سلام چند ماهی است که در چشم راستم احساس کمی فشار دارم البته فشار خونم عادی و همیشه حدوداً ۱۲٫۸ است لطفاً راهنمایی کنید ممنون ممنون
حسین

سلام آقای دکتر ببخشید از نظر طب سنتی بهتره غذای کمکی کی شروع بشه ؟ بعضی دکترها معتقدن پایان ۴ماهگی بعضی پایان ۵ماهگی و بهداشت هم پایان ۶ماهکی خیلی ممنون
مریم

آیا از دمنوش هل و دارچین در رژیم میشود استفاده کرد؟ از کدوم تنبل و به پخته چطور؟ ممنون از پاسخگوییتون
احمدی

سلام روز بخیر .من ۵روزه این رژیم رو گرفتم.سودا و بلغم غالب دارم و معده سرد.مشکلم اینه که در طول روز دهنم ترش میشه انگار اسید معده ام برمیگرده.البته سوزش سر دل ندارم.ایا طبیعیه؟
احمدی

سلام آیا در خورشت ها باید لپه ریخت؟
رویا

سلام ممنون از مطلب مفیدتون میشه در دوره رژیم از رب انار طبیعی و خانگی استفاده کرد؟
احمدی

سلام منم بعد از دوسال ناباروری و آی یو آی و مصرف کلی قرص و آمپول با یک دوره پیاز درمانی باردارشدم خدا خیرتون بده
مهتاب

سلام آقای دکتر با همسرم دو هفته هست که سرما خوردگی داریم هر چقدر دوسین و زنجبیل و دارچین و دمنوش ....استفاده می کنیم متاسفانه خلط زرد رنگ از ما پاک نمیشه هر سه چهار ساعت یکبار باز دوباره جمع میشه شما رو بخدا یه راحل به ما بگید،کاری از دستمون بر نمیاد جز دعا برای وجود بزرگوار و پر خیرتان که ان شاءالله در هر دو دنیا عاقبت بخیر بشوید .
زهرا

سلام و رحمت. بچه از چند ماهگی دیگه شبها نباید بیدار بشه برای شیرخوردن؟ توی نت نوشتن از 6 ماهگی بعضیا دیگه تغذیه شبانه ندارن. کودک من 8 ماه تموم داره ولی شب چندین بار بیدار میشه برای شیر. ممنونم از سایت خوبتون
زینب

سلام وقت بخیر،۴۷ ساله هستم، دچار یائسگی زودرس شدم یعنی از ۱۳۹۹ کلا چندماه یکبار پریود میشم و اینکه از آخر خرداد علائم یائسگی بیشتر شده و پریود هم نشدم و اینکه پرولاکتینم هم بالاست امروز وعده دوم پیاز درمانی من هست،بنظرتون تاثیر داره؟
معصومه
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 2 علیرغم تأکیدات رهبر انقلاب مبنی بر جبران خطای تحدید نسل، «عقیم‌سازی» همچنان ادامه دارد/ دیگر از دلارهای سازمان های بین المللی برای جلوگیری از پیری جمعیت ایران خبری نیست!
تعداد: 0 میانگین: 0
[تعداد بازدید : 9916]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین

«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 2

علیرغم تأکیدات رهبر انقلاب مبنی بر جبران خطای تحدید نسل، «عقیم‌سازی» همچنان ادامه دارد/ دیگر از دلارهای سازمان های بین المللی برای جلوگیری از پیری جمعیت ایران خبری نیست!


سازمان ملل هم در سال 2010 و پیش از آن که یک خائن، آمار نرخ باروری کشور را دستکاری کند، نوید جمعیت فوق سالمند سی و یک میلیونی ایران را به اربابش آمریکا داده بود. سازمان جهانی بهداشت (WHO) نیز پیشاپیش خبر از پیری جمعیت ایران داده است: «سال 2050 میلادی» که در آن جمعیت بالای شصت سال کشور به سی و سه درصد کل جمعیت خواهد رسید.

گروه اجتماعی رجانیوز - حسین مروتی: در بخش پیشین از این مقاله، تاریخچه تحدید نسل در ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مختصرا، پنج مولفه فرهنگ منحط تنظیم خانواده مورد اشاره قرار گرفت: استفاده از بهانه های بهداشت و سلامت، فمینیسم، ترویج فساد جنسی، وعده فقر و دامن زدن به فردگرایی مردم. 

 
سه معجزه! نخستین معجزه؛ «پروژه تحدید نسل ایرانیان» 
بخش دوم: قربانی ناقابل!
 
در ادامه، حاصل این پروژه و عملکرد کنونی عاملان اجرای آن را مورد بررسی قرار می دهیم. 

 
... الغرض حاصل کار جهادی و بی قاعده برای تحدید نسل، این شد که می بینید. تحدید نسل که باید در سال 1371 متوقف می شد، بیش از دو دهه بیخود و بی جهت ادامه پیدا کرد و به قول برخی از دانشمندان غربی، ایران شد رکورددار کاهش رشد جمعیت در جهان، آن هم در طول تاریخ بشر! (1) 

 
تازه در آن زمان که کشور داشت مرحله به مرحله به بحران جمعیت نزدیک می شد، برخی از دانشمندان و کارشناسان ایرانی که نمی دانستند دارد چه بلایی بر سر کشور می آید، با افتخار، سقوط فاجعه بار نرخ باروری در کشور را یکجا به پای عملکرد وزارت بهداشت می گذاشتند، آن را به مقاله تبدیل کرده و در غرب منتشر می کردند. اسم این فاجعه را هم می گذاشتند: معجزه ایرانیIranian Miracle) )! (2)
عنوان مقاله: «معجزه ایرانی: چگونه در کمتر از یک دهه، نرخ پوشش وسایل ممانعت از بارداری، تا بیش از 70 درصد افزایش یافت و دو سوم از نرخ باروری کاسته شد؟»
 
اکنون البته ثمره این معجزه را می توان دید. 

 
اکنون نرخ رشد جمعیت که زمانی 3.2 درصد بود، به کمتر از 1.3 درصد رسیده. اکنون یک زن در سن باروری، کمتر از یک دختر از خود به جای می گذارد، یعنی کشور در طول زمان نمی تواند حتی جمعیت خود را جایگزین کند. اکنون جمعیت ایران، سریعترین حرکت را به سمت مرزهای سالخوردگی جمعیت دارد و همین چند وقت پیش بود که مدیرکل سازمان بهزیستی استان تهران گفت: "از سال 65 تا 90 جمعیت کشور در حالی سالانه 1.7 درصد رشد داشته که رشد جمعیت بالای 60 سال در کشور 4.3 درصد بوده، یعنی رقمی حدود سه برابر رشد کلی جمعیت" (3)سازمان ملل هم در سال 2010 و پیش از آن که یک خائن، آمار نرخ باروری کشور را دستکاری کند، نوید جمعیت فوق سالمند سی و یک میلیونی ایران را به اربابش آمریکا داده بود. سازمان جهانی بهداشت (WHO) نیز پیشاپیش خبر از پیری جمعیت ایران داده است: «سال 2050 میلادی» که در آن جمعیت بالای شصت سال کشور به سی و سه درصد کل جمعیت خواهد رسید.

 
درصد جمعیت افراد با سنّ شصت سال یا بیشتر در سال 2015 

 
پیش بینی سازمان بهداشت جهانی از درصد جمعیت افراد با سنّ شصت سال یا بیشتر در سال 2050؛ طبق این پیش بینی و در صورت ادامه روند کنونی فرزندآوری خانواده ها، نسل بعدی فرزندان ایران، در جامعه ای به شدت سالخورده زندگی خواهند کرد؛ سالخورده ترین کشور منطقه و کشوری پیرتر از روسیه و آمریکا (4)

 
آری اکنون نرخ باروری در آمریکا با وجود آن همه فساد و فحشاء و فروپاشی خانواده، بیشتر از ایران است و اکنون برژینسکی ها خوشحالند. 

مشاور ارشد امنیت ملی کارتر، در مصاحبه معروفش می گوید: "از فکر کردن به حمله‌ پیشدستانه علیه تأسیسات هسته ای ایران اجتناب کنید و یک بازی طولانی مدت را انجام دهید، چون زمان، آمارهای جمعیتی و تغییر نسل در ایران به نفع حکومت کنونی نیست" (5)

 
البته اکنون دیگر، نه تنها جمعیت شناسی پیدا نمی شود که برای سالخوردگی جمعیت بزرگنمایی کند، نه تنها یک نفر نیست که حقایق جمعیتی را تشریح کند، بلکه نابغه ای پیدا شده است که می گوید: "از دید کارشناسی، سالخوردگی جمعیت، شاید یک فرصت باشد تا تهدید!" (6) 

 
اکنون دیگر خبری از سازمان های بین المللی و دلارهای‌شان هم نیست که نگذارند جمعیت ایران پیر شود. آقای عبدالرسول هاجری [1] خاطره جالبی از ملاقاتش با عبدالعزیز بن سلطان- نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل- در کنفرانس بین المللی جمعیت در اندونزی بیان کرده که یک دنیا عبرت است. وی می گوید در حاشیه این کنفرانس به سراغ نماینده صندوق جمعیت رفتم و گفتم: ایران در آینده‌ای نزدیک دچار رشد منفی و نزولی جمعیت می شود و برخی از صاحب‌نظران جمعیت گفته اند که کاهش سطح باروری در ایران، از نظر سرعت، در دنیا بی‌نظیر است و اکنون هم‌ جمعیت ایران دارد پیر می شود. اما با این وجود برنامه‌های تنظیم خانواده با حمایت صندوق جمعیت سازمان ملل، به همان قوت در حال اجراست. آیا وقت آن نرسیده که صندوق جمعیت سازمان ملل که متولی تنظیم خانواده در جهان است، به فکر افزایش باروری در ایران باشد و نگذارد که جمعیت ایران پیر شود؟ عبدالعزیز در پاسخ به آقای هاجری می گوید: "صندوق جمعیت تاکنون به تنظیم خانواده با جهت‌گیری مثبت فکر نکرده و هیچ برنامه‌ای برای آن در دستور کار ندارد. اگر روزی بخواهد در این زمینه وارد شود به کشورها توصیه می‌کند به جای افزایش فرزندآوری، از کشورهای پرجمعیتی مثل بنگلادش، آدم وارد کنند!" (7)

 
اکنون دیگر آن کسانی که برای دریافت مجوز تحدید نسل، هر روزه به سراغ یکی از علما می رفتند، کاری به نظر علما ندارند، علمایی یکصدا می گویند «نگذارید جمعیت پیر شود». البته که حق دارند، نظرات علما دیگر با منویات صندوق جمعیت سازمان ملل و سازمانی موسوم به سازمان بهداشت جهانی –حضرت دبلیو اچ او- نمی خواند. 

 
آن پزشکانی که زمانی عواقب رشد بی رویه جمعیت را از منظر اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و غیره شرح می کردند، اکنون که بابت بحران جمعیت مورد بازخواست قرار می گیرند به جای مسئولیت پذیری و عذرخواهی می گویند: ما پزشک بودیم نه جمعیت شناس!
آری اکنون نه تنها مسببان ظاهرالصلاح این خسارت بزرگ در پی جبران مافات نیستند، بلکه وقتی نمایندگان مردم می خواهند قانونی برای حمایت از فرزندآوری مردم تصویب کنند، بیشرمانه در مخالفت قد علم کرده و در مجلس شورای اسلامی رو به بیژن نوباوه (نماینده دوره پیشین مجلس شورای اسلامی) داد می زنند که: "شما می خواهید یک مشت گدا –گشنه و کور و کچل اضافه کنید!"

 
اکنون معاون بهداشت وزارت بهداشت اصل بحران جمعیت را زیر سوال برده و می گوید: "حالا از نظر جمعیتی زمان عروسی است!" و سپس به دروغ مدعی می شود که اطلاعات جمعیتی به صورت ناقص و اشتباه به مقام معظم رهبری رسیده است! (8)

 
اکنون صحبت های مکرر مقام معظم رهبری و توصیه های ایشان برای «جبران خطا» (9) نیز خریداری ندارد و دکتر محمد اسلامی (رئیس اداره باروری سالم -تنظیم خانواده سابق- و مشاور فنی دفتر سلامت جمعیت وزارت بهداشت)، نماینده صندوق ضدجمعیت را به یک مرکز بهداشت در جنوب شهر می برد تا خیال ارباب راحت شود که عقیم سازی‌ها همچنان ادامه دارد. تازه این کار زمانی صورت می گیرد که تنها قریب بهک ماه از اعلام موضع صریح مقام معظم رهبری گذشته است که فرموده اند: «من معتقد به کثرت جمعیتم. هر اقدام و تدبیری که می‌خواهد برای متوقف کردن رشد جمعیت انجام بگیرد، بعد از صد و پنجاه میلیون انجام بگیرد» (16/05/1390) 

 
دکتر اسلامی با لباس سفید مشغول صحبت با هولکی اوز در دیدار از بخش وازکتومی مرکز بهداشت نور سعادت
(تاریخ بازدید:27/06/1390)
 
اکنون دکتر مطلق؛ مديرکل دفتر سلامت جمعيت وزارت بهداشت که سالیان سال با شعارهای «دو بچه کافیست» و «فرزند کمتر؛ زندگی بهتر» کشور را به مصیبت کنونی دچار کرده است، ضمن افاضاتی می گوید: "اصلاً برنامه ما این نيست که جمعيت را کم یا زیاد کنيم. برنامه ما تأمين سلامت مادر و کودک است"!! (8)

 
اکنون...
 
(گفتم داخل پرانتز مسئله ای را با مخاطبان محترم در میان بگذارم و آن این که: ماجرای مسئولین دفتر سلامت جمعیت وزارت بهداشت، حقیقتا از نوادر نظام مدیریتی در کشور ما به شمار می آید، زیرا در دو دهه اخیر هرچه وزیر و دولت اعم از کارگزارانی، اصلاح طلب، مهرورز و معتدل آمده اند و رفته اند، مدیران این قسمت از وزارت بهداشت از جایشان تکان نخورده اند. الغرض این موضوع در کشوری که با تغییر دولت ها، بعضا آبدارچی ادارات نیز تغییر می کنند، قدری عجیب به نظر می رسد. البته ناگفته نماند که: در زمان وزارت چندماهه دکتر طریقت منفرد، مدیران این بخش توسط معاون بهداشت وزارت تغییر کردند. همین مسئله هم باعث شد که افراد متعددی معاون مزبور را توبیخ کنند، از جملهکی از نمایندگان دوره قبل مجلس که در تماسی تلفنی، خانم دکتر فاطمه رخشانی -معاون بهداشت وزارت بهداشت- را تهدید کرده، می گوید: "هر کار می خواهی بکن، ولی فلانی را از آنجا برندار!" البته کهک مربی کارکشته، خوب می داند "نباید به ترکیب تیم برنده دست زد!!" به هر حال با آمدن دولت فعلی، مدیران مربوطه به جایگاه ازلی – ابدی خود بازگشتند و ماجرا به خیر و خوشی تمام شد! بگذریم...)

 
اما یک سوال مهم؛ جریان تنظیم خانواده چرا زمانی که دید نظام اسلامی به اهداف جمعیتیش رسیده است، روند تحدید نسل را متوقف نکرد؟ 


در پاسخ باید گفت: درست است که نظام اسلامی به هدفش رسیده بود، ولی نظام استکبار جهانی که به هدفش نرسیده بود! 

 
به زبانی دیگر: این درست که قرار بود وقتی به نرخ باروری 4 و درصد رشد جمعیت 2.3 درصد رسیدیم، سیاست تحدید نسل را کنار بگذاریم و این هم درست که در سال 1371 به هدفمان رسیدیم، ولی ما نمی توانستیم زیر قولمان بزنیم و به تعهداتمان عمل نکنیم. 

 
- چه قولی؟! چه تعهدی؟! 

 
شهریور ماه سال 1373 بود که ما در رأس هیئتی بلندپایه عازم قاهره شدیم تا در کنفرانس بین المللی جمعیت و توسعه (ICPD) شرکت کنیم. رویمان به دیوار و گلاب به رویتان، ما آنجا متعهد شدیم که نرخ رشد جمعیت ایران را به صفر –تکرار می کنم به صفر- برسانیم. به هر حال مرد بود و قولش! 

 
 
چنان که در تصویر فوق، برگرفته از سایت مرکز آمار ایران مشاهده می شود، یکی از اهداف کنفرانس جمعیت و توسعه (ICPD) برای ایران، کشاندن کشور به ورطه «رشد جمعیتی برابر صفر» بوده است. پس از رسانه ای شدن این هدف استعماری، بخش مزبور از سایت مرکز آمار کشور حذف شد.

 
اما یک سوال اساسی دیگر: جریان تنظیم خانواده از ابتدا به چه دلیل، پیگیر کاهش رشد جمعیت ایران شد؟ 

 
جوابش ساده است و یک جمله: 
 
"تعامل با دنیا خرج دارد و بهای این تعامل حتی می تواند قربانی کردن بزرگترین ثروت یک کشور، یعنی نیروی انسانی آن باشد!" 

 
نکند گمان کرده اید که اگر سیاست تعدیل اقتصادی و کنترل جمعیت را نمی پذیرفتیم و منویات بانک جهانی و صندوق بین المللی پول را، طابق النعل بالنعل اجرا نمی کردیم، باز هم موفق می شدیم میلیاردها دلار وام بگیریم و در کشور سازندگی کنیم! بانک جهانی تنها در سال 1372، 141 میلیون و چهارصد هزار دلار برای تحدید نسل به ایران وام داد و در سال 1379، 86 میلیون دلار به اجرای تنظیم خانواده در ایران کمک کرد و شما نمی دانید که هر دولتی این هنر را ندارد که بانک جهانی را بدوشد! نه واقعا گمان کرده اید اگر نمازی ها را به ایران نمی آوردیم و نمی گذاشتیم شبکه سازی کنند، ارباب نمازی ها می گذاشت شل، توتال، استات اویل، بریتیش پترولیوم و دیگران به ایران بیایند و سرمایه گذاری کنند؟! آیا گمان کرده اید اگر ملک افضلی در هیئت مدیره موسسه همیاران غیردولتی ایران (غدا) و زیر نظر مدیرعاملی با نام باقر نمازی (10) (مشاور ارشد شورای جمعیت، وابسته به بنیاد راکفلر) راهبری NGO های کل کشور را بر عهده نمی گرفت و نهایت تلاش خود را مصروف قلع و قمع جمعیت کشور نمی کرد، می توانست جایزه جمعیت سازمان ملل را بگیرد و برای کشور آبروی بین المللی به ارمغان بیاورد؟! زهی تصور باطل، زهی خیال محال...
 
تصویری از صفحه تارنمای همیاران غدا که تصویر نمازی و ملک افضلی را به عنوان مدیران این موسسه نشان می دهد.
 
 
الغرض؛ برای پیشرفت و توسعه، راهی جز تعامل با دنیا وجود ندارد. 

 
تعامل با دنیا هم قواعدی دارد و یکی از آنها پیشکش کردن قربانی به محضر کدخداست. 

 
قربانی هم هر آن چیزی است که کدخدا طلب کند، یک زمان جمعیت است، یک زمان نهاد خانواده و اخلاق جنسی است و زمانی هم ممکن است قربانی، اعتقادات دینی مردم باشد!
 
...
 
مخاطبان محترم! اگر نمی دانستید، بدانید که آنچه تا اینجا خوانده اید تنها مقدمه ای بوده است برای این که بفهمیم: معجزاتی جدید در راه است! شواهد و قرائن متعددی نشان می دهد که قرار است پس از معجزه در سلامت باروری و تنظیم خانواده، لااقل دو معجزه دیگر اتفاق بیفتد، معجزاتی در سلامت معنوی و سلامت جنسی.

 
و حال تکخوان آن گروه سرود قصد کرده که در حد توان، خطای کودکیش را جبران کند و مانع وقوع فجایعی بزرگتر از بحران جمعیت شود!

 
ادامه دارد...
----------------------------------------
(منابع):
1- http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13940223000206
2- http://archive.iussp.org/Brazil2001/s20/S20_02_Mehryar.pdf
3- http://goo.gl/UPy5QN
4- http://apps.who.int/iris/bitstream/10665/186463/1/9789240694811_eng.pdf?ua=1
ص44
5- http://www.farsnews.com/printable.php?nn=13930904000609
6- http://www.ettelaat.com/etiran/?p=98651
7- http://www.ensani.ir/fa/content/110758/default.aspx
8- http://jahannews.com/vdcamony049nem1.k5k4.html
9- «آنطوری كه افراد متخصص و عالم و كارشناسان علمیِ این قسمت تحقیق و بررسی كردند و گزارش دادند، ما در سال ۷۱ به همان مقاصدی كه از تحدید نسل وجود داشت، رسیدیم. از سال ۷۱ به این طرف، باید سیاست را تغییر می دادیم؛ خطا كردیم، تغییر ندادیم. امروز باید این خطا را جبران كنیم» (03/05/1391) 
10- «توطئها سهل انگاری ملی»، عباس توفیقی، ویژه نامه نسل ششم، آذر 1393
----------------------------------------
[پی نوشت]:
 [1] روحانی، فعال فرهنگی و نویسنده کتاب «فمینیسم جهانی و چالش های پیش رو»  
----------------------------------------
مطالب مرتبط:
ناگفته‌هایی از پروژه امریکایی «تحدید نسل ایرانیان»؛ «طرح عقیم‌سازی میلیونی ایرانی ها» و معرفی ایران به عنوان الگوی برتر شیوه غیرانسانی تحدید نسل

منبع :

رجانیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[3323بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[4371بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[4580بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[5212بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[4109بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![6217بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[6214بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[5939بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[6318بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[6269بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [6260بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[6950بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[8049بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟[9289بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.[8336بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ [8972بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟[9465بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.[10040بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.[10295بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[11370بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟
خواص تاثیرگذاری قارچ گانودرما تا چه حد واقعیت دارد؟
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟
آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.
سالنامه حجامت 1399 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
ویز،اپلیکیشن ناوبری اسراییل (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
هر غذایی فلسفۀ خودش را دارد (مقاله انتخابی)
چرا برخی از زنان ایرانی پلنگ شده‌‎اند؟ (مقاله انتخابی)
جامعه ستیزی به بهانه کرونا
بهداشت جنسی کودک
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک
فرزند آوری در میزان عقلانیت اجتماعی و اخلاق
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟
زگیل تناسلی
دنیای زیبای دینداران
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
لطفاً کمی غیربهداشتی باشید!! (مقاله انتخابی)
جامعۀ مصرف گرا (مقاله انتخابی)
قبل از انتشار عکس فرزندتان در فیسبوک، به آینده‌اش فکر کنید (مقاله انتخابی)
کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
مَـــرهَـــم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست سوّم)
من هم از این کلمۀ برند خیلی بدم می‌آید (مقاله انتخابی)