سلام خسته نباشین من پسر 9 سالش. همیشه سرما مخوره دکتر می برم دارو می ده خوب میشه ولی داروش که تمام میشه باز مریض میشه تو خدا منه راهنمایی کنید ممنون
زهرا

سلام و عرض ادب خدمت شما ، استاد بزرگوار سوالی داشتم درباره ی سن استخوان فرزندم ، پسرم 3سال و نیمه هست و به علت اینکه وزنش در طول یکسال ثابت بود و افزایشی نداشت ازمایش و عکس از مچ دست نوشتند که مشخص شد سن رشد استخوانش 2 سال و نیم هست، یعنی یک سال کمتر از سن واقعیش. باید چکار کنیم ؟ لطفا راهنمایی کنید متخصص کودکان بردم ایشان را، گفتند پای مرغ و خامه و چربی بده، البته که روزانه کلی شیرینی جات میخورد و من نگران کبدش هستم. لطفا راهنمایی کنین
sahar

من به دستور پزشک برای رفع یبوست از خاکشیر در آب به میزان یک قاشق غذا خوری صبح و یک قاشق شب استفاده کردم، و دچار درد شدید مفاصل زانو و چ پا و آرنج شدم علتش چیه؟
مرتضی

سلام خیلی مقاله تون خوب و کامل بود و کلی استفاده کردم آیا گرمی کبد هم ممکنه باعث یبوست بشه؟ تو اینترنت چنین چیزی نوشته،
مرتضی

سلام افرادی که مزاج سوداوی دارن ولی کبد گرم دارن، برای پاکسازی کبد چی میتونن مصرف کنن؟ کاسنی و شاتره غلبه‌ی سردی رو در بدن زیاد نمیکنه؟
آسمانه

سلام بر شما، ایلومیناتی مخوف ترین و وحشی ترین فرقۀ دنیاست. جناب دکتر رائفی پور در یکی از همایش هایشان چند بخش از مانیفست ایلومیناتی ها برای حاضران می خوانند که به واقع انسان به وحشت می افتد که اکثر اعضای این فرقه جزو طبقۀ روشنفکر و بسیار تحصیل کردۀ جامعه معرفی می شوند (همان طور که از نام فرقه مشاهده می شود) اما بردگان و بندگان حقیقی ابلیس هستند که هیچ چیز جز نابودی دین، عقلانیت و محو شدن نام پروردگار از آثار آدمی نمی جویند و حتی بسیار بسیار به دنبال ریختن خون بیگناهان به ویژه کودکان و مسلمانان هستند. متأسفانه ایلومیناتی و فراماسون ها تا طبقات ارشد سرزمین ما نیز نفوذ کرده اند. اما،... بماند...
شهریار

سلام بر شما، بنده در این کارزار شرکت کردم. لینکش رو هم برای خانمم فرستادم تا ایشون هم شرکت کنه و در گروه عروسک بافی که 400 عضو دارد و خودشون ادمین گروه هستند قراره بدهد تا اعضای گروهشون هم شرکت کنند. إن شاءالله به امید پیروزی.
شهریار

سلام علیکم حدود سه سال پیش سزارین شدم و با همین تدابیر دچار کمر درد و خیلی ازمشکلات نشدم ضمن تشکر فراوان مجددا چند روز دیگر عمل سزارین دارم آیا علاوه بر توصیه های این مقاله مفید برای افرادی مثل من که سزارین دومشان هست توصیه ای دارید خصوصا برای جلوگیری از عوارض بی حسی نخاعی
عین

باسلام برای درمان ژنیکوماستی آقایان چه پیشنهادی دارین؟
امید

خخخخ!!
علی
کد : 57663
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۴۰۲
خبرها و نظرها
Share Email
پدر و مادر دو گوهر ارزشمند عالم هستی

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 


پدر و مادر دو گوهر ارزشمند عالم هستی


 

 


ته پیاز و رنده رو پرت کردم توی سینک... اشک از چش و چارم جاری بود...! در یخچالو باز کردم و تخم مرغ رو شکستم روی گوشت، روغن رو ریختم توی ماهیتابه و اولین کتلت رو، کف دستم پهن کردم و خوابوندم کف تابه... برای خودش جلز جلز خفیفی کرد، که زنگ در رو زدن...! پدرم بود...

 

 

 

بازم نون تازه آورده بود... نه من و نه شوهرم حس و حال صف نونوایی نداشتیم. بابام می گفت : «نون خوب خیلی مهمه... من که بازنشسته ام، کاری ندارم، هر وقت برای خودمون گرفتم، برای شما هم میگیرم...» در میزد و نون رو همون دم در می داد و می رفت... هیچ وقت هم بالا نمی اومد، هیچ وقت...!

 

 

 

دستم چرب بود، شوهرم در رو باز کرد و دوید توی راه پله... پدرمو خیلی دوست داشت. کلا پدرم از اون جور آدمهاست که بیشتر آدمها دوستش دارن، این البته زیاد شامل مادرم نمیشه...!

 

 

 

صدای شوهرم از توی راه پله می اومد که به اصرار تعارف می کرد و پدر و مادرم رو برای شام دعوت می کرد بالا !! برای یک لحظه خشکم زد ... هی اصرار میکرد، اصرار میکرد...! آخر سر، در باز شد و پدر مادرم وارد شدن... من اصلا خوشحال نشدم... خونه نا مرتب بود... خسته بودم... تازه از سر کار برگشته بودم... توی یخچال میوه نداشتیم...

 

 

 

 

چیزهایی که الان وقتی فکرش رو میکنم، خنده دار به نظر میاد... اما اون روز لعنتی، خیلی مهم به نظر می رسید شوهرم اومد توی آشپزخونه تا برای مهمان ها چایی بریزه... اخم های درهم رفته ی من رو دید...! پرسیدم: «برای چی این قدر اصرار کردی...؟!» گفت:‌ «خب... دیدم کتلت داریم، گفتم باهم بخوریم.» گفتم: «ولی من این کتلت ها رو برای فردا هم درست می کردم.» گفت: «حالا مگه چی شده...؟!» گفتم: چیزی نیست...؟؟؟!!! در یخچالو باز کردم و چند تا گوجه فرنگی رو با عصبانیت بیرون آوردم و زیر آب گرفتم.

 

 

 

پدرم سرش رو توی آشپزخونه کرد و گفت: «دختر جون، ببخشید که مزاحمت شدیم... میخوای نونها رو برات ببرم سر سفره...؟!» تازه یادم افتاد که حتی بهشون سلام هم نکرده بودم...!!! پدر و مادرم تمام شب، عین دو تا جوجه کوچولو روی مبل کز کرده بودن...! وقتی شام آماده شد، پدرم یه کتلت بیشتر بر نداشت... مادرم هم به بهانه ی گیاه خواری، چند قاشق سالاد کنار بشقابش ریخت و بازی بازی کرد...! خورده و نخورده خداحافظی کردن و رفتن...

 

 

 

 

این داستان فراموش شد و پانزده سال گذشت...!!! پدر و مادرم هر دو فوت کردن. چند روز پیش برای خودم کتلت درست میکردم که فکرش مثل برق از سرم گذشت... نکنه وقتی با شوهرم حرف می زدم پدرم صحبت های ما رو شنیده بود...؟! نکنه برای همین شام نخورد...؟! از تصورش مهره های پشتم تیر میکشه و دردی مثل دشنه ته دلم می شینه... راستی چرا هیچ وقت برای اون نون سنگک ها ازش تشکر نکردم...؟! آخرین کتلت رو از روی ماهیتابه بر میدارم... یه قطره روغن میچکه توی ظرف و جلز محزونی میکنه...! واقعا چهار تا کتلت چه اهمیتی داشت...؟!

 

 

 

 

 

حقیقت مثل یک تکه آجر توی صورتم میخوره: «من آدم زمختی هستم...!» زمختی یعنی : ندانستن قدر لحظه ها، یعنی نفهمیدن اهمیت چیزها، یعنی توجه به جزییات احمقانه و ندیدن مهم ترین ها... حالا دیگه چه اهمیتی داشت وسط آشپزخانه ی خالی، چنگال به دست، کنار ماهیتابه ای که بوی کتلت می داد، آه بکشم...؟!

 

 

 

 

آخ... چقدر دلم تنگ شده براشون... فقط… فقط اگه الان پدر و مادرم از در می اومدن تو، دیگه چه اهمیتی داشت خونه تمیز بود یا نه...! میوه داشتیم یا نه...! همه چیز کافی بود... من بودم و بوی عطر روسری مادرم... دست پدرم و نون سنگک...! پدرم راست می گفت که: نون خوب خیلی مهمه...

 

 

 

من این روزها هر قدر بخوام می تونم کتلت درست کنم... اما کسی زنگ این در رو نمیزنه... کسی که توی دستهاش نون سنگک گرم و تازه و بی منتی بود، که بوی مهربونی می داد. اما دیگه چه اهمیتی داره...؟! چیزهایی هست که وقتی از دستش دادی اهمیتشو می فهمی...! زمخت نباشیم...!!!

 

 

 

شادی روح پدر مادرهایی که از پیشمان رفته اند و سلامتی پدر مادرهایی که الحمدلله کنارمان هستند.

 

 

منبع :

طلبه_ای_در_قم محمد صالح مشفقی پور @Moshfeghoun



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[13687بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[16308بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[36560بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[47685بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[18555بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[24454بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[65275بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[538638بازدید]
زردی نوزادان[495838بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[12773بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11767بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11443بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16297بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [51354بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17986بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15455بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11155بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8599بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13205بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14606بازدید]

از میان مقالات

درمان های ساده و عملی انگل های گوارشی
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟
پیشنهادهایی برای آرامش بیشتر
مرگبارترین آزمایش‌های علمی آمریکا
پرسش هایی از استاد حسین خیراندیش درباره حجامت
مهندسى ژنتیک و پایان ماهیّت آدمى(مقاله انتخابی)
خطاهاى پزشکى مدرن(مقاله انتخابی)
پسوريازيس (داءالصّدف - بیماری صدف - قوبا)
قرن بیوتکنولوژى و گزینه هاى پیش رو(مقاله انتخابی)
مَرهَم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین
آزمون تشخیص سیتی اسکن تهدیدی برای سلامتی (مقاله انتخابی)
خستگی دائم بدنی
انزال زودرس، درمان به دور از هیاهوی تبلیغات
فراماسونری در صنعت غذاها – قسمت دوم: مواد غذایی و واکسن ها
مزاج شناسی کلاه قرمزی و سایرین!!
ورزش‌های حرام و استعماری (مقاله انتخابی)
درد دل علامه حسن‌زاده آملی با یک پزشک
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.
ویز،اپلیکیشن ناوبری اسراییل (مقاله انتخابی)
شوره سر؛ راه را اشتباه نرویم!