سلام وق بخیر پیاز درمانی را در ایام ماه رمضان چگونه انجام دهیم؟ وعده سخر و افطار؟ من میخوام شروع کنم اگر در ماه رمضان نمیشود انجام ندهم
مریم

سلام خدا قوت آقای دکتر من بعد از یک سرماخوردگی دچار ضعف بدنی شدم یعنی ب محض نخوردن غذا دچار ضعف سرگیجه سبکی سر میشم و بعد از خوردن غذا هم درست نمیشه قبل از این خیلی راحت می‌تونستم ساعت ها گرسنه بمونم بدون هیچ مشکلی طبع سودا دارم 35 سالمه
زهره

سلام اقای دکتر لطفا کمکم کنید. چند روز پیش بر اثر ناراحتی ای که پیش اومد خیلی جیغ زدم و گریه کردم. دختر ده ماه ام هم کنارم بود. الان خیلی ترسیده شده و یه لحظه هم از من جدا نمیشه و اگر بذارمش شدیدا گریه میکنه. قبلا اصلا اینطور نبود. چیکار باید بکنم خیلی پشیمونم
شریف

سلام. در کتاب و در دستور تهیه سوپ کرفس حرفی از پخت و پز زده نشده. آیا به این معنی است که این سوپ خام است؟
محیا شجاعی

سلام علیکم.یسوال پیش امده برام.یک فرد سرد مزاج مثلا سوداوی با یک فرد گرم مزاج مثلا دموی از لحاظ درونی چه فرقی می کنند یعنی چه عاملی باعث شده یکی سرد و تر و دیگری گرم و تر شود؟و اینکه میگن مزاج پایه شکل گرفته یعنی چی؟!چی دقیقا شکل گرفته توی بدن
رضا

سلام وقت بخیر برای حبس ادرار به دلیل بزرگی پروستات درمان اورژانسی ادرار هست؟
میلاد

سلام لطفن برای کاهش چربی پوست سر که باعث ریزش مو هم میشود راهنمایی کنید و آیا خودرن رورانه عناب باعث بهبود این بیماری میشود ممنون از شما
مهدی

سلام آقای دکتر من سنگ حالب ۶میلی دارم چادر دفع کنم
زهرا نوروزی

سلام وقتتون بخیر.ایا مصرف ناشتای یک قاشق مرباخوری سیاهدانه و عسل برای همه مفید است؟
رازی

سلام من این رژیم رو شروع کردم ولی بعد از چند ساعت از وعده غذایی گرسنگی شدیدی سراغم میاد در صورتی که هنگام خوردن وعده قبل دیگه نمیتونستم بیشتر بخورم. به عنوان میان وعده به جز میوه چیز دیگه ای هم میشه خورد؟ مثل خرما یا پسته و...
زهرا
زنان، زایمان، مامایی و ناباروری
تدابیر دوران بارداری (1)
تعداد: 16 میانگین: 3.44
[تعداد بازدید : 397864]

[نسخه چاپی]

بـسـم الــلّــه الـرّحـمـن الـرّحـیـم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین  و لعنه الله علی اعدائهم اجمعین


تدابیر دوران بارداری(1)

 

 

مقالات تدابیر دوران بارداری شامل این مقالات می باشد:


 

تدابیر دوران بارداری(1):

تنش هاي روحي، وظايف مردانه!، انتخاب پزشك معالج، انتخاب بيمارستان، تغذيه، نزديكي،استحمام.


تدابیر دوران بارداری(2):

 

ترک خوردن پوست، مراقبت های دهان و دندان، یبوست، دخانیات و الکل، پیشگیری از زردی نوزاد، حجامت، تأمین کلسیم، مسافرت، ورزش، افزایش وزن، ترش کردن.


تدابیر دوران بارداری(3):

ویار (هوسانه های طبیعی، هوسانه های غیر طبیعی؛ تهوّع و استفراغ بارداری)، فشار خون بارداری، کهیر.


تدابیر دوران بارداری(4)(آداب معنوی بارداری)

 



 


تنش های روحی


هر گونه ناراحتی و استرس زن در طول دوران بارداری بر جنین وی تاثیر می گذارد. اگر می خواهید فرزندی خوش اخلاق داشته باشید، از فکر و خیال و غم و غصّه بی دلیل پرهیز کنید. در صورت ضرورت از آرام بخش های ساده ای مثل ترکیب مساوی عرق بیدمشک و بهارنارنج؛ عرق بادرنجبویه؛ گلاب(مصرف خوراکی) و مانند آنها(البته با مشورت پزشک معالج خود) بهره بگیرید. یادتان باشد که حتّی یک ساعت استرس هم عینا در زندگی آینده فرزندتان منعکس خواهد شد بنابراین در این دوران، بی خیال دنیا و مافیها باشید!


وظایف مردانه!


مردی که همسر وی باردار است باید:


۱- به ویارهای وی توجّه کند و در حدّ امکان در تامین خواسته های او در این زمینه بکوشد.(به جز ویارهای غیر طبیعی مثل تمایل به خاک خوردن که باید از طریق مراجعه به پزشک درمان شود.)


۲- به هیچ وجه، حتّی برای زمانی کوتاه، کدورتی از همسر خود در دل نگه ندارد؛ چرا که این امر(حتّی اگر به وی ابراز نشود) بلافاصله در قلب زن تاثیر منفی می گذارد  و این مساله می تواند در جنین نیز عوارض ناخوشایندی به بار آورد.


۳- نیازهای عاطفی زن باردار بسیار بیش از زمان های دیگر است و مرد باید به آنها توجّه کافی کند. کمی انصراف ظاهری زن از مرد در این دوران و تمرکز او روی مسایل بارداری ، به معنای کم شدن علاقه او به همسرش نیست و نباید باعث دلخوری مرد شود. یک نکته مهم در این دوران، نگرانی زن از آینده رابطه عاطفی خود با مرد با حضور یک رقیب جدّی به نام فرزند است که مرد باید اطمینان کافی در این زمینه را به همسرش بدهد. البتّه بسیاری از مردها نیز چنین نگرانی دارند که وظیفه متقابلی را بر دوش زن می گذارد.


انتخاب پزشک معالج


توصیه ما این است که پزشکی که در طول بارداری به وی مراجعه می کنید، دارای این خصوصیات باشد:


* هم جنس باشد.


* همان پزشکی باشد که زایمان شما را انجام خواهد داد. این امر موجب اطمینان خاطر زن باردار به ویژه به هنگام زایمان خواهد شد.


* از پزشکانی که سونوگرافی را به صورت یک عادت در تمام ویزیت ها انجام می دهند نباشد. بر خلاف تصورات قبلی، زیان های سونوگرافی برای جنین به تدریج در مطالعات علمی جدید آشکار می شود. مطلوب آن است که در طول بارداری هیچ وقت سونوگرافی انجام نشود. اگر هم ضرورتی پیش آمد به حدّاقل دفعات بسنده شود. هرگز پزشک خود را برای انجام سونوگرافی های غیر ضروری – و از جمله برای تعیین جنسیت جنین – تحت فشار نگذارید.


* پزشک باید در دسترس بیمار باشد. به این معنا که هم فاصله مکانی محل زندگی بیمار و مطب پزشک زیاد نباشد و هم این که از شمار متخصّصانی نباشد که به جهت تعداد زیاد بیماران، نمی توانند به موقع و با دقّت شما را ویزیت کنند.


* پزشکی را انتخاب کنید که اعتقاد راسخ به انجام زایمان طبیعی داشته باشد. خودتان نیز به هیچ وجه برای انجام سزارین، او را تحت فشار نگذارید.


انتخاب بیمارستان


بهتر است بیمارستانی که تصمیم به زایمان در آن را دارید از قبل مشخّص کنید. این کار باعث آرامش خاطر شما می شود. به جای تکیه بر ظواهر و تبلیغات، از تجربه سایر زنان استفاده کنید. سعی کنید بیمارستانی را انتخاب کنید که:


* حتّی المقدور پرسنل بخش زایمان آن همگی زن باشند. در مورد خوش اخلاق بودن پرسنل بیمارستان هم با وسواس تحقیق کنید. مشکلات روحی طبیعی زن پس از زایمان، نباید با برخوردهای نامناسب پرسنل بیمارستان مضاعف شوند.


* به محل زندگی شما نزدیک باشد.(در مدّت حدّاکثر ۱ ساعت قابل دسترسی باشد.)


* زیاد شلوغ نباشد.


* فراموش نکنید که بیمارستانهای گرانتر لزوماً بیمارستانهای بهتری نیستند. بیمارستان را بر اساس نوع بیمه و میزان بودجه خود انتخاب کنید و استرس هزینه های سنگین زایمان را به استرس های دیگر این دوران اضافه نکنید. حتّی بسیاری از بیمارستان های خیریه، گاه خدماتی کامل تر از بیمارستان های خصوصی گران قیمت ارایه می کنند.


* ترجیحا بیمارستانی باشد که پزشک معالج شما در آن کار می کند یا آن که حدّاقل از بیمارستان هایی باشد که این اجازه را می دهند که پزشک معالج شما بتواند به هنگام زایمان بر بالین شما حاضر شود.


تغذیه


تغذیه در دوران بارداری نیاز به وسواس زیادی ندارد. رژیم سالم غذایی روزمرّه، اغلب برای تامین نیازهای بارداری کفایت می کنند. علاوه بر آن توجّه به نکات ذیل می تواند مفید باشد:


۱- مادران باردار بهتر است حتّی المقدور از مصرف غذاهای تند یا تلخ خودداری کنند.


۲- از مصرف هر غذایی که هضم آن برایشان سنگین است پرهیز کنند؛ پرخوری نکنند و غذا را کاملاً بجوند.


۳- بعضی خوراکی ها یا داروهای گیاهی می توانند خطراتی را، هر چند اندک، برای جنین به همراه داشته باشند لذا توصیه می کنیم که مادران باردار و به ویژه بانوانی که سابقه یا خطر سقط جنین، خونریزی دوران بارداری و مشکلات مشابه دارند؛ مصرف آنها را به حدّ اقل کاهش دهند و به ویژه در مورد داروهای گیاهی تنها با مشورت پزشک مجرّب اقدام کنند:


خوراکی ها: باقلا، فلفل، تره، جعفری، پیاز، سیر، زعفران، کنجد و روغن کنجد، نخود، میوه های ترش و …


داروها: سیاهدانه، دارفلفل، ابهل، رازیانه، گل گاوزبان، صبر زرد(آلویه ورا)، سنا، روغن کرچک، بومادران و …


۴- کنجد و روغن آن خطر سقط جنین را افزایش می دهند؛ به همین دلیل همان قدر که مصرف آن در ماه های نخست بارداری می تواند نامطلوب باشد، مصرف آن در ماه آخر بارداری و به ویژه یک هفته به زایمان می تواند به انجام زایمانی طبیعی و آسان کمک کند.


۵- از مصرف مرغ پرورشی در دوران بارداری پرهیز کنید؛ چرا که تعادل هورمونی مادر را به هم می زند و این امر می تواند بر جنین نیز اثر نامطلوبی داشته باشد.


۶- نوشیدنی های کافیین دار مثل چای، قهوه و نوشابه های کولا می توانند باعث تولّد نوزاد با وزن کم و عوارض عصبی شوند. لذا از مصرف آنها پرهیز کنید.


۷- شکلات ها علاوه بر این که مقدار کمی کافیین دارند حاوی تیوبرومید نیز می باشند که شبیه کافیین است؛ لذا از مصرف شکلات هم پرهیز کنید.


۸- بر خلاف آن چه که بسیاری از مادران تصوّر می کنند؛ هیچ ضرورتی ندارد که در دوران بارداری مصرف گوشت و سایر فرآورده های حیوانی(لبنیات، تخم مرغ و …) افزایش پیدا کند؛ بلکه به عکس اگر در این دوران، در ترکیب رژیم غذایی، غلبه با غذاهای گیاهی باشد؛ مادر و جنین از فواید آن بهره های زیادی خواهند برد.


۹- توصیه به مصرف غذاهای گیاهی به معنی آن نیست که رژیم غذایی مادر از تنوّع کافی برخوردار نباشد؛ بلکه باید ضمن مصرف انواع غذاها، نیازهای غالب و اصلی از راه غذاهای گیاهی تامین شود.


۱۰- بیشتر شدن سهم غذاهای خام در رژیم غذایی مادر باردار و به ویژه مصرف حدّاقلی غذاهای سرخ کرده نیز مطلوب است.


۱۱- آب عسل: توصیه اکید می کنیم که از هنگامی که تصمیم به بارداری می گیرید تا زمان بارداری و پس از آن تا پایان دوران شیردهی روزی ۳-۲ لیوان آب عسل مصرف کنید. به این ترتیب که عسل را با غلظت دلخواه (۱/۵-۱ قاشق غذاخوری به ازای هر لیوان) در آب حل کرده کمی آب لیموترش تازه به آن اضافه کرده پس از خنک شدن به صورت جرعه جرعه میل کنید. این ترکیب فوق العاده، در جلوگیری از یبوست، پیشگیری و درمان انواع کم خونی و ضعف، پیشگیری از زردی نوزاد، پیشگیری و درمان تهوّع و استفراغ دوران بارداری و ویارهای غیرطبیعی مادر، افزایش هوش و زیبایی نوزاد و … بسیار موثّر است. لذا هرگز از مصرف آن غافل نشوید.


۱۲- جوانه گندم: دقیقا مثل آب عسل توصیه می کنیم که از هنگامی که تصمیم به بارداری می گیرید تا زمان بارداری و پس از آن تا پایان دوران شیردهی، جوانه گندم مصرف کنید. مصرف روزانه یک قاشق مربّاخوری پودر جوانه گندم، علاوه بر پیشگیری از کم خونی و یا درمان کم خونی موجود، در کاهش ضعف، درمان ویارهای غیر طبیعی، کاهش و درمان مشکلات هورمونی پس از بارداری و برقراری جریان شیر مناسب در دوران شیردهی بسیار موثّر است. این مقدار جوانه گندم را می توانید به تنهایی، یا همراه با کمی شیر، ماست، سالاد، آبمیوه و مانند آن مصرف کنید. در صورت استفاده از جوانه گندم تازه، این مقدار را به ۵-۴ قاشق غذاخوری افزایش دهید.


۱۳- چند نکته برگرفته از روایات:


* مصرف کندر در دوران بارداری، عقل کودک را افزون می کند؛ اگر پسر باشد؛ بیداردل و آگاه و دلیر خواهد شد و اگر دختر باشد؛ زیباروی و دارای باسنی بزرگ می شود و بهره او نزد همسرش زیاد خواهد شد. توصیه ما این است که در چند ماه اوّل بارداری، روزی یک نخود کندر را زیر دندانهای جلوی خود قرار داده آهسته بجوید تا شیره آن کاملاً کشیده شود. بعد از ۴ تا ۵ دقیقه، باقیمانده کندر که مانند آدامس شده است را دور بیاندازید. این بهترین روش مصرف کندر است. اما ریختن آن داخل کپسول، مصرف آن به همراه عسل یا بلعیدن دانه های کندر اگر چه از اثر آن کمی می کاهند؛ اما روشهایی قابل قبول هستند.


* مصرف «به» در دوران بارداری، بوی کودک را خوش و اخلاقش را نیکو می کند. البته عدّه ای اعتقاد دارند که واژه «سفرجل» که در روایات آمده است به معنای گلابی است. اگرچه نظر نخست قوی تر است، امّا شما می توانید احتیاط کنید و هر دوی آنها را نوش جان کنید.


* مصرف خربزه در این دوران(به ویژه اگر با پنیر مصرف شود)، فرزند را خوش روی و خوش خوی می کند.


* مصرف سویق در دوران بارداری فرزندی قوی را در پی خواهد شد. ساده ترین شکل سویق، آرد گندم بو داده است. البتّه موضوع سویق، بحثی تخصّصی را می طلبد.


* مصرف خرما در بارداری، فرزندی بردبار، پاک و زیبا را به ثمر می نشاند. به ویژه در روایات بر مصرف خرما در دوران زایمان تاکید ویژه ای شده است بنابراین در ماه آخر بارداری از مصرف خرما دریغ نکنید. به تجربه هم ثابت شده است که این امر به تسهیل زایمان کمک بسیاری می کند. اگر چه به طور معمول به شما اجازه داده نخواهد شد که در اتاق زایمان چیزی بخورید؛ اما سعی کنید پنهان از دید پرسنل اتاق زایمان، خرما را در اتاق زایمان نیز مصرف کنید!


نزدیکی


تنها محدودیت مطلق برای نزدیکی در دوران بارداری، ماه آخر است اگرچه محدود کردن این رابطه در تمام دوران بارداری هم، مورد تاکید برخی اطبّای بزرگ قدیم هست. نکته مهم در این مورد، توجّه به نیازهای جسمی و به ویژه روحی زن برای برقراری رابطه زناشویی است که اغلب مورد غفلت واقع می شود؛ حتّی بسیاری از مردان با این تفکّر که باید فداکاری کنند و در این دوران از این نیاز خود چشم پوشی کنند؛ از رابطه زناشویی با همسر باردار خود فاصله می گیرند غافل از این که اکثر بانوان همچنان در طول دوران بارداری، نیاز جسمی و به ویژه نیاز عاطفی به این رابطه دارند و حتّی نیاز عاطفی این دوران می تواند بیش از نیاز عاطفی قبل از بارداری باشد. بنابراین تا پیش از ماه آخر بارداری– جز در موارد خاصّی که پزشک تعیین می کند – محدودیتی برای نزدیکی وجود ندارد. البتّه با بزرگ شدن تدریجی شکم زن، نزدیکی باید با آرامش و احتیاط بیشتری صورت گیرد و در صورت ضرورت، زن و مرد جای خود را به هنگام نزدیکی عوض کنند.


استحمام


توقّف در حمّام باعث نرم شدن عضلات و رباط ها می شود. بنابراین اگر مادر در اوایل دوران بارداری زیاد حمّام برود، احتمال سقط جنین افزایش پیدا می کند و بهتر است در این ماه ها؛ حمّام رفتن در حدّ نیاز و کوتاه و مختصر باشد. به عکس در ماه پایانی بارداری اگر تعداد و مدّت استحمام مادر بیشتر باشد؛ زایمان با سهولت بیشتری انجام خواهد شد. البته توقّف طولانی در حمّام بسیار گرم هم چندان توصیه نمی شود.



نظرات
  سلام اقای دکتر ۴ماهه باردار هستم شبها حتی اگه زود ساعت ده شب هم بخوابم خوابم بسیار سبک هست و تاصبح به دفعات زیاد بیدار میشم ساعت یک و دو بیدارم حالت کسلی دارم بعد از طلوع افتاب خواب بهتری دارم بااینکه بعد از ظهر ها نمیخوابم ولی کلا روز بهتر از شب میتونم بخوابم قبل از بارداری اینطوری نبودم به این شدت ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ارسال کننده نظر : مریم      تاریخ ارسال نظر : ۱۲ تير ۱۴۰۳
  

سلام. قبل از خواب نصف استکان گلاب میل کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۰ تير ۱۴۰۳



  سلام ببخشید خوردن گوشت بلدرچین پر ایام بارداری مشکلی نداره؟ باتشکر
ارسال کننده نظر : مریم      تاریخ ارسال نظر : ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
  

سلام. خیر


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳



  سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
ارسال کننده نظر : سلام      تاریخ ارسال نظر : ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
  

سلام. بر مصرف هیچ کدام از این دونوع گوشت مداومت نداشته باشید. مصرف گاهگاهی بلامانع است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳



  سلام واحترام خدمت شما بنده الحمدلله هشت هفته باردارم بسیاربی حال واحساس سرما دردست وپاهایم دارم اشتهاخیلی کم آزمایش خون کمبود فریتین ودی نشون داده تالاسمی مینورهم دارم ،رقیق کننده خون هم مصرف میکنم،آیا دراین هفنه میتوانم ترکیب پوست تخم مرغ فرمودید مصرف کنم؟برای فریتین خون چه کنم خدایی نکرده برای جنین مضرنباشد،؟ وآیا میتوانم روغن بادام شیرین دربینی بچکانم؟چون به شدت خشک میشود وجلوی تنفس راحت رامیگیرد.خدابه شما خیرکثیر عنایت کند پاسخ مارا میدهید اجرکم عندالله
ارسال کننده نظر : فاطمه      تاریخ ارسال نظر : ۲۲ فروردين ۱۴۰۳
  

سلام. روغن ریختن در بینی و مصرف پوست تخم مرغ بلامانع است. روزی یک عدد سیب متوسط را بعد از گرفتن پوست و هسته ها، رنده کنید و دو قاشق غذاخوری عرق بیدمشک، دو قاشق غذاخوری گلاب، یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری تخم شربتی اضافه کرده بعد از خیس خوردن دانه ها میل کنید. در یک لیوان آب، یک تا یک و نیم قاشق غذاخوری عسل حل کرده کمی آب لیموترش تازه، اضافه و میل کنید (روزی دو بار)


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۵ فروردين ۱۴۰۳



  سلام وقتتون بخیر ببخشید برای رفع خلط گلو در بارداری چه کار کنم. بسیار زیاد و مداوم و به رنگ سبز است. ممنونم از راهنماییتون
ارسال کننده نظر : مادر باردار      تاریخ ارسال نظر : ۱۷ فروردين ۱۴۰۳
  

سلام. بهتر است حضورا به همکاران مراجعه کنید. تا آن موقع این مقاله را مطالعه کنید:


سینوزیت؛ همه گیری قابل درمان


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۰ فروردين ۱۴۰۳



  سلام وقتتون بخیر در بارداری (در همه ماههای بارداری) ۱.میتونیم بر کل بدن و ناحیه تناسلی برا ازاله موهای زائد از نوره زرنیخ دار یک به شش استفاده کنیم مثلا ماهی دوسه بار؟ ۲.مشکلی در مورد سقط یا زایمان زودرس ایجاد نمیکنه؟ ۳.در چه کسانی ممنوعیت مصرف داره؟ ۴.کسی که سابقه زایمان زودرس داشته(۳۵هفته) ،مشکلی نداره استفاده کنه برای بارداری بعدی؟
ارسال کننده نظر : مریم      تاریخ ارسال نظر : ۱۱ فروردين ۱۴۰۳
  

سلام. بهتر است در دوران بارداری در استفاده از نوره در ناحیه تناسلی احتیاط شود.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۴ فروردين ۱۴۰۳



  باسلام و تبریک اعیاد رجبیه ببخشید ما قصد اقدام به بارداری داریم (بعد چندسال) در ماه رجب از طرفی هم روزه قضا دارم هم دوست دارم بخاطر اثرمعنوی این ماه، روزه بگیرم از طرفی میترسم در زمان اقدام تاثیر منفی بر نطفه بذاره روزه داری(اگه در این ماه نطفه ای تشکیل بشه) بنظر شما تا قبل از تست بتای بارداری روزه ها رو بگیرم مثلا چند روز در این ماه رو یا کلا روزه نگیرم؟ سحری میخورم اما در طول روز تشنه میشوم بااینکه هوا خنک و فعالیت زیادی ندارم یجورایی چند وقتی هست عطش دارم ... با تشکر
ارسال کننده نظر : مادر      تاریخ ارسال نظر : ۵ بهمن ۱۴۰۲
  

سلام. بستگی به بنیه بدنی شما دارد. در این روزهای کوتاه و خنک بعید است مشکلی پیش بیاید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۵ بهمن ۱۴۰۲



  سلام علیکم خدا قوت آقای دکتر در هفته دهم بارداری هستم یکی از دندان های آسیاب بالا که قبلاً پر کرده بودم چند وقت قبل شکست و تقریبا تمام لایه سمت داخلی دهانم ریخت و الان فقط لایه بیرونی و مواد پرشده باقی مانده از سه شب قبل شدیداً درد گرفت به طوریکه تا شقیقه سرم تیر می کشد و احتمال زیاد عصب کشی نیاز دارد گاهی با وجود درمانهای خانگی روزها خوب است اما از عصر و خصوصا شبها شدید می شود نمی دانم با وجود بارداری در سه ماه اول آیا تحمل درد و احتمال عفونت ترجیح دارد یا رجوع به دندانپزشک و عصب کشی (فرضا پزشکی قبول کند بدون عکس گرفتن عصب کشی کند) و کدام خطر و آسیب کمتری برای جنین دارد؟ آیا درین مواقع طب سنتی راهکاری دارد؟
ارسال کننده نظر : عین      تاریخ ارسال نظر : ۲۱ دي ۱۴۰۲
  

سلام. درد خودش می تواند برای جنین آسیب زا باشد. بهتر است به نظر متخصص اعتماد کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۲ دي ۱۴۰۲



  آقای دکتر سلام وقت شما بخیر ممنونم از شما و جوابتان و ممنونم از مقاله ها و اطلاعاتی که در اختیار ما میگذارید اقای دکتر خوردن سیاهدانه و سیر و یا پیاز و قرمه سبزی بخاطر سبزی هایی که دارد در بارداری مخصوصا در سه ماه اول فرمودید حداقل باشد با این حساب به نظر شما خوردن نهایت ده تا پانزده‌ دانه سیاهدانه هر روز ناشتا یا یکی دو دانه سیر با غذا یا خوردن یک حبه سیر به صورت قورت دادن ناشتا نه جویدنش یا خوردن نصف پیاز خام با غذا ایا این میزانها باعث سقط میشود و برای جنین ریسک دارد؟ چون در قبل از بارداري خانم بنده در رژیم غذاییش از اینها استفاده میکند برای اقایان آیا سیاهدانه منجر به کاهش منی میشود و مضر است؟ ممکن است این را هم بفرمایید که در رژیم بانوی باردار چه موارد غذایی و طبیعی تأمین کننده فولات و فولیک اسید هستند و در سه ماه اول باید بخورد خیلی ممنون میشوم پاسخ بدهید لازم به ذکر است طبع هر دو ما هم غلبه بلغم است
ارسال کننده نظر : مسلمی      تاریخ ارسال نظر : ۱۲ دي ۱۴۰۲
  

سلام. جواب این سوالات مفصل و مطول است و در اینجا قابل پاسخگویی نیست. بهتر است حضورا به یکی از همکاران مراجعه کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۳ دي ۱۴۰۲



  آقای دکتر سلام وقت شما بخیر و خدا قوت بانویی که قصد بارداری دارد و دکترها در گام اول خوردن قرص اسید فولیک و مکمل روفولیک رو به شخص باردار میدهند از شما تمنا دارم بفرمایید آیا اگر این قرص را نخورد جنین دچار نقص میشود آیا خوردن این قرص ها مضراتی همراه خواهد داشت؟ اگر بله راه پیشنهادی شما چیست دو راهی بسیار بزرگی است خواهش میکنم و ممنون میشوم پاسخ بدهید
ارسال کننده نظر : مسلمی      تاریخ ارسال نظر : ۶ دي ۱۴۰۲
  

سلام. در مجموع موافق مصرف اسید فولیک نیستم.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۸ دي ۱۴۰۲



 
12345678910...
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

آرامش دیداری (1)
هر غذایی فلسفۀ خودش را دارد (مقاله انتخابی)
خواص تاثیرگذاری قارچ گانودرما تا چه حد واقعیت دارد؟
ساده انگاری در مقوله «مُد»!!
بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم ...
کودکی بهترین دوران برای یادگیری زبان خارجی نیست!! (مقاله انتخابی)
ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل از سلاح‌های زیستی (مقاله انتخابی)
لطفاً کمی غیربهداشتی باشید!! (مقاله انتخابی)
کودک و تفکّر اقتصادی (1)
سالنامه حجامت 1399 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
تدابیر طبّ ایرانی در درمان ناباروری
ورزش‌های حرام و استعماری (مقاله انتخابی)
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)
داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
هوش جنسی کودک
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
دروغی به‌نام «حریم خصوصی» و «جریان آزاد اطلاعات» (مقاله انتخابی)
من هم از این کلمۀ برند خیلی بدم می‌آید (مقاله انتخابی)
بالاخره روزی دماغ طبیعی هم «زیبا» خواهد شد (مقاله انتخابی)
برای خواهرم
چرا آدم‌های خوب در شبکه های اجتماعی تحمل ناپذیر می‌شوند؟ (مقاله انتخابی)
کودک و تفکّر اقتصادی (2)
برای بچه‌ها به جای تبلت بیلچه بخرید (مقاله انتخابی)
چه طوری به همسرمون محبت کنیم بهتره؟
دنیای دیوانۀ صنعتِ آب‌ (مقاله انتخابی)