سلام من ۴۷ سالمه پولیپ و فیبروم دارم برای من این درمان موثر است
هایده احمدی

سلام دکتر خسته نباشید در طب سنتی برای همانژیوم مهره کمر درمانی وجود دارد اگرسیو نیست ولی علایم درد ناک دارد
زهره

قابل توجه اونهایی که میگن زالو چرته و عفونت میاره، اولا زالو را نباید از هرکجا تهیه کرد باید زالو بهداشتی و پرورشی باشه، ثانیا من خودم ۷سال است که هرسال بدنم را هم حجامت میکنم و هم برای موارد خاص زالو می اندازم ، چند مورد را براتون بگم کفتون ببره، خودم ،پدرم و پدر بزرگم مشکل گرفتگی رگ قلب داریم، پدرم که سکته قلبی رد کرد، تا از بیمارستان مرخص شد بردیم ۱۶تا زالو روی قفسه سینه اش رو قلبش انداختیم ، الان ۷ساله گوش شیطون کر ، دیگه نگفته قلبم درد میکنه هرسال هم حجامت می کند، خودم هم پارسال قلبم گرفت اصلا دکتر هم نرفتم مستقیم رفتم زالو انداختم به مرور بعد ۳روز درد قفسه سینم افتاد. برای دیابتی که دکتر گفته بود باید پاش قطع شود ۳نوبت هفته ای ۱بار انداختیم پاش خوب شد سیاهی اش رفت ،زخمش هم خوب شد، برای ریزش مو هم طی چندسال گذشته چندین بار امتحان کردم هم ریزش مو قطع می شود و هم موهای نازک شده و درحال ریزش مثل کف سر قوی و پرپشت شد. اینها را برای رضای خدا گفتم ، دوست داشتید استفاده کنید نخواستید برید پول بدید قرص شیمیایی بخورید.
مصطفی

با عرض سلام.آقای دکتر فصد با تئغ بهتره یا با آنژیوکت؟
حسینی

سلام وقت بخیر خانم ۴۰ ساله لاغر اندام هستم بعد تشخیص دکتر به عفونت معده، دستور عرق نعنا و بارهنگ و عسل رو انجام میدم ولی صورتم جوش میزنه مصلحی داره؟ یا دارو رو عوض کنم؟
شیبانی

سلام آقای دکتر ۴۰سالمه ۳کیلو اضافه وزن دارم اما تری کلسریدم ۲۷۴ میشه لطفا بفرمایید چیکار کنم کاهش پیدا کنه؟ ممنون از لطفتان.
مادر

سلام وخداقوت آقای دکتربه استیصال رسیدم اول خدا دوم راه شما فرزند۶ماهه ای دارم ریفلاکس داره دارومیخوره شیرخشک رژیمی میخوره همه چیزنرمال بوده بخاطرنبودشیرخشک اوموم یه شیر خشک دیگه تست کردم بچه افتاده سرفه خشک وخلطی باهم این مدت وزن هم نگرفته دکترچرک خشک کن داد اصلافایده نداشت حالا۲تااسپری کورتون داده گفتآلرژیه،نمیخوام بدم چه کنم سرفه ماندگارنشه بهتربشه خدایی نکرده آلرژی تنفسی روبچه نمونه یک دنیاممنونتونم یه راه جلوپام بزارید نگرانشم
من

سلام مطالب فوق بسیار بسیار عالی مفید و مورد استفاده هسنتد خیلی ممنونم از زحماتتون
دیار

سلام،جناب آقای دکتر بسفایج برای بواسیر واقعا اکسیر بود میخواستم نظر شما رو برای درمان شقاق بدونم لطفا مأجور باشید
علی

سلام وقت بخیر جایگزین شیرخشک برای نوزاد چه چیزی توصیه می‌شود. البته مادر شیر ندارد و دایه هم پیدا نمی‌شود.
مریم
کد : 57616
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۴۰۲
خبرها و نظرها
Share Email
بیماری خواجگی!

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 




بیماری خواجگی!

 

 

 

 

 
سالهای نه چندان دور با اخته کردن پسران جوان میل جنسي آنان را سركوب می کردند تا بتوانند بی میل و رغبت در حرمسرای دربار به همسران بی شمار پادشاه خدمت کنند.

 

 


در این دوران میل جنسی در مردان بسیار زیاد بود و چند همسری رایج بود.توان جنسی مناسب مردان سبب می گشت زنان با میل و رغبت بیشتری در کنار همسران زندگی کنند و آمار طلاق در پایین ترین سطح ممکن باشد.

 

 

 
ولی در جامعه امروزی اتفاق ناگواری در شرف وقوع است به نام بیماری خواجگی و آن ناتوان سازی مردان در مسایل جنسی با تغییر سبک زندگی و تغذیه است.

 

 

 

در بررسی های صورت گرفته در قوه قضاییه بیشتر از نیمی از طلاقها ریشه در مسایل جنسی دارد. بیشتر زنانی که درخواست طلاق می دهند از رابطه ی جنسی با همسرشان دچار مشکلند و مردشان از نظر نیروی جنسی به شدت ضعیف شده و توان پاسخگویی به نیازهای همسر را ندارد. چند عامل مهم و اساسی در حفظ کانون خانواده بسیار اساسی و تاثیر گذار است،که می توان مسئله جنسی را مهمترین آن دانست اخلاق،پول،توان جنسی و زبان(توان اقناع کلامی زن توسط همسر)

 

 

 

 

طبق تحقیقات صورت گرفته زنان در زندگی مشترک بیشتر مشکلات و نارسائیها را تحمل می کنند و برای حفظ زندگی تلاش می کنند. اکثریت بانوان با بی پولی و بی اخلاقی مردان کنار آمده و تحمل می کنند به شرط آنکه رفتار جنسی مناسبی را از سوی همسر دریافت کنند ولی تحمل ضعفِ جنسی و ناتوانی ارتباط کلامی مردان که مهمترین مولفهای شکل گیری زندگی عاطفی است را ندارند واگر رابطه زناشویی به هر دلیلی دچار خدشه شود تحمل مشکلات برای زنان سخت می گردد و تن به متارکه می دهند.

 

 

 
این همه ی فاجعه نیست!!

 


بیشتر از نیمی از خانواده ها به طلاق عاطفی رسیده اند و از ترس آبرو حاضر به ادامه ی زندگی می شوند و عملا رابطه ی عاطفی بینشان وجود ندارد.

 

 

تحقیقات نشان می دهدمهمترین عامل گرایش مردان متاهل به مواد مخدر ضعف جنسی است و استفاده از مخدرها بعنوان تقویت کننده ی جنسی شروع شده و در نهایت فرد دچار اعتیاد و فروپاشی خانواده شده است.شروع مصرف مواد مخدر به خاطر درمان ضعف جنسی صورت می گیرد و بعد به یک عادت شوم وخانمان سوز تبدیل می گردد.

 

 

 

بسیاری از معتادان که ماده ی مخدر را ترک می کنند به علت ناتوانی جنسی مجددا به مواد رو می آورند بی تردید مهمترین عامل اعتیاد در مردان متاهل ضعف جنسی و بیماری خواجگی است.

 

 


در جلسات مشاوره ی که با معتادان صورت می گیرد آنها مهمترین عامل شروع مصرف ماده ی مخدر را ناتوانی جنسی عنوان می کنند و شرم از ناتوانی جنسی را عامل پناه بردن به مواد مخدر می دانند.

 

 

 
مهمترین عامل حذف اعتیاد و همچنین ترک اعتیاد درمان بیماری خواجگی است.

 


مردان ضعیف شده، سرخورده از امکان ارتباط جنسی و عاطفی مناسب یا به اعتیاد روی می آورند یا با پرخاشگری سعی در ایجاد فاصله با همسر می کنند تا کمتر این ضعف نمایان شود و یا تبدیل به مردانی خاموش می شوند که سعی می کنند با پذیرش سلطه زن در خانواده به همسر باج دهند تا از این ضعفش چشم پوشی کند.

 

 

 

 
همه این دست اتفاقات ناگوار هر روز رو به افزایش است.

 

 

حال باید پرسید زنان رها شده از قیود شرعی و اخلاقی امروز در برابر این بیماری چه خواهند کرد؟

 



پدیده ی خواجگی که مهمترین مشکل خانوادها در دنیا است رابطه ی مستقیمی با سبک زندگی و تغذیه دارد. مردان خواجه شده با غذا و دارو و سبک زندگی غلط بی پناه چون شیر غرانی که چنگال و دندان ندارند سر در گریبان شرمساری،رفتارهای متفاوتی از خود بروز می دهد که موجب آسیب به خانواده می شود.

 

 

 

 
این پدیده شوم در جوامع غربی باعث فروپاشی خانوادها گردیده است.

 

 

ضعف جنسی مهمترین عامل گرایش زنان و مردان به همجنس گرایی است. زنان سرخورده از مردان ناتوان به همجنس پناه می برند تا میل جنسی خود را ارضا کنند و در این حال مردان ناتوان هم جامعه جهانی همجنس گرایی را تشکیل داده تا در این مسیر ناتوانی خود را التیام دهند.

 

 

 
بیماری خواجگی مهمترین تهدیدی است که خانواده ی مدرن شده با آن روبروست.

 

 
تهیج فراوان جنسی در جامعه به واسطه ی رسانه ها و همچنین نوع پوشش زنان و در مقابل سبک غلط زندگی و ناتوان سازی مردان،بحرانی است که چون سونامی عظیمی در حال فروپاشی خانواده است.

 

 


زن مدرن شده که لذت پرستی را تنها نشانه ی خوشبتی می داند در برخورد با خواجگی شویش چه خواهد کرد؟

 

 
پدیده ی چند همسری زنان و روابط نامشروع و زنا که در غرب رواج دارد ریشه در این بیماری مردان دارد.

 

 

مشکلات اقتصادی و فرهنگی و هزاران مشکل زندگی مدرن را اگر به این مشکل اضافه کنیم تازه عمق فاجعه را در خواهیم یافت.

 

 

مردان شیرهای رام شده ی زندگی مدرن هستند.

 

 
باید اشاره کرد که زنان بسیاری بخاطر حیا و عفت،سالهای زیادی این مشکل را تحمل نموده و زبان باز نمی کنند هر چند آثار ناسازگاری در این زندگیها به خوبی واضح است.

 

 

از سویی دیگر بی تفاوتی مسئولین برای حل این بحران خود سبب فروپاشی خانواده را فراهم می نماید . هر چند بسیاری از مسئولین خود گرفتار این بیماریند.

 

 

مردان نیز به هیچ عنوان زیر بار پذیرش این بیماری نمی روند و از راه کتمان و پرخاشگری سعی در پوشاندن این بیماری دارند و برای درمان بیماری همکاری نمی کنند و طلاق عاطفی سرانجام این لجبازی است که کمترین هزینه ی این بیماری است.

 

 


در قدیم برخی از زنان با لاس زدن با مردان این رنج را التیام می بخشیدند.

 

 
ولی امروزه این پایان راه شوم این ماجرا نیست و زنان گام در مسیری می نهند که شرمساری از توضیحش تنها چاره ی کار است.

 

 

در مواجه با این بیماری ابتدا باید جوانان را از خطر ابتلا به این بیماری هشدار داد.استمنا و خودارضایی،تغذیه غلط و نگاه به صحنهای مستهجن،سردی و گرمی بیش از حد بدن و رعایت نکردن بسیاری از دستورات اسلام سبب این بيماري است و باید هر چه سریعتر برای پیشگیری و درمانش اقدام کرد.

 

 

 

امروزه ضعف جنسی زنان و مردان به واسطه ی رعایت نکردن اصول زندگی اسلامی فرصتی را برای سودجویان فراهم کرده که با تبلیغات کذب و دروغ ثروت اندوزی کنند و بیماران از چاله بدر آمده و به چاه بیفکنند.

 

 

پیشنهادات شنیع و دور از عرف و شرع روانشناسان و روانکاوان نیز خود بیراه ی است در ناکجا آباد وضعیت موجود که یا زنان را به رابطه ی نامشروع دعوت می کنند و یا طلاق و در مسیر طلاق از پاسگاه تا دادگاه اگر زن زیبا باشد هر کس او را به خویش می خواند و به فکر تمتع حرام از این لقمه است و زن ناکام از مردش طعمه ی لذیذی است برای مردان ناپاک لذت پرست که چون اژدهای کومودور ناتوانی همجنسانش را فرصتی یافته برای خودنمایی و شکار و احساس پادشاهی در این آشفته بازار جنسی.

 

 

 

 

 

طبق تحقیقات صورت گرفته موجی از بیماران خواجه در راهند. تغذیه غلط فرزندان و تاخیر در ازدواجشان و حوادثی که از این تاخیر ایجاد می شود آنها را مستعد این بیماری نموده و بیم آن می رود تا نیم قرن آینده بیش از نیمی از مردان به این بیماری مبتلا شوند.

 

 

 

این یعنی نیمی از مردان یا توان ازدواج ندارند یا اگر ازدواج کنند کانون خانواده ی گرمی ندارند.

 

 
ونیمی از زنان در خطر مجردی هستند و انهاییکه ازدواج می کنند طلاق عاطفی و فساد تهدیدشان می کند.

 

 
پدرو مادرها باید از خواب غفلت بیدار شوند و به هوش باشند تا فرزندانشان دچار چنین مشکلاتی نشوند.


 

عاقل باشیم و با تاسی از دستورات اهل بیت شاد و سلامت زندگی کنیم.

 

منبع :

https://eitaa.com/joinchat/3617129056C5693002977



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14712بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[17135بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[37765بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[49258بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19220بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[25242بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[67161بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[542137بازدید]
زردی نوزادان[497983بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13507بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12179بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11960بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16767بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [52536بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18630بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16062بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11644بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8959بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13637بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15140بازدید]

از میان مقالات

سنگ کلیه؛ یک خاطره دردناک!
آنچه شما درباره مواد افزودنی به محصولات غذایی نمی دانید.(مقاله انتخابی)
بیوتروریسم؛ یک جنگ نابرابر (مقاله انتخابی)
استفاده از علف کش ها و آفت کش ها در سراسر دنیا باید ممنوع گردد (مقاله انتخابی)
پیاز درمانی برای مشکلات زنانه
شگفتی‌های علمی قرآن در میوه‌های انگور، انار و زیتون(مقاله انتخابی)
پیش به سوی انقراض!/ نگاهی به وضعیت جمعیتی جامعه ایرانی(مقاله انتخابی)
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)
آزمون تشخیص سیتی اسکن تهدیدی برای سلامتی (مقاله انتخابی)
«حـــجـــامـــت»؛ آداب و توصیه ها
حس مادری یا آینده شغلی؟! (مقاله انتخابی)
توصیه‌های‌اخلاقی مرحوم حاج‌اسماعیل دولابی درباره خانواده
کامپیوتر و سرعت(مقاله انتخابی)
کبد چرب
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟
رژیم آش آبغوره و زنجبیل
مردن براى اطلاعات(مقاله انتخابی)
ناخنک (ظفره – Pterygium)
عنبر نسارا؛ پشگل پر خاصیت!
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)