سلام آقای دکترخداقوت،من ۳ماهه زایمان کردم شیردهی هم ندارم بعدزایمان سزارین تا۴۸روز لکه بینی داشتم دکترزنان دوفامد داد خوب شدم بعدسرموعدقاعدگی اتفاق افتاد ۲الی۳روزخونریزی کمی داشتم مثل همیشه وتا ۱۲روزبعدلکه بینی،دیگه نمیخوام داروهورمونی بخورم،میشه محبت کنیدبعرماییدچی بخورم لکه بینی قطع بشه؟کمی کم خون بودم قرص آهن هم کامل یه دوره خوردم،خدابهتون عزت بده باراهنمایی هاتون خیلی کمکمون میکنید
زهرا

باسلام امروز متوجه یک زائده کوچک در ناحیه بیرونی واژن شدم که خیلی کوچک هست و تقریبا نمیدانم جوش هست یا زگیل .به نظر شما با دود عنبر نیا ممکن از بین برود یا باید به پزشک مراجعه کنم.خیلی نگرانم
مشکات

سلام آقای دکتر.خانمی هستم ۳۰ ساله.لاغر.کم اشتها.مشکل خارش سقف دهان دارم ممنون میشم علت های این رو مشکل رو بفرمایید.سینوزیت هم دارم
Z.sa

سلام و درود فراوان. ماه پنجم بارداری رو تمام کردم آیا دعایی یا ذکری هست برای تغییر جنسیت خدا دوتا دختر بهم داده دوست داشتم سومی پسر باشه سومی هم دختره ممنون میشم راهنمایی کنید نیت کردم پسر بشه بزارم محمد الان قلبم می‌شکنه اسم محمد رو می‌شنوم.
فاطمه

سلام عرض میکنم جناب آقای دکتر بسفایج رو پرسیدم فقط ریشه موجود بود،همون مد نظر شما هست؟چون گفتن مغز نداره
علی

سلام وق بخیر پیاز درمانی را در ایام ماه رمضان چگونه انجام دهیم؟ وعده سخر و افطار؟ من میخوام شروع کنم اگر در ماه رمضان نمیشود انجام ندهم
مریم

سلام خدا قوت آقای دکتر من بعد از یک سرماخوردگی دچار ضعف بدنی شدم یعنی ب محض نخوردن غذا دچار ضعف سرگیجه سبکی سر میشم و بعد از خوردن غذا هم درست نمیشه قبل از این خیلی راحت می‌تونستم ساعت ها گرسنه بمونم بدون هیچ مشکلی طبع سودا دارم 35 سالمه
زهره

سلام اقای دکتر لطفا کمکم کنید. چند روز پیش بر اثر ناراحتی ای که پیش اومد خیلی جیغ زدم و گریه کردم. دختر ده ماه ام هم کنارم بود. الان خیلی ترسیده شده و یه لحظه هم از من جدا نمیشه و اگر بذارمش شدیدا گریه میکنه. قبلا اصلا اینطور نبود. چیکار باید بکنم خیلی پشیمونم
شریف

سلام. در کتاب و در دستور تهیه سوپ کرفس حرفی از پخت و پز زده نشده. آیا به این معنی است که این سوپ خام است؟
محیا شجاعی

سلام علیکم.یسوال پیش امده برام.یک فرد سرد مزاج مثلا سوداوی با یک فرد گرم مزاج مثلا دموی از لحاظ درونی چه فرقی می کنند یعنی چه عاملی باعث شده یکی سرد و تر و دیگری گرم و تر شود؟و اینکه میگن مزاج پایه شکل گرفته یعنی چی؟!چی دقیقا شکل گرفته توی بدن
رضا
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
پشت پرده استفاده از ماده سمی فلوراید(مقاله انتخابی)
تعداد: 5 میانگین: 3.6
[تعداد بازدید : 26398]

[نسخه چاپی]

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 

پشت پرده استفاده از ماده سمی فلوراید


افزودن مشتقات سمی فلوراید مانند سدیم فلوراید و سدیم سیلیکا فلوراید به آب آشامیدنی مردم آمریکا از سال 1945 شروع شده و با این که در سال های اخیر اقداماتیبرای کاهش آن انجام شده اما هنوز هم ادامه دارد. موضوع اضافه شدن فلوراید به آب آشامیدنی و محصولاتی همچون خمیر دندان و برخی خوراکی ها در آمریکا به سال های پس از جنگ جهانی دوم بر می گردد که تا کنون ادامه داشته و یکی از پرونده های جالب توجه در شناختن نحوه نگاه استثماری نظام سرمایه داری و سود محور حاکم بر آمریکا به نوع "انسان" است.

 

 

و باز رد پای سرمایه داری


با مطالعه دقیق داستان افزودن فلوراید به آب آشامیدنی عمومی در آمریکا در می یابیم هنگامی که این نظام درگیر حفاظت از پول و منافع سرمایه داران می شود دیگر برای آن، "انسان" آمریکایی و غیر آمریکایی تفاوتی نداشته و ناگهان تمامی پیرهن دری های حقوق بشری برگرفته از "ارزش های آمریکایی" به هیاهو و یاوه بافی هایی بی شرمانه تبدیل می شود. با این که افزودن فلوراید به آب آشامیدنی در بسیاری از کشورهای اروپایی و دیگر کشورها از دهه ها‌ی گذشته ممنوع شده است؛ امریکا و استرالیا طرف دار سرسخت اضافه کردن فلوراید به آب اشامیدنی می باشند. مشتقات فلوراید از مواد جانبی و در حقیقت نوعی پسماند فعالیت کارخانه های صنعتی بوده و ممکن است از طریق فرسایش تدریجی‌ لایه ‌های زمین، کودها و یا در اثر دفع از صنایع مرتبط با فلزاتی مانند آلومینیوم و فولاد وارد منابع آب های آشامیدنی شده و آلودگی های خطرناکی به بار آورند.


فلوراید و سال های پس از جنگ جهانی دوم


از میانه های دهه 40 میلادی دولت آمریکا اضافه کردن فلوراید به آب آشامیدنی شهروندان را با این بهانه که موجب کاهش پوسیدگی دندان های ایشان می شود شروع کرد و دستگاه تبلیغاتی تحت کنترل سرمایه داران نیز تا کنون این کار را به صورت یکی از مهم ترین موفقیت ها در بهبود بهداشت عمومی مردم در سراسر قرن بیستم توصیف و تمجید کرده است. اولین توصیه ها به استفاده از فلوراید در آب برای کاهش پوسیدگی دندان ها طی سال های 1945 و 1946 از سوی برخی مقامات بهداشتی در آمریکا و کانادا روی داد و پس از آن خدمات بهداشت عمومی آمریکا نیز وارد میدان اجرایی این طرح شده و بدون وجود حتی یک تحقیق علمی مستدل و مورد قبول دانشمندان توصیه کرد که منابع آب شرب عمومی فلوریده شوند.

 

در حالی که جدای از نگاه بهداشتی و خطرات مرتبط، فلوریداسیون نمی توانست روش کارآمد و مقرون به صرفه ای باشد؛ ولی این برنامه با قدرت تمام دنبال شد. در واقع حتی اگر ادعای کمک به سلامتی دندان ها صحیح هم باشد؛ بخش بسیار کوچکی از فلور آب فلوریدهصرف حفاظت از دندان های افراد می شود و مابقی آن از بدن دفع شده و یا در صورت بالا بودن مقدار آن در بدن انباشته می شود که سرآغاز تمامی مضرات فلوراید برای انسان است. در حال حاضر میزان فلوراید در آب آشامیدانی آمریکا 4 میلی گرم در لیتر عنوان شده است در حالی که این مقدار بر اساس قوانین نباید از 2/1 میلی گرم تجاوز کند.



سدیم فلوراید یک ماده سمی شناخته شده است.


فلوراید و حقوق بشر!


بدین ترتیب با افزودن فلوراید به آب شهری حق انتخاب نوشیدن آب حاوی فلوراید و یا آب طبیعی سالم از شهروندان آمریکایی گرفته شد و آنها مجبور بودند به هر صورت این آب را مصرف کنند. با توجه به اینکه نظام آمریکا حتی به فکر انتخابی بودن ادامه حیات شهروندان در قالب برنامه "مرسی کیلینگ" نیز بوده است؛ اجبار به حفاظت از دندان های ایشان با خوراندن زوری آب فلوریده به آنها بسیار عجیب می نماید!



مردم به فلوریده کردن آب معترضند.


بر اساس منابع علمی آن چه که می تواند در یک حالت کنترل شده بر سلامتی دندان ها تاثیر مثبت بگذارد دوزهای محدود و مشخصی از فلوراید موضعی است نه ورود عمومی آن به کل بدن انسان از طریق آب آشامیدنی و به صورت سیستمیک. در واقع به گفته محققین مسواک زدن با خمیر دندان حاوی فلوراید اگر دو بار در روز انجام گیرد به همان اندازه و یا حتی بهتر از فلوراید موجود در آب آشامیدنی می تواند برای سلامتی دندان ها موثر واقع شود. با این توصیف چه چیزی ممکن است نظام سرمایه داری را مجبور کند که با صرف هزینه های کلان به فلوریده کردن آب های آشامیدنی مردم آمریکا اقدام کند؟! و برای توجیه این کار نیز در طی چندین دهه هزینه های بزرگی را صرف فعالیت های رسانه ای نماید؟



تاثیر فلوراید کنترل نشده بر دندان های کودکان


در واقع از آنجا که از نظر پزشکان فلوریداسیون آب تنها برای بعضی افراد سودمند بوده و برای بیشتر افراد مضر است؛ این برنامه تعداد زیادی از مردم که در معرض عوارض سمی فلوراید هستند را نادیده می گیرد. اثرات فلوراید مربوط به مقادیر موجود آن در آب است و از همین رو واضح است که استفاده از آب آشامیدنی فلوریده نمی تواند کنترل شده باشد و یا برای تمامی مصرف کنندگان کنترل مقادیر مصرف مقدور نخواهد بود. در نتیجه با توجه به اخلاق پزشکی، بخش وسیعی از مردم مجبور به استفاده از ماده ای شده اند که ادعا می شود برای سلامتی آنها مفید است اما هیچ گونه کنترلی هم بر روی چکونگی مصرف آن ندارند.

فلوراید از دهه 40 به آب و مواد بهداشتی اضافه شد


این اشکالات از نظر حقوقی بارها مورد توجه مخالفان قرار گرفته و دولت را برای پاسخگویی تحت فشار قرار داده اند. این در حالیست که حامیان دولتی فلوریداسیون آب همواره در خواست های مناظره و بحث مطرح شده از سوی محققین مستقل را رد می کنند. زیرا که هیچ کدام از این مدافعان دلایل و مدارک علمی مستحکمی که بر اساس تحقیقات مستقل از نهادهای زیر نظر سرمایه داران انجام شده باشد در دست ندارند و بر این اساس شکست آنها در یک مناظره عمومی امری بدیهی خواهد بود.


وضعیت فلوریداسیون آب در جهان


در حال حاضر کشورهای مختلفی نیز به پیروی از سیستم بهداشتی آمریکا فلوراید را به مواد مصرفی شهروندان خود اضافه می کنند و بیش از سیصد میلیون نفر در بیش از چهل کشور جهان تحت تاثیر اثرات فلور هستند. بیش از 145 میلیون نفر امریکایی نیز به اجبار و بدون این که حق انتخاب داشته باشند از آب آشامیدنی فلوریده استفاده می کنند.



کشورهای بسیاری فلوریداسیون آب را ممنوع کرده اند.


در حالی که در اکثر کشور های اروپایی مانند سویس، سوید و هلند فلوریداسیون آب انجام نمی گیرد با این وجود نتایج آماری به دست آمده مشابه چیزی است که در امریکا در مورد کاهش پوسیدگی دندان ها گزارش می شود. این نشان می دهد که فلوریده کردن آب اثر مهمی بر جلوگیری از بیماری های دندان نداشته است.

 

آلمان و اروپای شرقی هم برنامه های فلوریداسیون را کاهش داده اند با این حال هنوز در استرالیا، نیوزلند، کانادا، ایرلند و امریکا آب فلوریده می شود. ژاپن، انگلستان، ایتالیا، فرانسه، دانمارک و بلژیک نیز از دیگر کشورهایی هستند که با این که در آنها فلوراید به آب آشامیدنی مردم اضافه نمی شود در عین حال آمار مشابهی با آمریکا در مورد پوسیدگی دندان دارند. طبق گزارش های منتشره در برخی کشورها نیز که مردم در معرض فلوراید بسیار فراتر از حد مجاز قرار دارند؛ مانند مکزیک، چین و هند، اثرات نامطلوب در تشدید پوسیدگی دندان و حتی تضعیف هوشیاری و فعالیت مغزی در کودکان دیده می شود.

 


فلوراید و عوارض آن


فلور عنصری بسیار سمی است که در صورت ورود مقادیر بالای آن به بدن انسان می تواند باعث ایجاد رسوب فلور، مسمومیت شدید و در موارد حاد حتی به مرگ منجر شود. از سوی دیگر خاصیت سرطان زایی این ماده نیز در برخی بررسی ها مطالعه شده و گاهی حتی تایید نیز شده است. در سال 2010 پس از بیش از 60 سال اضافه شدن فلوراید به آب آشامیدنی مردم آمریکا بالاخره برخی از مقامات بهداشتی اجازه یافتند به طور محدود در مورد بیش از حد لازم بودن مقادیر فلوراید برای کودکان این کشور حرف بزنند و اعلام کنند که فلوراید ممکن است موجب تغییر رنگ دندان کودکان شده و بالقوه موجب مشکلات جدی بیشتری نیز شود. به همین دلیل توصیه کردند که میزان فلورایدی که در آمریکا به آب اضافه می شود کاهش یابد. در صورتی که فلوراید موجود در آب بیش از ۱۰ واحد پی پی ام باشد در دراز مدت فردی که از آن استفاده می کند نه تنها دندان های خود را از دست می دهد بلکه با صدمات شدید استخوانی به خصوص در ستون فقرات نیز مواجه خواهد شد.


فلوراید صدمات شدیدی بر بخش های مختلف بدن انسان وارد می کند.


تنها نیمی از فلوراید‌ مصرفی در بدن قابلیت دفع دارد.‌ مصرف بیش از حد این ماده‌ی سمی از هر طریقی که باشد در دراز مدت منجر به ایجاد رسوب در بدن خواهد شد که از آن به عنوان «فلوروزیس» یاد می شود. ایجاد لکه هایی روی دندان کودکان شده و در مواردی سوراخ شدن مینای دندان تنها بخشی از مضرات فلوراید است. 50 درصد باقی مانده از فلوراید ورودی به بدن در هر روز در استخوان ها تجمع می یابد که می تواند منجر به مشکلات بزرگی شود.

 

التهاب و سفتی مفاصل، شکنندگی استخوان ‌ها، بروز تغییراتی در اسکلت بدن، اختلال در عضلات و تشدید خطر پوکی استخوان، کاهش استحکام و افزایش خطر شکستگی آنها از این دست صدمات هستند. به علاوه نوع خاصی از سرطان استخوان نیز وجود دارد که ارتباط آن با فلوراید مطالعه شده و در مواردی نیز اثباط شده است. از همین روست که در برنامه ملی سم شناسی آمریکا فلوراید به عنوان یک ماده سرطان زای احتمالی در نظر گرفته شده است.



اثر انباشتگی فلوراید بر اسکلت انسان


اختلالات یادگیری، ، تداخل در عملکرد سلول‌های مغزی و در نتیجه آسیب مغزی، کاهش عملکرد غده تیرویید و در نتیجه کاهش قدرت روانی فرد و افسردگی و ضریب هوشی پایین ‌در کودکان از دیگر مضرات استفاده از آب آشامیدنی فلوریده شده ذکر شده است.

 


 در نهایت؛ واقعیت های پشت پرده


در اینجا نیز همچون موارد فراوانی با انگیزه های سیاسی و اقتصادی برای جعل و دستکاری وسیع علمی روبرو هستیم. انتشار مدارک دولت آمریکا نشان می دهد که این برنامه طرحی عامدانه بوده و با هماهنگی کامل سرمایه داران، دولت و رسانه ها انجام شده است تا زمینه هرگونه شکایت از سوی مردم و پرداخت غرامت های سنگین با آنها برچیده شود.



فلوراید برای سرمایه داران مفید بوده است نه برای مردم!


در واقع فلوریده کردن آب اشامیدنی طرح هماهنگ شده و زیرکانه ای برای سرپوش گذاشتن به فعالیت کارخانه های صنایع تولید آهن و آلومینیوم بوده است. در اثر فعالیت این کارخانه ها که در دوران جنگ جهانی بنا به تقاضای موجود به شدت فعال بودند؛ آلودگی های خطرناک فلورایدی وارد آب های سطحی و زیرسطحی می شده است. برای فرار از مسیولیت های ناشی از این آلودگی خطرناک چه گریزگاهی بهتر از مثبت جلوه دادن و تبلیغات فریبنده در مورد اثرات سازنده آن می توانست وجود داشته باشد؟!

 

برنامه های مرتبط با مفید انگاری این سم مهلک با کمک اجزای مختلف سیستم سرمایه داری در طی نزدیک به 70 سال اجرا شده و به خورد مردم آمریکا و جهان داده شده است. آلوده سازی محیط زیست و مناطق زندگی کارگران شاغل در صنایع فلزی، طی جنگ جهانی دوم توسط صنایع نظامی و تسلیحاتی شدیدا تشدید شد. کارخانه های فولاد در کالیفرنیا و یوتا و کارخانه های آلومینیوم در واشنگتن و اورگون هوای اشباع شده با فلور تولید می کردند که به طور غیر قابل پیشگیری مزارع، باغات و خانواده های ساکن در مناطق کشاورزی را در معرض تهدید جدی قرار داده و به آنها آسیب می زد. در این مورد پرونده های اخذ غرامت فراوانی در ایالت یوتا وجود دارد.


کمپین های مختلف اعتراض به فلوریده کرد آب در آمریکا شکل گرفته است

 

کارگران آسیب دیده و خانواده های بومی با اعلام شکایت موفق به دریافت غرامت از سرمایه داران صاحب کارخانه های می شدند و انتظار می رفت که روند اعلام شکایت و دریافت غرامت در سایه آرامشش پس از جنگ شتاب نیز بگیرد. جنگ دوم جهانی در حال پایان بود و سرمایه داران بخش فلزت برای گریز از محکوم شدن به پرداخت غرامت های سنگین از بابت آلوده سازی محیط زیست و صدمه زدن به سلامت جسمی مردم بازی خطرناکی را سرو سامان داده و با کمک خادمان خود در دولت آمریکا و رسانه ها موفق به اجرای آن شدند. بنابراین سرمایه گذاران بخش فلزات آمریکا اصلی ترین مدافعان پشت پرده ادعای مثبت بودن فلوریداسیون آب بوده اند. در نتیجه دیگر کار مدعیان و شاکیان در دادگاه ها برای اثبات صدمه دیدن از فلور وارد شده در آب و هوای محیط زندگی آنها بسیار سخت می شد. زیرا که فلور دیگر یک ماده موثر برای سلامتی دندان های شهروندان تلقی می شد!

 

دکتر اکسنر یکی از مخالفان ادعای اثرات مثبت فلوریده کردن آب بوده است. او در تحقیقاتش از این که در آمریکا فعالیت های علمی بسیار کمی در مورد فلور انجام شده اظهار تعجب کرده است. به عقیده او در حالی که از اواخر دهه 30 قرن بیستم به مطالعات پزشکی گسترده ای در مورد فلور در خارج از آمریکا بر می خوریم ولی در خود آمریکا خبری از این نوع بررسی های گسترده و عمیق وجود ندارد! نه تنها جلوی مطالعه در مورد اثر فلوراید بر انسان گرفته شده است حتی مطالعات دامپزشکی هم از ورود به این زمینه منع شده اند تا مبادا در سایه این پژوهش ها سرمایه داران آمریکایی مجبور به پرداخت غرامت به شهروندان شوند.



دکتر اکسنر در حال توضیح اثرات نامطلوب فلوراید بر دندان ها


به عقیده اکسنر تلاش برای فلوریده کردن تمامی آب های کشور برای این انجام شده است که یک بار برای همیشه امکان مقایسه سلامتی مردم ناحیه ای که از آب بدون فلور استفاده کرده اند و مردمی که از آب های سمی فلوریده شده آشامیده اند از بین برود. در صورتی که تنها بخشی از کشور به این مشکل دچار بود وکلای مدافع و محققین به راحتی می توانستند با استناد به پژوهش های مقایسه ای موفق به محکوم کردن سرمایه داران و صاحبان شرکت های بزرگ شوند اما هنگامی که همه جا به یک رنگ درآمد و امکان مقایسه از بین رفت اربابان پولی خیال راحتی خواهند داشت.


 

 

 

 

برای مطالعه بیشتر:


50 دلیل برای مخالفت با فلوراید

فراماسونری در صنایع غذایی

 

 

منابع و مآخذ:

http://peakwater.org/tag/tap-water

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=22707

http://www.fluoridation.com/c-country.htm

http://www.water-filtering.co.nz/1454/many-scientists-oppose-fluoridation.html

http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=31568

http://www.nytimes.com/2012/03/18/opinion/sunday/fluoridation-debate-redux.html?_r=1

http://www.fluoridealert.org/health/teeth/caries/topical-systemic.html

http://scorecard.goodguide.com/chemical-profiles/pesticides.tcl?edf_substance_id=7681-49-4

http://www.naturalnews.com/031602_fluoride_tooth_enamel.html

http://www.fluoridation.com/exner.htm

http://www.cdc.gov/fluoridation/statistics/2010stats.htm

 

منبع: http://www.imammahdi.ir



نظرات
  سلام لطفا وقتی تخصص کاری رو ندارید نظر کارشناسی ندید اون دنیا باید جواب بدید اگر اعتقادی به اون دنیا داشته باشید.نمک برای دندان به شدت مضره و باعث از بین رفتن مینای دندان میشه در خصوص فلوراید هم شما فقط نکات منفی شو مطرح کردید و عوارضی که فقط در صورت استفاده بسیار زیاد به وجود میاد
ارسال کننده نظر : یک دندانپزشک      تاریخ ارسال نظر : ۱۰ آبان ۱۴۰۰
  

سلام بر همکار گرامی. فکر می کنم وضع فاجعه بار بهداشت دهان و دندان در ایران و رونق بسیار زیاد مطب حضرتعالی و سایر دندان پزشکان!! پاسخی روشن به نظر شما باشد.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۱ آبان ۱۴۰۰



  سلام فلوراید تراپی که برای بچه های سه ساله در مرکز بهداشت ها انجام میشه ضرر داره ؟استفاده کنیم یانه ممنون؟
ارسال کننده نظر : فاطمه      تاریخ ارسال نظر : ۳۰ دي ۱۳۹۸
  

سلام. بنده مخالف این کار هستم.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱ بهمن ۱۳۹۸



  با عرض سلام و احترام نمکی که سالم باشه رو از کجا تهیه کنیم وروش تشخیص چگونه است
ارسال کننده نظر : فاطمه      تاریخ ارسال نظر : ۲۰ آبان ۱۳۹۸
  

سلام. بهترین نمک، نمک معدن است. نمک دریا از نظر طب سنتی چیز خوبی نیست ولی از نمک های یددار بهتر است، به شرطی که از جایی بیاید که آلودگی هایی مانند فاضلاب های صنعتی نداشته باشد. در این زمینه دریاچه آران و بیدگل مناسب است. برای تهیه، فروشنده قابل اعتماد پیدا کنید. نیازی به روش تشخیصی نیست.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۰ آبان ۱۳۹۸



  سلام. میخواستم ببینم میشه از پودر شویا به جای خمیردندان استفاده کرد؟ اگه میشه لطفاً نحوه مصرفش رو هم توضیح بدین.ممنون.
ارسال کننده نظر : سعیده      تاریخ ارسال نظر : ۵ مهر ۱۳۹۳
  

سلام. بله. مسواک را درون پودر زده استفاده کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۵ مهر ۱۳۹۳



  سلام پس ما که داریم جدیدا نمک دریا در غذا میریزیم و استفاده میکنیم دیگه نباید استفاده کنیم؟؟ روش نوشته مال دریاچه ارومیه هست. آرسنیک چی چی هست؟؟ خیلی بده؟؟
ارسال کننده نظر : م----ح      تاریخ ارسال نظر : ۱۲ دي ۱۳۹۲
  

سلام، اولویت با نمک معدن(سنگ نمک) است. در مورد دریاچه ارومیه احتمال آلودگی های شیمیایی مطرح است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۹ دي ۱۳۹۲



  با سلام و عرض خداقوت! با توجه به اینکه نمک های تصفیه شده مورد تأیید پزشکان طب سنتی نیست و نمک دریا را نیز حاوی مواد مضری همچون آرسنیک و... می دانند ، بفرماییدچگونه مواد زائد و مضر این نمک ها را از بین ببریم و آنرا در غذا یا به عنوان خمیر دندان استفاده کنیم. بسیار ممنون از پاسخگویی تان
ارسال کننده نظر : هدی      تاریخ ارسال نظر : ۱۲ آذر ۱۳۹۲
  

سلام، بهترین نمک از نگاه کتب طبی قدیم، نمک معدن(سنگ نمک) است نه نمک دریا. درضمن همه نمک های دریا این مشکل را ندارند. ما از نمک دریاچه آران و بیدگل کاشان و سنگ نمک سمنان استفاده می کنیم.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۴ آذر ۱۳۹۲



  سلام ببخشید این خمیر دوندونهای طبیعی میتونه دندان ها رو سفید و براق هم بکنه؟؟؟؟تشکر
ارسال کننده نظر : سمانه      تاریخ ارسال نظر : ۱۱ آذر ۱۳۹۲
  

سلام، بله.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۱ آذر ۱۳۹۲



  سلام،بجز مسواکی که عرب ها استفاده میکنند و چوب یک درخت خاصی هست،مسواک طبیعی نمیشناسید؟
ارسال کننده نظر : ضحی      تاریخ ارسال نظر : ۲۹ شهريور ۱۳۹۲
  

سلام، بنده نمی شناسم.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۳۰ شهريور ۱۳۹۲



  ببخشید کف دریا رو که عطاری ها دارند،اما نمک دریا رو از کجا میشه تهیه کرد؟همون نمک معمولی میشه استفاده کرد؟
ارسال کننده نظر : ضحی      تاریخ ارسال نظر : ۲۲ شهريور ۱۳۹۲
  

سلام، بسیاری از مراکز طب سنتی دارند. نمک یددار تصفیه شده از نظر ما چیزی در حد یک سم است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۳ شهريور ۱۳۹۲



  لطفا یک خمیر دندان سنتی که بتوان کاملا جایگزین خمیر دندان های شیمیایی کرد تا هم از پوسیدگی دندان جلوگیری کند هم از جرم گرفتگی با تشکر فراوان
ارسال کننده نظر : بهرام      تاریخ ارسال نظر : ۲۶ مرداد ۱۳۹۲
  

سلام، از مخلوط مساوی کف دریا و نمک دریا استفاده کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۶ مرداد ۱۳۹۲



 
12
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[3485بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[4549بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[4806بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[5522بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[4218بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![6331بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[6341بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[6063بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[6449بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[6404بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [6360بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[7062بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[8199بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟[9416بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.[8440بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ [9437بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟[9702بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.[10168بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.[10417بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[11516بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

هر غذایی فلسفۀ خودش را دارد (مقاله انتخابی)
ورزش‌های حرام و استعماری (مقاله انتخابی)
برای بچه‌ها به جای تبلت بیلچه بخرید (مقاله انتخابی)
دنیای دیوانۀ صنعتِ آب‌ (مقاله انتخابی)
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
کرونا، مردن از ترس مرگ!!
سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
چرا برخی از زنان ایرانی پلنگ شده‌‎اند؟ (مقاله انتخابی)
خواص تاثیرگذاری قارچ گانودرما تا چه حد واقعیت دارد؟
من هم از این کلمۀ برند خیلی بدم می‌آید (مقاله انتخابی)
جامعۀ مصرف گرا (مقاله انتخابی)
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟
تدابیر طبّ ایرانی در درمان ناباروری
مسواک وحیانی
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.
آزادی در کودکان زیر 7 سال
فرزند آوری در میزان عقلانیت اجتماعی و اخلاق
چرا آدم‌های خوب در شبکه های اجتماعی تحمل ناپذیر می‌شوند؟ (مقاله انتخابی)
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟
صنعت قند با خریدن دانشمندان، تقصیرها را گردن چربی انداخت (مقاله انتخابی)
آیا شکر پرطرف‌دارترین مادۀ مخدر دنیاست؟ (مقاله انتخابی)
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم!
ویز،اپلیکیشن ناوبری اسراییل (مقاله انتخابی)
داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر