریخ ارسال نظر : ۲ آذر ۱۳۹۹


  با سلام تشکر از شما بابت اینکه به مردم اطلاع رسانی می کنید. و البته آرزوی اینکه این کار ادامه دار باشد حتما و در سطحی وسیع تر. چرا رسانه های ایران، روزنامه ها ، تلویزیون ،اخبار ، این مسائل را بلند و رسا بازگو نمی کنند؟ لطفا اگر دسترسی به این رسانه ها دارید حتما درین جهت تلاش کنید .ما همه مسئولیم
ارسال کننده نظر : عطار      تاریخ ارسال نظر : ۳۰ بهمن ۱۳۹۴


  

شرم کنید ، با حرفهای بی دلیل و مدرک ، با سلامتی مردم بازی می کنید ، مثل طالبانید و... بروید در جنگل های آمازون و شرتان را کم کنید ، همش حرف مفت و حرف مفت و تازگی ها که چیز مسخره ای بنام طب اسلامی درآوردید


ارسال کننده نظر : سینا      تاریخ ارسال نظر : ۲۶ اسفند ۱۳۹۳


  بسیار مطالب خوبی در سایتتان خواندم. سپاس بسیار و آرزوی توفیق دارم.
ارسال کننده نظر : کاوه      تاریخ ارسال نظر : ۴ مرداد ۱۳۹۳


  با سلام بنده خيلي وقته كه از سيطره شركتهاي داروسازي بر تصميمات پزشكان آگاهي دارم و الان هم تاثيرات خودم رو بر اطرافيانم به خوبي دارم مشاهده ميكنم زماني بود كه يخچالهاي ما پر از داروهاي شيميايي بود الان كاملاً پاكسازي شده ولي خوب با اينحال هنوز نگرانيهاي زيادي وجود داره اميدوارم اين صدا و سيما دست از كاراش برداره و به رواج طب سنتي بيشتر بها بده كه واقعاً بعيد ميدونم همچين كاري بكنه.
ارسال کننده نظر : علي      تاریخ ارسال نظر : ۱ ارديبهشت ۱۳۹۳


  من دانشجوی کامپیوتر هستم ولی چند وقته که به طب سنتی خیلی علاقه مند شدم واقعا هر چی بیشتر میخونم بیشتر از این طب جدید میترسم واقعا ممنون از روشنگری هاتون ولی واقعا هنوز نفهمیدم این همه مرکز آکادمیک چرا این تحقیقات رو رسوا نمیکنن مگه این از واقعه هلوکاست که میگن بوده یا نبوده کمتره؟
ارسال کننده نظر : امیر      تاریخ ارسال نظر : ۴ مرداد ۱۳۹۲


  با سلام
با اصرار شدید خانواده واکسن بدو تولد را سه روز بعد از تولد و واکسن دو ماهگی را در چهار ماهگی به فرزند پسرم تزریق شد لکن دیگر قصد ندارم هیچگونه واکسنی به فرزندم داده شود اما همسرم می گوید اگر بچه ما به این دلیل فلج یا ... شود چه می شود و چه نمی شود و من را تهدید به جدایی و غیره می کند خواهش می کنم من را راهنمایی کنید. باتشکر

ارسال کننده نظر : صالح      تاریخ ارسال نظر : ۸ مهر ۱۳۹۱
  سلام؛ 1- متاسفانه سیطره اندیشه های غرب بر فرهنگ ما جای تفکر برای بسیاری از ما باقی نگذاشته است. به هرحال زندگی شما مهم تر است. اگر چاره ای نیست واکسن را بزنید. مضاف بر این که این سیستم زورمدار در ابتدای ورود به مدرسه شما را وادار به واکسیناسیون خواهد کرد. 2- فرزندان بنده و بسیاری از همکاران و همفکران نمونه سلامتی بدون تلقیح واکسن هستند. 3- پیشنهاد می کنم این دو مقاله را به ایشان بدهید تا مطالعه کنند: واکسیناسیون سراسری به چه قیمتی؟(در قسمت کودکان و نوزادان) و واکسینه کردن جهان؛ گیتز و راکفلر به دنبال کاستن از جمعیت جهان هستند.(در قسمت زندگی استعماری؛ طبّ استعماری)
ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۹ مهر ۱۳۹۱



 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[979بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[1903بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[2140بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[2205بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[1954بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![4306بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[4317بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[4034بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[4405بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[4408بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [4451بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[5100بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[5884بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟ (مقاله انتخابی)[7335بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار (مقاله انتخابی)[6384بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ (مقاله انتخابی)[6813بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟ (مقاله انتخابی)[7053بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی (مقاله انتخابی)[8071بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود (مقاله انتخابی)[8325بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[9342بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

چرا برخی از زنان ایرانی پلنگ شده‌‎اند؟ (مقاله انتخابی)
پدیدارشناسی اینستاگرام (مقاله انتخابی)
بزرگی خوش خیم پروستات
آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟ (مقاله انتخابی)
کودکی بهترین دوران برای یادگیری زبان خارجی نیست!! (مقاله انتخابی)
صنعت قند با خریدن دانشمندان، تقصیرها را گردن چربی انداخت (مقاله انتخابی)
اعتیادی کراک‌گونه به بوتاکس (مقاله انتخابی)
آرامش دیداری (2)
هوش جنسی کودک
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ (مقاله انتخابی)
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک (مقاله انتخابی)
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود (مقاله انتخابی)
تدابیر طبّ ایرانی در درمان ناباروری
سالنامه حجامت 1399 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
​تکنولوژی تراریخته؛ راهی برای افزایش محصول یا بیماری؟ (مقاله انتخابی)
برای بچه‌ها به جای تبلت بیلچه بخرید (مقاله انتخابی)
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.
پیشنهادهایی برای آرامش بیشتر
سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
چه طوری به همسرمون محبت کنیم بهتره؟
مقاومت آنتی بیوتیکی: باکتریهای مرگبار بر می گردند (مقاله انتخابی)
ساده‌زیستی نه‌فقط زیبا بلکه ضروری است (مقاله انتخابی)