سلام انشاالله عاقبت به خیر شوید
سجاد

سلام و عرض ادب خدمت شما.آقای دکتر من 36 سالم هست و گفتن یائسگی زودرس دارم میگیرم.یک دوره سه ماهه پیازدرمانی انجام دادم که دو ماه آخرش رو بدون دارو پریود شدم.اما الان که پیاز درمانیم حدود دو ماه پیش تمام شده.بیست روز هست که پریود نشدم و ازمایش بارداریم هم منفی بوده.الان با توجه به اینکه اصلا دوست ندارم دیگه داروهای هورمونی استفاده کنم خواستم بدونم نظر شما چیه؟دوباره پیاز درمانی رو شروع کنم یا راه دیگه ای هست که من بدون داروهای شیمیایی پریودم برگرده؟
مریم

سلام وقتتون بخیر من پنج یا شش سال پیش چند وقت با آب سرد حمام میرفتم از همون موقع آب خنک معمولی (نه حتی یخ دار)بخورم یا ماست و گوجه یا حتی صورتمو با اب خنک معمولی بشورم آبریزش بینی پیدا میکنم اوایل یا کهیر میزدم صورتم ورم میکرد یا حتی گاهی با کاکائو هم کهیر میزدم البته مادر زادی نبوده سیستم ایمنی بدنم به هم خورده چندساله حالا به نظر ورم صورت و کهیر کم تر شده چون سعی میکنم رعایت کنم چند بار دکتر رفتم قرص حساسیت و اسپری بینی دادن ولی تاثیری نداشته یک دکترم گفت که دیگه درست نمیشه به نظرتون حجامت آلرژی تاثیرداره ؟ اصلا واکسنش چطور باید درست شه چون فقط به سرما حساسیت پیدا کردم
حدیثه

سلامممممم دکتر جان یک جایی خوندم که برای شخصی گفتید ایمیلش رو بده تا براشون چیزی در مورد درمان های تکمیلی خودارضایی بفرستید خواهش میکنم تو رو خدا برای من هم بفرستید این هم ایمیلم هست mailfortebshiaaa@gmail.com به حق علی ابن موسی الرضا برام بفرستید خیلی میترسم ازدواج کنم و مشکل داشته باشم
ناشناس

بسیار ممنون از راهنمایی تون اما نمیدونم چرا چند وقته نظرم به ژل رویال جلب شده ‌
رها

سلام و خداقوت برای مشکل کمبود انرژی بدنی ، مصرف چه مواردی خوب و مفید هست ؟! ( مزاج تقریبا گرم و خشک )
رها

سلام وعرض ادب ، من کم کاری تیرویید دارم وقرص لووکسین مصرف میکنم با دخیره پایین تخمدان آیا میتوانم روش پیاز درمانی را انجام دهم ؟مشکلی برای تیروییدم ایجاد میشه؟
الهام

نوزادپسری دارم دوماهشه..بردمش بهداش بهم گفتن تواین یک ماهه اضافه وزن نکرده..علت چیه.من خودم میدونم شیرم کم شده ی مدته رفتم واسش شیرخشک نان یک گرفتم..دوبار خورد خوب بود روزبعدش گریه ها وبهم پیچیدناش شروع شد..بردمش متخصص واسش سونونوشت توسونو گفتن شکمش پرازگازه ولی مایع آرادشکمی دیده شده..من ازترس دارم زهرترک میشم نمیدونم چکارکنم
سادات

سلام علیکم چرا چندین ساعت بعد از مصرف سرکه انگبین نعنایی شکم درد و اسهال شدیدی شروع میشود (دچار مشکلات گوارشی وضعف معده هستم)؟
محمدجواد

فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار
کد : 23293
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
خبرها و نظرها
Share Email
راه‌های درمان خلط گلو

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم

 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

راه‌های درمان خلط گلو 

 

 

بخار درمانی باعث می شود مخاط و خلط از بین برود و از بدن سریعتر خارج شود.

 

خلط گلو یا چرک به علت تجمع چرک پشت گلو یا در اثر آبریزش در عقب بینی ایجاد می شود که باعث ناراحتی می شود. غدد درون گلو و بینی شما حدود ۱ تا ۲ لیتر مخاط در روز تولید می کنند. این مخاط حاوی سلولهایی است که کانال سینوس را پوشش می دهند و دارای چندین وظیفه مهم می باشند.

 

این مخاط باعث رطوبت و پاکسازی کانال بینی، به دام انداختن ذرات خارجی، متوقف کردن آنها و فیلتر کردن آنها در راه سیستم تنفسی، مبارزه با عفونت و رطوبت هوا می شود. اغلب اوقات متوجه قورت دادن مخاط نمی شویم.

 

علائم خلط گلو و چرک:

 

سرفه چرک و خلط

احتقان گلو

تنگی نفس

 

در ادامه شما را با درمان های خانگی خلط گلو آشنا می کنیم:

 

بخار درمانی (بخور):

 

بخار درمانی برای بهبود سلامت هزاران ساله موثر است. بخار درمانی باعث می شود مخاط و خلط از بین برود و از بدن سریعتر خارج شود. برای ایجاد یک کاسه بخار، آب در حال جوش را در یک دیگ یا کتری بریزید و بلافاصله به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. (در این مرحله می توانید دو قاشق غذا گیاه خشک مانند رزماری، آویشن، نعناع، اسطوخودوس (۲۰ خواص دم کرده اسطوخودوس) یا اوکالیپتوس یا حتی چند قطره از اسانس های ۱۰۰٪ خالص را داخل آب بریزید) حوله را روی سر خود قرار دهید و روی کاسه خم شوید، سپس ۱۰ دقیقه روی کاسه نفس بکشید.

دوبار در روز دوش بخار نیز موثر است.

 

دمنوش زنجبیل و فلفل سیاه و عسل:

 

مقداری زنجبیل را در یک فنجان آب حداکثر به مدت ۳ دقیقه بجوشانید و دمنوش زنجبیل را آماده کنید. می توانید از پودر زنجبیل نیز دمنوش تهیه کنید. عصاره بدست آمده را با عسل و فلفل سیاه مخلوط کنید. حداقل ۳ بار در روز این معجون را بنوشید. این ترکیب معجونی فوق العاده برای کاهش خلط است، همچنین سرفه، سرماخوردگی و گلودرد و آبریزش بینی را درمان می کند.

 

نوشیدن مایعات:

 

نوشیدن مقدار زیاد مایعات، به‌خصوص مایعات گرم، کمک می‌کند تا مخاط و خلط به‌جریان بیفتد و گرفتگی کم شود. سعی کنید که از انواع مایعات مخصوصاً سوپ استفاده کنید. از مایعات مناسب دیگر می‌توان به چای بدون کافئین، آب‌میوه‌ی گرم و آب‌لیمو اشاره کرد.

 

آب نمک:


شستن دهان با آب نمک یکی از راههای خلاص شدن از شر خلط گلو است. آب گرم گلوی ملتهب و حساس شده‌ی شما را تسکین خواهد داد و نمک توانایی از بین بردن باکتری‌هایی را دارد که باعث عفونت می‌شوند و از این طریق تولید خلط کاهش پیدا می‌کند.

 

یک چهارم قاشق چایخوری نمک را با ۱ لیوان آب ولرم مخلوط کنید. خوب هم بزنید و با این محلول دهان‌تان را قرقره کنید. باید این کار را هر روز چند مرتبه انجام دهید.

 

روغن اکالیپتوس:

 

یکی از قوی ترین و قدیمی ترین داروهای خانگی درمان خلط گلو، روغن اوکالیپتوس می باشد. روغن اوکالیپتوس نباید به طور مستقیم به پوست اعمال شده و هرگز نباید آن را خورد. برای استفاده از این روش مقداری روغن اکالیپتوس را با روغن های رقیق کننده مانند روغن نارگیل مخلوط کرده و در ناحیه قفسه بمالید. این روغن باعث بروز سرفه و تخلیه خلط از بدن می شود.

 

کمپرس گرم:

 

برای کمک به تخلیه بیشتر مخاط و خروج از بینی، کمپرس گرم را در مناطق تحت تاثیر قرار دهید.

 

یک حوله کوچک را با آب گرم خیس کنید (یا ۳۰ ثانیه در مایکروویو قرار دهید). این حوله را روی چشم ها، بینی و گونه قرار دهید و سه دقیقه بگذارید بماند.

 

این روش را دو تا شش بار در روز تکرار کنید تا تمام مخاط خارج شود.

 

سیر و عسل:

 

می توانید از ترکیب سیر و عسل و یا سیر به تنهایی استفاده کنید. اگر فقط سیر را انتخاب کنید، می توانید آن را مستقیماً بخورید یا آن را با سایر مواد غذایی ترکیب کنید. از سوی دیگر، سیر را خرد کنید و آن را با عسل ترکیب کنید. عملکرد این دو ماده به اینصورت است، سیر در از بین بردن خلط گلو موثر است، در حالی که عسل احساس آرامش و راحتی را در گلویتان ایجاد می کند.

 

لیمو:

 

لیمو برای شل کردن مخاط و خلط گلو بسیار مفید است. به علاوه، لیمو علاوه بر آنکه منبع ویتامین C است، حاوی خواص ضد باکتریایی نیز هست که به بهبود مقاومت بدن در برابر عفونت‌ها کمک خواهد کرد.

 

اول از همه، ۲ قاشق چایخوری آب لیمو را با ۱ قاشق غذاخوری عسل خام و ۱ لیوان آب جوش مخلوط کنید. آن را خوب هم بزنید و حداقل ۳ بار در روز از آن بنوشید تا به تسکین گلودرد و کاهش تولید خلط کمک کند. راه دیگر آن است که یک لیمو را ببرید و بعد کمی فلفل و نمک روی تکه‌های بریده شده بپاشید. بعد آن را بمکید تا خلط از سینه‌تان پاک شود. یادتان باشد هر یک از روش‌های مربوط به لیمو را ۲ یا ۳ بار در روز انجام دهید.

 

پیاز:

 

پیاز دارای خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی است که برای درمان خلط سینه بسیار مناسب می باشد. یک پیاز را شسته و خرد کنید. دو قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کرده و بگذارید حداقل نیم ساعت بماند. سپس این مواد را در مخلوط کن ریخته تا به صورت مایع در بیاید. هر چند ساعت یکبار کمی از این مایع بخورید تا به طور کامل خلط شما از بین رود.

 

سرکه سیب:

 

یک سوم از سرکه سیب را به ۳/۲ آب اضافه کنید. این مخلوط را در دهانتان غرغره کنید و حداقل ۳ دقیقه این کار را انجام دهید. این روش برای کاهش خلط بسیار موثر است، زیرا موکوس (خلط) به مخلوط سرکه و آب می چسبد.

 

سوپ مرغ:

 

سوپ مرغ گرم نیز می تواند خلط گلو را درمان کند. سوپ مرغ داغ به مرطوب کردن راه های هوایی کمک کرده ودردهای گلو را تسکین می دهد. سوپ مرغ حداقل دو یا سه بار در روز برای رفع خلط توصیه می شود.

 

منبع :

مشرق به نقل از بیتوته



نظرات
  یلام خدا قوت دختر یک ساله ای دارم ک سرماخورده و سرفه های خلط دار داره مخصوصا بعداز شیرخوردن سرفه های زیاد میکنه و خلط میاد تو دعنش و قورت میده و گریه میکنه چکار کنم؟ خدا خیرتون بده ک جواب میدین
ارسال کننده نظر : لیلا      تاریخ ارسال نظر : ۲۱ مهر ۱۴۰۱
  

سلام. این دو مقاله را مطالعه بفرمایید:


روش های عملی در درمان سرماخوردگی


نفخ نوزادان (کولیک - دل پیچه)


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۳ مهر ۱۴۰۱



 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12409بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15074بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35296بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46291بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17327بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23205بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63723بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536446بازدید]
زردی نوزادان[494092بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11512بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11614بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11296بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16156بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50974بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17771بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15264بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10995بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8466بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13067بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14427بازدید]

از میان مقالات

تربیت عبادی و ترغیب فرزندان به نماز
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
سالنامه حجامت سال 1391 هجری شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
تله تلفن های همراه: زیان های بهداشتی (مقاله انتخابی)
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.
روان شناسى به مثابه دین(مقاله انتخابی)
هراس از خوردن غذا (مقاله انتخابی)
واکسیناسیون سراسری به چه قیمتی؟(مقاله انتخابی)
ذبح طب اسلامی زیر رادیکال اندیشه غربی (نقدی بر نفوذ سیستماتیک اندیشه غرب در مبانی علمی طب اسلامی)(مقاله انتخابی)
پیشنهادهایی برای آرامش بیشتر
ما در میانه یک انفجار فرهنگی به سر می بریم که با «شکیل شدن» بدن پیوند دارد (مقاله انتخابی)
خواص تاثیرگذاری قارچ گانودرما تا چه حد واقعیت دارد؟
آب درمانی صبحگاهی
ياد بگيريم دوباره محبت بورزيم: «خانواده‌هاي از هم گسسته»، شهروندي و حمايت دولت از زوجيت (مقاله انتخابی)
اسناد اقدامات ضدبشری بورلاگ و ردپای مامور راکفلر در کشاورزی ایران(مقاله انتخابی)
لوازم خانگی، جاسوسان مدرن امریکایی(مقاله انتخابی)
نگاهی ویژه به بیوتروریسم دارویی آمریکا(مقاله انتخابی)
عصر تستوسترون (مقاله انتخابی)
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک
آیا تغییرات اقلیمی بچه‌دارشدن را غیراخلاقی کرده است؟ (مقاله انتخابی)