سلام من ۴۷ سالمه پولیپ و فیبروم دارم برای من این درمان موثر است
هایده احمدی

سلام دکتر خسته نباشید در طب سنتی برای همانژیوم مهره کمر درمانی وجود دارد اگرسیو نیست ولی علایم درد ناک دارد
زهره

قابل توجه اونهایی که میگن زالو چرته و عفونت میاره، اولا زالو را نباید از هرکجا تهیه کرد باید زالو بهداشتی و پرورشی باشه، ثانیا من خودم ۷سال است که هرسال بدنم را هم حجامت میکنم و هم برای موارد خاص زالو می اندازم ، چند مورد را براتون بگم کفتون ببره، خودم ،پدرم و پدر بزرگم مشکل گرفتگی رگ قلب داریم، پدرم که سکته قلبی رد کرد، تا از بیمارستان مرخص شد بردیم ۱۶تا زالو روی قفسه سینه اش رو قلبش انداختیم ، الان ۷ساله گوش شیطون کر ، دیگه نگفته قلبم درد میکنه هرسال هم حجامت می کند، خودم هم پارسال قلبم گرفت اصلا دکتر هم نرفتم مستقیم رفتم زالو انداختم به مرور بعد ۳روز درد قفسه سینم افتاد. برای دیابتی که دکتر گفته بود باید پاش قطع شود ۳نوبت هفته ای ۱بار انداختیم پاش خوب شد سیاهی اش رفت ،زخمش هم خوب شد، برای ریزش مو هم طی چندسال گذشته چندین بار امتحان کردم هم ریزش مو قطع می شود و هم موهای نازک شده و درحال ریزش مثل کف سر قوی و پرپشت شد. اینها را برای رضای خدا گفتم ، دوست داشتید استفاده کنید نخواستید برید پول بدید قرص شیمیایی بخورید.
مصطفی

با عرض سلام.آقای دکتر فصد با تئغ بهتره یا با آنژیوکت؟
حسینی

سلام وقت بخیر خانم ۴۰ ساله لاغر اندام هستم بعد تشخیص دکتر به عفونت معده، دستور عرق نعنا و بارهنگ و عسل رو انجام میدم ولی صورتم جوش میزنه مصلحی داره؟ یا دارو رو عوض کنم؟
شیبانی

سلام آقای دکتر ۴۰سالمه ۳کیلو اضافه وزن دارم اما تری کلسریدم ۲۷۴ میشه لطفا بفرمایید چیکار کنم کاهش پیدا کنه؟ ممنون از لطفتان.
مادر

سلام وخداقوت آقای دکتربه استیصال رسیدم اول خدا دوم راه شما فرزند۶ماهه ای دارم ریفلاکس داره دارومیخوره شیرخشک رژیمی میخوره همه چیزنرمال بوده بخاطرنبودشیرخشک اوموم یه شیر خشک دیگه تست کردم بچه افتاده سرفه خشک وخلطی باهم این مدت وزن هم نگرفته دکترچرک خشک کن داد اصلافایده نداشت حالا۲تااسپری کورتون داده گفتآلرژیه،نمیخوام بدم چه کنم سرفه ماندگارنشه بهتربشه خدایی نکرده آلرژی تنفسی روبچه نمونه یک دنیاممنونتونم یه راه جلوپام بزارید نگرانشم
من

سلام مطالب فوق بسیار بسیار عالی مفید و مورد استفاده هسنتد خیلی ممنونم از زحماتتون
دیار

سلام،جناب آقای دکتر بسفایج برای بواسیر واقعا اکسیر بود میخواستم نظر شما رو برای درمان شقاق بدونم لطفا مأجور باشید
علی

سلام وقت بخیر جایگزین شیرخشک برای نوزاد چه چیزی توصیه می‌شود. البته مادر شیر ندارد و دایه هم پیدا نمی‌شود.
مریم
کد : 57579
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۴۰۲
خبرها و نظرها
Share Email
بهترین رژیم و ورزش برای لاغری چیست؟

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 


بهترین رژیم و ورزش برای لاغری چیست؟

 

 

 

 

محبوبه ابریشم کار، متخصص طب سنتی درباره منع استفاده از پکیج‌های لاغری که در فضای مجازی زیاد تبلیغ می‌شوند، هشدار داد و گفت: فردی که به گیاهان دارویی و استفاده از این روش‌ها اعتقاد دارد خیلی در این دام‌ها می‌افتد. این دارو‌ها با توجه به شرایط مختلف، طبع، شرایط زندگی، جنسیت و وضعیت جسمی فرد استفاده می‌شود.  

 

 


او گفت: خیلی از گیاهان که در حیطه لاغری  مصرف می‌شوند دارای هورمون‌های زنانه و استروژن هستند. گیاهان لاغرکننده مثل زیره، زنیان و رازیانه می‌توانند برای خانم‌هایی که دارای کیست سینه یا تخمدان هستند، مضر باشند. ممکن است افراد کاهش وزن را در زمان مصرف تجربه کنند، اما عوارض آن مانند بی خوابی، اضطراب و ریزش مو بعدتر ایجاد می‌شوند.

 

 


این متخصص طب سنتی درباره ورزش‌هایی که می‌توانند به کاهش وزن کمک کنند، گفت: ورزش برای هر فردی می‌تواند متفاوت باشد. بهترین ورزشی که افراد می‌توانند انجام دهند، پیاده روی یا دوچرخه سواری روزانه است؛ به شرطی که افراد سعی کنند هرروز انجام دهند اگر چند روز درمیان باشد خیلی موثر نخواهد بود.

 

 


او متذکر شد: برای افرادی که اضافه وزن دارند اول باید به رژیم غذایی روزانه توجه شود، برخی ممکن است بگویند چیزی نمی‌خورند، اما اضافه وزن دارند. این افراد احتمالا تنقلات مختلف مصرف می‌کنند و سیستم گوارش و هضم همیشه درگیر است. این باعث می‌شود ک جذب زیاد قند انجام شود و ترشح انسولین کم شود.

 

 


او درباره اینکه چگونه کاهش وزن اتفاق می‌افتد، توضیح داد: بدن باید دوره‌هایی از گرسنگی، حدود ۴ ساعت، تجربه کند تا ترشح انسولین بالا رود، میزان قند کاهش و متابولیسم بدن افزایش پیدا کند و لاغری رخ دهد. اولین توصیه این است که افراد برای میل کردن غذا زمان مشخص کنند. محتوای غذا بهتر است دارای کربوهیدارت نباشد و برنج، ماکارانی، نان، شیرینی و فرآورده‌های آرد را حذف کنند و از گروه‌های پروتئینی گوشت و سبزیجات پخته استفاده کنند. کسانی که خیلی طبع سردی دارند توصیه میکنیم سبزیجات و میوه‌های خام را کمتر مصرف کنند.

 


منبع :

باشگاه خبرنگاران جوان



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14713بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[17135بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[37765بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[49270بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19220بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[25242بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[67164بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[542140بازدید]
زردی نوزادان[497984بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13507بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12181بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11960بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16767بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [52537بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18630بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16062بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11645بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8959بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13639بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15140بازدید]

از میان مقالات

اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی
تلخ مثل چای؛ تلخ تلخ مثل حقیقت!
پشت پرده استفاده از ماده سمی فلوراید(مقاله انتخابی)
روزنی به پزشکی پیشگیری در طبّ کهن(مقاله انتخابی)
بازی با احتمالات؛ بازی با سلامت مردم-محصولات تراریخته؛ نابودگر نسل‌های آینده (مقاله انتخابی)
تجارت سرطان!(مقاله انتخابی)
حجامت آلرژی؛ راه حلّی ساده برای مشکلی بزرگ
حکایت دزد و کودک
شش اصل ضروری برای زندگانی سالم(ستّه ضروریه)
تله تلفن های همراه: زیان های بهداشتی (مقاله انتخابی)
واکسینه کردن جهان؛ گیتز و راکفلر به دنبال کاستن از جمعیت جهان هستند(مقاله انتخابی)
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟
دیپلماسی ورزشی؛ ابزاری برای نفوذ آمریکا در جوامع (مقاله انتخابی)
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)
بشر محصور در مواد شیمیایی (مقاله انتخابی)
منزل مردانگی!( مروری بر وظایف مردان در منزل، در قبال همسرانشان،بر پایه روایات وارد شده از حضرات معصومین، علیهم السّلام)
روش های تعیین جنسیت جنین
چگونه دانشگاه به دانشجویان خیانت می کند؟ (مقاله انتخابی)
دانشكده‌ها و دانشگاه‌هاي ما احمق‌هاي تحصيل‌‌كرده پرورش مي‌دهند(مقاله انتخابی)
مافیای پزشکی؛ بیماری‌های ساختگی در خدمت «صنعت پزشکی» + فیلم(مقاله انتخابی)