لعنت از تقویم شما استفاده کردم که فردا برم حالا میبینم قمر در عقربه واقعا که پایگاه طب چی وقتی اشتباه به این بزرگی میبینه آدم من همیشه حجامت در روز مناسب گفته شده رفتم و این ماه نیاز مبرم بود
محمد

سلام ،خسته نباشید،باردار هستم و هفته ۳۲،دیروز که سونو دادم گفتند وزن بچه خوبه اما استخوان بندی ریزی دار و قدشم کوتاه ،تو این دوماه باقی مانده چیکار میتونیم انجام بدم که استخوان بندیشم خوب بشه ؟ممنون بابت پاسخدهیتون
عباسی

سلام آقای دکتربزرگوار من ۵سال گذشته باتمام ناامیدی به شماپیام دادم دستوری فرمودین برای پسرم تاابد دعاگوتون هستم،خیلی خوب شدشرایطش الان برای دخترم ازراه دور ازتون کمک میخوام ۶ماهشه ومتاسفانه رفلاکس زیاد وپنهان داره وازشیرخوردن امتناع میکنه غذاشم خوب نمیخوره شیرخشکی هست،خوندم شربت سفرجلی دستوردادین روزی چقدربهش بدم ؟آیا راهکاردیگه ای هم هست برای امتناع ومعده اش انجام بدم یک دنیاممنونم
مادر

سلام وقت بخیر مادرم اخیرا بیماری قلبی دچار شدند و دیابت هم دارند و آسپرین مصرف می‌کنند آزمایش چکاپ انجام شده ، پلاکت خون ۱۲۰ هزار است آیا درمانی وجود دارد؟ چقدر خطر ناک است؟
مروارید

سلام من ۴۷ سالمه پولیپ و فیبروم دارم برای من این درمان موثر است
هایده احمدی

سلام دکتر خسته نباشید در طب سنتی برای همانژیوم مهره کمر درمانی وجود دارد اگرسیو نیست ولی علایم درد ناک دارد
زهره

قابل توجه اونهایی که میگن زالو چرته و عفونت میاره، اولا زالو را نباید از هرکجا تهیه کرد باید زالو بهداشتی و پرورشی باشه، ثانیا من خودم ۷سال است که هرسال بدنم را هم حجامت میکنم و هم برای موارد خاص زالو می اندازم ، چند مورد را براتون بگم کفتون ببره، خودم ،پدرم و پدر بزرگم مشکل گرفتگی رگ قلب داریم، پدرم که سکته قلبی رد کرد، تا از بیمارستان مرخص شد بردیم ۱۶تا زالو روی قفسه سینه اش رو قلبش انداختیم ، الان ۷ساله گوش شیطون کر ، دیگه نگفته قلبم درد میکنه هرسال هم حجامت می کند، خودم هم پارسال قلبم گرفت اصلا دکتر هم نرفتم مستقیم رفتم زالو انداختم به مرور بعد ۳روز درد قفسه سینم افتاد. برای دیابتی که دکتر گفته بود باید پاش قطع شود ۳نوبت هفته ای ۱بار انداختیم پاش خوب شد سیاهی اش رفت ،زخمش هم خوب شد، برای ریزش مو هم طی چندسال گذشته چندین بار امتحان کردم هم ریزش مو قطع می شود و هم موهای نازک شده و درحال ریزش مثل کف سر قوی و پرپشت شد. اینها را برای رضای خدا گفتم ، دوست داشتید استفاده کنید نخواستید برید پول بدید قرص شیمیایی بخورید.
مصطفی

با عرض سلام.آقای دکتر فصد با تئغ بهتره یا با آنژیوکت؟
حسینی

سلام وقت بخیر خانم ۴۰ ساله لاغر اندام هستم بعد تشخیص دکتر به عفونت معده، دستور عرق نعنا و بارهنگ و عسل رو انجام میدم ولی صورتم جوش میزنه مصلحی داره؟ یا دارو رو عوض کنم؟
شیبانی

سلام آقای دکتر ۴۰سالمه ۳کیلو اضافه وزن دارم اما تری کلسریدم ۲۷۴ میشه لطفا بفرمایید چیکار کنم کاهش پیدا کنه؟ ممنون از لطفتان.
مادر
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
کاربران موبایل دقت کنید!
تعداد: 1 میانگین: 5
[تعداد بازدید : 14697]

[نسخه چاپی]

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

 

 

کاربران موبایل دقت کنید !

 

 

 

 

امروزه در مكان هاي مختلف، صف مترو، داخل اتوبوس، محل كار، كلاس درس، جلسات كاري، و حتي هنگام خوابيدن و... كمتر كسي را ميتوان ديد كه حداقل دقايقي و معمولاً ساعاتي از وقت خودشون رو با موبايل سر نكنند!

 

 

 

تكنولوژي با سرعت در حال پيشرفت است اما متأسفانه اغلب افراد علم استفاده صحيح از اين تكنولوژي را فرا نگرفته اند و بهمين دليل عوارض و مشكلات متعدد اين بي اطلاعي در آينده اي نه چندان دور گريبان ما را خواهد گرفت.

 

 

 

استفاده مداوم از موبایل و مشکلات ایجاد شده 

 

 

 

امروزه موبایل جزئی جدایی ناپذیر از زندگی انسان ها شده است.صرف نظر از سن، جنس، شغل، موقعیت اجتماعی یا اقتصادی، اکثریت مردم از تلفن همراه استفاده میکنند.

 

 

اگر استفاده از موبایل به نحوی باشد که خللی در هماهنگی طبیعی بین مفاصل، عضلات، تاندون ها و دیگر اجزاء حرکتی بدن انسان ایجاد کند بتدریج موجب بروز مشکلات ارتوپدی خواهد شد.مشکلاتی که درد و بالاخص درد گردن و انگشتان در صدر آنها قرار دارد و البته منحصر به آن نمیشود.

 

 

 

بعضي از عوارض استفاده غير اصولي از گوشي هاي همراه

 

 

فشار بر ستون فقرات و ديسكهاي بين مهره اي

 

 

 

خميده نگاه داشتن سرو گردن و تنه كه در اغلب موارد حالتي شايع در استفاده كنندگان گوشي همراه ميباشد موجب تسريع تخريب مهره هاي ناحيه گردن و پشت، همچنين فشار بيش از حد بر ديسكهاي بين مهره اي اين نواحي شده ، موجب شيوع دردهاي زودرس ستون فقرات و حتي احتمال نياز به عمل جراحي ديسكهاي فوق خواهد شد. 

 

 

 

هر چه ميزان خميدگي سر و گردن و تنه بيشتر باشد احتمال پيدايش اين عوارض بيشتر خواهد بود.

 

 

 

قوز پشت و اسكوليوز نيز ازجمله مشكلاتي هستند كه در كودكان و نوجوانان بطور شايعي به چشم ميخورد و استفاده ناصحيح از گوشيهاي همراه و تبلت باعث افزايش مشخصي در شيوع اين معضلات خواهد شد.


 

 

اختلالات بينائي

 

 

 

يكي از يافته هاي جديد كه تحقيقات زيادي روي آن صورت گرفته، اثرات و عوارض چشمي ناشي از استفاده بيش از حد گوشيهاي موبايل و تبلت و.... ميباشد. 

 

 

كندگي شبكيه يكي از موارديست كه خصوصاً مورد تأكيد قرار گرفته است.

 

 

استفاده از موبايل موقعيكه چراغ هاي اطاق خاموش است شيوع عوارض چشمي را بشدت افزايش ميدهد. 

 

 

 فشار بر ريه ها و دستگاه تنفسي و كاهش حجم هاي قابل استفاده براي تبادلات گازي. 

 

 

مچاله كردن بدن، قوز كردن و جمع نگه داشتن شانه ها در درازمدت موجب كاهش حجم قفسه سينه خواهد شد و عوارض قابل توجهي بر ظاهر بدن و نيز توانائي هاي جسمي تحميل خواهند كرد. 


 

 

 آرتروز مفاصل آرنج و انگشتان دست

 

 

 

حالت خاصي كه دست ها براي استفاده از موبايل به خود ميگيرند از طرفي موجب فشار بر مفصلهاي مربوطه شده و از طرف ديگر باعث ضعف گروههاي خاصي از ماهيچه ها شده، در دراز مدت باعث دردها و خشكي مفصلي خواهند شد. 

 

 

 

 اختلالات حسي انگشتان

 

 

 

استفاده بيش از حد از موبايل بتدريج موجب فشار بر پايانه هاي عصبي موجود در پوست نوك انگشتان شده، بمرور زمان باعث عوارض مختلفي مثل:

 

 

كاهش قدرت حس لامسه، حساسيت پوست و در مواردي تحريك پذيري بيش از حد اين پايانه هاي عصبي خواهد شد. 

 

 

 

 سندرم تونل كارپ

 

 

 

فشار بر يكي از اعصاب كف دست كه از ناحيه ي مچ بسمت انگشتان ميرود ( معمولاً بدليل ضخيم شدن ساختمانهاي غشائي و تاندون هاي اين ناحيه در اثر بيماريها و حالات مختلف و همچنين فشارهاي وارده )  حالتي بنام سندرم تونل كارپ پديد مي آيد كه در آن بيمار دچار خواب رفتگي و گزگز دست خصوصاً هنگام خواب خواهد شد و در صورت عدم درمان مناسب بتدريج بسمت لاغري و فلج ماهيچه هاي كوچك كف دست ميرود.

 

 

 

دست گرفتن گوشيهاي موبايل به مدت طولاني، يكي از دلايل پيدايش اين بيماري ميباشد. 

 

 

 

 

استفاده از موبایل و گردن درد

 

 

بسیاری از افراد مدت زیادی به صفحه موبایل زل میزنند. خواندن اس ام اس، دیدن فیلم، خواندن کتاب های الکترونیک بر روی موبایل و جستجوی اطلاعات در اینترنت از علل معمول نگاه کردن به صفحه موبایل است.
 

 

 

 

نگاه کردن زیاد به صفحه تلفن همراه بخصوص اگر همراه با تایپ کردن برای اس ام اس باشد موجب میشود تا فرد سر و گردن خود را در وضعیت خاصی نگه دارد. 

 

 

اکثر افراد در حال نگاه کردن و یا تایپ طولانی مدت با تلفن همراه سر خود را به پایین خم میکنند. گاهی هم کل سر را به سمت جلو حرکت داده و در آن موقعیت نگه میدارند.

 

 

وقتی که سر برای مدت طولانی به پایین خم میماند و یا به سمت جلو حرکت کرده و همانجا میماند فشار زیادی به عضلات گردن بخصوص عضلات پشت آن وارد میشود.این فشار و کشش بر روی عضلات گردن میتواند موجب اسپاسم عضلات آن و درنتیجه درد گردن شود.

 

 

قامت انسان به نحوی برنامه ریزی شده است که سر درست در بالای گردن و تنه قرار گرفته و در تعادل باشد. جلو و پایین نگه داشتن آن موجب میشود وزن سر بطور نامتعادلی بر روی گردن و بخصوص محل اتصال گردن به تنه وارد شود. حفظ سر در این موقعیت مستلزم تلاش زیاد عضلات گردن و ستون مهره است. اگر این موقعیت طولانی شود تحمل عضلات به پایان رسیده و دیگر نمیتوانند مفاصل ستون مهره را در موقعیت مناسب و درست نگه دارند.

 

 

این تغییرات موجب فشار بیش از حد به مفاصل میشود. انقباض دائم و ممتد عضلات همراه با فشار به مفاصل موجب بروز درد خواهد شد. این درد معمولا در بین دو شانه در پشت و در محل اتصال گردن به تنه ایجاد میشود که بسیار آزار دهنده است. افراد معمولا آن را بصورت احساس سوزش در یک نقطه در پشت و بین دو شانه و در محل اتصال گردن به ستون مهره ذکر میکنند.

 

 

 

بعضی افراد عادت دارند تلفن همراه را بین سر و یک شانه خود نگه دارند تا دست هایشان آزاد شده و بتوانند همراه با حرف زدن کارهای دیگری را هم انجام دهند. نگه داشتن طولانی مدت تلفن همراه بین سر و شانه موجب میشود سر و گردن بشدت به یک طرف خم شود. این خم شدن طولانی مدت سر و گردن اگر به مدت طولانی ادامه داشته باشد میتواند موجب فشار زیاد به عضلات گردن و در نتیجه اسپاسم آنها و بروز درد گردن شود.

 

 

 

استفاده از موبایل و مشکلات آرنج

 

 

 

بدون استفاده از هندزفری باید تلفن را با یک دست در کنار گوش نگه داشت و این عمل موجب خم شدن مفصل آرنج میشود.

 

 

خم نگه داشتن آرنج به مدت طولانی برای صحبت کردن با تلفن همراه میتواند موجب بروز سندروم تونل کوبیتال شود. این بیماری میتواند بصورت درد آرنج همراه با بیحسی انگشتان دست بخصوص انگشتان کوچک ظاهر شود. اگر بصورت طولانی مدت از تلفن همراه استفاده میکنید استفاده از هندزفری یا بلوتوث میتواند این مشکل را حل کند.

 

 

استفاده از موبایل و مشکلات ایجاد شده برای انگشت شست

 

 

 

بسیاری از کاربران تلفن همراه عادت به تکست زدن زیاد و ارسال پیام کوتاه به تعداد فراوان دارند. به علت اندازه کوچک تلفن همراه و کوچک بودن دکمه های آن معمولا بهترین وضعیت برای تایپ کردن با آنها استفاده از دو شست دست است.

 

 


 تایپ زیاد با شست و ضربات مکرر نوک شست به صفحه کلید تلفن همراه میتواند موجب درد، تورم و گزگز شست ها شود. همچنین حرکت مکرر شست ها میتواند موجب تنوسینوویت تاندون های شست و بروز بیماری دکرون و در نتیجه درد مچ دست شود.

 

 

يادمان باشد كه اگر همگام استفاده از موبايل و تبلت مراقب نباشيم، با دست خودمان

سلامتي،

اين گوهر گرانبها را به مخاطره انداخته  است.

 

 

 

 


 

مقالات مرتبط :

 

تأثیر امواج الکترومغناطیس بر بخش‌های مختلف بدن

زمان آن رسیده که برای این مهمان خطرناک ناخوانده فکری بکنیم!

* امواج وای-فای؛ مرگ تدریجی همه ما

 

 

 


منبع :

کانال آموزشی دکتر محسن مردانی کیوی



نظرات
  لعنت بر کسی که این گوشی ها را ساخت.
ارسال کننده نظر : سارا      تاریخ ارسال نظر : ۸ مرداد ۱۳۹۹


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[3889بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[4960بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[5270بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[5962بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[4458بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![6580بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[6619بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[6390بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[6733بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[6693بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [6606بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[7327بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[8576بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟[9693بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.[8732بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ [9896بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟[10227بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.[10490بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.[10714بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[11827بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

کودک و تفکّر اقتصادی (2)
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)
ویراست ششم کتابچه مرهم
من هم از این کلمۀ برند خیلی بدم می‌آید (مقاله انتخابی)
برنامه استاندارد غذایی 14 روزه
سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
قبل از انتشار عکس فرزندتان در فیسبوک، به آینده‌اش فکر کنید (مقاله انتخابی)
کودکان ثروتمندان از طعم غذاهای سالم‌ بیشتر لذت می‌برند (مقاله انتخابی)
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟
هوش جنسی کودک
آزادی در کودکان زیر 7 سال
​تکنولوژی تراریخته؛ راهی برای افزایش محصول یا بیماری؟ (مقاله انتخابی)
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟
چرا برخی از زنان ایرانی پلنگ شده‌‎اند؟ (مقاله انتخابی)
زگیل تناسلی
نترس و فرزندت را تحسین کن
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)