سلام. طاعات و عبادات قبول. من از بیماران قبلی شما هستم که به لطف نسخه شما تقریبا مشکل تخمدان پلی کیستیک من حل شد ولی الان ایران نیستم که حضوری خدمت برسیم. مشکل برای دختر ۱۶ ساله من هست که دو سال پیش دوبار به فاصله سه ماه پریود شد و دیگر هیچ خونریزی نداشته تا الان. دکتر های اینجا آزمایش هورمونی و سونو گرافی انجام دادند و گفتند همه چیز نرمال است. ماه پیش برایش ده قرص هورمون نوشتند تا کمک به خونریزی کند ولی فقط دو روز لکه بینی داشت و دیگر هیچ. به نظر شما ما چکار میتوانیم انجام دهیم؟ اگر شرایطش هست ویزیت آنلاین یا ارتباط با ایمیل من در خدمت شما هستم. هرجوری که خودتان صلاح میدانید چون احتمالا درمان بعدی دوز بالاتر هورمون است و نمیدانم صلاح هست یا نه و اصلا جواب میدهد یا نه. خیلی ممنونم.
مریم

سلام ممنون از مطالب مفیدتون ، آب لیمو را اگر با چیری مخلوط کنم اثرش را از دست نمیده ؟ چون معده ام را اذیت میکنه
غلامحسین اشتهاری پور

سلام آقای دکتر ضمن تشکر از سایت پر محتواتون سوالی از خدمتتون داشتم ممنون میشم زود جواب بدین، امروز ظهر ۲۴تیر ماه من حجامت دارم دو روز بعد ۲۶ هم کلاس شنا دارم خواستم بپرسم اگه برم شنا برای جای زخم حجامتم مشکلی پیش نمیاد؟ ممنون از زحماتتون.
مادر

با سلام و خداقوتی آقای ۳۸ ساله هستم، تو آزمایش ویتامین دی ۱۵ بود و تری‌گلیسیرید ۴۸ بقیه موارد نرمال خیلی ضعف دارم و خسته میشم تغذیه خوبی هم دارم، همیشه عسل و نون سبوس دار میخوریم، موارد چند ساله که مقاله مربوط به معده و ترش کردن رو انجام میدم قرص مکمل ویتامین d میتونم مصرف کنم؟
میلاد

سلام عزاداریهاتون قبول حق ببخشید من وقتی خیلی خسته و مثلا چند شب درست نخوابیدم یکی از چشم هام معمولا چشم چپ درد شدید میگیره یه حالت تهوع خفیفی هم بهم دست میده،وقتی آب عسل میخورم در مراحل اولیه درد ،سریع چشمم خوب میشه،اینحالت قبلا مثلا سالی یا چندسالی یبار ایجاد میشد،الان چون در دوران شیردهی و بیخوابی و بدخوابی های زیادی هستم اینحالت هرچند وقت یکبار پیش مییاد و اخیرا مجبور به مصرف مسکن میشم در کنار آب عسل میخواستم بپرسم مشکل اصلی درچشمم چی هست و چه موارد پیشگیرانه ای انجام بدم مشکل بینایی وقند و فشار خون و...ندارم با تشکر
زری

سلام و عرض احترام خدمت شما بزرگوار. دخترم دوماهشه و شیرخشک آپتامیل پپتی میدم. وزن گیری خوبه نفخ و دل درد هم نیست. ولی پنج روز یک بار اگر ماساژ ندم شکمش کار نمیکنه یک دو بار هم اندازه عدس بهش کره دادم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
فاطمه

سلام دکتر جان من کلا هم غلبه سودا هم صفرا وهم دم و بلغم دارم این برنامه ک نوشیتد میتونه مشکلو بیماری‌ها افسردگی مشکلات گوارش درست کنه
پویا

سلام مادرم ۶۴ساله هستند بیماری دیابت و مشکل قلبی دارند اخیرا مچ دستش دچار تورم و درد شدید شده که در مراجعه به پزشک تشخیص تنگی کانال مچ دست دادند آیا جنابعالی میتونید راهنمایی بفرمایید.
مروارید

سلام وقت بخیر درمان سرگیجه که عاملش مشکل مایع گوش میانی است ،آیا راه حلی دارد؟
مروارید

سلام. من دو دوره است که از پیازدرمانی استفاده میکنم ولی هنوز پریود نشدم و هیچ علائمی هم از اینکه میخوام پریود بشم ندارم. خیلی مایوس شدم. چکار کنم؟
مینوش
کد : 67775
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
خبرها و نظرها
Share Email
کاهش ۲۰۰۰۰۰موردی غربالگری/ ناهنجاری‌های جنین افزایش نیافت.

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 

 

کاهش ۲۰۰۰۰۰موردی غربالگری/ ناهنجاری‌های جنین افزایش نیافت.

 

 

 

 


به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، صابر جباری امروز در نشست خبری وزارت بهداشت به مناسبت هفته ملی جمعیت درباره نرخ باروری کشور اظهار کرد: در چندسال اخیر سرشماری دقیقی برای احصای دقیق نرخ باروری انجام نشده اما براساس بررسی‌های وزارت بهداشت، نرخ باروری 1.6 بوده که تغییر چندانی نداشته است.

 

 


وی در پاسخ به این سؤال که آیا افزایشی در ثبت ناهنجاری‌های جنینی پس از اجرای قانون جوانی جمعیت و محدود و استانداردسازی غربالگری جنین رخ داده است؟ گفت: پس از اجرای قانون جوانی جمعیت، 200 هزار مورد از غربالگری های ناهنجاری‌های جنینی کاهش یافته است اما هیچگونه افزایش ناهنجاری جنین نداشته‌ایم. ما در بیماری‌های منطبق بر غربالگری ژنتیکی افزایش نداشته‌ایم.

 

 

 


وی با بیان اینکه برخی از بیماری‌های نوزادان، ناهنجاری جنینی نامیده می‌شدند، افزود: برای کاهش فشارهای روانی مادر، به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ کردیم که به جای عبارت "ناهنجاری‌های مادرزادی" از "ناهنجاری‌های بدو تولد" استفاده شود.

 

 

 


براساس برنامه هفتم توسعه، وزارت بهداشت مکلف شده که برای دختران مجرد زیر 30 سال آیین‌نامه فریز تخمک را تدوین کند؛ این موضوع برای برخی از گروه‌ها از جمله افرادی که دچار سرطان هستند و شیمی درمانی می‌شوند و ممکن است در آینده امکان تولد فرزند نداشته باشند، قابل انجام است و هزینه‌های آن توسط بیمه باید پوشش داده شود تا افرادی که در شرایط جسمانی خاصی قرار دارند از این خدمات بهره‌مند شوند.

 

 

 

 

رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در پاسخ به تسنیم مبنی بر این‌که طرح صدور کارنامه جوانی جمعیت برای بیمارستان‌ها با هدف کاهش آمار سزارین به کجا رسیده و وضعیت کارنامه جوانی جمعیت در بیمارستان‌های تهران چگونه است؟ بیان کرد: کارنامه جوانی جمعیت جزو ابتکارات وزارت بهداشت بود؛ اقدامات بیمارستان‌ها در این کارنامه‌ها در 8 محور بررسی می‌شوند؛ احصای کارنامه‌ها نهایی شده است و دانشگاه های برتر در زمینه حوانی جمعیت، به زودی معرفی خواهند شد.

منبع :

تسنیم نیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[15012بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[17406بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[38109بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[49674بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19478بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[25533بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[67550بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[542990بازدید]
زردی نوزادان[498547بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13737بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12333بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[12136بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16937بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [52847بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18857بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16273بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11831بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[9097بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13799بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15334بازدید]

از میان مقالات

منشأ ایدز؛ گفته ها و ناگفته ها(مقاله انتخابی)
توالت فرنگی بهتر است یا توالت ایرانی؟ (مقاله انتخابی)
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)
بنیان گزار ورزش جدید(مقاله انتخابی)
معضل جهانى سلامت(مقاله انتخابی)
فساد رایج غول های دارویی (مقاله انتخابی)
الفبای نفوذ! (مقاله انتخابی)
چگونه سكس، بمب‌ها و برگرها جهان ما را شكل داده‌اند؟(مقاله انتخابی)
جُلّاب؛ درمانگر خوش طعم و خوش رنگ
کرونا، مردن از ترس مرگ!!
تلخ مثل چای؛ تلخ تلخ مثل حقیقت!
ناگفته های هدایای صنایع داروسازی به پزشکان (مقاله انتخابی)
پشت پرده استفاده از ماده سمی فلوراید(مقاله انتخابی)
واریکوسل
درسنامه مزاج شناسی- مقاله نخست؛ مفاهیم بنیادین مزاج شناسی
عسل؛ طعم بهشت
​تکنولوژی تراریخته؛ راهی برای افزایش محصول یا بیماری؟ (مقاله انتخابی)
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.
کامپیوتر و سرعت(مقاله انتخابی)
فمینیسم از "بی میلی به بچه دار شدن" متولد شد(مقاله انتخابی)