سلام مادرم ۶۴ساله هستند بیماری دیابت و مشکل قلبی دارند اخیرا مچ دستش دچار تورم و درد شدید شده که در مراجعه به پزشک تشخیص تنگی کانال مچ دست دادند آیا جنابعالی میتونید راهنمایی بفرمایید.
مروارید

سلام وقت بخیر درمان سرگیجه که عاملش مشکل مایع گوش میانی است ،آیا راه حلی دارد؟
مروارید

سلام. من دو دوره است که از پیازدرمانی استفاده میکنم ولی هنوز پریود نشدم و هیچ علائمی هم از اینکه میخوام پریود بشم ندارم. خیلی مایوس شدم. چکار کنم؟
مینوش

با سلام و خدا قوت برای بیماری کرون که خفیف هست چه کارهایی انجام دهیم با تشکر
عزیزه

هیچ قانونی به اسم واکسن اجباری وجود نداره
پاکان

آیا رعایت رژیم تعیین جنسیت زیر نظر دکتر متخصص با تسلیم اراده الهی بودن منافاتی ندارد؟؟؟
م

سلام بنده از شهرستان هویزه مشکل فرزندآوری دارم اگر لطف کنید با شماره بنده در ارتباط باشید.


محمد ساکی

سلام ،ممنون که پاسخگو هستید. ولی دکتر متخصص گفت از شیر من نیست که بچه پشتش زخم میشه نمیدونم والا سردرگم شدم. به نظر شما شیر خشک بدم؟
فاطمه

سلام وقت شما بخیر و نیکی. اینکه پشت بچه زخم و قرمز شده می‌تونه مشکل از شیر من باشه؟ خیلی برام دردناکه، بچه اینقدر دفع مدفوع داره که ادرار های کم دفع داره. وزن هم نمیگیره ممنون میشم راهنمایی کنید آیا مشکل از شیر هست؟
فاطمه

سلام و عرض ادب. آیا زردی بر وزن گیری هم تاثیر گذاره؟ دخترم یک ماهشه و شیر خودم رو میدم. الحمدلله زردی خیلی ناچیزی داشت و برطرف شد. با اینکه شیردهی مرتبه و خوب میخوره ولی طی یک ماه 400گرم وزن اضافه کرده درضمن مشکلی که داره همش کم کم مدفون می‌کنه و باعث شده پشت بچه پوستش حالت قرمزی و زخم بشه ممنون میشم راهنمایی کنید دکتر متخصص هم گفت از تند تند مدفوع کردن هست و پوستش رو زخم می‌کنه
فاطمه
سرطان شناسی
یک چهره، یک سرطان و یک سؤال(مقاله انتخابی)
تعداد: 2 میانگین: 5
[تعداد بازدید : 13076]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین

 

 

 

 

 

 

 یک چهره، یک سرطان و یک سؤال(مقاله انتخابی)


 

 

 

 

 

 

در هفته نامه سلامت شماره 450 مطلبی درج شده است با عنوان « یک چهره، یک سرطان و یک سؤال» این مطلب که به قلم یکی از اساتید جراحی است که رئیس مرکز تحقیقات سرطان نیز می باشد، چنین شروع می شود :

 

«سرطان پستان به عنوان شایع ترین سرطان، ذهن بسیاری از زنان جهان را به خود مشغول کرده و در ایران نیز همانند سایر کشورها باعث رنج و ناراحتی بسیاری از زنان می شود. در سال های اخیر آمار جراحی برداشتن پستان در میان زنان اروپایی برای کاهش خطر ابتلاء به سرطان پستان افزایش یافته است. تب ماستکتومی (برداشتن کامل پستان) و تشخیص ژن های مرتبط با سرطان سینه وقتی بالا گرفت که «آنجلینا جولی» هنر پیشه هالیوودی به علت خطر ابتلاء به سرطان پستان و پیشگیری از آن، این عمل جراحی را انجام داد. تجربه او زنان را وادار کرده با ترس خطر ابتلاء به سرطان پستان و راه های پیشگیری و مداوای آن روبرو شوند».

 

 

 

 

 

در ادامه مقاله این پزشک متخصص توضیح می دهند که اگر خانمی ژن معیوب سرطان پستان را داشته باشد، خطر ابتلاء او به سرطان60% خواهد بود لذا خانم هایی که بیش از دو نفر از نزدیکان شان مبتلا به این سرطان شده اند باید مورد مشاوره ژنتیکی قرار گرفته و وجود ژن معیوب در آنها بررسی شود که البته این کار هزینه بسیار بالایی دارد.

 

 

 

 

ایشان اضافه می کنند که اگر کسی ژن معیوب را داشته باشد به این معنی نیست سرطان خواهد گرفت و بسیاری از خانم هایی که ژن معیوب را دارند هرگز سرطان نمی گیرند ولی به هر حال جراحی پیشگیرانه را خانم آنجلینا جولی انجام داده و با این کار بسیار مورد توجه جامعه عمومی قرار گرفته است و البته جراحی پیشگیرانه بدون عوارض هم نیست و از عوارض آن بی حسی پوست پستان، عفونت و عوارض عصبی است. جالب است که جراح متخصص ما در نهایت با همه اشکالاتی که نام برده است بر انجام این عمل جراحی در موارد ضروری مهر تائید زده است.  

 

 

 

 

 

 

و اما نکاتی که در تفسیر این خبر قابل بیان است :

 

 

 

- پیشنهاد قطع اعضای بدن برای پیشگیری از سرطان، شاهدی بر ناتوانی طب رایج در مواجهه با این بیماری است یعنی چون توانایی پیشگیری و درمان سرطان را نداریم، صورت مسئله را پاک می کنیم.

 

 

 

 

-  قبلا هم گفته ایم که یکی از ابزارهای طب استعماری، نهادینه کردن ترس در مردم است. 30 سال قبل آقای هنری گادسون رییس شرکت بزرگ دارویی Merck در سخنانی اعلام کرده بود که مدتهاست این رویا را در سر می پروراند که روزی شرکتش مثل شرکت تولید آدامس بتواند به افراد سالم هم جنس بفروشد. برای رسیدن به این هدف باید مردم را از عواقب بیماریهایی که در کمین آنهاست ترساند. ترساندن باعث می شود که آنها به راحتی هر دارویی را بخورند و هر نوع عمل جراحی را بپذیرند. مثلا در تبلیغات خود می گویند اگر خانمهای یائسه فلان قرص را نخورند احنمال دارد سرطان بگیرند یا اگر جوانان فلان داروی آرام بخش را نخورند ممکن است در اثر عصبانیت یا افسردگی، خودکشی کنند. و امروز ظاهرا طب استعماری پا را فراتر از مصرف دارو گذاشته و تلاش می کند مردم را متقاعد کند که برخی جراحی ها را هم از ترس سرطان انجام دهند.

 

 

 

 

 

- البته نهادینه کردن این تفکر در مردم که از ترس سرطان خود را به جراح بسپارند کار دشواری است که ظاهراً هالیوود با به خدمت گرفتن یکی از چهره های مشهورش دست به این کار زده است. طبیعتاً وقتی مردم بدانند که ستاره های هالیوودی از خیر زیبایی های خود برای نجات از این خطر محتوم می گذرند، آنها هم راغب به این کار می شوند


 

 

 

 

در همین راستا خانم دکتر ” کریستی فانک” پزشک متخصص سرطان سینه که همان دکتری است که” آنجلینا جولی” برای جلوگیری از ابتلا به سرطان بدن خود را به تیغ وی سپرده است، میگوید این بزرگترین تصمیم زندگی وی بوده است. آنجلینا جولی کسی است که عنوان جذابترین زن دنیا را یدک می کشد و مسلما انجام این تصمیم برای او بسیار سخت بوده است. او طی این عمل سمبل زنانگی را از بدن خود حذف کرده است و این کاری است که شاید هر زنی آن را انجام ندهد. او حتی از اطلاع رسانی در مورد این عمل نهراسید و با شهامت کامل آن را رسانه ای کرد. وی در فوریه سال جاری میلادی دست به این عمل جراحی زد و به عقیده من این کار وی باعث ارتقای افکار عمومی در مورد بیماری سرطان سینه شد.

 

 

 

 

 

- آنجلینا جولی اعلام کرده است پروژه بعدی او خارج کردن رحم و تخمدانهایش است. او می خواهد با انجام این عمل خطر ابتلا به سرطان تخمدان و رحم را نیز در خود کاهش دهد.

 

 

 

 

 

ما امیدواریم که این دستاورد جدید پزشکی باعث طول عمر 120 ساله ی این هنرپیشه هالیوودی گردد!! در این صورت هم او از کاری که کرده راضی خواهد بود هم جامعه ی جراحان و پروتز سازان به نان و نوایی خواهند رسید. فقط یک اشکال کوچک دارد که در آینده انسان هایی را شاهد خواهیم بود که کاملاً مصنوعی هستند یعنی بدنشان مجموعه ای از پروتز های گوناگون است. (قابل توجه جوانانی که می خواهند به خواستگاری بروند تا در انتخاب خود به این موضوع هم دقت داشته باشند).

 

 

 

 

 

- و در نهایت این نکته جالب توجه است که چرا پزشک متخصص ما که خود اذعان می کند این مسیر بسیار پر هزینه است و عوارض هم دارد و تضمینی هم برای نجات از سرطان فراهم نمی کند آن قدر استقلال رای ندارد که فریفته بازی هالیوود در زمین طب استعماری نشود؟

 

 

 

 

 

 

یک سئوال هم از اساتیدی که طب پیشرفته ی رایج را کاملاً قبول دارند باقی می ماند و آن این که اساساً جایگاه خدا و تقدیر الهی در این نظام پیشرفته ی سلامت کجاست؟


 

 

 

 

ما از یک طرف می گوییم در تفکر توحیدی بیماری و درمان را خداوند متعال می دهد و در مناسبت های مختلف در رسانه ها رفتارهایی مثل دعا و توسل و صدقه را ترویج می کنیم و از طرف دیگر به بیمار می گوییم برای پیشگیری از یک خطر غیر قطعی که احتمال بروز سرطان است، علی رغم هزینه و عوارض زیاد، جراحی پیشگیرانه انجام دهد.


 

 

 

 

ظاهرا این دم خروس خیلی بزرگتر از قسم حضرت عباس ماست.




نظرات
  من باردارم ودچارکم کاری تیروئید(هاشیموتو)شدم برای درمان آن چه کنم؟باتشکر
ارسال کننده نظر : زهراهاشمی      تاریخ ارسال نظر : ۵ بهمن ۱۳۹۳
  

سلام. درمان شدنی است اما بهتر است حضورا به همکاران مراجعه کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۰ بهمن ۱۳۹۳



  سلام ببخشید شما در جواب قبل فرمودین که در کیست سینه عرق رازیانه میل بشه.بنده در سایت دیگه ای دیدم که نوشته بود در صورت داشتن کیست سینه عرق رازیانه مصرف نشه چون کیست بزرگتر میشه!!!
ارسال کننده نظر : نینا      تاریخ ارسال نظر : ۳۰ دي ۱۳۹۳
  

سلام. از خودشان بپرسید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲ بهمن ۱۳۹۳



  سلام اقای دکتر ...وقت بخیر علت کیست سینه تو بدن خانوما چی میتونه باشه ..؟ 2. راه حل درمانی هم محبت می کنید .؟ ممنونم
ارسال کننده نظر : سویل      تاریخ ارسال نظر : ۱۷ آذر ۱۳۹۳
  

سلام، پودر جوانه گندم، روزی یک قاشق غذاخوری به هر نحو که مایل بودید مصرف کنید. شبی یک استکان عرق رازیانه به جز ایام عادت و بارداری تا چند ماه بخورید. هر شب سینه ها را با روغن زیتون خام به خوبی ماساژ داده سپس بادکش کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۸ آذر ۱۳۹۳



  ودر راستای افکار فمینیستی. چند وقت پیش خانم دکتری را دیدم در تلویزیون که می گفت رحم تنها کاربری آن نگهداشتن بچه است.وخانمی که در سن بچه دار شدن نیست ومشکل دارد می تواند بدون نگرانی رحم خود را کاملا بردارد. واقعا چرا این همه در کار خدا دخالت می کنیم؟
ارسال کننده نظر : فاتحی      تاریخ ارسال نظر : ۲۳ آبان ۱۳۹۳


  این کارها در راستای عقیم کردن زنان و پرورش افکار ماسونی در جهان انجام میشود که ریشه فکری احمقانه ای دارد!!! با پاک کردن صورت مسئله آیا طول عمر انسان بیشتر میشود؟!! انجام چنین کارهایی بدون دلیل قطعی نادانی محض است.(البته همه میدانیم هالیوود مال یهود است ولا غیر!)
ارسال کننده نظر : a      تاریخ ارسال نظر : ۱۸ آبان ۱۳۹۳


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

​تکنولوژی تراریخته؛ راهی برای افزایش محصول یا بیماری؟ (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
هوش جنسی کودک
ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل از سلاح‌های زیستی (مقاله انتخابی)
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
پیشنهادهایی برای آرامش بیشتر
کودک و تفکّر اقتصادی (1)
بوی سیب و ...
اعتیادی کراک‌گونه به بوتاکس (مقاله انتخابی)
چه طوری به همسرمون محبت کنیم بهتره؟
دنیای زیبای دینداران
جامعۀ مصرف گرا (مقاله انتخابی)
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟
فرزند آوری در میزان عقلانیت اجتماعی و اخلاق
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
من هم از این کلمۀ برند خیلی بدم می‌آید (مقاله انتخابی)
قبل از انتشار عکس فرزندتان در فیسبوک، به آینده‌اش فکر کنید (مقاله انتخابی)
پدیدارشناسی اینستاگرام (مقاله انتخابی)
دنیای دیوانۀ صنعتِ آب‌ (مقاله انتخابی)
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟
دروغی به‌نام «حریم خصوصی» و «جریان آزاد اطلاعات» (مقاله انتخابی)
آیا پس از «پروژه تنظیم خانواده» نوبت به «پروژه سلامت معنوی» رسیده؟! (مقاله انتخابی)
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)