سلام چند ماهی است که در چشم راستم احساس کمی فشار دارم البته فشار خونم عادی و همیشه حدوداً ۱۲٫۸ است لطفاً راهنمایی کنید ممنون ممنون
حسین

سلام آقای دکتر ببخشید از نظر طب سنتی بهتره غذای کمکی کی شروع بشه ؟ بعضی دکترها معتقدن پایان ۴ماهگی بعضی پایان ۵ماهگی و بهداشت هم پایان ۶ماهکی خیلی ممنون
مریم

آیا از دمنوش هل و دارچین در رژیم میشود استفاده کرد؟ از کدوم تنبل و به پخته چطور؟ ممنون از پاسخگوییتون
احمدی

سلام روز بخیر .من ۵روزه این رژیم رو گرفتم.سودا و بلغم غالب دارم و معده سرد.مشکلم اینه که در طول روز دهنم ترش میشه انگار اسید معده ام برمیگرده.البته سوزش سر دل ندارم.ایا طبیعیه؟
احمدی

سلام آیا در خورشت ها باید لپه ریخت؟
رویا

سلام ممنون از مطلب مفیدتون میشه در دوره رژیم از رب انار طبیعی و خانگی استفاده کرد؟
احمدی

سلام منم بعد از دوسال ناباروری و آی یو آی و مصرف کلی قرص و آمپول با یک دوره پیاز درمانی باردارشدم خدا خیرتون بده
مهتاب

سلام آقای دکتر با همسرم دو هفته هست که سرما خوردگی داریم هر چقدر دوسین و زنجبیل و دارچین و دمنوش ....استفاده می کنیم متاسفانه خلط زرد رنگ از ما پاک نمیشه هر سه چهار ساعت یکبار باز دوباره جمع میشه شما رو بخدا یه راحل به ما بگید،کاری از دستمون بر نمیاد جز دعا برای وجود بزرگوار و پر خیرتان که ان شاءالله در هر دو دنیا عاقبت بخیر بشوید .
زهرا

سلام و رحمت. بچه از چند ماهگی دیگه شبها نباید بیدار بشه برای شیرخوردن؟ توی نت نوشتن از 6 ماهگی بعضیا دیگه تغذیه شبانه ندارن. کودک من 8 ماه تموم داره ولی شب چندین بار بیدار میشه برای شیر. ممنونم از سایت خوبتون
زینب

سلام وقت بخیر،۴۷ ساله هستم، دچار یائسگی زودرس شدم یعنی از ۱۳۹۹ کلا چندماه یکبار پریود میشم و اینکه از آخر خرداد علائم یائسگی بیشتر شده و پریود هم نشدم و اینکه پرولاکتینم هم بالاست امروز وعده دوم پیاز درمانی من هست،بنظرتون تاثیر داره؟
معصومه
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
عصر تستوسترون (مقاله انتخابی)
تعداد: 1 میانگین: 2
[تعداد بازدید : 20945]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرّحمن الرّحیم

وصلی الله علی محمّد و آله الطاهرین ولعنه الله علی اعدایهم اجمعین


عصر تستوسترون


 

 

□ داگلاس فوستر

testosteron

چکیده:


در سال‌های اخیر، استفاده از ماده تستوسترون که در گذشته برای بیماران و یا افراد دارای هورمون اندک جنسی مردانه تجویز می‌شد، به صورتی گسترده در سطح دنیا رایج گردیده است. نویسنده این مقاله با اشاره به آسان‌تر شدن راه‌های مصرف این ماده محرک و تبلیغات گسترده شرکت‌های سازنده برای جلب توجه مردان میان‌سال، یادآوری می‌کند که امروزه حتی جوانان و نوجوانان نیز در بازارهای سیاه به دنبال خرید تستوسترون هستند. با توجه به آثار جانبی ناگوار این ماده به ویژه رفتارهای تهاجمی و پرخاشگرانه و اختلال در کارکرد اعضای بدن، تا چه زمانی باید سلامت شهروندان، قربانی سیاست‌های تجاری شرکت‌های داروسازی گردد؟


ماه آوریل را می‌توان ماه تستوسترون به شمار آورد، چرا که در روزهای این ماه، خواسته‌های جنسی زنان به اوج خود می‌رسد. بر روی جلد مجله «نیویورک تایمز» عنوان «چرا مردها متفاوتند؟» و در روی جلد مجله «تایم» این تیتر به چشم می‌خورد: «آیا شما به اندازه کافی مرد هستید؟»


با رشد استفاده از هورمون‌ها، مردان میان سال هم به جمع بیماران این صنعت پیوسته‌اند. اینک مردان نسل موج رشد جمعیت دهه پنجاه میلادی، در آستانه ورود به ششمین دهه عمر خود، به دنبال شکاف سنی موجود بین خود و زنان، خواهان کسب جوانی و سرزندگی بیشتر هستند. در همه راه‌حل‌های ارایه شده، یک نقطه مشترک وجود دارد: نادیده‌انگاری دستاوردهای علمی و اتکا بر این باور عمومی که تستوسترون معادل مردانگی است.


هم اینک 4 میلیون مرد آمریکایی به دلیل تشخیص بی‌نظمی در سطح تستوسترون موجود در بدن خود، به دلیل ابتلا به ویروس ایدز، مجاورت با فلزات سنگین و یا تشعشعات مختلف، اعتیاد به الکل، وجود تومور و در نهایت شیمی درمانی، باید از داروهای حاوی تستوسترون استفاده کنند. از سوی دیگر، بسیاری از پزشکان، مردان دارای سطح اندک تستوسترون در بدنشان را با هدف افزایش تمایلات جنسی، کاهش افسردگی، از بین بردن خستگی و یا تقویت استخوان‌ها، به مصرف این  هورمون تشویق می کنند. به علاوه، اگر چه در گذشته راه‌های مصرف تستوسترون تا حدودی دردناک و زمان بر بود، نظیر اتصال یک بسته دارویی به بیضه‌ و یا تزریق دردناک آن به داخل بیضه‌های فرد؛ اما هم اینک با استفاده از لوله‌هایی ویژه، مصرف تستوسترون بسیار آسان‌تر شده است.


هم اینک 50 میلیون مرد آمریکایی، بین 40 تا 80 سال سن دارند. 20 میلیون هم در پنجمین دهه عمر خود به سر می‌برند. بدین ترتیب، یک بازار بزرگ بالقوه برای مردان مصرف‌کننده این محصولات  وجود دارد. در تبلیغات شرکت‌های تولیدکننده این داروهای تقویت نیروی جنسی ادعا می‌شود که برای افزایش انرژی، ازدیاد تمایلات جنسی، تقویت استخوان‌ها و در یک کلام، مقابله با آثار پیر شدن، مردان نیازمند مصرف این مواد هستند. گویی آنان در پی برافروختن جنگی تمام‌عیار با مساله پیری می‌باشند.


دکتر لوآن بریزندین از پزشکان دانشگاه کالیفرنیا می‌گوید که همه روزه با تماس‌های تلفنی زیادی از سوی مردانی روبه‌روست که در مورد مصرف تستوسترون تردید دارند. وی می‌افزاید: «بچه‌های به دنیا آمده در موج رشد جمعیت، هم اینک در ششمین دهه عمر خود به سر می‌برند... آنان پیوند عمیقی با هویت جنسی خود دارند. این مردان به کنترل زندگی خود عادت کرده‌اند. و گویی می‌خواهند در سنین پیری نیز چنین وضعیتی را تداوم دهند.»


امروزه سازندگان ژل‌های ویژه بهبود رابطه جنسی و معجون‌های افزایش تمایلات جنسی، خود را با یک بازار در حال رشد روبه‌رو می‌بینند که هنوز هم، بخش‌های زیادی از آن نیازمند تجویز چنین داروهایی توسط پزشکان است. به علاوه، اگرچه در گذشته به مساله کاهش سطح تستوسترون توجهی معطوف نمی‌گردید، اما در این روزها و در همه داروخانه‌ها، می‌توان با انبوهی از محصولات ساخته شده با هدف بهبود لذت رابطه جنسی روبه‌رو شد. این نکته نیز نباید نادیده‌ گرفته شود که تعداد زیادی از نوجوانان و جوانان آمریکایی هم در بازار سیاه تستوسترون به دنبال چنین محصولاتی می‌گردند.

متخصصان یادآوری می‌کنند که در منابع پزشکی، تجویز تستوسترون و سایر محصولات ویژه ناتوانی‌های جنسی، ویژه افرادی است که از بیماری‌هایی خاص رنج می‌برند. اما بازار انواع قرص‌های تقویتی، اسپری‌های ویژه افزایش لذت نزدیکی و سایر پودرهای عرضه شده، حکایت از وضعیتی دیگر دارد. کارشناسان مستقل هشدار می‌دهند که استفاده از تستوسترون می‌تواند ریسک‌های زیادی را برای مردان به همراه داشته باشد. متاسفانه پزشکان و تولیدکنندگان هم هیچ اشاره‌ای به این مخاطرات نمی‌ کنند. احتمال ابتلا به بیماری‌هایی نظیر سرطان پروستات، نارسایی‌های قلبی، بی‌خوابی و بیماری‌های تنفسی، جزو مهم ترین این موارد است.


دکتر رونالد سردلف می‌گوید: «ما در مورد یک ماده شیمیایی پرمخاطره صحبت می‌کنیم. با تبلیغات تجاری شرکت‌های داروسازی، اکثر مردان بین این محصولات و یک داروی تقویت رشد مو، هیچ تمایزی قایل نمی‌شوند.»


تاثیر دیگر این ماده را باید در بزرگ شدن عضلات سینه و کچلی افراد جست وجو کرد. همچنین ژل‌های ویژه افزایش لذت نزدیکی، به دلیل تاثیر گذاشتن بر پوست بدن دو شریک جنسی، مخاطراتی دوچندان ایجاد می‌کنند.


بررسی‌های سازمان یونیمد نیز نشان می‌دهد که سطح تستوسترون موجود در بدن زنان، پس از نزدیکی جنسی با مردانی که از مواد حاوی تستوسترون استفاده می‌نمایند، به دو برابر سطح پیشین افزایش می‌یابد.


با رواج گسترده عوارضی نظیر کچلی، افتادن شانه‌ها و به اصطلاح از هیکل افتادن مردان در میان سالی، تبلیغات تجاری جهت تشویق به مصرف تستوسترون نیز با افزایش روبه‌رو می‌گردد. گویی مصرف این ماده، علاوه بر رشد عضله‌های بدن، یک بخش ضروری مورد نیاز در روابط جنسی انسان‌های عصر کنونی به شمار می‌رود. آقای سولیوان در مقاله‌ای که درمجله نیویورک تایمز به چاپ رسیده، می‌نویسد: «باید بپذیریم که تستوسترون یک عامل تمایز بین دو جنس زن و مرد به شمار می‌رود و اگر آن را با یک مجموعه از رفتارها و احساسات مرتبط کنیم، ما با ریسک‌پذیری بین خوب و بد روبه‌رو می‌شویم. تمایلات درونی ما برای لذت بردن، دوست داشته شدن، قیافه گرفتن، عرض اندام کردن و درک شدن، در گروی داشتن انرژی‌هایی است که عموماً ما فاقد آنها هستیم. البته هیچ هورمونی هم نمی‌تواند به تنهایی همه این احساسات را در ما به وجود آورد. هر چند عموم مردم اطلاعات پزشکی خود را از مجلاتی به دست می‌آورند که نویسندگان آنها، به گونه‌ای پرسش برانگیز، مطالب خود را به صورت گزینشی و ساختار نیافته و از زیرنویس‌ها و نتایج فرعی پژوهش‌ها انتخاب می‌کنند.»


خانم ناتالی انگر نویسنده روزنامه نیویورک تایمز در کتاب خود با عنوان «زنان» می‌نویسد: «امروزه تستوسترون به عنوان یک عامل ایجادکننده قدرتی شگرف در افزایش لذت جنسی، هورمونی تهاجمی و در نهایت، یک هورمون سلطه‌جویانه شناخته می‌شود... البته حتی اگر با تردید هم این گفته‌ها را بپذیریم، چگونه می‌توان رفتارهای تهاجمی، سلطه‌طلبانه و سکسی زنان معاصر را به دلیل داشتن سطح تستوسترونی 10 برابر کمتر از مردان توجیه کرد؟»


خانم انگر یادآوری می‌کند که در مغز زنان، رفتارهای تهاجمی و سلطه‌جویانه جایگاه اندکی دارد و با ورود تستوسترون به مغز آنان، این رفتارهای به اصطلاح مردانه، از سوی زنان نیز انجام می‌گردد. به علاوه، با گسترش مصرف چنین هورمونی‌هایی، ما شاهد مردانه شدن مغز زنان خواهیم شد. انسان‌ها چگونه می‌توانند با کسانی در جامعه خود رابطه برقرار کنند که دیگر برای تفاوت‌های ظریف موجود میان زنان و مردان، اهمیتی قایل نیستند؟


از سوی دیگر، روبرت ساپولسکی در کتاب خود با عنوان «معضلی به نام تستوسترون» چنین می‌نویسد: «امروزه در اکثر نقاط دنیا، سطح تستوسترون موجود در بدن انسان‌ها از حد طبیعی خود فراتر رفته است. سطح طبیعی آن در مردان، در روزهای مختلف باید بین 300 تا 1000 نانوگرم در هر دسی‌لیتر خون باشد و با وجود افزایش نگران‌کننده سطح هورمون تستوسترون، ما شاهد ایجاد تحریکات شیمیایی مختلف و تغییر در رفتارهای اجتماعی و زندگی روزمره انسان‌ها هستیم.»


آقای ساپولسکی در این کتاب، به انواع رفتارهای کنترل نشده‌ای اشاره می‌کند که با مصرف این هورمون، در ارتباطات انسان ها روی می دهد. هر چند به دلیل پیچیده بودن دامنه این رفتارها، ما هنوز هم نیازمند بررسی‌هایی بیشتر در این بخش هستیم.


گویی باید رابطه میان مصرف هورمون مردانه تستوسترون و بروز رفتارهای تهاجمی جنسی در مردان و زنان، بیش از هر موضوعی مورد توجه قرار گیرد. همان‌طور که نویسنده اشاره می‌کند، دیگر زمان بزک کردن رفتارهای سوء اجتماعی ناشی از مصرف این هورمون، سپری شده است.


چنین پژوهشگرانی خواهان چه آینده‌ای هستند؟ دانشمندانی نظیر ساپولسکی، بیش از هر چیز، بر پیچیدگی چنین رفتارهایی اتکا می‌کنند. چرا که همه خواهان لذت بیشتر از زندگی خود و بهبود روابط اجتماعی‌شان هستند و مصرف تستوسترون هم سال‌هاست که به عنوان بهترین راه دستیابی به این موقعیت مطرح می‌باشد. برای از بین بردن آثار ناخوشایند آن، چه باید کرد؟


امروزه و به دنبال پژوهش‌هایی گسترده‌تر، ما شاهد ایجاد موسسات و پایگاه‌های اینترنتی مختلفی هستیم که افراد معتاد به مصرف هورمون‌های جنسی را مورد مشاوره و درمان قرار می‌دهند. در سایت WWW.LifeExention.com می‌توان به اطلاعات ارزشمندی در حوزه درمان‌های جایگزین هورمون‌ها دست یافت. چرا که با با بهره‌گیری از روش‌های دیگر، می‌توان از 35 سالگی تا پایان عمر، همچنان از یک زندگی شاد و سالم لذت برد.


بهره‌گیری از راهکارهایی که همچنان کنترل ما بر زندگی‌مان را همراه با لذت جنسی و سلامت بیشتر به همراه بیاورد، از دیدگاه بسیاری، زندگی ما را معنادارتر خواهد کرد. لذا برای ورود به یک مرحله جدید از عمر خود، باید بیش از هر زمانی، به مخاطرات ناشی از مصرف چنین محرک‌هایی اندیشید. با اندکی تفکر، به خوبی می‌توان دریافت که در برابر منافعی کوتاه‌مدت، نباید سلامت خود و شریک جنسی و اجتماعی _ انسانی خویش را به بازی گرفت. با این درایت، تنفر از هورمون محرک تستوسترون، می‌تواند در جامعه ما فراگیرتر شود.

پس برای دستیابی به یک زندگی سالم‌تر و با نشاط‌تر، به جمع حامیان ممنوعیت مصرف ولنگارانه تستوسترون بپیوندید.


منبع: WWW.Salon.com

به نقل از: ماهنامه سیاحت غرب،شماره 62



نظرات
  سلام‌دکترخسته‌نباشیدمصرف‌تستسترون‌وقهوه‌گانودرماهمزمان‌چه‌عوارضی‌داره
ارسال کننده نظر : محمد      تاریخ ارسال نظر : ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
  

سلام. نمی دانم.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲



  سلام آقای دکتر ،من یک مرد ۴۱ ساله هستم از دوران بلوغ تا ۳۰ سالگی اندام تناسلی و بیضه هام هیچ رشدی نداشتن و حتی ریش هم نداشتم ،در سن ۳۰ سالگی رفتم دکتر چند بار آمپول تستسترون برام تزریق کرد با مصرف دارو تستسترون هم آلت و بیضه هام رشد نداشتن ولی ریش درآوردم آیا درمانی برای رَد اندام تناسلی و بیضه وجود داره خواهشمندم کمکم کنید ،با تشکر
ارسال کننده نظر : علی      تاریخ ارسال نظر : ۱۹ دي ۱۴۰۱
  

سلام. در این سن کار راحتی نیست ولی با این حال بهتر است حضورا به همکاران مراجعه کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۹ دي ۱۴۰۱



  آقای دکتر سلام شرمنده من به علت جراحی در مغز غده هیپوفیزم دچار مشکل شده شدیدا تسوتسترونم پایین هست هر ماه باید یک آمپول تسوتسترون تزریق می کنم اما بعد از دوهفته مجدد تسوتسترون خونم پایین می آید در طب سنتی جایگزینی برای آمپول وجود دارد چون در زندگی متاهلی دچار مشکلم
ارسال کننده نظر : پارسا حسینی      تاریخ ارسال نظر : ۲۴ آبان ۱۴۰۰
  

سلام. بهتر است حضورا به همکاران مراجعه کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۷ آبان ۱۴۰۰



  ببخشید خوراک گرم مزاج تستسترون رو افزایش میده و اینکه افراد گرم مزاج تستسترون بیشتری دارند چون افراد گرم انرژی زیاد دارند افسرده نیستند و طاس میشوند و تستسترون هم اگر زیاد بشه این عوامل رو ایجاد میکنه
ارسال کننده نظر : میلاد زارعی      تاریخ ارسال نظر : ۲۲ خرداد ۱۳۹۹
  

سلام. در همه موارد صدق نمی کند.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۲ خرداد ۱۳۹۹



  سلام من پسر هستم ۲۵ ساله که متاسفانه اندامم زنانه شده و سینه هام دچار ژنیکوماستی شده میخواستم بدونم درمانی هست و با مصرف چیزی میشه وضعیت اندامم مردانه تر بشه یا خیر؟ اگه هست بفرمایید لطفا حتا خجالت میکشم پیش دکتر برم درضمن بنده بدن پرمویی دارم و طبعم سرد و تره
ارسال کننده نظر : محمد      تاریخ ارسال نظر : ۲۲ شهريور ۱۳۹۸
  

سلام. اگر خیلی ناراحتید باید جراحی کنید. البته بهتر است با موضوع کنار بیایید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۴ شهريور ۱۳۹۸



  سلام خسته نباشید، موهای صورتم به صورت کرک و نازک به رنگ بور درآمده راهی هست که تبدیل به موهای اصلی بشه،؟؟؟
ارسال کننده نظر : محسن      تاریخ ارسال نظر : ۴ شهريور ۱۳۹۸
  

سلام. ماساژ روغن سیاهدانه خوب است اما برای درمان تخصصی حضورا به همکاران مراجعه کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۴ شهريور ۱۳۹۸



  باسلام تشكراز پاسخ شما لطفا درشهراراك يك پزشك مورداطمينان معرفي كنيد درسايت پزك شهر پيدا نكردم .
ارسال کننده نظر : محمد      تاریخ ارسال نظر : ۱۸ شهريور ۱۳۹۳
  

سلام. نمی شناسم.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۸ شهريور ۱۳۹۳



  باسلام وخسته نباشيد سن سي سال وزن106 قد 178 داراي طبع گرم وتر 1- به علت بي حالي - كسلي - عصبانيت - خستگي زياد - گرفتگي عضلات - گرگرفتگي - بدخوابي شب وخواب آلودگي روز- باتوجه به رژيم غذايي كه با حذف ناهار همراه است افزايش وزن به جاي كاهش - انزال شديد زود رس - ورزش رزمي هفته اي سه روز به صورت نيمه سنگين - به دكتر مراجعه كردم گفتن كاهش تستسترون خون دارم آمپول تجويز كردن درطب سنتي راه هاي جاي گزين چيست . 2- براي درمان مشكل سندروم روده تحريك پذير كه رفع حاجت رابامشكل برايم از شروع رژيم تشديد شده چه راه كاري راپيشنهاد مي دهيد.باتشكر
ارسال کننده نظر : محمد      تاریخ ارسال نظر : ۱۶ شهريور ۱۳۹۳
  

سلام. بهتر است حضورا به همکاران مراجعه کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۷ شهريور ۱۳۹۳



  سلام, آیا برای آقایانی که صورت آنها کم مو یا بدون مو است درمان سنتی یا مدرنی (تزریق هرمونی یا غیره) وجود دارد؟ طبق مطالعات اندک بنده سبک زندگی مدرن و عادات غذایی رایج این مسئله را در نسل جدید افزایش داده و هر روز به تعداد جوانانی که با این امر مواجه هستند رو به افزایش است. اگر راه درمان یا منبع مطالعه مورد تاییدی را معرفی کنید ممنون می شوم. تشکر
ارسال کننده نظر : بی نام      تاریخ ارسال نظر : ۳ مرداد ۱۳۹۳
  

سلام. یک راه خوب مداومت در ماساژ روغن سیاهدانه است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۳ مرداد ۱۳۹۳



  باسلام بنده دختر22 ساله ای هستم که هورمون تستسرونم بالاست من باید چیکار کنم؟خیلی نگرانم چون شنیدم به سختی پایین میاد خواهش میکنم کمکم کنین.باتشکر.

ارسال کننده نظر : زهرا      تاریخ ارسال نظر : ۲۹ خرداد ۱۳۹۳
  

سلام. بهتر است حضورا نزد همکاران ویزیت شوید. درمانش زیاد سخت نیست.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۹ خرداد ۱۳۹۳



 
12
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[3322بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[4369بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[4579بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[5209بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[4108بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![6217بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[6213بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[5937بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[6317بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[6269بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [6260بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[6949بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[8049بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟[9289بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.[8336بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ [8970بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟[9464بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.[10040بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.[10294بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[11370بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

کودکی بهترین دوران برای یادگیری زبان خارجی نیست!! (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک
بالاخره روزی دماغ طبیعی هم «زیبا» خواهد شد (مقاله انتخابی)
هشدار: من از واژۀ «چاق» استفاده می‌کنم (مقاله انتخابی)
آرامش دیداری (1)
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟
ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل از سلاح‌های زیستی (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1400 شمسی (هدیه پایگاه طب شیعه)
کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
احیای خانواده و اصلاح روابط خانوادگی (مقاله انتخابی)
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)
ساده‌زیستی نه‌فقط زیبا بلکه ضروری است (مقاله انتخابی)
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)
​تکنولوژی تراریخته؛ راهی برای افزایش محصول یا بیماری؟ (مقاله انتخابی)
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
دنیای زیبای دینداران
پدیدارشناسی اینستاگرام (مقاله انتخابی)
کودک و تفکّر اقتصادی (2)
مسواک وحیانی
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.
زندگیِ آزمون‌زده (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر