دختر من ۳سالشه ریزش شدید مو سکه ای داره دکتر زیاد بردم جواب نداد الان یه دارو استفاده میکنم دارد جواب میده کم ولی صورت بچه هم داره مو در میاره
فرزانه

درصورت زردی داشتن نوزاد بازم مادرمیتونه این توصیه های بالا را انجام دهدمنظورم خوردن گرمی جات وگرنه چکارکنیم
محدثه

سلام خسته نباشید ببخشید من کیست دارم که کنارش ورم کرده مثل جوش میمونه اگه از این درمان استفاده کنیم و کامل برطرف بشه دیگه مشکلی پیش نمیاد؟ میترسم درمان بشه اما از زیر پوست مشکلی داشته باشه که بعدا مشکلی پیش بیاد درحال حاضر هم کیستم خونریزی ندارن درد هم نداره کمی ترشح داره که اصلا بو نمی‌ده
امیر

سلام من حدودا 40روره که به حساسیت احتمال دارویی مبتلا شدم چند روز بیمارستان بستری شدم بخاطر ورم وگور گرفتگی صورت آزمایش کبد آنزیم ها رو بالا نشون داد ولی هنوز داخل دهانم میسوزه واذیت میشم راهنمایی کنید... تا چه زمان اثر حساسیت از بین نمیره
الهام

سلام وقت بخیر لطفا نسخه اصلی تقویم حجامت رو به ایمیل من ارسال کنید. با تشکر
مجتبی صالحی

با سلام چقدر طول می کشد که حجامت آلرژی اثر کند؟
آرام

سلام. من بیست روزه زایمان کردم موقع رابطه جنسی توی واژن سوزش و درد دارم . بعد از رابطه اولین ادرارم به شدت میسوزه . چیکار کنم؟؟
فاطمه

سلام واحترام آقای دکتربزرگوار ۲۸سال دارم وقصددارم انشاالله اقدام به بارداری کنم امامتاسفانه این ماه که عادت شدم خونریزی روزاول ودوم خیلی خیلی کم هست نگرانم .پونه اویشن زعفران امتحان کردم تاثیرچندانی نداشته آیا دارویاگیاهی هست بخورم قاعدگی بازبشه ممنونم
زینب

سلام آقای دکتر من با سن حدود ۵۵ سال چندین سال است که حتی با معالجات نفخ دارم الان جوری هستم که شبها موقع خواب که حدود ۴-۶ عدد قیصی میخورم بعد از حدود ۱ ساعت سینه و پیشانی سرد شده و بعد از اینکه بخواب رفتم در عالم خواب سر و سینه مرتب عرق سرد میکند و بسیار زیاد باعث اذیت من میشود البته در حالت عادی هم سر در مقابل کولر عرق سرد میکند و من جرأت قرار گرفتن روبروی کولر ندارم لطفاً پاسخ دهید با تشکر از زحمات خالصانه جنابعالی
حمیدرضا

سلام خسته نباشین.. من دوره های پریودم خیلی نامنظمه و زود به زود عادت ماهیانه میشم این بار بعد ۶ روز پاکی دوباره به خونریزی افتادم می خواستم ببینم به نظرتون پیاز درمانی رو شروع کنم؟؟؟ چون نمی دونم سری بعد کی دوباره پریود میشم و ممکنه ۳ دوره پیاز درمانی نظمی نداشته باشه
راسخی
سرطان شناسی
رشد بالای ابتلای زنان به سرطان سینه چه دلایلی دارد؟ (مقاله انتخابی)
تعداد: 1 میانگین: 5
[تعداد بازدید : 37084]

[نسخه چاپی]

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین  و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین


رشد بالای ابتلای زنان به سرطان سینه چه دلایلی دارد؟

 


 

گرت ودوین

 

چکیده:


رشد بالای ابتلای زنان سراسر دنیا به سرطان سینه و مرگ سالانه میلیون‌ها زن به دلیل این بیماری، توجه زیادی را در مورد علل گسترش آن به وجود آورده است. نویسنده این مقاله به پاره‌ای از دلایل به اثبات رسیده نظیر وجود مواد سمی در طبیعت و رژیم غذایی افراد، استفاده از استروژن‌های طبیعی و مصنوعی، استفاده از داروهای مختلف و یا فلزات سنگین، همجواری با دود سیگار و انواع رنگ‌ها، آنتی بیوتیک‌ها و مصرف داروهای کاهش دهنده استرس، معتقد است که سیستم کنونی زندگی ما، اصلی‌ترین دلیل ایجاد چنین شرایط ناگواری است و باید پیش گیری بر درمان ترجیح داده شود.

 

 

 

 

 

آمارهای ارایه شده در سال 2005 میلادی نشان می‌دهد، 240/211 زن آمریکایی با تشخیص بیماری سرطان سینه مواجه شده و 410/40 زن نیز به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند. نرخ ابتلا به سرطان سینه در آمریکایی‌ها، در 60 سال اخیر سه برابر گردیده و آن را به دومین سرطان شایع تبدیل نموده است. از سوی دیگر، زنان آمریکایی در سال 1940 میلادی با احتمال 1 به 22 به این بیماری مبتلا می‌شدند، اما این احتمال در سال جاری به 1 به 8 رسیده است و البته این نرخ در حال رشد می‌باشد. یک آمار تکان‌دهنده دیگر این است که در مجموع، از هر 3 زن آمریکایی، یک نفر به سرطان مبتلا می‌گردد.

 

 

 

 


البته در کشورهای توسعه یافته‌ای نظیر انگلستان، ژاپن و دانمارک نیز اوضاع به همین ترتیب است. در اتحادیه اروپا، در هر 5/7 دقیقه، یک زن به دلیل سرطان می‌میرد و این بیماری عامل اصلی مرگ زنان 34 تا 54 ساله به شمار می‌رود. این شرایط کشورهای توسعه‌یافته‌ای است که شهروندانش از دستگاه‌های ماموگرافی، آزمون‌های تشخیصی و مراجعه منظم به پزشک برخوردارند. این رشد لجام گسیخته را چگونه می‌توان توضیح داد؟

 

 

 


در این میان، ژن‌های مرتبط با سرطان سینه شامل BRCA-1) و2  (BRCA- نقش اندکی را ایفا می‌کنند و تنها 10 % موارد ابتلا، با این عامل مرتبط است. لذا بازسازی و دستکاری ژن‌ها نمی‌تواند نقش قابل ملاحظه‌ای را در این میان ایفا کند.


 

 

 

در کتاب «اصول طب داخلی ‌هاریسون» (ویرایش 2005) می‌خوانیم: «ریسک ابتلا به سرطان سینه، در میان زنان متولد سال 1940 میلادی به بعد، با افزایش قابل توجه، به ویژه به دلیل عوامل هورمونی همراه گردیده است.» در بافت پستان، ما شاهد یک توده سلولی استروژنی هستیم. علت بزرگ شدن پستان‌های زنان مصرف کننده قرص‌های کنترل بارداری و یا زنان باردار نیز همین است. امروزه به دلیل شیوه زندگی ما، استروژن‌های طبیعی و مصنوعی زیادی  به بدنمان  وارد  می‌شود. لذا باید دید که نقش مواد سمی موجود در محیط زیست، در افزایش ریسک و نرخ ابتلا به سرطان سینه تا چه حد می‌باشد؟


 

 

 

 

پژوهشگران زیادی پاسخ این سوال را اینگونه داده‌اند: وجود انواع مواد شیمیایی استروژنیک و سمی در رژیم غذایی و محیط زیست را باید اصلی‌ترین دلیل این افزایش در نیم قرن اخیر دانست. هر چند باید در مورد نرخ همبستگی وجود این عامل و ابتلا به انواع سرطان، مطالعات بیشتری انجام گردد.


 

 

 

 

تاریخ به ما نشان می‌دهد که رابطه میان وجود مواد سمی صنعتی و زیست‌محیطی با ابتلا به سرطان، موضوع جدیدی نیست. در 100 سال اخیر، ما دریافته ایم که مواد شیمیایی ساخته شده توسط انسان‌ها، ابتلا به این بیماری مرگبار را به همراه دارد. در سال‌های دهه 60 میلادی و همراه با اوج گرفتن نهضت‌های زیست‌محیطی، خانم راسل کارسون کتاب «بهار خاموش» را نگاشت. در این کتاب، او آثار مرگبار آفت‌کش د.د.ت و سایر مواد شیمیایی دیگر را برای مردم دنیا توضیح داد. بعدها نیز پژوهش‌های دیگری، تحقیقات وی را کامل تر کرد.

 

 

 

 


بین سال‌های 1938 تا 1971 میلادی، تخمین زده شده که 5 تا 10 میلیون زن حامله در ایالات متحده از داروی DES (که یک استروژن مصنوعی است) استفاده نموده‌اند (در گذشته از این دارو برای زنان در معرض خطر سقط جنین استفاده می‌شد) و اینک جنین‌های دختر آن زنان، با احتمال 40 برابر در معرض ابتلا به سرطان واژن و گردن رحم، در مقایسه با جنین‌های دختری که مادرانشان از این دارو استفاده نکرده بودند، هستند.

 

 

 


در پژوهش‌های پزشکی، ما شاهد ارایه دلایل مختلف و متعددی هستیم که نشان می‌دهد، وجود مواد سمی، با ابتلا به انواع سرطان به ویژه سرطان سینه، ارتباط دارد. هر چند ممکن است مقدار این مواد، اندک به نظر آید. به علاوه، تاثیرات ناشناخته انواع موادسمی و شیمیایی پیچیده، نیازمند بررسی‌های بسیار بیشتری خواهد بود. سیستم ایمنی و غدد درون‌ریز بدن‌های ما، قربانیان اصلی چنین موادی می‌باشند و رشد جسمی، رفتارهای روزمره و دستگاه تولید مثل را نیز باید به این مجموعه بیافزاییم. بررسی‌های اخیر نشان می‌دهد که سیستم تولید مثل انسان‌ها به دلیل وجود این مواد مصنوعی، با آسیب‌های زیر روبه‌رو می‌گردد:


 

الف) کاهش اثربخشی هورمون‌های غدد درون‌ریز؛


ب) تحریک تولید هورمون‌های داخلی؛


ج) ایجاد اختلال در متابولیسم هورمون‌ها؛


د) برهم خوردن عملکرد اعضای دریافت‌کننده هورمون‌ها؛

 


به علاوه، وجود فلزات سنگین و داروهای مختلف نظیر فلز کادمیوم، تاثیر زیادی بر ابتلا به سرطان سینه در زنان دارد. در دود سیگار و رنگ‌ها، این فلز به مقدار زیادی وجود دارد و مطالعه انجام شده بر روی 981 زن ایتالیایی نشان می‌دهد که به دنبال وقوع یک انفجار صنعتی در این کشور در سال 1976 میلادی، ریسک ابتلا به سرطان سینه، با رشدی غیرمنتظره روبه‌رو گردید. از سوی دیگر، آنتی‌بیوتیک‌ها و داروهای کاهش‌دهنده استرس نیز در ایجاد نرخ فزاینده ابتلا به این بیماری سهیم هستند. در مقاله ژورنال انجمن پزشکی آمریکا و به دنبال تجزیه و تحلیل اطلاعات جمع‌آوری شده، مشخص گردیده که با استفاده بیشتر زنان از انواع آنتی‌بیوتیک‌ها، درصد مرگ و میر آنها هم افزایش می‌یابد.


 

 

فعالان نهضت طب زیست‌محیطی به ما می‌گویند که هوای تنفسی ما، غذای مصرفی و آب نوشیدنی ما، سرشار از انواع مواد سمی شیمیایی است. بسیاری از این مواد سمی، به عنوان عوامل ابتلا به سرطان شناخته شده‌اند و تاثیرات بیماری‌زای اکثر این ترکیبات پیچیده، هیچ گاه مورد آزمون قرار نگرفته است . پوست، دهان و تزریقات جلدی به عنوان راه‌های ورود این مواد شناخته شده‌اند که دوره زمانی همجواری با آنها، بر ابتلای فرد تاثیری مستقیم دارد. به هر حال، ما می‌دانیم که در بدن‌ همه ما این مواد وجود داشته و با وجود سیستم قانونی کنونی، کالاهای مصرفی و صنعتی، اصلی‌ترین تهدید فراروی زندگی ما به شمار می روند. ما نیازمند آغاز نهضتی نوین هستیم که ابتلا به انواع سرطان در دنیا کاسته شود. به علاوه،  پزشکان هیچ گاه قادر به درمان کامل سرطان نیستند. لذا با پیش گیری می‌توان برای کاهش این آسیب‌ها، گام‌های بزرگی برداشت. پس برای همکاری با ما در «ایتلاف پایان دادن به مواد سمی» همراه شوید.


 

منبع: www.EMagazine.com

 



منبع :

 ماهنامه سیاحت غرب،شماره 62



نظرات
  سلام ۳۹سالمه در سینه چپم چن عدد غده فیبروز آدونوما دارم.و چون میگن برای توده فیبرو ادونوما ی سینه از غذاهای استروژن زا پرهیز بشن. خب الان پودر جوانه گندم شنیدم استروژن داره .آیا برام ضرر داره پودر جوانه گندم وبا شیر مخلوط کنم و جهت چاق شدنددبخورم ضرر داره؟چون پودر جوانه گندم هم استروژن داره پس ضرر داره و نخورم؟
ارسال کننده نظر : الهام      تاریخ ارسال نظر : ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱
  

سلام. جوانه گندم توده های پستانی را کوچک می کند.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۳ خرداد ۱۴۰۱



  سلام من توده فیبرو اندام 10 ضربدر 4و 15 ضربدر 4 دارم سینه هام هم کوچک ن تو سینه سمت چپ است چکار کنم
ارسال کننده نظر : خدا کمک کن      تاریخ ارسال نظر : ۱ تير ۱۴۰۰
  

سلام. این توده ها درمان شدنی هستند ولی بهتر است برای درمان تخصصی حضورا به همکاران مراجعه کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱ تير ۱۴۰۰



   سلام و خدا قوت. ببخشید سنگدان مرغ ماشینی هم داری انتی بیوتیک هورمون هست. آیا از آن در غذا استفاده شود مضر هست
ارسال کننده نظر : سلام      تاریخ ارسال نظر : ۲۰ فروردين ۱۳۹۹
  

سلام. کمی دارچین یا آویشن اضافه کنید و مصرف کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۰ فروردين ۱۳۹۹



  چرا این حجم از سرطان و بیماریهای خاص در سالهای پیش نبود چرا در دو دهه اخیر پیشرفت کرده، مهمترین عامل پارازیت های ماهواره ای هست که نظام مقدس ایجاد کرده و برای سانسور اطلاعات از جان مردم خودش میگذرد، عامل دوم وضعیت عصفناک نظارت بر بخش تولید و کشاورزی هست که کشاورزان و دامداران و تولید کنندگان مواد غذایی را مجبور به استفاده از سموم و مواد شیمیایی در تولید محصولات خود کرده برای سود بیشتر و عامل سوم آلودگی های هوایی و محیطی، هر دلیلی غیر از اینها یعنی در حماقت تامل کردن
ارسال کننده نظر : سیدیاسر مصلحی      تاریخ ارسال نظر : ۲ آذر ۱۳۹۸
  

سلام. گذشته از کلام توهین آمیزتان، این عوامل را همه قبول داریم و چیز تازه ای نیست اما مشکلات و عوامل سرطان زا بسیار بیش از اینها هستند.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۳ آذر ۱۳۹۸



  با سلام ایا میتوان همزمان با مصرف قرص لتروزول که برای مهار سرطان سینه تجویز شده رازیانه استفاده کرد
ارسال کننده نظر : زهرا      تاریخ ارسال نظر : ۱۱ فروردين ۱۳۹۸
  

سلام. موارد، متفاوت است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۱ فروردين ۱۳۹۸



  سلام یک لنفنود بانمای ری اکتیو دراگزیلای سمت راست مشاهده شده وتغییرات fibrocystic خفیف درهردو سمت مشاهد شدهاست ایا خطرناک است وچه درمانی خوب است ‌‌‌‌‌‌
ارسال کننده نظر : شهلا اقایان      تاریخ ارسال نظر : ۲۳ اسفند ۱۳۹۷
  

سلام. معمولا مشکلی نیست ولی بهتر است حضورا به همکاران مراجعه کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۴ اسفند ۱۳۹۷



  با سلام،من تو تخمدان چپ کیست اندومتری ١١ سانت داشتم عمل کردم بعد یکسال مجدد به وجود امده و ٧ سانت هست چکار کنم؟مجرد هستم
ارسال کننده نظر : سحر ریگی      تاریخ ارسال نظر : ۱۵ آذر ۱۳۹۷
  

سلام. مقاله پیازدرمانی در همین سایت را مطالعه کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۸ آذر ۱۳۹۷



  سلام من 24سالمه تو سینه چپم یک فیبروادنوم خیلی بزرگ بهنظر شما چطور میتونم از دستش خلاص بشم
ارسال کننده نظر : مریم      تاریخ ارسال نظر : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷
  

سلام. قابل درمان است. حضورا به یکی از همکاران مجرب مراجعه کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷



  با سلام.دختری 24 ساله هستم که از سال 87 در سینه ام توده ی هیپواکو و فیبرو ادنوم به ابعاد 8×3 میلی متر دارم .که تا الان تغیری در اندازه ی آن با وجود نیامده.با توجه به سایز خیلی کوچک سینه هام از روش هایی برای بزرگ کردن سینه میخوام استفاده کنم که نمیدونم آیا باعث تحریک و بزرگ شدن توده میشه و خطری دارد یا نه :: ماساژ دادن با افشرده رازیانه و استفاده از کپسول فنلین...در ضمن از سال 87 ویتامین E هم 2روز یکبار میخورم.خیلی نگرانم.خواهشا کمکم کنید..متشکرم
ارسال کننده نظر : بهناز      تاریخ ارسال نظر : ۸ دي ۱۳۹۳
  

سلام. معمولا مشکلی پیش نمی آید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۹ دي ۱۳۹۳



  با سلام و خسته نباشید.زنی هستم سی و دو ساله که از بدو بلوغ سینه های درشتی داشتم. میخاستم بدانم آیا راهی برای کوچک کردنسینه میتوانید در اختیار من بگذارید.ممنون و سپاسگذارم
ارسال کننده نظر : بهار      تاریخ ارسال نظر : ۱۶ آبان ۱۳۹۳
  

سلام. ممکن است تداوم این کار خوب باشد: یک ق چ کف دریا را در نصف استکان سرکه انگور ریخته روزی دو سه بار روی سینه ها ماساژ دهید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۶ آبان ۱۳۹۳



 
12345
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.
جذابیت و زیبایی به قیمت انواع سرطان (مقاله انتخابی)
بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم ...
کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
دروغی به‌نام «حریم خصوصی» و «جریان آزاد اطلاعات» (مقاله انتخابی)
ویز،اپلیکیشن ناوبری اسراییل (مقاله انتخابی)
برای خواهرم
نظام‌های پاداش در تربیت کودک؛ به بچه‌هایتان استیکر ندهید (مقاله انتخابی)
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
آرامش دیداری (1)
کودک و تفکّر اقتصادی (2)
جایگاه ضوابط شرعی مرتبط با آموزش، پژوهش و درمان در طب سنتی ایران (مقاله انتخابی)
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
برنامه استاندارد غذایی 14 روزه
سالنامه حجامت 1400 شمسی (هدیه پایگاه طب شیعه)
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟ (مقاله انتخابی)
اعتیادی کراک‌گونه به بوتاکس (مقاله انتخابی)
لطفاً کمی غیربهداشتی باشید!! (مقاله انتخابی)
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟ (مقاله انتخابی)
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
احیای خانواده و اصلاح روابط خانوادگی (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1399 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
کرونا، مردن از ترس مرگ!!
صنعت قند با خریدن دانشمندان، تقصیرها را گردن چربی انداخت (مقاله انتخابی)