ادامه پیامم،آقای دکتر محبت کردین چندسال پیش بخاطرریفلاکسش دستور ترنجبین شیربیان فرمودین خیلی موثربود همیشه دعای خیرمابدرقه راهتون امااونزمان یبوست نداشت،الان مجددشروع کردم به دادنش شایداثربزاره به دفعش واشتهاش اشکالی نداره؟ ومیتونم هرروز فلوس بهش بدم؟روده هاش پاک بشه؟
محمد

سلام آقای دکتر خداقوت پسر۶ساله ام مدت یکی دوماهه مدام میره دستشویی وبیان میکنه دفع مدفوع دارم گاهی این دفع بسیارسفته گاهی هم شل اماهربار ازدستشویی برمیگرده میگه هنوز دفعم کامل نشده وخیلی هم تونشستن وراه رفتن تردید میکنه میگه ممکنه پی پی ام بیاد بیرون،نگرانش هستم توی شهرمون پزشک بردیم گفتن صفراوی هست وتدابیر گفتن امااثرنداشته ،بی اشتها کم غذاست ورنگش پریده روبه زردی میزنه ازمایشش سالم الحمدلله فقط کمی کمخونی داشت و ویتامین دی کم بود بنظرتون مشکل چیه وچه بایدبکنیم ممنونم خدابه شما خیربده
محمد

سلام آقای دکتر خداوند لطفش رو شامل حال ما کرد و به ما فرزندی عطا کرد که البته ۱۶ روز هم در ان ای سی یو بستری شد الان ترخیص شده و تمام هم و غم ما خوب بزرگ کردن این فرزند است خواهش میکنم به ما راهنمایی لازم را در خصوص واکسیناسیون بفرمایید شما اگر الان نوزادی داشتید به او واکسنهای رایج را طبق برنامه‌ واکسیناسیون میزدید یا نه خواهشمندم پاسخ ما پدر مادر را بدهید
محمدی

سلام آقای دکتر یه خواهش ازشمابزرگوارداشتم راهنمایی برای میکروب معده بکنید صبحانه نمیتونم بخورم نهارشام هیچی دکترا داروهای بی اثرمیدن واقعا دارم ازپادرمیام بعد۳ماه همچنان عددش بالابود درازمایشم خانمی ۵۰ساله بابیماری فشارودیابت هستم اجرتون باحضرت زهرا س
زهرا

سلام ودروداندومتروز ۲۷ میلی چپ دارم این ماه یه لک دیدم و خون ریزی نه ۳۸ ماه پریود می شم ولی من ۳۵ ماه پیاز در مانی را شروع کردم ۶ روز مصرف بعد پریود شدم دو روزش خون ریزی شدید با لخته های ریز ریز الان ۵ قاعدگی هست و تمام شده درحد لک هستم پیاز درمانی را شروع کنم به مدت ۱۵ روز اگه در همبن حین دوباره خون از سر گرفت چکار کنم....این کیست آندومتروز را از بین می بره ...۴۳ سال سن دارم و مجرد تخمک را قوی میکند ؟
زهرا

سلام الان روز ۵ قاعدگی تا آب پیاز مصرف کردم دوباره پریودی کمی روان شد چون ۵ روز قاعدگی روزش خون ریزی داشتم میگین مصرف کنم
سرهنگ

سلام. من پولیپ رحم دارم که به گفته دکتر زنان خیلی بزرگ شده و تا دهانه واژن اومده. و گفتن باید عمل بشه. الان تحت درمان به روش هومیوپاتی هستم.‌ ماه پیش پریودم روز دوم خونریزی شدید داشتم و لخته های خون بزرگی دفع شد. آیا این حالت طبیعیه؟ و پیاز درمانی رو انجام بدم؟ دوستی هم بهم گفت همزمان با پیازدرمانی صبحها یک قاشق چایخوری دوسین(سیاهدانه و عسل) مصرف کردن. خیلی نگران دفع این پولیپ هستم و نمی خوام جراحی کنم . لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنونم
نگار

سلام شبتون بخیر من حدود 4 سال هس که تودهانم کبود شده زبانم میسوزه دورتادور لپم خشک هس کناره لبم قاچ میخوره هر دکتر رفتم فقط دوهفته بادارو خوب میشد دوباره شروع می‌شد حتی طب سنتی هم دارو گرفتم ده روز خوب میشد دوباره شروع می‌شد الان 6 ماه هس لبنیات نمیخورم بازهم خشکی دهانم ادامه دارد بارژیم 15 رو بهبود پیدا میکنم باتشکر از پاسخگوی شما
زهرا گواهیمند

سلام وقت عالی بخیر دختر 6 ساله ای دارم تابستوون عمل لوزه شد ولی یکماه بعدش علایم برگشت شبها خروپف میکنه نمینونه نفس بکشه . ترشحات پشت حلق داره . نزدیک سه ماه است همیشه حالت سرماخوردگی داره. داروهای مختلف از پزشکان گوش و حلق بینی/ متخصص اطفا-متخصص الرزی و طب عفونی مصرف کرده ولی نتیجه ای نگرفتیم. دکترا میگن الرزی پیدا کرده و سینوزیت پیدا کرده ممنون مشم راهنمایی فرمایید
مجید

سلام آقای دکتر روزتون بخیر من یه پسر ۹ ساله دارم یه ماه هست که زبونش میخارع هرچی هم دکتر رفتیم ضد حساسیت میدن هیچ فایده ای هم ندارهالان داره از خارش زبونش گریه میکنه دیگه نمیدونم چکار کنم از بعد یه ابسه دندون وهمزمان سرماخوردگی عفونت سینوساش اینجوری شده اگه ممکنه راهنمایی کنید
فاطمه
کد : 57583
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۴۰۲
خبرها و نظرها
Share Email
«بی‌حجابی» نمایش جاذبه‌های جنسی در کالبد آزادی!

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 

 


«بی‌حجابی» نمایش جاذبه‌های جنسی در کالبد آزادی!

 

 

 

 

 

 

گروه زندگی: روزانه گزارش های متعددی از تجاوز به آزادی و حقوق زنان در سراسر جهان می‌شنویم. آمار بالای تجاوز به پرستاران زن در انگلیس سبب شد تا این کشور تصمیم بگیرد بر روی لباس پرستاران هم همانند پلیس دوربین نصب کند.

 


«شری» که با آزادی در پوشش برایمان رقم می‌خورد.


مجله خبری تلویزیونی «Inside Edition» در گزارشی از چالش‌ های مواجهه زنان و دختران در متروهای این کشور با نگاه‌‌های هوس‌‌آلود و آزارجنسی سخن می‌گوید و تلاش دارد راهکار ارائه دهد. در انگلیس تعرض زیر ۱۰ ثانیه از اعمال مجرمانه حذف شد تا دستگاه قضایی از حجم بالای مراجعان و مجرمان بکاهد، هر چند خشم مردمشان را به همراه داشت.

 

 

ایجاد آزادی در پوشش منجر به افزایش تحریک جنسی در میان مردم و در نتیجه کاهش خودتنظیمی هیجانی و خودمراقبتی می‌شود، افراد دچار کاهش لذت در روابط جنسی می‌شوند و این امر خاصیتی اعتیادآمیز دارد.

 


مطابق با پژوهش‌های روانشناسی، نیازجنسی امری پیشرونده است. به آن معنا که با ایجاد آزادی در پوشش منجر به افزایش تحریک جنسی در میان مردم و در نتیجه کاهش خودتنظیمی هیجانی و خودمراقبتی می‌شود، افراد دچار کاهش لذت در روابط جنسی می‌شوند و این امر خاصیتی اعتیادآمیز دارد که سبب می‌شود فرد به دنبال روش‌های جدید افزایش لذت جنسی باشد و باز عجیب نیست وقتی همجنس‌‌گرایی افزایش می‌یابد و روزنامه معتبر «usa today» به نقل از گزارش یکی از سازمان‌های حمایتی آمریکا اعلام می‌کند که از هر۶ مرد آمریکایی یک نفر مورد تجاوز قرار گرفته است! 

 

 

 

 


دانشمندان غربی به صراحت معترف به ناهنجاری‌های اجتماعی به خاطر عدم رعایت پوشش در جامعه‌شان هستند.


دیدن نمودار تولدهای خارج از ازدواج در میان کشورهایی که سلامت جامعه را در آزادی پوشش و روابط بین زنان و مردان می‌دانند نیز عجیب نمی‌آید. موسسه مطالعات خانواده (IFS) در گزارش خود تحت عنوان world family map به بررسی وضعیت جهان در حوزه تولدهای خارج از ازدواج پرداخته که اغلب کشورهای قاره اروپا و آمریکا و همچنین کشورهایی که به شکستن نگاه‌‌های سنتی و مذهبی رایج جامعه خود پرداخته و مسیر آزادی را در تعریف جامعه غربی رفته‌اند، در وضعیتی نامناسب نشان می‌دهد.

 

 

 


وقتی اعتقادات مذهبی‌ات قوی باشد ....


هر چند وضعیت فعلی دنیای امروز که افسردگی، خیانت و اضطراب و بحران‌های او طبق ترندهای ریچارد واتسون آمریکایی است، باز پیامدهایی قابل پیش‌‌بینی است که از حیوان انگاری انسان در دیدگاه فیلسوفان و اندیشمندان علوم انسانی آن‌ها نشات می‌گیرد.

 


نتایج یک پژوهش در کشور انگلیس هم نشان می‌دهد افرادی که اعتقادات مذهبی قوی دارند در مقایسه با دیگران از زندگی زناشویی خود لذت بیشتری می‌برند و «روبرت ساپولسکی»؛ دانشمند علوم اعصاب دانشگاه استنفورد آمریکا می‌گوید: برای من به عنوان آتئیست آزاردهنده است که تحقیقات قوی به تأثیر مثبت دینداری و کاهش استرس اشاره دارد.

 

 

 

حال سوال اینجاست که جامعه‌‌شناسان و فارغ‌‌التحصیلان علوم انسانی غربی در کشور ما به کدام تحقیقات نکرده در حوزه روانشناسی و علوم انسانی اشاره دارند که بیان می‌کنند: «تا به امروز یک تحقیق ایرانی یا خارجی پیدا نکرده‌‌ام که افزایش بی‌حجابی منجر به افزایش خیانت و طلاق می‌‌شود یا آمار تجاوز و فحشا را بالا می‌برد».

 

 


آمارها با دقت بالای علمی، آزادی در حدود پوشش را سبب از هم پاشیدگی خانواده و افزایش آمار خیانت و طلاق و روابط مثلثی نشان می‌‌دهد.

 


 شاید باید تعریفشان از «حجاب» را بررسی کنیم یا تجاوز و فحشا را ! شاید هم باید روش جستجوی آن‌ها در سایت‌های علمی را بازنگری کنیم، چرا که تحلیل جامعه‌‌شناسانه آن‌ها از جامعه خود شبیه عموم جامعه و در سطح اهل علم نیست! و شاید هم از جامعه جدیدی سخن می‌گویند که لازم است توضیح بیشتری دهند تا بدانیم.

 

 


متاسفانه مجال سطور کم است تا از انبوه تحقیقات منتشر شده در ISC و نیز در کشور خودمان پرده برداریم که با دقت بالای علمی، آزادی در حدود پوشش را سبب از هم پاشیدگی خانواده و افزایش آمار خیانت و طلاق و روابط مثلثی نشان می‌‌دهد. پس از این پیرامون معنای حقیقی آزادی که ده‌ها سال مغفول و مظلوم واقع شد و سایر واژگانی که حقیقت معنایی‌‌شان تحریف شد بیشتر سخن خواهیم گفت.

 


«زهرا کیایی»؛ پژوهشگر مطالعات زن و خانواده

منبع :

خبرگزاری فارس



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14216بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[16689بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[37088بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[48395بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[18869بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[24809بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[66427بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[540465بازدید]
زردی نوزادان[497024بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13117بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11975بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11736بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16528بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [51931بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18291بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15731بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11381بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8786بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13418بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14870بازدید]

از میان مقالات

عوارض ناشناخته محصولات دستکارى شده ژنتیکى(مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله چهارم؛ مزاج شناسی انسانی؛ مزاج دم
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)
جایگاه ضوابط شرعی مرتبط با آموزش، پژوهش و درمان در طب سنتی ایران (مقاله انتخابی)
روش های تعیین جنسیت جنین
ورزش‌های حرام و استعماری (مقاله انتخابی)
ياد بگيريم دوباره محبت بورزيم: «خانواده‌هاي از هم گسسته»، شهروندي و حمايت دولت از زوجيت (مقاله انتخابی)
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟
تلفن های همراه و سرطان مغزی: ماجرای واقعی(مقاله انتخابی)
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)
بورس‌های تحصیلی؛ ابزاری برای نفوذ و جذب نخبگان (مقاله انتخابی)
قرار گرفتن در معرض انبوه اطلاعات مغز را تهی می کند(مقاله انتخابی)
چرا در اسراییل طرح کنترل جمعیت اجرا نمی شود؟(مقاله انتخابی)
الفبای نفوذ! (مقاله انتخابی)
کودک و تفکّر اقتصادی (2)
چگونه اربابان قدرت با جان انسان ها بازي مي كنند؟(مقاله انتخابی)
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)
تغذیه جرم و جنایت (مقاله انتخابی)
خطری که در آب لوله‌کشی پنهان شده است (مقاله انتخابی)
فمینیسم از "بی میلی به بچه دار شدن" متولد شد(مقاله انتخابی)