سلام بر شما، ایلومیناتی مخوف ترین و وحشی ترین فرقۀ دنیاست. جناب دکتر رائفی پور در یکی از همایش هایشان چند بخش از مانیفست ایلومیناتی ها برای حاضران می خوانند که به واقع انسان به وحشت می افتد که اکثر اعضای این فرقه جزو طبقۀ روشنفکر و بسیار تحصیل کردۀ جامعه معرفی می شوند (همان طور که از نام فرقه مشاهده می شود) اما بردگان و بندگان حقیقی ابلیس هستند که هیچ چیز جز نابودی دین، عقلانیت و محو شدن نام پروردگار از آثار آدمی نمی جویند و حتی بسیار بسیار به دنبال ریختن خون بیگناهان به ویژه کودکان و مسلمانان هستند. متأسفانه ایلومیناتی و فراماسون ها تا طبقات ارشد سرزمین ما نیز نفوذ کرده اند. اما،... بماند...
شهریار

خخخخ!!
علی

سلام، آیا مصرف شیر بز قبل یا حین بارداری مشکل ایجاد میکنه؟ ماءالجبن چطور؟
زویی

امکان هیچ نظر دهیی براتون نیست چون پدرشون ممانعت میکنند از پزشک رفتن؟پپچون چندین دکتر رفتیم بی نتیجه بوده اصفهان متخصص طب اسلامی سنتی یا پزشک میشناسید؟
طباطبائی

سلام علت درد انگشتان دست بخصوص موقع بیدار شدن از خواب چی میتونه باشه لطفا کمک کنید
محمد

سلاماقای دکتر‌من کیست اندرومتریوز و کاهش ذخیره تخمدان یک صدم دارم‌‌پیشنهاد شما برای اینکه باردار بشم چیه لطفا؟ممنون‌از شم
مریم محمدی

درود سالادی که گفتید ربطی به شیراز ندارد دقیقا مختص شیرازیها ست که حالا همه یاد گرفتند حالا شما چرا ناراحتی مثل اسپاگتی که مختص ایتالیاست
علی از شیراز

سلام خدا قوت دکتر برای بیماری گال چکار کنیم
زهره

سلام و خداقوت عرض میکنم پسرم6سالشه غلظت خون و تری گلیسیرید و هموگلوبیتش بالاست شما میدونید چه علتی میتونه داشته باشه یا علائم چه بیماریی گفتند نشانه ی بیماریهای بدی میتونه باشه در خانواده پدری سابقه ی فشارخون بالا و تالاسمی و فاویسم دارند ولی ایشون نداشته (شب ادراری داره هیچ جوریم نتونستیم درمان کنیم گاهی روز هم ... دو بار با فاصله از هم بدون اختیار کامل هم شده ادرارش) چشماش 4ونیم درجه ضعیف شده و تنبلی چشم گفتند داره رنگش زرد و پریده ست مدتیه قبل ازمایش خون قند ناشتا با دستگاه گرفتند بالا بود ولی توی ازمایش خون بالا نبود خیلی کودک شاد و پرانرزی و سالم و قویی بود چند سال قبل اصلا مریص نمیشد اما الان روحیه شکننده صعیف اصطراب جدایی ... خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید چون دکترها هم کار خاصی انجام ندادند یا حداقل غلظت خون را بفرمایید
طباطبائی

سلام وقت بخیر من دچار ماکولار پوستی شدم که فکر کنم غلبه سودای خشک هستش چه منضج و مسهلی باید بخورم که بدنم پاک سازی بشه .
افسانه توکلی
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
پیش به سوی انقراض!/ نگاهی به وضعیت جمعیتی جامعه ایرانی(مقاله انتخابی)
تعداد: 5 میانگین: 2.8
[تعداد بازدید : 14016]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرّحمن الرّحیم

وصلی الله علی محمّد و آله الطاهرین ولعنه الله علی اعدایهم اجمعین


پیش به سوی انقراض!/ نگاهی به وضعیت جمعیتی جامعه ایرانی + جدول

سالمندان بالای ۶۰ سال نیمی از جمعیت سال‌هایی که در پیش است



گروه اقتصادی: برنامه اول توسعه می‌گفت سیاست‌های تعدیل موالید باید کاری کند که تعداد فرزندان هر خانواده که در سال شصت و پنج ۶.۴ فرزند بود، به چهار فرزند در سال ۱۳۹۰ برسد؛ یعنی سال گذشته. حالا چه اتفاقی افتاده است؟ 


به گزارش رجانیوز سال ۶۷ که ۶.۲ فرزند داشتیم این تعداد در سال ۱۳۷۱ به ۴ فرزند رسید. یعنی به هدف برنامه که باید در سال ۱۳۹۰ می‌رسیدیم، سه سال بعد رسیدیم. اما این روند ۲۲ سال دیگر هم ادامه پیدا کرد تا امسال وقتی رییس مرکز آمار نتایج سرشماری سال ۹۰ را اعلام می‌کند همه تعجب کنند؛ در سال ۹۰ هر خانواده ایرانی ۱.۵ فرزند داشته و نرخ رشد جمعیت ۱.۲۹ درصد بوده است. 


یک لحظه صبر کنید؛ سریع نروید سراغ مسایل اقتصادی و اینکه با مرغ کیلویی هفت هزار تومان و شهریه چند میلیونی مدارس و... چطور می‌توان مردم را تشویق به فرزندآوری کرد؛ و اینکه پس افزایش جمعیت چقدر بدور از فکر و تعقل است. البته این هم بحث مهمی است که باید در جای خودش به آن پرداخته شود و ظرفیتهای کشور و جمعیت متناسب با آن معلوم گردد. اما قبل از هر چیز باید عاقلانه و بدور از پیش داوری واقعیت‌های جمعیتی موجود را ببینیم. آمارهای زیر بخشی از این واقعیت‌هاست. 


جمعیت ۳۱ میلیونی با ۱۵ میلیون نفر بالای شصت سال! 


در سال ۲۰۱۰ سازمان ملل سه سناریوی رشد جمعیت برای ایران پیشبینی کرد. سناریوی رشد بالا، رشد متوسط و رشد پایین. در سناریوی رشد بالا میزان باروری کل از ۱.۸ فرزند برای هر مادر به ۲.۵ فرزند در سال ۱۴۸۰خواهد رسید. در این سناریو در سال ۱۴۳۰ جمعیت ایران به حدود ۱۰۰ میلیون نفر می‌رسد و در همین حول و حوش ثابت خواهد ماند. 


در سناریوی رشد متوسط، میزان باروری کل از ۱.۸ بچه برای هر مادر به ۱.۵ بچه برای هر مادر در سال ۱۴۲۰ کاهش می‌یابد و جمعیت کشور در این سال به حدود ۸۶ میلیون نفر و درصد سالمندی به ۲۲ درصد خواهد رسید. بعد از آن با وجود افزایش باروری تا حد دو فرزند تا سال ۱۴۸۰ جمعیت کشور رو به کاهش و به حدود ۶۲ میلیون نفر خواهد رسید. 


سومین سناریو رشد پایین است که در آن میزان باروری کل از ۱.۸ بچه برای هر مادر در سال ۱۳۹۰ به حدود یک فرزند برای هر مادر در سال ۱۴۲۰ خواهد رسید و درصد سالمندی جمعیت به حدود ۲۵ درصد خواهد رسید. بعد از سال ۱۴۲۰ تعداد جمعیت با کاهش مواجه و در ‌‌نهایت در سال ۱۴۸۰ به حدود ۳۱ میلیون نفر و درصد سالمندان به ۴۷ درصد افزایش خواهد یافت!


 سناریوی رشد بالا

سال

تعداد جمعیت(میلیون‌نفر)

باروری کل

1390

73.974

1.77

1405

87.142

1.86

1420

94.747

1.96

1435

100.027

2.17

1450

100.728

2.31

1465

101.723

2.41

1480

109.195

2.48

 

سناریوی رشد متوسط

سال

تعداد جمعیت(میلیون نفر)

باروری کل

1390

73.974

1.77

1405

83.142

1.36

1420

85.893

1.46

1435

83.866

1.67

1450

76.016

1.81

1465

67.455

1.91

1480

62.059

1.98

 

سناریوی رشد پایین

سال

  تعداد جمعیت(میلیون نفر)

 باروری کل

 1390

 73.974

 1.77

 1405

 79.141

 0.86

 1420

 77.392

0.96

 1435

 69.887

 1.17

 1450

 56.414

 1.31

 1465

 41.942

1.41

 1480

 31.397

 1.48

 

مقایسه‌ای میان جداول فوق و آمارهای موجود در جامعه نشان می‌دهد که الگوی تغییر جمعیتی ایران بیشتر از همه هماهنگ با سناریوی رشد پایین است. و این یعنی کمتر از نصف شدن جمعیت و از آن بد‌تر، رسیدن درصد سالمندان بالای ۶۰ سال جامعه به نزدیک پنجاه درصد. 


فارغ از اینکه موافق افزایش جمعیت باشیم یا نه، این واقعیتی است که پیش روی جامعه ایرانی قرار دارد. 

 

جمعیت؛ چیزی فرا‌تر از قیمت مرغ و اجاره خانه


 «از فکر کردن به حمله پیش‌دستانه علیه تاسیسات هسته‌ای ایران بپرهیزید و گفت‌وگو‌ها با تهران را حفظ کنید، بالا‌تر از همه بازی طولانی مدتی را انجام دهید چون زمان و آمارهای جمعیتی و تغییر نسل در ایران به نفع رژیم کنونی نیست.» 


این جملات را برژینسکی سیاستمدار کهنه کار آمریکایی در گفتوگو با روزنامه وال استریت ژورنال در مارس ۲۰۰۹ بیان کرده است. پس باید به مسیله‌ای که اینچنین واکنش و تامل سیاستمدار آمریکایی را در پی داشته است فرا‌تر از قیمت گوشت و مرغ و یا اجاره خانه و شهریه مهد کودک نگاه کرد؛ هرچند که نباید از این امور هم غافل شد. 


هم اکنون زنان ایرانی کمتر از خیلی از کشورهایی که ما فکرش را هم نمی‌کنیم فرزند دارند. در جدول جهانی نه تنها اسراییل با رتبه ۷۵ بلکه کشورهایی مانند آفریقای جنوبی ۹۷، برزیل ۱۰۶، ترکیه ۱۱۰، فرانسه ۱۱۸، آمریکا ۱۲۲، انگلیس ۱۳۷ در مکان‌های بالا‌تر از ایران قرار می‌گیرند. 


 میزان رشد جمعیت بقدری مهم است که حتی چین با یک میلیارد و چهارصد میلیون جمعیت اعلام کرده است دست از سیاست تک فرزندی برخواهد داشت. روسیه نیز سیاست افزایش جمعیت را در پیش گرفته است. آیا نباید به موضوع جمعیت کمی کار‌شناسانه و بلند نظرانه نگاه کنیم؟ بهتر است قبل از ردیف کردن مشکلات و یا تبعات احتمالی افزایش جمعیت، به آینده‌ای فکر کنیم که فرزندانمان در سالهای آینده با آن دست و پنجه نرم خواهند کرد. به بالای ۶۰ سال بودن سن نیمی از جمعیت فکر کنیم!

 

مقالات مرتبط:


آیا کنترل جمعیت در راستای منافع ملی است؟

کدام تنظیم خانواده؟


شعار "فرزند کمتر" در خدمت پروژه جنگ جمعیتی

پرونده کنترل جمعیت، آثار و پیامدها


چرا در اسراییل طرح کنترل جمعیت اجرا نمی شود؟


میلیاردها در خدمت نسل کشی


 

منبع: رجانیوز



نظرات
  سلام من افراد زیادی را سراغ دارم که تمکن مالی خوبی دارند که می توانستند با سرمایه ای که دارند کارآفرینی کنند و دست چند نفر بیکار بگیرند ولی این کار را که نمی کنند هیچ.بلکه به همان یک یا دو فرزند اکتفا نموده اند دیگر این که متاسفانه در این زمان توقعات بیش از حد بالا رفته و چشم و هم چشمی زیاد شده است به همین خاطر کمتر به فرزند و خانواده فکر می شود
ارسال کننده نظر : علی      تاریخ ارسال نظر : ۷ بهمن ۱۳۹۳


  سلام از اطلاعاتی که به ما دادید ممنونم کاش همه ی کسانی که طرح کنترل جمعیت را تصویب کردند مثل شما دلسوزانه و حساب شده تصمیم می گرفتنند که حالا پشیمان نباشند
ارسال کننده نظر : علی      تاریخ ارسال نظر : ۶ بهمن ۱۳۹۳


  کسانی که دم از بی پولی برای توجیه بچه دار نشدن میزنند، آیا خانواده های کمی را سراغ دارید که علی رغم بسیار پولدار بودن یا فرزندی ندارند یا اصولا یک یا نهایتا دو فرزند داشتن را نشانه تمدن و فرهنگ می دانند؟
ارسال کننده نظر : ایرانی      تاریخ ارسال نظر : ۲۴ آذر ۱۳۹۳


  معلوم است کسانی که طرح برای افزایش جمعیت می دهند. هنوز طعم بی پولی،نداری و بیکاری که جوانان دهه شصت با آن مواجهند را نچشیده اید که پیشنهاد برای آوردن بچه می دهید.آدمی که بیکار است چه جور تشکیل خانواده بدهد.و بچه دار شود.حتی کاگری هم نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
ارسال کننده نظر : هموطن      تاریخ ارسال نظر : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳
  

سلام، مشکل ما این است که باور نکرده ایم رزق و روزی بندگان را خدای متعال می رساند.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳



  

مرغ چیه.پول چیه.فقط جمعیت رو زیاد کنید. فرقی نداره فقط مسلمان باشه.؟؟؟؟ هم باشه. چه ایرادی داره.


ارسال کننده نظر : مسلمان      تاریخ ارسال نظر : ۱۳ فروردين ۱۳۹۳
  

سلام، کاش به جای هتاکی و به کار بردن این کلمات زشت، کمی به مفاهیمی مانند توکل، ضمانت رزق و ... فکر می کردید. مشکلات زندگی های ما ناشی از گناهان ماست و نه کم و زیاد بودن فرزند.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۴ فروردين ۱۳۹۳



  ممنون ازمقالات جمعیت شما که منتشرکردید اجرکم الله،علامه طهرانی دردهه های پیش درکتاب کاهش جمعیت ضربه ای سهمگین برپیکرمسلمین به نکات زیادی اشاره کردند ولی کو گوش شنوا چه در زمان خودایشان چه اکنون!
ارسال کننده نظر : راستگو      تاریخ ارسال نظر : ۲۵ آبان ۱۳۹۲


  دشمن شما جها است . اما هنوز نفهمیدید
ارسال کننده نظر : حمید      تاریخ ارسال نظر : ۱۷ مرداد ۱۳۹۲


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[2946بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[3960بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[4171بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[4671بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[3873بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![6006بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[5957بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[5702بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[6084بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[6031بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [6059بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[6710بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[7737بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟[9026بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.[8096بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ [8485بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟[9076بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.[9798بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.[10029بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[11116بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

برای بچه‌ها به جای تبلت بیلچه بخرید (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1400 شمسی (هدیه پایگاه طب شیعه)
پیشگیری از سقط جنین از نگاه طب سنتی ایران
دنیای زیبای دینداران
ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل از سلاح‌های زیستی (مقاله انتخابی)
مَـــرهَـــم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست سوّم)
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
5 برنامه غذایی پیشنهادی به زوج های نابارور
برنامه استاندارد غذایی 14 روزه
هشدار: من از واژۀ «چاق» استفاده می‌کنم (مقاله انتخابی)
کودک و تفکّر اقتصادی (2)
تربیت عبادی و ترغیب فرزندان به نماز
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
آرامش دیداری (2)
نظام‌های پاداش در تربیت کودک؛ به بچه‌هایتان استیکر ندهید (مقاله انتخابی)
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
اینستاگرام آن بخشِ خودشیفتۀ شخصیتتان را دوست دارد (مقاله انتخابی)
جامعۀ مصرف گرا (مقاله انتخابی)
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟
سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
جذابیت و زیبایی به قیمت انواع سرطان (مقاله انتخابی)
آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟
ویز،اپلیکیشن ناوبری اسراییل (مقاله انتخابی)
قبل از انتشار عکس فرزندتان در فیسبوک، به آینده‌اش فکر کنید (مقاله انتخابی)
فرزند آوری در میزان عقلانیت اجتماعی و اخلاق