سلام ببخشید من 40 روزه زایمان طبیعی کردم و یبوست هم ندارم. اما دکتر زنان بهم گفتن دایمیتیکن بخورم که یه موقع بواسیر نگیرم. ایا نیاز هست یه این دارو؟
شرافت

پیرو صحبت های قبلی بنده توجه شمارو جلب میکنم به این خبر اگرچه هنوز سواد سیاسی و فرهنگی ندارم ولی میخواستم بگم که امثال من و شما به خوبی میدونیم هدف از تشویق و ترویج چنین طرح هایی از جانب دشمن چیست! و من الله توفیق ... طرح «سلامت خانواده» به نام ایران ثبت جهانی شد 🔹سازمان جهانی بهداشت، «برنامه سلامت خانواده» را ابتکار جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: بر اساس اعلام مسئول منطقه‌ اروپای سازمان بهداشت جهانی، این برنامه به نام ایران ثبت جهانی شد
محمدجواد

سلام بزرگوار .طاعات و عبادات شما قبول درگاه حق. چه مدت لازمه عنبر نسارا را دود بدهیم و آیا مدت زمان مشخصی براش هست مثلا ده دقیقه هر روز کفایت میکنه ؟یا مدت زمان بیشتری باید باشه در مورد گل سرش را هم بفرمایید تا چند دقیقه باید استفاده بشه که نتیجه بده .و یه سوال دیگه اینکه آیا میشه از راه طبیعی و کم خطر در ایام ماه مبارک پریود رو تعویق انداخت تا بتونیم روزه های ماه مبارک رو بگیریم؟
مشکات

سلان. دخترم ۷ ماهشه. داره دندون در میاره. اسهال شده. پاش خیلی سوخته. انواع پماد هارو زدم ولی انگار بدتر میشه. لطفا برای اسهال و سوختگی پاش راهنمایی بفرمایین. ممنونم
مهشید

درود وقت بخیر خداقوت، لطفا تقویم حجامت ۱۴۰۳ با کیفیت برای چاپ بفرستید، سپاس فراوان
محمد افشارچگین

سلام آقای دکتر، در مورد این سرماخوردگی جدید که ظاهرا تمومی نداره و تا می‌خواد بهبود پیدا کنه از اول شروع می‌شه، نظری دارید؟ صنعتی و سنتی هر کاری می‌کنیم بهبودی نیست. دستورات اون مقاله‌های سرماخوردگیتون رو هم حفظم.
محمد

سلام وقتتون بخیر.ایا تا به حال بیماری با داشتن سنگ صفرا ۱.۵ به بالا داشته آید که سنگش دفع شده باشد یا خورد شده باشد ؟با دستورات طب سمتی
مجتبی

سلام مجدد دکتر با توجه به پاسخ سوال قبلی که فرمودید بهتر است بعد از ماه مبارک رمضان حجامت انجام شود ، میخواستم بدونم خانمها در روزهای انتهایی عادت ماهیانه که خونریزی در حد لکه بینی است و روزه هم نیستند می توانند حجامت ماه آذار خود را انجام دهند؟ این سوال را برای خودم می پرسم چون به شخصه در این چندین سالی که حجامت انجام داده ام بجز بار اول اصلا دچار ضعف یا مشکل دیگری نشدم و حتی فصد هم که انجام داده ام دچار ضعف نشدم و به لحاظ بنیه خدا رو شکر خوبم حال به نظرتان در روزهای انتهایی عادت ماهیانه که خونریزی حتی از لکه بینی هم کمتر است و روزه هم نیستم می توانم حجامت انجام دهم ؟
فاطمه

سلام درمان پلیپ بینی پسرم بدون جراحی با چه گیاهی یا دمنوشی.. بنده خدا چند ساله درگیره و نمیتونه راحت بخابه.و برخی اوقات خونریزی از بینی هم داره.. دکتر گفته عمل ولی عمل دوست نداره... خودم هم از عمل کردن بدم میاد...
معصومه

سلام دکتر وقتتون بخیر با توجه به اینکه امسال کل ماه آذار در ماه رمضان قرار دارد و امام رضا ع سفارش به حجامت در این ماه کرده اند برای حجامت پیشگیری این ماه می‌شود شب اقدام به حجامت کرد ؟ یا باید بعد از ماه رمضان انجام داد ؟
فاطمه
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
آيا ما نسلي از مردان جوان بار آورده‌ايم كه نمي‌دانند چگونه مرد باشند؟(مقاله انتخابی)
تعداد: 2 میانگین: 5
[تعداد بازدید : 6800]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

آيا ما نسلي از مردان جوان بار آورده‌ايم كه نمي‌دانند چگونه مرد باشند؟1

 

 

 

 

مترجم: مريم شاعري2

 



چكيده
 

 

 

اين مقاله ژورناليستي از سايت پايان رؤياي امريكايي درصدد است با ارائه آمارهايي، وضعيت منحط مردان جوان امريكا را در مقايسه با دختران هم سن خود به تصوير بكشد. تنبلي و تن‌پروري، مسؤوليت‌ناپذيري، زير بار ازدواج نرفتن، مي‌خوارگي و فساد اخلاقي، رويه بسياري از بزرگ‌سالان جوان شده است.


 علّت انتخاب این مقاله این بود که مدّتهاست به این نتیجه رسیده ام که وضعیت کنونی بسیاری از مردان جامعه ما هم  شبیه چیزی است که در این مقاله شرح داده شده است.

 

*************************************************************************

 

آيا ما به كلي در پرورش نسلي از مردان جوان شكست خورده‌ايم؟ آيا نتوانسته‌ايم آنها را با ابزاري تجهيز كنيم كه بدان نياز دارند؟ آيا ما نسلي از مردان جوان را تربيت كرده‌ايم كه نياموخته‌اند چگونه همچون يك مرد باشند؟ امروزه مردان جوان بيش از هر زمان ديگري همانند دختران جوان در كنار والدين خود زندگي مي‌كنند و كمتر از هر زمان ديگري نسبت به دختران جوان به دانشكده مي‌روند. حال مي‌خواهم پيش از ادامه، نكته‌اي را در اينجا روشن كنم. نكته‌اي كه در اين مقاله مطرح است، اين است كه بنا نداريم زنان را تحقير كنيم. هرگز.

 

 

 

هدف از اين مقاله آن است كه بيان كنيم ما با پسران جوان خود دچار مشكلات جدي شده‌ايم و آنها عقب مانده‌اند. شمار بالايي از آنها نمي خواهند ادامه تحصيل دهند، نمي‌خواهند به دنبال كار باشند، نمي‌خواهند ازدواج كنند و نمي‌خواهند هيچ‌گونه مسئوليتي را متقبل شوند. البته هميشه استثناهايي هست. در واقع، در بيرون هستند مردان جواني كه بسيار درخشان عمل مي‌كنند.

 

 

 

با اين حال، اين مقاله سعي دارد مسيري را به نقطه‌اي نشان دهد كه در واقع، سيستم ما قشري از مردان جواني پرورش داده است كه عموما ضعيف، بي‌هدف، گيج و بي‌علاقه نسبت به پذيرش مسئوليت هستند و اين خوب نيست.
 

 

 

هنگامي كه درباره مردان زير 30 سال در امريكا فكر مي‌كنيد، چه چيز به ذهنتان مي‌رسد؟ آيا تصويري از يك فرد بي مسئوليت و ديوانه سكس و آبجوخور حرفه‌اي به ذهنتان نمي‌آيد؟ متأسفانه اين نوع كليشه واقعيت دارد. ما مردان جوان خود را دچار شكست كرده‌ايم. ما به آنها نياموخته‌ايم همچون يك مرد باشند. بله البته همان‌طور كه قبلاً گفتم، استثناهايي هست، اما كلا دچار مشكل اساسي شده ايم. بياييد به برخي آمارها نگاه كنيم.
 

 

 

 

به گفته يك مقاله اخير كه شبكه خبري سي.ان.ان تهيه كرده است، مردان جوان بين گروه سني 25 و34 سال بيش از دو برابر از زمان گذشته با والدين خود همانند دختران جوان زندگي مي‌كنند.
 

 

 

 

بر اساس آمار منتشر شده در اواخر سال 2011، تعداد فرزندان بزرگ‌سالي كه با والدين خود زندگي مي‌كنند، به ويژه مردان جوان افزايش يافته است. با كاهش وضعيت اقتصادي، 19 درصد از مردان 25 تا 34 سال با والدين خود زندگي مي‌كنند كه رقمي معادل 5 درصد افزايش نسبت به سال 2005 را نشان مي‌دهد. از طرفي، 10 درصد از زنان در همان گروه سني نيز در خانه زندگي ميكنند كه از شش سال پيش كه حدود 8 درصد بوده، افزايش داشته است.
 

 

 

 

در ميان گروه سني 18 تا 24 سال، 59 درصد از پسران و 50 درصد دختران با والدين خود زندگي مي‌كنند كه اين رقم در گذشته به ترتيب، 53 درصد و 46 درصد بوده است.
 

 

 

 

دليل اين امر چيست؟
 

 

 

 

 

مرداني كه در گروه سني 25 و34 سال هستند، در اوج سنين كاري خود قرار دارند. در عوض، از هر 5 نفر، يك نفر در كنار مادر و پدر زندگي مي‌كند. اين يك مشكل جدي است. به جاي آنكه سخت كار كنند، مسئوليت قبول كنند و براي خود زندگي تشكيل دهند، مردان جوان بي‌شماري داريم كه در زيرزمين منزل پدري خود زندگي مي‌كنند و زمان طولاني را به تماشاي تلويزيون يا بازي ويدئويي مي‌گذرانند.
 

 

 

 

نبود انگيزه كافي در ميان مردان جوان بسيار اسف‌بار است. امروزه دختران جوان، بيشتر از مردان جوان به ادامه تحصيلات دانشگاهي تمايل دارند. بر اساس مقاله‌اي در روزنامه نيويورك تايمز، نزديك به 57 درصد از تمام جواناني كه در دانشگاه‌ها ثبت نام كرده‌اند، زنان بوده‌اند. اين يعني اينكه 43 درصد را مردان تشكيل داده‌اند.
 

 

 

 

همان‌طور كه قبلاً اشاره كرده‌ام، بي‌كاري نيز در ميان جوانان شايع است. سال گذشته تنها 3/55 درصد از تمام امريكايي‌ها بين گروه سني 18 تا 29 سال جذب كار شدند. اين پايين‌ترين رقم از زمان جنگ جهاني دوم بوده است.
 

 

 

 

 

امروزه ميليون‌ها تن از مردان جوان دور هم مي‌نشينند و بدون كار و اميد و مسيري در زندگي به سر مي‌برند. حتي آنهايي كه شغل دارند، درآمد كافي به دست نمي‌آورند. شمار «فقيران شاغل» در امريكا به سرعت در حال افزايش است و اين امر به ويژه در ميان مردان جوان بيشتر است. از سال 2000 تا كنون و با در نظر گرفتن تورم، حدود 12 درصد از سرپرستان خانواده امريكايي در گروه سني 25 تا 34 سال، كاسته شده است. در گذشته، هرگاه سخن از درآمد بود، زنان نسبت به «شكاف جنسيتي» شكايت داشتند، اما امروزه عكس آن را در ميان قشر جوان خود مي‌بينيم. در حقيقت، گاي گارسيا3 اظهار مي‌دارد كه در ده شهر بزرگ امريكا، زنان در سنين 20 سالگي، درآمد بالاتري نسبت به مردان همان دوره سني دارند.
 

 

 

 

نسل حاضر نسبت به پذيرش مسئوليت ازدواج و خانواده بسيار مردد است. امروزه حدود 44 درصد از امريكايي‌ها (پايين‌ترين ميزان در تاريخ امريكا) در گروه سني 25 تا 34 ازدواج كرده‌اند. در عوض، بسياري از مردان جوان مايلند بدون هيچ‌گونه پي‌آمدي به دنبال دختران متعدد پرسه بزنند. البته پي‌آمدهاي آن پابرجاست. رفتار غير مسئولانه مردان جوان، فشار بي‌اندازه زيادي بر دوش زنان جوان وارد مي‌كند. براي مثال، در سال 2010، 42 درصد از تمام مادران مجرد در ايالات متحده امريكا، نيازمند جيره غذايي بودند.
 

 

 

 

چه عاملي سبب اين مسائل شده است؟
 

 

 

 

قطعاً عوامل زيادي دخالت دارد، اما بدون شك، ضعيف و بي‌مسئوليت و ديوانة سكس نشان دادن مردان جوان در فيلم‌ها و تلويزيون كمكي نخواهد كرد. اخيراً در مقاله‌اي در روزنامه واشينگتن تايمز آمده است:
 

 

 

 

 

اگر برنامه فصل تلويزيون پاييز،4 راهنما به حساب آيد، انقلاب جنسي كه انتظار مي‌رفت مردان و زنان را از نقشهاي جنسي سنتي رها سازد، واقعاً نقشي معكوس ايفا كرده است. مردان، شخصيت‌هايي بي‌پناه، بي‌كار و بي‌عرضه‌اند كه حتي نمي توانند بدون همسر يا دوست دخترشان لباس بپوشند و در زيرزمين منزل مادرانشان زندگي مي‌كنند. دختران جوان نيز همان رويه خودخواهانه و گستاخانه خود را كه روزگاري به مردان «خوك‌هاي خودبرتربين»5 مي‌گفتند، به رخ مي‌كشند.
 

 

 

 

امروزه جامعه ما ديگر به مردان جوان ما نمي‌آموزد كه بايد قوي، شريف، بلندپرواز و پذيراي مسئوليت باشد. در عوض، مدام اين پيام را به آنها مي‌دهيم كه از آنها انتظار داريم همانند احمق‌ها رفتار كنند، زياد آبجو بنوشند، دنبال زنان زيبا بدوند و تا مي‌توانند، تنبل بمانند.
 

 

 

 

مي‌ترسم؛ چون ما اين نسل را دچار شكست جدي كرده‌ايم. البته بسياري نيز هستند كه بسيار عالي تربيت شده‌اند، اما كلاً با يك افتضاح جدّي روبه‌رو هستيم.

 

 


 

 

 


منبع :

نشریه سیاحت غرب - شماره 105



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[1325بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[2285بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[2567بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[2821بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[2299بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![4577بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[4584بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[4324بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[4698بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[4631بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [4703بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[5323بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[6253بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟ (مقاله انتخابی)[7633بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار (مقاله انتخابی)[6631بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ (مقاله انتخابی)[7113بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟ (مقاله انتخابی)[7506بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی (مقاله انتخابی)[8366بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود (مقاله انتخابی)[8615بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[9669بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

کودکان ثروتمندان از طعم غذاهای سالم‌ بیشتر لذت می‌برند (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
دنیای دیوانۀ صنعتِ آب‌ (مقاله انتخابی)
ورزش‌های حرام و استعماری (مقاله انتخابی)
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
زگیل تناسلی
اعتیادی کراک‌گونه به بوتاکس (مقاله انتخابی)
میکروتراشه‌های ضد بارداری؛ جدیدترین روش کنترل جمعیت (مقاله انتخابی)
من هم از این کلمۀ برند خیلی بدم می‌آید (مقاله انتخابی)
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
آیا شکر پرطرف‌دارترین مادۀ مخدر دنیاست؟ (مقاله انتخابی)
مقاومت آنتی بیوتیکی: باکتریهای مرگبار بر می گردند (مقاله انتخابی)
هوش جنسی کودک
ساده‌زیستی نه‌فقط زیبا بلکه ضروری است (مقاله انتخابی)
نظام‌های پاداش در تربیت کودک؛ به بچه‌هایتان استیکر ندهید (مقاله انتخابی)
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.
آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟ (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
وقتی آنلاین هستیم خودمان باشیم (مقاله انتخابی)
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)
مسواک وحیانی
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ (مقاله انتخابی)
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟ (مقاله انتخابی)