سلام آقای دکتر پسرم ۸سالشه میتونم از روغن سیاه دانه هنگام سرما خوردگیش استفاده کنم ؟ اگه بله لطفا بفرمایید به هر بینی چند قطره و چند روز بریزم ؟بی نهایت ممنونم.
زهرا

سلام وقتتون بخیر دخترم ۲۰ ماهشهر و قصد دارم تا یک ماه دیگر او را از شیر خودم جدا کنم ولی اصلا به هیچ عنوان شیر و لبنیات نمی‌خورد و اهل سوپ و فرنی و شیر برنج و کیک و بیسکوئیت و بادوم نیست فقط برنج سفید میخوره و میوه هم سیب و نارنگی هیچ میوه دیگه هم نمیخوره.بهانه شکلات رو همش میگیره. از صبح تا ظهر بیشتر شیر خودمو میخوره و حتما با سینه خوابش می بره خلاصه که خیلی بد غذاس لطفاً راهنمایی کنید
زهرا

با سلام و احترام ،آقای دکتر ناشتا آب گرم خوردن در زنان حامله اشکال داره ؟
.

سلام و خداقوت یک دانش آموز بیش فعال دارم که با مصرف دارو حالاتش کنترل شده ولی الان دارو نمی خوره و راضی به استفاده نمیشه میخوام بدونم اگر درمان در طب سنتی داره خانواده اش را راهنمایی کنم به طب سنتی . آیا درمان بیش فعالی شدید در طب سنتی وجود داره؟
معلم

سلام آقای دکتر درمان فسار خون بارداری رو میخواستم لطفا،دستور خاتمه بارداری رو دادن
علی

سلام من ۴یا ۵ ماهیه پریود نشدم قبلش هم بی نظمی پریود داشتم الا ن رفتم دکتر مامو گرافی و سنو داخلی با آزمایش خون تجویز کزد رفتم الان میگه بای از رحمت نمونه بگیرم و رحمت خشکه .ونمیدونم. یه چیز مثل کیست دیده شده آیا با پیلز درمانی مشکلم حل میشه وخیلی سوزش و خارش ودردهم دارم ممنون
کاظمی

سلام آقای دکتر خداقوت.ممنون از مطالب مفیدی که در اختیار مردم قرار میدین.یه سوال دارم ممنون میشم پاسخ بفرماییدمن کلا مخالف واکسن هستم.چه کروناچه واکسنهای کودکی و‌..واکسنابچمم‌نزدم.اما سال گذشته براثرگزش گربه بردستانم،اقدام‌به‌تزریق‌واکسن‌کزاز‌وپنج دوزواکسن هاری‌کردم.بعد ازتزریق پشیمان‌شدم نکنه‌موادش‌مثل‌کروناآلوده‌به تراشه یااکسیدگرافن و..باشه!لطفاراهنماییم‌کنیدچطورپاکسازی‌کنم؟!
ایزدی

سلام وعرض ادب عذر میخواهم که قسمت مربوطه را پیدا نکردم لطفا در مورد کاهش قند خون در افراد دیابتی راهنمایی بفرمایید خیلی ممنونم
مروارید

سلام دکتر جان من دخترم تشنج میکنه بهش دارو می‌دادیم تا یک سال خوردی خدارو شکر دیگه تشنج نکرد ولی الان جدیدن تشنج برگشته و همش توخواب تشنج میکنه بهترین داروها رو هم بهش میدیم ولی فایده ای نداره . چه باید کرد
عباس هاشمی

با سلام و خدا قوت برای درمان واریس پا لطفا راهنمایی کنید واریس عنکبوتی که در چند نقطه در پاها هست با تشکر
عزیزه
کد : 34239
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
خبرها و نظرها
Share Email
بحران کرونا نقش موثر طب سنتی کشورمان در حوزه سلامت را نشان داد

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين

 

 

 

بحران کرونا نقش مؤثر طب سنتی کشورمان در حوزه سلامت را نشان داد

 

 

بحران کرونا نقش موثر طب سنتی کشورمان در حوزه سلامت را نشان داد

 

مشاور وزیر و مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در دومین نشست وبینار درس آشنایی با مبانی طب ایرانی و مکمل که با حضور دانشجویان برگزار شد، بر لزوم توجه به دموکراسی در حوزه سلامت و در نظر گرفتن حق انتخاب نوع روش درمانی برای مردم تأکید کرد و ارائه این دو واحد درسی به دانشجویان را پلی میان طب رایج و طب سنتی برای بهره‌گیری مناسب مردم از تمام خدمات مؤثر حوزه سلامت دانست.

 

 

در این نشست که به‌منظور بحث و تبادل‌نظر با دانشجویان در خصوص مشکلات احتمالی و شرح کامل نحوه دسترسی به مباحث درسی و انجام تکالیف در نظر گرفته‌شده، توسط دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار شد، دکتر محمدرضا شمس اردکانی با اشاره به بحران شیوع کرونا در کشور، از زحمات تمامی دست‌اندرکاران این حوزه قدردانی کرد و گفت: بحران کرونا نشان داد که نظام سلامت در یک جامعه و نظام اداره یک کشور چه جایگاه ویژه‌ای دارد و فرصتی بود برای طب سنتی غنی، فاخر و توانمند بومی کشور که نقش مؤثر خود در حوزه سلامت را نشان دهد.

 


وی افزود: دستورالعمل‌های تهیه‌‌شده در این زمینه و اقدامات در دست انجام در بیمارستان‌ها، نویدبخش آن است که طب سنتی می‌تواند در کنار و همراه طب کلاسیک، به خدمت به مردم، به‌عنوان وظیفه اصلی نظام سلامت، بپردازد.

 

 

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با تأکید بر لزوم توجه به دموکراسی در حوزه سلامت و در نظر گرفتن حق انتخاب نوع روش درمانی برای مردم گفت: یکی از ظرفیت‌های بسیار پرتوان و مورد اقبال عموم مردم در حوزه سلامت، طب سنتی است و یکی از مؤثرترین راه‌ها و روش‌هایی که این ظرفیت غنی بومی کشور بتواند خود را به‌صورت یک مکتب دانش‌محور و یک عنصر توانمند علمی نشان دهد، راه‌یابی آن به دانشگاه‌ها بود که خوشبختانه از سال‌ها پیش با تأسیس دانشکده‌های طب ایرانی این امر مهیا شد و امروز با ارائه دو واحد درس طب ایرانی برای دانشجویان علوم پزشکی، فرصتی ویژه برای بهره‌گیری مناسب از ظرفیت‌های غنی این مکتب طبی مهیا شده است.

 

 

وی با قدردانی از تلاش‌های دکتر سید ناصر استاد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی و همکاران این دانشگاه برای آماده‌سازی محتواهای آموزشی 2 واحد درس آشنایی با مبانی طب ایرانی و مکمل و فراهم شدن زمینه ارائه آنها به دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی افزود: ارائه این واحد درسی در دانشگاه‌های علوم پزشکی، روزنه‌ای است به دنیای بزرگ و فاخر طب سنتی ایران و حکما و دانشمندان بزرگ ایرانی که سالیان سال بر اساس عقل و استدلال به درمان مردم پرداخته و تجربه‌های آنها هنوز هم می‌تواند در این زمینه بسیار مؤثر باشد.

 

 

مشاور وزیر بهداشت با اشاره به تجربه‌های موفق کشور چین در مهار کرونا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های طب سنتی کنار طب رایج که در طول چند نشست ویدئوکنفرانس مشترک بیان کردند، گفت: دنیای امروز اقبال بسیار خوبی از طب غیرکلاسیک دارد و ارائه این دو واحد درسی، پلی میان طب رایج و طب سنتی برای بهره‌گیری مناسب مردم از تمامی خدمات مؤثر حوزه سلامت است.

 

 

ارائه درس آشنایی با مبانی طب ایرانی و مکمل با استقبال دانشجویان همراه شد


دکتر سلیمان احمدی، مشاور امور دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی مجازی نیز با ارائه توضیحاتی درباره سامانه‌های ملی و بومی این دانشگاه گفت: در کنار بحث توسعه کمی در حوزه آموزش مجازی، کیفیت هم برای ما اهمیت داشت و ارائه درس آشنایی با مبانی طب ایرانی و مکمل، از جمله تجربه‌های موفق ما در بحث آموزش مجازی است که با حمایتها و هدایت‌های دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت و استادان برجسته طب سنتی محقق شد.

 

 

وی با اشاره به استقبال بسیار بالای دانشجویان برای انتخاب این واحد درسی اضافه کرد: با هماهنگی‌های انجام‌شده، فراخوان دوم ثبت‌نام به‌زودی منتشر شده و تا پایان خرداد ماه، کلاس‌های دوره دوم را آغاز می‌کنیم و دانشجویانی که در دوره اول موفق به ثبت‌نام نشدند، می‌توانند از این فرصت مجدد استفاده کنند.

 

 

در این نشست همچنین، دکتر محسن ناصری، رییس مرکز تحقیقات کارآزمایی بالینی طب سنتی و یکی از استادان اصلی دو واحد درس مجازی آشنایی با مبانی طب ایرانی و مکمل، پاسخگوی سؤالات علمی دانشجویان بود و به رفع اشکالات موجود در زمینه مباحث و مفاهیم علمی مطرح‌‌شده در این دوره درسی پرداخت و در ادامه نیز همکاران دانشگاه علوم پزشکی مجازی، توضیحات جامعی درباره محیط سامانه‌های ارائه دروس و نحوه ارزیابی دانشجویان و برگزاری آزمون پایان دوره ارائه کردند.

منبع :

tasnimnews



نظرات
  سلام آقای دکتر برا ضد عفونی سبزیا سرکه سیب خوبه یا سرکه انگور؟ میشه لطفا زود جواب بدین
ارسال کننده نظر : قلیزاده      تاریخ ارسال نظر : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
  

سلام. انگور بهتر است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹



 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[15632بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[17977بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[38779بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[50461بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19901بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[25992بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[68173بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[545493بازدید]
زردی نوزادان[499778بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[14058بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12664بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[12480بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[17237بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [53415بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[19346بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16799بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[12311بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[9303بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[14140بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15589بازدید]

از میان مقالات

جنایتی به نام غربالگری!
چگونه سكس، بمب‌ها و برگرها جهان ما را شكل داده‌اند؟(مقاله انتخابی)
توصیه آیت الله قاضی برای تقویت حافظه+راز حافظه قوی مرحوم آیت‌الله بهجت
حکمت تحریم گوشت خوک در قرآن، حدیث و علم(مقاله انتخابی)
حراج اینترنتی تخمک های دختران مدل(مقاله انتخابی)
چگونه سودآوری شرکت های داروسازی بر پژوهش های پزشکی تأثیر می گذارد؟ (مقاله انتخابی)
به خطر انداختن سلامت نوزادان برای فروش ماهی(مقاله انتخابی)
کودکان را از شر اسباب بازیهای سمی نجات دهید(مقاله انتخابی)
توصیه های حاج آقا مجتبی تهرانی (ره) درباره فرزند دار شدن و خصوصیات پنجگانه
تلفن های همراه و سرطان مغزی: ماجرای واقعی(مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله هفتم: راه کارهای عملی و کاربردی مزاج شناسی- آزمون های مزاج شناسی
یک چهره، یک سرطان و یک سؤال(مقاله انتخابی)
چگونه یک مصرف کننده هوشمند و فهیم محصولات بهداشتی و آرایشی باشیم؟ (مقاله انتخابی)
به بهانه‌ِی سلامتی؛ به بهای مرگ (مقاله انتخابی)
پشت پرده استفاده از ماده سمی فلوراید(مقاله انتخابی)
جوامع صنعتى و گسستگى نسل آدمى(مقاله انتخابی)
آنچه زنان ما در مورد به دنیا آوردن نوزاد هایشان نمی دانند.(مقاله انتخابی)
عوارض ناشناخته محصولات دستکارى شده ژنتیکى(مقاله انتخابی)
استفاده از دارو به مثابه سلاح جنگی(مقاله انتخابی)
مکمل‌های ورزشی؛ رویای پوچ (مقاله انتخابی)