دخترم بیش از دو هفته هست نتوتست مدفوع دفع کن تنبلی روده داره و تو هکس مدفگع در ریه اش تجمع کرده انواع ملین های خانگی و شیمیایی مصرف کرده و بی فایده هست ایا راهی هست؟
ملک

خیلی مسخرس هالم بد شود آخه چون تو پاره میشی دلیل نمیشه بقیه نباید اونو انجام بدن
فرشاد

سلام جهل وهشت ساله هستم برای کیست تخمدان وعفونت داخلی سیزده روزه پیاز درمانی راشروع کردم الان بالای بازوهام هردو طرف جوش زیادی زده هرروز پخش میشه به پهلوهام چه کار کنم
فاطمه

سلام مصرف قرص سیپروترون کامپاند(که قرص جلوگیری هست و۲۱ تایی هست ،من تنبلی تخمدان دارم که دکترتجویزکرده) همزمان باپیازدرمانی مشکلی نداره؟
مریم

سلام آقای دکتر ، لطفاً در مورد مصرف جلبک با برندهای مختلف، که اخیراً خیلی باب شده هم صحبت کنید. آیا دستهایی پشت پرده هست تا شأن انسان زیر پا برود؟
منتظر ظهور

درود . مدت طولانی عفونت واژن داشتم که اصلا خوب نمیشد مقطعی بود خوب شدن .. از پیاز قرمز استفاده کردم قبل از خواب یه لیوان خوردم تا چند هفته .. همون ابتدا بعد چند شب ترشحات و بوی بد رفع شد و تا الان خیلی خوب شدم . الان هم دارم استفاده میکنم
شری

سلام دکتر وقتتون بخیر ، لطف کنید غذاهای مفید و مضر برای بیماری نقرص از نظر طب ایرانی اسلامی رو بیان کنید و میخواستم بدونم آیا روزه برای بیماری نقرص مضر است ؟
فاطمه

سلام اقای دکتر خیراندیش من زن ۵۲ ساله هستم و یائسه شدم و مدام بدنم گور میگیره روز ۱۷ یا ۲۰ بار این عمل گور گرفتگی روی من انجام میشه ایا حجامت کنم بهتره واین که حجامت از رگ دست هم میشه انجام داد
نسرین امیری

افزودن لیمو به عسل چه سرد چه گرم و هرچی، خواص عسل رو خنثی و فاسد میکنه. توصیه نکنید لطفا. آب عسل رو بخورند و حدود نیمساعت بعد کمی آب و لیمو بخورن
شهروند

سلام و وقت بخیر آیا برای درمان عفونت سبز زنانه هم پیاز درمانی مفید هست و پریود ک شدم روز پنجم شروع کنم؟ و اگهایا میشه قبل از شام و قبل از خواب شب مصرف کنم؟ چون صبح و ظهر سرکارم
زح
کد : 67859
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۴۰۳
خبرها و نظرها
Share Email
اجبار مدرسه به واکسن را چه کنیم؟

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 

 

اجبار مدرسه به واکسن را چه کنیم؟

 

 

 


 

راهکار برای حل مسئله ثبت نام مدارس بدون تزریق واکسن از زبان یکی از مشاوران سلامت:

 

 

سلام، من از مشاوران سلامت استان ... هستم، بدلیل روشنگری خوبی که طی سه سال اخیر در مورد کرونا و واکسن کرونا صورت گرفت، خانواده های زیادی آگاه شدند و واکسن نزدند، همچنین سبب شد این خانواده ها در مورد واکسنهای کودکی هم اگاهی خوبی پیدا کنند و واکسنهای نوزادی یا یادآور و ۶ سالگی فرزندانشون رو نزدند و نتیجه و اثر مطلوب اون رو روی فرزندانشون ببینند و رضایتشون موجب نشر این قضیه و افزایش روزافزون افراد برای نزدن واکسنهای کودکی بشه!

 

 

 


وزارت بهداشت استان از این قضیه احساس خطر کرده و برای سرکوب این قضیه، خانه بهداشت های شهرستانهای مختلف رو مأمور کرد تا خانواده ها رو تهدید برای واکسن کنند و همچنین همزمان مدارس رو تهدید کرد به عدم ثبت نام فرزندان، و مدارس هم از ثبت نام این بچه ها ممانعت جدی کردند، و از شهرستانهای مختلف این خانواده ها ارجاع داده شدند به بهداشت مرکز استان و مشکلات جدی براشون ایجاد شد.

 

 

 


آیا اصلا مراکز و خانه بهداشت ها یا مدیر مدارس میتونن واکسن رو اجبار کنند؟!

 

 

راه حل چیه؟!

 

جواب طبق تجربه و با مشورت از اساتید مطلع:

 


❎ اولا خانه بهداشت ها قانونا کاره ای نیستند برای اجبار، فقط میتونن افراد رو توصیه و تشویق کنند به واکسن، در همین حد! ولی ابدا اجازه و اختیار قانونی ندارند اجبار و تهدید کنند! اگر خانه بهداشت تهدید میکنه خانواده ها هم خانه بهداشت رو تهدید به شکایت کنند، اگر از خانه مراکز بهداشت مدرک کتبی یا صوت یا مکالمه ی تلفنی ضبط شده برای تهدید یا اجبار واکسن دارند، همونو استفاده کنند و بگن ازتون شکایت می‌کنیم.

 

 

 

 

 

❎دوما مدارس هم نمی‌توانند اجبار کنن و چیزی در قانون به نام اجبار واکسن کودکی یا واکسن کرونا نداریم حتی اینو برخی وزرای بهداشت همچون قاضی زاده هاشمی هم اقرار کردند که در قانون چیزی به نام اجبار واکسن نداریم!

 

 


این افراد اصلا با خانه بهداشت طرف نیستند و طرف اصلیشون مدرسه هست، اگر مدرسه ثبت نام نمیکنه به مدرسه بگن بخشنامه اجبار واکسن نشون بده (که بخشنامه ندارن!)

 

 

 

اگر مدرسه زیر بار نرفت بگن از راه قانونی وارد میشیم.


 

❌جهت اقدام قانونی: به مدیر مدرسه بگن مکتوب کنه: من (مدیر مدرسه ....) از پذیرش و ثبت نام فرزند با مشخصات و کد ملی .... بدلیل عدم ارائه ی کارت واکسن خودداری میکنم. و بگن میریم با این اقرار کتبی شکایت میکنیم.

 

 


جواب میده ✅


 

هیچ قانونی وجود ندارد که مدرسه اجازه داشته باشد بدلیل ناقص بودن واکسیناسیون از ثبت‌نام فرزند شما امتناع کند. هر مدرسه‌ای چنین ادعایی کرد از او متن قانون را بخواهید و یا مراجعه کنید به بخش بهداشت اداره و از آنها متن قانون مصوب مجلس درمورد «ممانعت از ثبت نام بدلیل نقص واکسیناسیون» را بخواهید.

 

 

 


مدرسه موظف است فقط برگه سنجش را (شامل قد و وزن و مشخصات ظاهری و وضعیت واکسیناسیون) را در پرونده قرار دهد.‌همین. شبکه بهداشت هم‌ موظف است همان برگه را مهر و امضا کند.

 


 

این روزها ایام سنجش دانش آموزان ابتدایی هست. اصلا نگران واکسن نزدن بچه نباشید.  مرکز سنجش موظفه فقط وضعیت سلامتی و قد و وزن و موارد دیگر رو ثبت کنه و به شما برگه بده، حق اجبار به واکسن یا استنکاف از تکمیل پرونده رو نداره همانطور که یک بچه مبتلا به سرطان یا بیماری‌های دیگر می تواند در مدارس درس بخواند، یک دانش آموز غیرواکسینه هم حق تحصیل و آموزش رایگان دارد.

منبع :

اندیشکده سلامت



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[16119بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[18339بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[39210بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[50959بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[20238بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[26361بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[68579بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[547126بازدید]
زردی نوزادان[500551بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[14400بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12914بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[12824بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[17517بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [53805بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[19802بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[17190بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[12718بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[9506بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[14470بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15860بازدید]

از میان مقالات

منزل مردانگی!( مروری بر وظایف مردان در منزل، در قبال همسرانشان،بر پایه روایات وارد شده از حضرات معصومین، علیهم السّلام)
کودکان ثروتمندان از طعم غذاهای سالم‌ بیشتر لذت می‌برند (مقاله انتخابی)
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟
توصیه آیت الله قاضی برای تقویت حافظه+راز حافظه قوی مرحوم آیت‌الله بهجت
خاکشی
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
مادران مجرد قادر نیستند از پسران خود یک مرد بسازند (مقاله انتخابی)
روان شناسى به مثابه دین(مقاله انتخابی)
بوی سیب و ...
خطرات استفاده از آنتى بیوتیک ها در غذاى حیوانات(مقاله انتخابی)
انزال زودرس، درمان به دور از هیاهوی تبلیغات
مراقبت های پس از زایمان (1)
آداب زناشویی و انعقاد نطفه
کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
اعتياد به زيبايي؟!(مقاله انتخابی)
سنگ کلیه؛ یک خاطره دردناک!
سینه های آلوده!(مقاله انتخابی)
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی
چهل حدیث شریف درباره طول عمر(مقاله انتخابی)