با عرض سلام و ادب   استاد محترم معذرت میخوام مادر بنده دچار تنگی دریچه قلب شده است معذرت میخوام تنگی دریچه قلب با رگ قلب تفاوت دارد دکترها گفته اند باید عمل قلب تاوی انجام شود عمل قلب باز خطر دارد عمل قلب تاوی تقریبا مثل آنژیو هستش ولی به جای رگ قلب دریچه قلب تعویض می شود اما خود عمل تاوی هم خطر داره خود دکترها هم نظرشان متفاوت هستش بعضی دکترها نظرشان عمل هست و بعضی عمل را صلاح نمی دانند. استاد بزرگوار و گرامی آیا در طب سنتی برای درمان تنگی دریچه قلب درمانی می باشد.
کاظم لیلی آبادی

سلام من فرزندم رو ده روز مانده به دو سال شمسی از شیر گرفتم، قبل از اون با گفتن دیگه کافیه، یا قبل شیردهی میگفتم کوچولو شیر بخوری، فکر میکنم اماده شده بود، و یکم اطراف سینه رو با خودکار قرمز کردم و وقتی دید دیگه نخورد، خودم حس میکردم روش بدی باشه فرزندم احساس بدی پیدا بکنه ولی اشتباهی بود که کردم الان دو روزه، میتونم فردا قرمزی رو پاک کنم و بجاش تلخکی که میگن داروخانه داره، بزنم و بهش اجازه بدم اگه خواست شیر بخوره مزه بدش اونو دور کنه یا دیر شده؟ و اگر دیر شده، راهکاری هست برای پاک کردن یا کم کردن این اثر و حس بد از روی ذهن فرزندم؟
عباسی

منظور از زنای ذهنی چیه؟ اگر مردی اندام همسرش را جور دیگری تصور کند و خیال‌پردازی کنه آیا به معنی زنای ذهنی است؟ شخص غریبه ای را تصور نکند فقط ویژگی های جسمی همسرش را جور دیگری تصور کند مثلا اندام همسرش را در ذهنش بزرگتر از چیزی که هست تصویر سازی کند
Zahra

سلام آقای دکتر شما بیماری سلیاک کودکان درمان می کنید؟😭
مادر

سلام براي درمان يائسگي فقط سه دوره بايد مصرف كرد؟ من سه دوره مصرف كردم در دوره دوم چند روز هم لك بيني و كمي خونريزي داشتم اما دوره سوم هيچ خونريزي نداشتم الان چكار بايد بكنم؟ آيا ميشود ادامه بدهم؟
مينا

سلام.آیا راهی برای درمان سرطان کبد هست؟؟
نرگس

سلام وعرض ادب خانم ۴۸ ساله فیبروم ۴ سانتی با خونریزی شدید و درد وحشتناک که دکتر پیشنهاد عمل دادند در صورت امکان راهنمایی بفرمایید چکار کنم اجرکم عندالله
فروزان

سلام وعرض ادب در طب سنتی راهکاری برا پارگی مینسک ورباط وجود داره با تشکر
فروزان

سلام آقای دکتر پوشک کودک یک ساله ام در مسافرت دیر تعویض کردم به طوری که هم دچار سوختگی شدید شد و هم بعد متوجه شدم مایع زرد رنگی از واژنش خارج میشه و اطراف واژن هم به شدت قرمز شده آیا درمان غیر شیمیایی داره؟
عین

با سلام جوشونده انجیر و هویچ را قبل از صبحانه بخوریم یا ناهار؟
پریسا
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
مواد شیمیایى و سلامت کودکان(مقاله انتخابی)
تعداد: 2 میانگین: 4.5
[تعداد بازدید : 8496]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین

مواد شیمیایى و سلامت کودکان


دانیل نایت1 


چکیده: 

 
مواد شیمیایى که امروزه با زندگى بشر عجین شده اند، با عوارض جدى اى براى سلامت بشریت و طبیعت همراه شده اند که تنها نگاهى به میزان رهایى این گونه مواد شیمیایى مورد مصرف در بخش هاى صنعتى و کشاورزى آمریکا و پیامدهاى آن بر سلامت کودکان این کشور، مى تواند زنگ خطرى براى همگان در گوشه و کنار جهان محسوب شود. 



مواد شیمیایى سمّى اى که به طور معمول توسط صنعت در مقادیر عظیمى در گستره محیط زیست ایالات متحده رها مى شوند، مى تواند به اختلال در رشد کودکان و به ناتوانى هایى در روند یادگیرى آن ها دامن بزند. 

 
اطلاعات رسمى موجود حکایت از آن دارد که شرکت هاى آمریکایى تنها در سال 1998 یک میلیارد پوند یعنى حدود 450 میلیون کیلوگرم از مواد سمّى خود را در آب و هواى این کشور رها ساخته اند. بررسى ها بیانگر آن است که چنین مواد شیمیایى اى از توان بالقوه اى براى تأثیرگذارى بر بدن و مغز کودکان برخوردارند و حتى بسیارى از آسیب هاى وارده در دوران جنینى هم با این مواد آلوده مرتبط هستند. 

 
«تد شتلر» متخصص کودکان در بوستون در این باره مى گوید: «اگر چه بیان این که ناتوانى خاصّى مستقیما نتیجه این گونه مواد شیمیایى است، مشکل به نظر مى رسد، اما آشکار است که این مواد، تأثیرات و عوارض فاجعه بارى بر نسل بشرى تحمیل مى کنند.» 

 
هم اینک حدود دوازده میلیون کودک آمریکایى زیر هجده سال، از یک یا بیش از یک ناتوانى رشدى، یادگیرى و یا رفتارى رنج مى برند. این ناتوانى ها عمدتا شامل عقب ماندگى ذهنى، اختلالات مادرزادى، اوتیسم یا درخودماندگى و اختلال در توجه مى باشد. 

 
بر طبق یکى از بررسى هاى به عمل آمده توسط گروهى علمى در آکادمى ملى علوم آمریکا، مشخص شد که این گونه مواد شیمیایى به تنهایى و یا همراه شدن آن ها با برخى عوامل ژنتیکى، زمینه اختلالات رشدى و ذهنىِ درصد قابل توجهى از کودکان را به همراه داشته است که وجود بیش از 360 هزار کودک آمریکایى مبتلا به این گونه اختلالات مغزى و رشدى کاملاً محرز است. 

 

دکتر «لرى سیلور» در این باره مى گوید: «حال فهمیده ایم آن چه را که براى سالیانى نسبت به آن مظنون بوده ایم، یعنى مواد شیمیایى اى که براى هزاران خانواده در این کشور، موجبات اضطراب و ناراحتى را حاصل آورده اند، واقعا خطرآفرین هستند.» 


سیلور در ادامه بدین نکته اشاره مى کند که اگرچه حدود پنجاه درصد برخى از مشکلات موجود به سوابق خانوادگى آن ها مرتبط مى شود، اما در پنجاه درصد باقیمانده مشخص شده که این اختلالات با رهایى مواد شیمیایى آلوده در محیط زندگى ما پیوند خورده است. 


مطابق قوانین جارى در آمریکا، شرکت هاى تولیدى و صنعتى این کشور باید میزان رهاسازى مواد شیمیایى سمّى خود را در عرصه طبیعت همه ساله به دولت اعلام نمایند، اما بررسى ها حکایت از آن دارد که تنها پنج درصد رهایى این گونه مواد آلاینده در طبیعت به دولت گزارش مى شود و از این رو میزان واقعى این گونه مواد در طبیعت بایستى 24 میلیارد پوند و یا به عبارتى دیگر 10 میلیارد کیلوگرم باشد. صنایع تولیدکننده فرآورده ها و محصولات شیمیایى به عنوان مهم ترین منبع تولید و عرضه مواد شیمیایى سمّى محسوب مى شوند. تولیدکنندگان کاغذ، فلز و پلاستیک و هم چنین شرکت هاى تولیدکننده برق به عنوان اصلى ترین آلوده کنندگان محیط زیست به شمار مى آیند. امروزه، حلاّل ها به مثابه یکى از مهم ترین مواد سمّى رها شده در ایالات متحده شناخته مى شوند. تولیون که به عنوان یکى از انواع حلاّل ها در صنعت چاپ محسوب مى شود، خود به یک نگرانى جدى تبدیل شده چرا که تنها میزان رهایى آن در عرصه طبیعت بیش از 45 میلیون کیلوگرم در سال است. 


این ماده مى تواند به ناهنجارى ها و اختلالاتى در چهره و اعضاى سر و صورت کودکان منجر شود. هم چنین مى تواند کاهش رشد، اختلالات در تکلم و نیز نقص در توانایى هاى حرکتى را به همراه داشته باشد. مسأله اى که در این باره اهمیت مى یابد آن است که بسیارى از تجهیزات صنعت چاپ به نسبت دیگر صنایع به مناطق مسکونى نزدیک ترند و از این رو از دیگر آلاینده ها براى کودکان خطرآفرین تر هستند. مواد آلاینده دیگرى همانند سرب، کادمیم و منگنز نیز از جمله مواد خطرناک رایج در زندگى امروز به حساب مى آیند. جداى از این گونه مواد، از آنجا که ارائه گزارش میزان عرضه سموم آفت کش مصرفى در بخش هاى کشاورزى، از قوانین جارى مستثنى مى باشد، لِذا میزان واقعى این گونه مواد آلاینده رها شده در طبیعت نیز به طور دقیق مشخص نمى باشد. 


هم اینک در آمریکا هیچ برنامه ملى، ایالتى و یا محلى اى براى متقاعد ساختن تولیدکنندگان و مصرف کنندگان، نسبت به بررسى میزان خطرات بالقوه این گونه مواد بر رشد و سلامت کودکان وجود ندارد و این باید به منزله زنگ خطرى براى طرفداران محیط زیست و قانون گذاران این کشور شناخته شود. 


شتلر در این باره مى گوید: «مواد سمى و خطرناک که مى توانند با نارسایى هایى بر سیستم رشد و ذهن کودکان همراه باشد، باید در آزمایشگاه ها و نه بر روى کودکان ما مورد بررسى و آزمایش قرار گیرد.» 


منبع: www.twnside.org 

 

1 1- Danielle Knight

منبع :

سیاحت غرب شماره 8



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[4925بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[6014بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[6423بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[7094بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[5122بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![7313بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[7290بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[7218بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[7612بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[7443بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [7284بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[7973بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[9481بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟[10280بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.[9563بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ [10987بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟[11949بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.[11329بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.[11460بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[12601بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم ...
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
ویراست ششم کتابچه مرهم
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
هشدار: من از واژۀ «چاق» استفاده می‌کنم (مقاله انتخابی)
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.
خواص تاثیرگذاری قارچ گانودرما تا چه حد واقعیت دارد؟
جنایتی به نام غربالگری!
صنعت قند با خریدن دانشمندان، تقصیرها را گردن چربی انداخت (مقاله انتخابی)
زگیل تناسلی
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟
آیا تغییرات اقلیمی بچه‌دارشدن را غیراخلاقی کرده است؟ (مقاله انتخابی)
قبل از انتشار عکس فرزندتان در فیسبوک، به آینده‌اش فکر کنید (مقاله انتخابی)
مَـــرهَـــم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست سوّم)
سالنامه حجامت 1399 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.
آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
ساده‌زیستی نه‌فقط زیبا بلکه ضروری است (مقاله انتخابی)
هوش جنسی کودک
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم!
بوی سیب و ...
مسواک وحیانی