سلام و عرض ادب تسلیت ایام فاطمیه پسرم هراز چند گاهی گوشه چشمانش به اصطلاح می بندد و چرک میزند اگر از قطره های استریل چشم نزنم به سختی باز میشود ایا راهکاری دارید؟ و اینکه گاهی گوش درد مخصوصا گوش سمت چپ درد میکند طوریکه مدام گریه و بیقراری میکند و مطمئن هستم که دندانهایش سالم است ولی گوش هایش درد میگیرد و مدام گریه میکند پسرم 7 ساله هست و خانمی 36 ساله دقیقا 4 روز قبل از دوران قاعدگی شروع به لکه بینی میکند و بعد ان مدت شروع دوره هست و به ده روز کشیده میشود ازمایش تیروئیدهم مشکلی نداشته است لطفاً راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم از شما طبیب دلسوز🙏🏻🌹
کوثر

سلام و عرض ادب بیماری ماکولار پوستی درمان داره؟ طب نوین بهم گفته درمان نداره فقط برای کم رنگ شدن لکه ها پمادی داده که کورتون داره
صمدی

با سلام خدمت استاد محترم، چندین ساله از سایت شما بهره فراوان برده ام ولی جای یک مقاله جامع در مورد دیابت در این سایت خالیه. با سپاس فراوان
سید محسن

سلام‌میشه بفرمایید از ترکیب زاج و عسل که پاک کننده و قابض رحم هست، میشه بعد از زایمان استفاده کرد؟ و اگر میشود چندوقت بعد از زایمان استفاده کنیم که مشکلی پیش نیاید؟
حامی

سلام آقای دکتر پسرم ۸سالشه میتونم از روغن سیاه دانه هنگام سرما خوردگیش استفاده کنم ؟ اگه بله لطفا بفرمایید به هر بینی چند قطره و چند روز بریزم ؟بی نهایت ممنونم.
زهرا

سلام وقتتون بخیر دخترم ۲۰ ماهشهر و قصد دارم تا یک ماه دیگر او را از شیر خودم جدا کنم ولی اصلا به هیچ عنوان شیر و لبنیات نمی‌خورد و اهل سوپ و فرنی و شیر برنج و کیک و بیسکوئیت و بادوم نیست فقط برنج سفید میخوره و میوه هم سیب و نارنگی هیچ میوه دیگه هم نمیخوره.بهانه شکلات رو همش میگیره. از صبح تا ظهر بیشتر شیر خودمو میخوره و حتما با سینه خوابش می بره خلاصه که خیلی بد غذاس لطفاً راهنمایی کنید
زهرا

با سلام و احترام ،آقای دکتر ناشتا آب گرم خوردن در زنان حامله اشکال داره ؟
.

سلام و خداقوت یک دانش آموز بیش فعال دارم که با مصرف دارو حالاتش کنترل شده ولی الان دارو نمی خوره و راضی به استفاده نمیشه میخوام بدونم اگر درمان در طب سنتی داره خانواده اش را راهنمایی کنم به طب سنتی . آیا درمان بیش فعالی شدید در طب سنتی وجود داره؟
معلم

سلام آقای دکتر خانمی ۴۰ساله با مزاج گرم و خشک هست که غیر از میگرن و کلیه سنگ ساز هیچ بیماری ندارند، در حاملگی قبلی که ۹سال پیش داشت دیابت حاملگی داشت الان یک ماهه حامله هست خواستم بپرسم چکار میشه کرد تو این بارداری دیگه دیابت بارداری نداشته باشه ،یه راهکار هر چند کوچک بفرمایید ان شاءالله خیر دنیا وآخرت نصیبتان بشود.
یا زهرا

سلام آقای دکتر درمان فسار خون بارداری رو میخواستم لطفا،دستور خاتمه بارداری رو دادن
علی
کد : 34477
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۹
خبرها و نظرها
Share Email
لغو سیاست‌های "کنترل جمعیت" در تمامی کشورها/ افزایش "قدرت، ثروت و امنیت" کشور از طریق افزایش جمعیت

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين

 


 

لغو سیاست‌های "کنترل جمعیت" در تمامی کشورها/ افزایش "قدرت، ثروت و امنیت" کشور از طریق افزایش جمعیت

 

 


لغو سیاست‌های "کنترل جمعیت" در تمامی کشورها/ افزایش "قدرت، ثروت و امنیت" کشور از طریق افزایش جمعیت

 


کبری خزعلی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به تذکرهای پیاپی جمعیتی مقام معظم رهبری و در دیدار هفته گذشته با نمایندگان مجلس، بر نقش سبک زندگی در افزایش فرزندآوری تاکید و اظهار کرد: از آغاز شکل‌گیری مباحث جمعیتی، تئوری‌‌های اقتصادی زیادی طرح شده‌اند؛ مثلاً نظریه مالتوس، از قول اقتصاددانان جهان از سال‌ها قبل مطرح بوده است اما در حال حاضر این نظریه مردود اعلام شده است! این نظریه می‌گوید جمعیت در حال افزایش است در حالی که گیاهان، حیوانات و جانوران رشد نمی‌کنند، در نتیجه جمعیت زیاد برای تغذیه از این منابع دچار مشکل خواهد شد زیرا منابع ثابت‌ هستند!

 

 

 


وی ادامه داد: از طرفی اقتصاددانانی چون اسمیت، سالو، میدو و هانس بر رابطه مستقیم نرخ رشد بازدهی نیروی انسانی در رشد اقتصادی تاکید دارند؛ تاکید آنها بر سطح تکنولوژی و تعداد نیروی کار و میزان منابع و سرمایه است که از همه عوامل مهمتر، نیروی انسانی کار آمد است؛ جولیان سایمون نیز می‌گوید مانع رشد، نه افزایش جمعیت است و نه کمبود سرمایه بلکه شیوه تفکر  و عادات و سبک زندگی است.

 

 


رئیس شورای اجتماعی فرهنگی زنان گفت: سیمون کوزنتس نظریه‌پرداز رشد و توسعه اقتصادی نیز می‌گوید جمعیت با 3 عامل ارتباط تنگاتنگ دارد؛ منابع، امکانات سرزمین حاصلخیز و نیروی انسانی متخصص از این جمله‌اند؛ این نظریه تاکید می‌کند نیروی انسانی متخصص می‌تواند با استفاده از تکنولوژی امکانات را به چند برابر افزایش دهد، بنابراین موجودات نیز همچون انسان‌ها تکثیر می‌شوند؛ به عبارتی انسان به واسطه علم قادر است رشد آنها را چندین برابر کند.

 

 


عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: با این حساب؛ اصلاً مسئله گرسنگی و کمبود مواد غذایی مطرح نیست و اتفاقاً هر چه جمعیت بیشتر باشد امکان رشد، توسعه، بهره‌وری و تولید اقتصادی افزایش می‌یابد؛ اقتصاددانان دنیا اعلام می‌کنند که افزایش جمعیت به افزایش ثروت، قدرت و امنیت منجر می‌شود، برعکس جمعیت سالمند، ناتوان و مصرف‌کننده، کشورها را دچار معضل خواهد کرد؛ در نتیجه برای رشد اقتصادی لازم است که جمعیت افزایش پیدا کند زیرا نیروی فعال تیزهوش و مبتکر نیز به تبع آن افزایش پیدا می‌کند؛ به همین دلایل کشورهای جهان تمامی سیاست‌های کنترلی جمعیت را کنار گذاشتند و برنامه مورد قبول آنها تنها برنامه‌های افزایشی جمعیت هستند.

 

 

 


خزعلی اضافه کرد: سبک زندگی به وسیله مدرنیته و القائات نادرست فرهنگ غربی منجر به کاهش جمعیت شده است؛ خود کشورهای غربی نیز از نابودی خانواده‌ها خبر می‌دهند؛ در این جوامع، زن از خانواده بیرون کشیده شده و به یک ابزار تولید مبدل شده است، در این شرایط حتی با اختصاص بودجه و امکانات، زنان دیگر قادر به بازگشت به کانون خانواده و فرزندآوری نیستند.

 

 


وی متذکر شد: در اینجا اهمیت سبک زندگی نسبت به اقتصاد برجسته‌تر می‌شود؛ این دیدگاه به رابطه مدرنیته و فرهنگ غربی برای به اصطلاح جهانی‌سازی، در جهان تسری پیدا کرده است! به قول مقام معظم رهبری، کشورهای غربی سعی کردند بلایی که باعث نابودی خانواده شده است را برای خودشان اصلاح کنند و به سمت فرزندآوری بروند، در عوض این نسخه مهلک را در قالب کنوانسیون‌ها و معاهدات به کشورهای مسلمان مانند ایران تقدیم کردند! مثال پیچیده و در دسترس آن همین سند 2030 است که در نظر دارد تا سال 2030 کشور را از نظر فرهنگی، استحاله کند و فرزندان صددرصد مطیع الگوهای آنها پرورش یافته و عمل کنند.

 

 

 


عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در این راستا ازدواج بی‌معنی می‌شود و روابط آزاد گسترش پیدا می‌کند، در نتیجه فرزند‌آوری محدود می‌شود؛ کاهش جمعیت اسلام و شرق مطلوب جوامع غربی است؛ این جوامع اذعان دارند که جمعیت‌شان نسبت به مسلمانان در حال کاهش است و در نهایت زیر بار جمعیت جوانان کشورهای اسلامی دوام نمی‌آورند؛ در غرب لذت‌گرایی و فردیت جای خانواده‌گرایی را گرفته است و راهکار آنها کنترل جمعیت دیگر کشورهای جهان است!

 

 


خزعلی تصریح کرد: جوانان، بعد از انقلاب با اقتدار توانستند جبهه و جنگ را اداره کنند و همین طور در عرصه‌های گوناگون درخشیدند؛ دشمنان در حال حاضر تمام تلاش خود را می‌کنند تا توان علمی ما را کنترل کنند اما نمی‌توانند؛ ان‌شاءالله به سمتی حرکت خواهیم کرد که با جدا شدن از فرهنگ تحمیلی جهانی‌سازی، جهانی را که مطلوب منتظران ظهور خواهد بود، ایجاد می‌کنیم.

 

 


 رئیس شورای اجتماعی فرهنگی زنان گفت: ما در شورای انقلاب فرهنگی مدیریتی داریم که در حوزه سبک زندگی فعالیت می‌کند و اسباب‌بازی، لوازم‌التحریر و فیلم‌های فضای مجازی در حیطه فعالیت‌های آن قرار می‌گیرند البته فضای مجازی به دلیل اهمیتش، سیاست‌های مصوبی دارد و شورای عالی فضای مجازی به آن می‌پردازد اما در مدیریت اجرایی فضای مجازی، مشکلات اساسی داریم؛ در این میان هنر و فیلم نیز در ترویج سبک زندگی نادرست تاثیرات زیادی دارند؛ کسانی در جشنواره فجر مورد تقدیر قرار گرفتند که با فرهنگ و انقلاب اسلامی ضدیت دارند البته تعدادی از هنرمندان مسئول هم از این مبانی مراقبت می‌کنند.

 

 

 

 


وی خاطرنشان کرد: مشکل ما در اجراست! سبک زندگی، مهندسی فرهنگی و سیاست‌های مربوط به زنان تدوین شدند اما وقتی به مرحله اجرا می‌رسد، حرفی برای گفتن نداریم و ارگان‌های مربوطه هیچ گزارش عملکردی ندارند! اخیراً در این رابطه آیت‌الله رئیسی اعلام کردند که "ترک عمل هم جرم است" تا کسی نتواند از زیر بار مسئولیت شانه خالی کند؛ در این خصوص، کم‌کاری و گزارش غیرواقعی نیز جرم محسوب می‌شود.

 

 


خزعلی یادآور شد: شورای عالی انقلاب فرهنگی وظیفه دارد بعد از تصویب‌ها، پیگیری و هماهنگی‌های لازم را برای گزارش‌های اجرایی انجام دهد اما وقتی که از سوی ارگان‌های مربوطه درخواست گزارش‌ها کم جواب یا بی‌جواب باقی می‌ماند یا صادقانه نیست، با اتکا به مصوبه مذکور می‌توانیم نتیجه گزارشات را تقدیم قوه قضائیه کنیم.

منبع :

تسنیم



نظرات
  مطلب بسیار مفید بود. ممنون
ارسال کننده نظر : کیانی      تاریخ ارسال نظر : ۱۱ مرداد ۱۳۹۹


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[15663بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[18001بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[38819بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[50486بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19919بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[26006بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[68193بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[545592بازدید]
زردی نوزادان[499842بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[14066بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12676بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[12495بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[17247بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [53430بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[19370بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16814بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[12331بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[9312بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[14151بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15594بازدید]

از میان مقالات

رسانه و دختران (مقاله انتخابی)
واکسن؛ ابزار کنترلِ جمعیت در دستان بیل گیتس(مقاله انتخابی)
زالو؛ جرّاح کوچک
معده شناسی
آن روی سکه صنعت جراحی زیبایی مصنوعی(مقاله انتخابی)
خطری شیک در آشپزخانه‌ها(مقاله انتخابی)
دمنوش های ایرانی
دستورات حفظ سلامتی و تغذیه برای بیماران مبتلا به سرطان
کدام تنظیم خانواده؟(مقاله انتخابی)
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟
اسناد اقدامات ضدبشری بورلاگ و ردپای مامور راکفلر در کشاورزی ایران(مقاله انتخابی)
پسوريازيس (داءالصّدف - بیماری صدف - قوبا)
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل
«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 3 بررسی رویکردهای «خطرآفرین» فرهنگستان علوم پزشکی در موضوع «سلامت معنوی»؛ آیا پزشکان می توانند «هدایت‌گر» جامعه از بعد معنوی باشند؟
جذابیت و زیبایی به قیمت انواع سرطان (مقاله انتخابی)
نسبت دستاوردهای علمی با آموزه‌های قرآن از منظر علامه طباطبایی(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)